مرسی از جوابتون . شما خودتون حس نمیکنید بهتر شده باشین به مرور زمان. یا کاری به ذهنتون رسیده که اثری داشته باشه؟نقل قول:
Sent from my X10i using Tapatalk 2
Printable View
مرسی از جوابتون . شما خودتون حس نمیکنید بهتر شده باشین به مرور زمان. یا کاری به ذهنتون رسیده که اثری داشته باشه؟نقل قول:
Sent from my X10i using Tapatalk 2
نه متاسفانه خيلي كار غير دارويي كه اوضاع رو بهتر كرده باشه پيدا نكرذم. فقط آدم عادت مي كنه و سنش كه بيشتر ميشه تحملش يه كم بيشتر ميشه. اوايل چون انتظار اين موضوعاتو نداشتم خيلي سخت بود برام چون مثلا مثل دوران سالم بودنم رفتار مي كردم و نتيجه هاي غير عادي مي ديدم و سخت بود ولي الان عادت كردم با آمادگي باشم مثلا قبل مهموني يا كلاس 60 بار روم به ديوار دبليو سي برم تا آرامش داشته باشم يه كم يا قرصي چيزي. ولي خب بهتر نشده كه هيچ تازه دامنه مشكل بيشترم شده يعني اگه قبلا يه قسمت از روده بود الان يه قسمت بيشتريهنقل قول:
اره واقعا دکتر رفتن دیگه فکر نکنم تاثیر داشته باشه - مگه اینکه یه سری مشکلات دیگتو بتونه حل کنه ولی ای بی اس رو کاری نمیتونه بکنه ... من پیش یه دکتر رفتم که هر داروخونه ای میرفتم میشناختنش و خیلیاشون میگفتن بهترین دکتر خاورمیانه هست:laughing: ولی حتی اون هم کمکی نتونست بکنه ... بهترین دکترا گفتن باید بهش فکر نکنی - مشکلی نداری و سعی کن استرس نداشته باشی دیگه این اولین و اخرین صحبتاشون بود ولی واسه اینکه پول بگیرن باز هم یه سری قرص و دارو میدادن و میگفتن 1 ماه دیکه باز بیا ...نقل قول:
تازه دکتر اولی که رفته بودم انقدر مطبش خلوت بود که میگفت هر دو فته ه بار بیا - منم 4-5 ماه رفتم پیشش - ولی دیدم فایده نداره , تصمیمم گرفتم دکترم رو عوض کنم برم پیش کسای دیگه - ولی تنها دکتری که یکی دو هفتع کامل خوب شده بودم همون دکتر اولی بود ...
خلاصه اینکه یه چند سالی دیگه دکتر نمیرم - یکمم که بهتر شدم - امیدوارم خود به خود خوب بشه ... به هر حال فعلا خبری از درمان نیست .
به نظر من باید کلا نذاریم ای بی اس ذهنمون رو مشغول کنه - حتی وقتی میام اینجا مطالب همدیگرو میخونیم هم خودش باعث میشه بیشتر به مشکلاتمون فکر کنیم ... چون اینجا هم که درمانی پیدا نمیشه . پس حداقل باعث بدتر شدن حالمون نشه
لاكتول رو يكي از دوستان مصرف مي كرد كي بود؟
مي خوام بدونم دقيقا چه تاثيري داشت؟
از قرصاييه كه ميشه گاهي در موارد مهم مصرف كرد D-: يا اينكه اثرش كم كم از بين ميره؟
انقدرم همه تو سايتاي مختلف مي نويسن بخاطر IBS دانشگاه رو ولش كردم كارمو از دست دادم و ... آدم وحشت مي كنه فكر مي كنه يه روزي سرش مياد!نقل قول:
شايد يه روزي مثلا يه گن جذب امواج صوتي اختراع شد!
نقل قول:لاکتول رو من مصرف کردم یه سری چندین ماه پیش و یک سری هم الان در حال مصرفم - زیاد روی صدا فکر نکنم تاثیر داشت بیشتر به درد کسایی میخوره که اسهال دارن - من گاهی اسهال میشدم ولی از وقتی لاکتول مصرف کردم دیگه یادم نمیاد اسهال شده باشم ...نقل قول:
البته تو هضم و جذب خوب غذا هم تاثیر داشت ...
----------------
وحشت هم داره - منم تا مرز ترک تحصیل پیش رفتم ولی دیگه هر جوری بود لیسانس رو گرفتم - اونم واسه خودم نبود واسه ایمکه خانواده از ترک تحصیل من ناراحت نشن خودمو اذیت کردم - وگرنه ...
من از اون لحاظي ميگم كه گفتي اينجا هم حالمونو بدتر ميكنه. چون كه اينجا كسايي ميان كه خيلي اهميت دادن و گشتن و فهميدن اي بي اس دارنو اينجا رو پيدا كردن. من خودم خيلي اذيت شدم به خاطرش ولي خيليا هم هستن اين مشكلو دارن ولي نميذارن به خاطرش موقعيتي از دست بره. يكي بود همين مشكلو داشت ولي توي دانشگاه هر كنفرانسي بود نفر اول مي رفت و با آرامش ارائه مي داد. حتي حتي جز معدلاي بالاي كلاس بود. اينطور آدما هم هستن!نقل قول:
دوستان عزیز چند روز پیش این صفحه رو پیدا کردم ، البته توی همین فروم هم قبلا توصیه کرده بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم درمان و شفایی باشه واسه هممون
منم می خوام امتحان کنم
البته روحیات آدما با هم متفاوت هست , همینطور شاید ایشون راهی موقتی مثلا برا ی کلاس ... پیدا کرده بودن. :n26:نقل قول:
من یه مدت نه طبق روش واصولی که توی وبلاگ نوشته طبق توصیه یکی ازدوتان این فروم مصرف کردم وواقعا تاثیرشو دیدم.....روش مصرف خیلی مهمه........ممنون که این بلاگ رو معرفی کردینقل قول:
ضد افسردگیگیاهان ضد افسردگیبرای درمان انواع افسردگی، سالیان درازی است که از انواع داروهای ضدافسردگی شیمیایی استفاده میشود ولی چون درمان افسردگی گاهی چندین ماه یا چندین سال طول میکشد، مصرفکنندگان این داروها همیشه از عوارض جانبی آن ناراضی و نگران هستند؛ به همین دلیل، بهتازگی تحقیقات وسیعی روی گیاهان دارویی ضدافسردگی و آرامبخش صورت گرفته و تعدادی داروی گیاهی مؤثر و دارای حداقل اثرات جانبی به بازارهای جهانی عرضه شده است؛ البته مصرف این گیاهان هم بدون عارضه نیست و خواندن این مطلب نباید باعث شود داروهایی را که پزشک برایتان تجویز کرده، به طور ناگهانی قطع کنید اما شاید با مشورت و تحتنظر پزشکتان بتوانید کمکم آنها را جایگزین داروهای شیمیایی کنید. در این مطلب به معرفی تعدادی از این گیاهان میپردازیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سنبل الطیب
یکی از قدیمیترین گیاهان دارویی است که در ایران و جهان از آن برای مصارف گوناگون دارویی، غذایی و بهداشتی استفاده میشود.این گیاه به صورت وحشی در جنگلهای کمدرخت در حاشیه جویبارها و گودالها میروید.قسمت مورد استفاده این گیاه، ریشه آن است و معمولا از ریشه گیاهی که بیش از ۳سال عمر دارد، استفاده میشود. سنبل الطیب پس از خشک شدن به رنگ قهوهای درمیآید و طعم آن تلخ ولی خوشبو و معطر است و عطر آن پس از خشک شدن، بیشتر میشود.بوی مطبوع این گیاه به قدری است که گربه آن را از فواصل دور هم تشخیص میدهد و به طرف آن میرود؛ به همین علت، به این گیاه علف گربه نیز میگویند.تاثیر دارویی ریشه تازه این گیاه، ۳برابر خشک شده آن است. سنبل الطیب باید در حرارت کم خشک شود زیرا حرارت بالا تمام اثر دارویی آن را از بین میبرد. یکی از مهمترین خواص دارویی این گیاه خاصیت آرامبخش بودن آن است.سنبل الطیب با داشتن خاصیت ضدتشنج در رفع ناراحتیهای عصبی و کاهش صرع نیز مفید است.دلهره، تشویش و نگرانی را تا حد زیادی از بین میبرد و جایگزین خوبی برای قرصها و داروهای آرامبخش است.مقدار ۲تا۴ گرم سنبلالطیب را- که قبلا کوبیده شده باشد- در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آن را صاف کرده و روزی ۳ بار، هر بار یک فنجان میل کنید. این نوشیدنی معالج تمام حالات عصبی،سرگیجه ، ناآرامیهای عصبی، ضدترس شبانه اطفال و آرامبخش بسیار خوبی برای کارهای فکری زیاد است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زعفران
بومی نواحی مختلف آسیا، بهویژه جنوب غرب آسیا، جنوب اروپا و جنوب اسپانیاست. قسمت مورد استفاده این گیاه- که به نام زعفران در بازار تجارت موجود است- انتهای خامه و کلاله گل است.زعفران حاوی مواد چرب، املاح معدنی، موسیلاژ و اسانسهای فراوانی است. رنگ زعفران مربوط به مادهای به نام کرویسن است.مهمترین خاصیت زعفران- که از قدیم مورد توجه بوده- درمان افسردگی است.زعفران بویی قوی و طعمی تلخ دارد، باعث تحریک اعصاب شده، اثر مسکن دارد و دارای خاصیت آرامبخشی و خوابآوری است و بالاخره اگر میخواهید همیشه شاد و خندان باشید، زعفران بخورید.زعفران را باید در شیشههای دربسته و دور از نور نگهداری کنید زیرا عطر و رنگ خود را در اثر نور از دست میدهد. اسانس زعفران تبخیرشدنی است و در صورت نگهداری نامناسب به مرور زمان اسانس آن تبخیر، از اثرات دارویی و طعم و مزه آن کاسته شده و مرغوبیت خود را نیز از دست میدهد.با توجه به اینکه مواد معطر گیاه در حالت پودر شده، بسیار سریعتر از پودر نشده آن تبخیر میشود پس بهتر است زعفران را تا موقع مصرف پودر نکنید یا در صورت پودر کردن، در ظرف دربسته نگهداری کنید.از مضرات زعفران این است که روی سیستم تولید مثل اثر دارد؛ بنابراین زنان حامله باید از خوردن زیاد آن اجتناب کنند.در ضمن خوردن زیاد زعفران برای کلیهها مضر است و اشتها را نیز کم میکند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علف چای
در حال حاضر، یکی از بهترین داروهای گیاهی ضدافسردگی- که خاصیت دارویی و خواص ارزنده دیگری نیز دارد- علف چای است.قدمت مصرف این گیاه، بیش از ۲ هزار سال است و نزد بیشتر اقوام و ملل جهان به عنوان بهترین داروی بیماریهای عصبی مورد استفاده بوده است.اکنون بیش از ۵۰کارخانه داروسازی جهان از گیاه علف چای، داروهای مختلف ضدافسردگی تهیه میکنند. این گیاه در ایران با نامهای دیگری نظیر گلراعی، علف هزارچشم و هوفاریقون شناخته میشود.قسمت مورد استفاده این گیاه، سرشاخه گلدار گیاه تازه یا گیاه خشکشده و نیز گلهای تازه گیاه است.علف چای در درمان افسردگیهای خفیف عصبی همچون افسردگیهای دوران یائسگی و درمان خستگیهای عصبی مؤثر است. خاصیت این گیاه در درمان افسردگی به اثبات رسیده است.ماده مؤثر این گیاه هایپریسین است.این گیاه را نیز میتوانید به صورت چای، دم کرده و نوشجان کنید.
فقط یه نکته هست که شاید بعضیشون مثل داروهای اعصابی که برای نوع اسهال ویبوست فرق داره در نوع داروی گیاهی هم همینجوریه!
مراقب باشید مریض نشوید، هیچ آنتیبیوتیکی بر باکتریهای جدید کارگر نیست
دانش > پزشکی - انسان و دام با مصرف بیش از اندازه از داروهای آنتی بیونیک به جایی رسیده اند که باکتری ها به این داروها مقاوم شده و اکنون در عصر پس از آنتی بیوتیک قرار گرفته ایم.
خبرگزاری مهر نوشت:
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا اعلام کرد: جهان به پایان عصر آنتی بیوتیک رسیده است.
"ارجون سرنیواسان" یکی از مدیران مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها گفت: انسان و دام با مصرف بیش از اندازه از داروهای آنتی بیونیک به جایی رسیده اند که باکتری ها به این داروها مقاوم شده و اکنون در عصر پس از آنتی بیوتیک قرار گرفته ایم.
سازمان بهداشت جهانی اخیرا هشدار داده است که جهان در حال آغاز دوره پس آنتی بیوتیکی است چر که دیگر عفونت های رایج و معمولی درمانی ندارند.
سرنیواسان مصرف بیش از اندازه و غیرضروری از آنتی بیوتیک را برای ایجاد این وضعیت مقصر دانسته و می گوید: ما خودمان آتش مقاومت باکتریایی را دامن زده ایم. این داروها، داورهای معجزه آسایی هستند اما طی 50 سال گذشته از آنها به خوبی مراقبت نشده است.
وی افزود: پزشکان دیگر درمانی برای مبارزه با عفونت ها سراغ ندارند که بتواند بیماری را به راحتی درمانهای پیشین درمان کند. باکتری هایی که با آنها مواجه می شویم تقریبا به همه و در برخی موارد به تمامی آنتی بیوتیک های موجود و در دسترس مقاوم هستند.
انگلیس قصد دارد در فهرست خطرات ملی برای ضرورت های شهروندی خود، مقاومت به آنتی بیوتیک را در کنار حملات تروریستی فاجعه بار و فورانهای آتشفشانی عظیم قرار دهد.
مقامات بهداشت و درمان انگلیس مقاومت آنتی بیوتیکی را یک بمب ساعتی و یک سناریوی آخر الزمانی می دانند که در آن هفت درصد موارد بستری در بیمارستانها به خاطر عفونت های مقاوم به داروست
سلام
كسي كلوفك مصرف كرده؟ چه تاثيري روي چي داشته؟
جهت اطلاع براي مصرف، خودم اين دو روز مصرف كردم كلوفك و لاكتول. حالمو بدتر كردن. تازه فهميدم اينكه آدم قرص هم روش موثر باشه يه موهبته بزرگه:n09:نقل قول:
اخه با دو روز نمیشه فهمید - انتی بیوتیک هارو که باید کامل اون مقداری که تجویز میشه مصرف کرد وگرنه تاثیرشو نمیذاره ...نقل قول:
کلوفک نمیدونم برا چیه ولی لاکتول بیشتر اگه اسهال داری فکر میکنم کمک میکنه
در کل واقعا هیچ قرصی رو نباید سر خود مصرف کرد - من خودم خیلی قرص الکی واسه خودم تجویز کردمو خوردم ولی الان چیزی که متوجه شدم اینه که مصرف نادرست و بیش از اندازه اموکسیسیلین میتونه باعث ایجاد بی اختیاری بشه - از اون موقع که اینو فهمیدم دیگه استفاده نمیکنم هرچند که چندین دوره اموکسی خوردم با تجویز و بدون تجویز پزشک ... امیدوارم حداقل دچار بی اختیاری نشم... همین صدا کافی هست فعلا
با تجويز همون دكتر آخري بود فك كردم شايد تاثير داشته باشه ولي انگار دارو هم زياد روم موثر نيست يعني وقتي دارو نمي خورم انگار بهترم. يادمه همين جا نوشته بودن لاكتول مصرف مي كنن و تاثيرش عالي بوده و از اين حرفا
منم تازه فهميدم كه همچين چيزي هم ممكنه! داروهاي اعصابم دقيقا به همين دليلا مي ترسم مصرف كنمنقل قول:
نبايد بهش فكر كرد هرگز
يه چيز ديگه اينكه اونايي كه اين مشكلو داشتن نوشته بودن بعد از دوره مصرف دچارش شدن يعني اينطور نيست كه خيلي وقت قبل مصرف كرده باشي و الان تاثير بذاره
هركي يه مدل از آي بي اسه و جهش پيدا نمي كنه به انواع ديگه كه!
موارد اينطوري مشاهده نشده. تلقين نكن
دوست عزیزنقل قول:
کلوفک مشابه خارجی مبورین هست که کارش تسهیل در حرکت روده ها و دفع ه.
لاکتول فکر کنم دارای یه سری باکتریه های مربوط به روده است و من امتحان کردم خیلی برای کاهش سر و صدا موثر بود برام.
بیسموت هم به طور موقتی برای صدا خوبه ولی طولانی مدت نباید استفاده بشه چون انتی بیوتیکه
ولی من از همهتون خواهش می کنم اگه ازمایش ها مشکل خاصی رو تو روده ها نشون نداده به یه روان پزشک مراجعه کنید من الان 2 ماهه که 95% مشکلم حل شده چون بیشترش جنبه روانی و ترس از صدا بود.
سلامنقل قول:
من هم مثل توام.حدود سه ماهیه که با مراجعه به متخصص روانپزشک ومصرف داروهاش وتلقین مثبت و...خیلی خیلی خیلی بهترم.....
شما چه دارویی مصرف میکنی؟برامن نورتریپلین وکلدینیوم سی داده.برا شما چی؟
ly125 الان دارو رو قطع كردي؟ تا كي بايد مصرف بشه؟
من فلوکسیتین مصرف می کنم ، یکم عوارض در زمان مصرف داره ولی بعد از قطع مصرف دیگه هیچ عارضه ای نداره که مهم نیست مهم بهبودیه:n01:نقل قول:
نه من 2 ماهه دارم مصرف می کنم ولی فک کنم حداقل زمان مصرف فلوکسیتین 4 ماهه.نقل قول:
کاملا موافقمنقل قول:
همین شرایط برای من هم پیش امد با مراجعه به روانپزشک و یک دوره درمان سه ماهه و در کنارش روزی نیم ساعت ورزش کردن کاملا برطرف شد.
اما با این حال بایستی توی خیلی موارد حواسم جمع باشه
مثلا:
اصلا نوشابه و نوشیدنی های گازدار نمی خورم
میوه و سبزیجات اصلا نمی خورم مگر گاهی اوقات
ماست و شیر هم به کل تعطیل
تمام حبوباب قبل از استفاده یک روز حتما خیس خورده و نفخشون گرفته شده باشن
ترشی و سرکه و آبلیمو آبغوره هم تعطیل و همینطور چای
به جاش از مخلوط اسطاقدوس و سنبل الطیب و بابونه و به لیمو استفاده کنید دم کردن این چهارتا گیاه و خوردن روزی سه لیوان پس از یک ماه معجزه میکنه به کل ریلکستون میکنه توی حرف زدن توی فکر کردن توی عکس العملهاتون
و مهمتر از همه روزی نیم ساعت ورزش کردنه؛ قول میدم یک ماهه به حالت عادی برمیگردین و به کل سرو صدای کولن(یا همون روده بزرگ) از ذهنتون پاک میشه
وزنتون رو هم کنترل کنید:n12:
سلام خوشحالم که حالتون خوب خوب شده.فکر کنم حدود6 یا هفت ماه پیش بود که گفتین دارین قرص های اعصاب مصرف میکنین.....نقل قول:
میگم شما بعد از ترک مصرف قرص ها دیگه کاملا این علایمو نداشتین؟شما به یک باره قرص ها رو کنار گذاشتین؟یا تحت نظر دکتر؟
یه سوال دیگه مثلا اگه شما چای یاترش یا آبلیمو یا....رومصرف کنین سر وصدا برمیگرده یا نه؟میخوام بگم که یعنی اگه هرکدوم از این مواردی رو که میگین مصرف کنین همون لحظه این علامت داره براتون؟
من به دنبال حرف شما وچند نفر دیگه که جواب گرفتن پیش دکتر روانپزشک رفتم وشروع به مصرف دارو کردم....وشکر خدا خیلی خیلی خیلی خوب شدم فقط نمیتونم رژیم غدایی رو که میگین رو رعایت کنم....خیلی برام سخته..........
مرسی
سلامنقل قول:
نه مصرف داروها رو تحت نظر روانپزشک شروع کردم ؛ خود روانپزشک هم تاکید داشت شیوه زندگیم رو بایستی عوض کنم.
می گفت تمام مشکلات ناشی از عدم همخوانی سیستم بدنی و عصبی است؛ واقعا هم به ظاهر هیچ مشکلی در زندگیم وجود نداشت اما تلنبار شدن انرژی رو توی بدم به خوبی حس می کردم که بعد از یک ورزش نیم ساعته بجای خسته شدن دلم می خواست هنوز ورزش رو ادامه بدم.
و مهمتر از همه شناختن ژن و ساختار بدنی است؛ مثلا اگر من از مغز و بدنم کار نکشم احساس می کنم روز به روز فکرم مشغول تر، بدنم ضعیف تر، اعصابم ضعیف تر ؛ تحملم کمتر و به کل شاخص امید به زندگی در من کمتر میشد.
برای کار کشیدن از مغزم شروع به درس خواندن و حل کردن و فکر کردن و حفظ کردن دروس دانشگاه کردم ؛ اما اگر میبینید امکان رفتن به دانشگاه وجود نداره برین به سمت حل جدول سودوکو یا بازی minesweeper توی کامپیوتر و برای ورزش کردن هم از هر فرصتی استفاده میکنم هر کجا محیط دنج و مناسبی می بینم لباسامو میپوشم شروع به ورزش کردن می کنم اما تعداد ورزشهام در هفته کمتر از سه بار نمیشه.
من حتی توی اولین مراحل کندوسکوپی هم انجام دادم اما هیچ گونه مشکلی نبود تمام بیماری ما ناشی از تجمع گاز در روده برزگ(کولن) است و در کل بایستی از خوردن مواد غذایی نفخدار و دارای گاز خودداری کرد.
رژیم غذایی و ورزش از این جهت خوبه که اعتماد به نفس و بالا میبره و تمرکز رو روی این مشکل برطرف میکنه و از طرفی انرژی تلبار شده توی بدنو از بین میبره و به آدم شادابی میده که عامل مهمی برای سلامتی سیستم عصبیه.
اما در خصوص ترشی و آب لیمو چای هم بایستی بگم بخاطر ترس از برگشت دوباره سر و صدا جرات خوردن این مواد رو ندارم؛ اما شاید خوردنشون هم مشکلی نداشته باشه اما من به خودم تلقین کردم اینها برام ضرر داره.
در کل دوستان باستی در یک دوره دو ماهه این کارها رو انجام دهند.
1- روزانه نیم ساعت ورزش کنید اگر دویدن باشه یا بدنسازی و شنا خیلی عالیه.
2- از خوردن نوشیدنی های گازدار به شدت خودداری کنید.
3- از خوردن مواد غذایی نفخ دار مثل لوبیا نخود و... خود داری کنید
4- میوه و سبزیجات را در این مدت دو ماه کنار بگذارید علل خصوص خیار سبز و کلم و مرکبات و میوه هایی که خاصیت اسیدی دارند.
5- از خوردن ماست و شیر و دوغ خودداری نمائید.
6- از خوردن فست فود هم تا حد امکان خودداری نمائید.
7- وزنتون رو هم با رژیم غذایی پایین بیاورید.
8- سعی کنید شبا با معده پر نخوابید.
9- پیاده روی رو فراموش نکنید.
بچه ها به نظرتون این مشکل چقدر تو زندگی اجتماعی،پیشرفت کاری و دانشگاهی تون و... تاثیر بد داشته؟
من فک می کنم این مشکل منو خیلی از زندگی عقب انداخت خیلی از موقعیت هام رو از دست دادم فقط به خاطر یه بیماری مسخره.یه موقع هایی فک می کنم اگه این بیماری نبود چقدر زندگیم فرق داشت....
خیلی سخته که بااین وضع هرروز دوباره تو چشم هم کلاسی هات نگاه کنی و تظاهر کنی هیچ اتفاقی نیافتاده، به نظرم اگه سنگ هم بود تا حالا اب شده بود...:n30::n30::n30:
من خودم یکی از مواردی که برای ادامه تحصیل مد نظرم هست حل شدن این مشکل ... :n26:
نگران نباشید با چیزایی که گفتم حتما مشکل حل میشهنقل قول:
من الان خودم دانشجو هستم و به کل اصلا توی دانشگاه دیگه حواسم به این موضوع نیست
و هیچ مشکلی هم اصلا ندارم فقط و فقط هم تمام مسائلی رو که گفتم رعایت می کنم
بچه ها گلاب به روتون از لحاظ دفع مشکلی ندارید؟ اگه اره پس شک نکن که صدای شکمت از همین موضوعه.
تاثیر دکل های تلفن همراه بر اعصاب:
بر اساس تحقیقی که در مجله نوروتوکسیکولوژی منتشر شد، مشخص شد که 5/23 درصد افراد در معرض تابش امواج دکل های موبایل، به سردرد و مشکلات خواب دچار شده بودند. 7/21 درصد افراد از افسردگی رنج می بردند و 8/18 درصد به سرگیجه مبتلا شدند. ولی گروهی که در معرض تابش این امواج قرار نگرفتند، کمتر از نیمی از این علایم را داشتند.
بر اساس تحقیقی دیگر مشخص شد که افراد با فاصله 300 متری از دکل های مخصوص تلفن همراه به مشکلاتی مانند خستگی، سردرد و مشکلات خواب دچار شدند و افرادی که در فاصله 100 متری از این دکل ها زندگی می کردند علاوه بر مشکلات حافظه به مشکلاتی مانند تحریک پذیری، افسردگی، سرگیجه و کاهش میل جنسی مبتلا شدند.
همچنین مشخص شد مشکلاتی مانند سردرد، حالت تهوع، کاهش اشتها، مشکلات خواب، افسردگی، اختلالات بینایی و احساس ناراحتی در زنان بیشتر بود.
افرادی که حساسیت شدید نسبت به این امواج دارند، علایم زیر را تجربه خواهند کرد
قرمزی پوست، سوزن سوزن شدن پا و یا سوزش آن، خستگی، عدم توانایی در تمرکز ذهنی، سرگیجه، حالت تهوع، تپش قلب و اختلالات گوارشی.
سایر مشکلات و بیماری های ناشی از دکل های تلفن همراه:
در سال 2007 طی تحقیقی، مقادیر سروتونین و ملاتونین 25 فرد شرکتکننده در این طرح تحقیقاتی اندازه گیری شد و با میزان این هورمون ها، حدود پنج ماه پس از فعال شدن دکل های تلفن همراه مقایسه شد. میزان هر دو هورمون پس از فعال شدن دکل مخصوص تلفن همراه غیر طبیعی شد.
این نتیجه می تواند بیان کننده ارتباط احتمالی بین نصب دکل های تلفن همراه با مشکلاتی از جمله سردرد، اختلالات خواب، بی اشتهایی، مشکلات حافظه، اضطراب و افسردگی باشد
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم مشکل خود من از زمانیکه یکی از همین دکل ها نزدیک مغازمون نصب شده شروع شده!
سلام
کاملا موافقم
من همیشه نوشته ها رو میخوندم اما چیزی نمینوشتم
کاملا با گفته هاتون موافقم
ایشالا این هفته قراره به روانپزشک مراجعه کنم
کل زندگی منو این مشکل به قول شما مسخره زیرورو کرد...
اونموقع که کنکور میدادم باعث شد به خاطر تمرکز نداشتن نتیجم افتضاح شه
اما جالب اینجاس من اصن دانشگا این مشکلو نداشتم...
پارسال شرو کردم واسه ارشد بخونم دوباره این درد بی درمون افتاد به جونم
کتابخونه میرفتم مجبور شدم دیگه نرم...
سر جلسه کنکورم(کنکور وزارت بهداشت) اطرافم همه آقا بودنو منم خیلیییییییییی خجالت میکشیدم
جلسه رو ترک کردم
هنوز که هنوزه اشک تو چشام جم میشه منیکه همیشه زبانو بالای 70 میزدم
فقط 28 درصد زبان زدم...
من کنکور قبول نشدم :n03:
حالم خوب شده بود چون سه چار ماهی خونه بودم
الان به خاطر ادامه تحصیل خارج از کشور مجبورم کردن برم کلاسای نیمه خصوصی مختلط...
تصور کنین چه حالیم...
هفته قبل نه خواب داشتمو نه خوراک
من دوباره مشکلم برگشته
همش گریه میکنم
به هرکی میگم یا میخنده یا میگه بهونه میاری
نوشته های شما خیلی امیدوارم کرده
ایشالا که منم مشکلم حل شه
من وقتی میدونم قراره برم جایی که ساکته و مخصوصا آقایون اونجا حضور دارن این مشکل میاد سراغم
خیلی جالبه تا وقتی شلوغی و سروصداس هیچ مشکلی ندارم
همینکه همه جا ساکت میشه منم به خودم میپیچم و آب میشم از خجالت...
به خدا این چنروزه بیشتر از هرکسی واسه خودم و شماها که مثه منین دعا کردم
خیلی گناه داریم که کسی درکمون نمیکنه و اینقد عذاب میکشیم
ایشالا به حق این روزای عزیز هممون شفا پیدا میکنیم :n01:
دوست عزیز ممنون میشم به سوالام جواب بدین
فلوکستین خواب آوره؟
چون من دارم درس میخونم میخوام ببینم عدم تمرکز یا خواب آلودگی نمیاره که؟
و اینکه لاکتول از چه لحاظ واسه کاهش سروصدا خوبه؟
و اینکه شما کارمینت مصرف کردین؟
میگن واسه از بین بردن نفخ خیلی خیلی موثره(نوشته های تبلیغاتی)
من پارسال یه دوره دایجستیو اید و سایمتیکون مصرف کردم که بهتر نشدمو بدتر شدم
خیلی خیلی لطف میکنین جواب سوالامو بدین
سلامنقل قول:
منم امیدوارم هممون زود زود خوب شیم
فلوکسیتین خواب اور نیست ولی در زمان مصرف عوارض داره که ممکنه یه کم اذیت شی البته اصلا خواب اور نیست و حداقل 3-4 هفته طول می کشه تا اثرش مشخص بشه
لاکتول واقعا برای من موثر بود فکر می کنم باعث دفع یه سری از باکتری های روده می شه
من کارمینت مصرف نکردم ولی بیسموت مصرف کردم به صورت مقطعی خیلی برای کاهش سروصدا خوبه ولی بعد یه مدت اثرش کم می شه البته برا من این طوری بود
منم دایجستیو مصرف کردم به نظرم حرکات روده رو بیشتر می کرد و باعث سرو صدای بیشتری می شد:n03:
negar067جان سلام،خوش اومدی
(از دوستان دیگه ای که به طور خاموش مطالب رو میخونن خواهش میکنم حداقل یه بار هم شده نظرشونو بدن/من هم خودم یه مدت همینجوری مطالب رو میخوندم ومیگذشتم....ولی اگه به همفکری جلو بریم خیلی خیلی بیشتر وزودتر به نتیجه میرسیم....)
من از وقتی پیش دکتر روانپزشک رفتم قرص نوتریپلین بهم داده که طبق اطلاعاتی که من کسب کردم فهمیدم که فلوکستین برا کساییه که به همراه سروصدا یبوست دارن ونورتریپلین برا کساییه که اسهالی میشن....
در مورد مصرف قرص لاکتول اثر خیلی خوبی روی من داشت وهمونطور که قبلا هم گفتم برا افزایش فلورجمعیتی باکتری های مفید نقش ماست های سین بیوتیک رو داره که خیلی اثر بخشه.....من چند ماه پیش مصرف میکردم تا این که اون هم اثرش رو نمیگم از دست داد ولی کم اثر شد وسراغ روانپزشک رفتم وقص علی هذا
قرص دایجستیو اثر خاصی رو ی من نداشت شاید هم بدترم کرد.....
ولی قرص بیسموت ومترونیدازول هم که باهم مصرف میکردم اثر خوب وموقتی داشتن....
شاید برا جمع بندی خوب باشه بگم دو نوع نظر درمورد این بیماری هستش یکی استرس ونقش اعصاب ویکی دیگه عامل عفونت روده بزرگ با باکتری های مضر.....به نظر من توی این چند ساله که این بیماری باهام بوده،نقش اعصاب خیلی خیلی مهم تر ودرمان از این طریق کارسازتره.......
سوالی بود در خدمتم.....
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
ممنون خیلی خیلی لطف کردین
من فک نمیکنم مشکل روده ای داشته باشم
چون این چهارماه که خونه بودم حالم کاملا خوب بود...
از وقتی فهمیدم قراره کلاس نیمه خصوصی و مختلط شرکت کنم دوباره مشکلم شرو شد
البته اینم بگم گاهی من دچار سردی روده میشم که با مصرف شربت دارچین و عسل حالم خوب میشه.
من الان از مرکز مشاوره برگشتم
متاسفانه یا خوشبختانه با چنتا سوال دیگه که ازم پرسیدن تشخیص دادن مشکل منم وسواس فکری هست...
و یه دکتر مغز و اعصاب معرفی کردن که قراره برم پیش ایشون
(گفتن دکتر مغز و اعصاب بهتر از دکتر اعصابو روان کمکم میکنه...)
ای بابا من فک میکردم دایجستیو فقط واسه من مشکل ساز بوده...
من کارمینت مصرف کردم اما اثرش افتضاح بود
مثلا اثرش ضد نفخه اما تو عمرم اونقد نفخ نکرده بودم من...
تا این حد بگم چون مجبور بودم برم سرکلاس و حالم خوب نبود از خونه تا موسسه گریه کردم
اما خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد :n01:
لاکتولم گرفتم اما چون نمیدونم مکانیسم اثرش چیه میترسم مصرف کنم...
اما خدا رو شکر خدا رو شکر این دو هفته سرکلاس مشکلی نداشتم
وقتی احساس میکنم شکمم میخواد صدا کنه اصلا فرار نمیکنم(قبلا زود بلند میشدم و از کلاس خارج میشدم)
سر جام میشینم و سعی میکنم آروم باشم اما تمرکزم بهم میخوره و چیزی از درس نمیفهمم
و خونم همش استرس دارم نکنه امروز این مشکل بیاد سراغم
خلاصه زندگی شده واسم جهنم...
ایشالا دکتر رفتم میامو مینویسم چیا گفتن
بازم ممنون بابت راهنمایی های مفیدتون...
امیدوارم حال هممون خوب خوب شه
موفق باشین :»
سلام بچه ها
من 7 روزه سیاه دونه عسل می خورم 2 روز اول خیلی صدای شکمم کمتر بود و از نظر مدفوع ببخشید مدفوع سفت تر شده
چون من بلافاصله که استرس صداشو می گرفتم سریع اسهال می گرفتم ولس الان از این نظر خیلی بهتر شده خدا رو شکر ولی صداها آنچنان تغیری نکرده .
ولی به نظرم برای مواردی که با اسهال همراهه خوب جواب می ده
بچه ها من امروز ظهر یه کاسه بزرگ ماست خوردم بعد رفتم سر کلاس یعنی رودم در حال انفجار بود انقد به خودم پیچیدم که دیگه اشکم دراومد کلا دیگه ماستو می ذارم کنار.