اگه منظورتون همون صداییه که بعضی وقت ها که هارد بیکاره دو تا تق تق میکنه که من از صداش خوشم میاد خیلی باحاله.نقل قول:
اگه منظورتون همون صداییه که بعضی وقت ها که هارد بیکاره دو تا تق تق میکنه که من از صداش خوشم میاد خیلی باحاله.نقل قول:
:18::18::18::18:نقل قول:
سلام خسته نباشید واقعا
اگه چیز خوبی بود دل یه کاری نمی کرد تا حذف شه :27::11::46:
:18::18::18::18:نقل قول:
محض رفع خستگی ازش استفاده می کردید؟!:20:
من همان کاری رو که سایت dell گفته بود انجام دادم ولی وقتی دستگاه با cd بوت شد وان صفحه آبی رنگ آمد که روش نوشته (dont turn of your computer until the green creen appear ) و من نیم ساعت صبر کردم و فرقی نکرد و دستگاه رو خاموش کردم و هیچ فرقی با قبلش نمیکرد . آیا باید بیشتر صبر می کردم؟
نقل قول:
سلام
ولی برامن 90 درصد صداش خذف شد
:13:
green screen اومد بعد دستگاه رو خاموش کردی؟؟؟
نه نمیگم چیز خوبیه. ولی اگه در عملکرد هارد تاثیری نداره برای من زیاد مهم نیست که باشه یا نباشه. خب وقتی مهم نیست ریسک نمیکنم که یه چیزی بریزم بعدا با مشکل روبرو شم.نقل قول:
سلامم..معمولن فریمور جدید که معرفی میشه روی کارایی بهتر و کارکرد سخت افزار هم تاثیر میذاره.....نقل قول:
نقل قول:
سلام
این چیزا که از سایت اصلی دل می آد
100 در 100 امتحان شده و بچه بازی که نیست یه شرکت با اعتبار جهانیه
بنابر این اعتبارشو برای از بین بردن یه نویز کوچولو زیر سوال نمی بره
از من میشنوین دانلود کنین
بابای
سلامنقل قول:
من این صدا رو ندازم (تق تق)
بجاش یه صدای جیز جیز آروم بعضی موقع ها ازطرف هاردم میاد
این Firmware اون رو هم رفع میکنه ؟
سلام به همگی راستش چند ماهیه لپ تاب گرفتم ولی راستش 2چیز این لپ تاب رو نفهمیدم چیه تو عکس پایین علامت زدم میشه بگین برای چیه مخصوصا اونی که در آوردم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه.
من چند وقت پیش یه Studio XPS 13 از سایت دل Customize کردم. امروز رفتم توی سایتش دیدم Studio 15 از نظر قیمت از مال من خیلی به صرفه تره. با همون پولی که برای XPS دادم میتونستم Studio بگیرم با صفحه ی 15 اینچی با رزولوشن HD, و طرح آرتیستی, Blue-Ray, گرافیک قویتر, و باتری 9 سل. باز هم ارزون تر میشد.
کسی میدونه 13 Studio XPS به جز پروسسور سری P و مموری DDR3 چیش بهتر از Studio هست که این همه تفاوت قیمت داره؟
سلام به همه.
من چند وقت پیش یه Studio XPS 13 از سایت دل Customize کرده بودم. امروز رفتم توی سایتش دیدم Studio 15 از نظر قیمت از مال من خیلی به صرفه تره. با همون پولی که برای XPS دادم میتونستم Studio بگیرم با صفحه ی 15 اینچی رزولوشن HD, و طرح آرتیستی, Blue-Ray, گرافیک قویتر, و باتری 9 سل. باز هم ارزون تر میشد.
کسی میدونه 13 Studio XPS به جز پروسسور سری P و مموری DDR3 چیش بهتر از Studio هست که این همه تفاوت قیمت داره؟
شما فکر می کنی همون پروسسور و رم DDR3 کم قیمت داره؟ بخش بزرگی از اختلاف قیمت مربوط به همین ها میشه.نقل قول:
نه خب میدونم قیمتش کم نیست. ولی Studio پروسسور T9550 داره که از نظر کارایی با P9600 برابره. این همه امکانات اضافه که Studio داره هم قیمتش کم نیست.نقل قول:
حتمن میدونی که سری P کم مصرفتر و گرون قیمت تره؟؟نقل قول:
Studio پروسسور T9550 داره که از نظر کارایی با P9600 برابره
xps 1530 ,آخر تابستون 87 خریدم,(1.750.000) از شرکت زیگورات,کاملا تمیز (کم کار کرده) +باطری کاملا سالم و بسته بندی کاملا سالم با مشخصات زیر رو به چه قیمتی میتونم بفروشم؟
cpu 2.5
ram 4 gig
GDD 320
vga 8600 256 MB
کم مصرف بودن که بله درسته. قیمتشون یعنی خیلی فرق میکنه؟نقل قول:
من اینو میخوام بدونم که به جز مشخصات قطعات چه چیزاییشون فرق میکنه. مثلا در مورد کیفیت ساخت و دوام. البته فکر کنم این اختلاف قیمت یه مقدارش هم به خاطر اندازه ی لپ تاپ هم باشه. این که این قطعاتو تو یه لپ تاپ کوچکتر استفاده کنن می بره رو قیمتش. درسته؟
60درصددددد
بالاخره Latitute E6400 خریدم.نقل قول:
با این کانفیگ
CPU C2D T9500
4GB RAM, VGA NVS160
6 Cell battery
نکات تستی درباره این لپ تاپ:
1- این دستگاه از نظر مقاومت بدنه، ضد ضربه بودن و مقاومت کی برد دربرابر مایعات قابل مقایسه با IBM T-series نیستش.... اگه مواظب نباشی، رویه پشت صفحه نمایش به راحتی خط و خراش برمی داره! بنابراین هنوز دستگاهی به پای خدابیامرز آی بی ام سری تی نمی رسه.
بدنه از نظر چهارگوشه محمکم هستش... اما یه جاهایی به راحتی می تونه فشارش بدی و بره داخل...مثل محل آرم دل زیر صفحه نمایش ال سی دی...
.....
2- بعضی از مدل های این دستگاه با مشکل گرمای بیش از حد مواجه هستند...
این شرکت دل برای کاهش هزینه ها ...از هر تکنیکی که بگی استفاده می کنه!
مثلا به جای قطعه 5 دلاری از 4 دلاری استفاده می کنه. با یه حساب سرانگشتی برای 1 میلیون قطعه..ببینید چطور سود می کنند.
اون پورت کوجیکه firewire یا همون IEEE 1394 هستش که می تونی دوربین دیجیتال و و...رو بهش وصل کنی. از یو اس بی سریعتر هستش.نقل قول:
اون اسلات که بیرون آوردی ... . PCI Express & PC Card Slot هستش. می تونی مثلا مودم وایرلس PCI Express بخری و بندازی تو این اسلات و استفاده کنی و یا مثلا سیم کارت موبایل.
میشه یه کمپانی نام ببرین که این کار رو نمیکنه؟نقل قول:
چه جالب!!!.ولی آخه این سیم کارتو چیجوری اصلا کجای این اسلاید بذارم؟نقل قول:
اون اسلات که بیرون آوردی ... . PCI Express & PC Card Slot هستش. می تونی مثلا مودم وایرلس PCI Express بخری و بندازی تو این اسلات و استفاده کنی و یا مثلا سیم کارت موبایل
نقل قول:
گارانتی زیگورات ،ولی قیمتهاش خیلی گرانه ،درضمن گارانتی خیلی مهم نیست
سلام بچه ها خسته نباشید . اینجا جا داره که از تمام بچه ها تشکر کنم بخاطر این همه راهنمایی هاشون - منم 2 روزه که این مدل لپ تاپ رو گرفتم ازش راضی هستم . فقط پارتشین بندیش خراب بود یعنی حجم درایو هاش - که اون رو هم با یه برنامه درست کردم بدون اینکه ویندوزم از بین بره .
قعلا که هیچ کجاش صدا نمیده نه هارد و نه دی وی دی رام و نه فن - ازش راضی هستم و فقط نزدیک یک ماه بود که تحقیق میکردم دربارش - اینجا بچه ها خیلی کمکم کردن و راهنمایی هاشون واقعا به دردم خورد .
هک اوومدم تشکر کنم و هم اینکه بگم فعلا مشکلی باهاش ندارم .
برای همه تون آرزوی موفقیت میکنم .
با تشکر.
سلام دوستان ، کسی رو XPS خودش ویندوز 7 نصب کرده ؟؟؟ از لحاظ مصرف باتری تغییر محسوسی داره ؟؟ ( نسبت به ویستا )
من احتمالاً توی چند روز آینده نصب می کنم حتماً یه خبری می دم. البته من 1640 دارم.نقل قول:
من روی HP نصب کردم اما با بلوتوث مشکل داشت و مدیا پلیر .... یعنی یک سری درایور ساین شده می خواست
ولی مصرف باتری شبیه ویستا بود و فرقی نداشت
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من یک لپ تا ب می خواستم بخرم.
می خواهم با این نرم افزار ها کار کنم اگر کسی لپ تاب خوبی می شناسد ب من معرفی کنه.
فتوشاپ و فلش و مایا و zbrush می خواهم ببینم لپ تابی که بتواند این نرم افزار ها را جواب بدهد چیست.
بودجه هم تقریبا یک میلیون و چهارصد تومن هست.
من خودم نظرم رو latitude بود. یکی از دوستان هم اچ پی را به من پیشنهاد دادند. لطفا مرا راهنمایی کنید.
معمولاً قیمت گارانتی 30 تا 60 هزار تومان هستش. ولی وقتی یه لپ تاپ رو با گارانتی معتبر مثل زیگورات و دلیران می خرید تا حدودی خیالتون راحته. توصیه من اینه که با گارانتی معتبر خرید کنید.نقل قول:
سوالتون رو اینجا مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=259
آخرین آپدیت بایوس 1640 رو می تونید از سایت Dell بگیرید:
تاریخ آپدیت: 18 می 2009
تغییرات:کد:http://ftp.us.dell.com/bios/PAL_A07_win.exe
- Support new PWM panel
- support new configuration with Gfx ATI Mobility Radeon?HD 4670
سلام
چند تا سوال دارم ...
من چشمام ضعیف . می خاستم بدونم آیا ل÷ تا÷ بیشتر چشم رو ضعیف می کنه یا کام÷یوتر رو میزی ؟
کام÷یوتر باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا چشم رو کمتر ضعیف کنه؟
این مورد برای ل÷ تا÷ 1640 چطور ؟
سلام
کلا LCD ها کمتر چشم رو اذیت می کنن
راستی شما هر 5 دقیقه که بع مانیتور لپ تاپ نگاه می کنید
باید حداقل 1 دقیقه هم به دور دست نگاه کنید و اجسام را با فاصله های
دور و نزدیک نیز نگاه کنید تا چشمتون تنبل نشه
موفق باشید
عزیز من حالا اون دوستمون گفت سیم کارت شما چرا اینقدر جدی گرفتی ؟؟؟!!نقل قول:
اولا استفاده از سیم کارت فقط با تکنولوژی 3G سازگار هست ( برای لپ تاپ ) و تو ایران فعلا ته تهش GPRS نسل 2.5 داریم که ازش استفاده نشه آدم سنگین تره و بهتر !!
Express CARD دارای امکانات متنوعی هست که به نظرم بهترینش برای افرادیه که به TV Tuner احتیاج دارن و بتونن با لپ تاپ همه جا TV داشته باشن ... که باز هم نمیصرفه .
دوست عزیز ، قربونت ، محض اطلاع سرعت پورت IEEE بالغ بر 400 مگابیت در ثانیه 400Mbps هست و USB 2.0 بالغ بر 480 مگابیت در ثانیه یا 480Mbps هست ...نقل قول:
اون پورت کوجیکه firewire یا همون IEEE 1394 هستش که می تونی دوربین دیجیتال و و...رو بهش وصل کنی. از یو اس بی سریعتر هستش.
اگه پورت سریعتر از USB 2.0 میخواین باید برید سراغ eSATA
به طور کلی مانیتور LCD کمتر به چشم آسیب می رسونه و از اون بهتر هم صفحه نمایش های LED هستش که خوشبختانه 1640 از همین صفحه نمایش بهره می بره.نقل قول:
بابا اگه آدم هر 5 دقیقه به این ور و اون ور نگاه کنه که اصلاً نمی تونه تمرکز کنه باید همش حواست باشه الان 5 دقیقه شده یا نه:31: علمای علم چشم پزشکی هم این قدر سختگیر نیستند:31:نقل قول:
با چه برنامه ای عزیز؟نقل قول:
لینکی ازش داری؟:40:
دوستان من میخوام یک لپ تاپ Inspiron 15 کاستمایز شده (قطعاتش رو خودم انتخاب کردم) از dell.com بخرم که از خارج برام با مسافر انتقال بدن به ایران اما نمیدونم گارانتیش در اینجا اعتبار داره یا نه؟ دوستان پاسخ بدن لطفا