فکر کنم اشتباه کردم، از توضیحات دقیق نیما جان معلوم میشه که مربوط به سنسور Ambient Light هست....:11:نقل قول:
مثلا سایه دست میوفته رو سنسور باعث میشه نور صفحه کم بشه...
فکر کنم اشتباه کردم، از توضیحات دقیق نیما جان معلوم میشه که مربوط به سنسور Ambient Light هست....:11:نقل قول:
مثلا سایه دست میوفته رو سنسور باعث میشه نور صفحه کم بشه...
یه سوال از برو بچز ال جی باز:
من یکی دو هفته دیگه احتمالا میام تهران واسه خرید لباس و ...
گفتم حالا که دارم میام گوشی رو هم بدم آپ دیت کنم(خودم حالشو ندارم با این اینترنت زغالی).
نمایندگی ها اینکارو انجام میدن؟مجانی یا پول هم میگیرند(آخه دو سال گارانتی داره)؟چقدر می گیرند؟
کجا ببرم(آدرس دقیق)؟
ممنون از همه
دوستان لطفا جواب سوالای منو بدید .نقل قول:
سلام
من که با مشکل نرم افزاری خاصی برخورد نداشتم.
با همراه اول هم از اینترنتش استفاده نکرم.
ولی ایرانسل که انداختم هیچ مشکلی با اینترنت نداشت.
برای GPS هم باید از همون گوگل مپ استفاده کنی
دوستان منم میخوام این گوشی رو بخرم اما قبلش میخواستم بدونم کیفیت صدای پخش موسیقی از هدفونهاش خوبه؟...صدای اسپیکرش هم کیفیت داره؟...بلندی زیاد برام مهم نیست و فقط میخوام صاف و شفاف باشه...در ضمن در بعضی از سایتها مردم از هنگ کردن و سرعت پایینش ناراحت بودند در حالی که در بررسی سایت سرعتش عالی توصیف شده بود...آیا واقعا سرعتش عالیه؟...در ضمن فرستنده ی اف ام هم میخواستم بدونم کیفیت پخشی که در رادیو ارسال میکنه استریو هست یا مونو؟خوبه یا خیلی خفه هست؟برد فرستنده اش تقریبا چقدره؟
سلام
2تا سوال :
1- آخرین قیمت این گوشی چند هست الان ؟
2- من GPS برام مهم هستش میخاستم بدونم این ارنا از این لحاظ کامله ؟ مثل نوکیا عمل میکنه یا نه ؟
ممنون
تو هدفون که خیلی عالیه چه کیفیت چه بلندی.....تو اسپیکر هم با کیفیته و بلندی نرمال....خیال راحت این گوشی خیلی سریعه، هنگ تو کارش نیست.....اف ام هم من خبر ندارم....نقل قول:
دوستان منم میخوام این گوشی رو بخرم اما قبلش میخواستم بدونم کیفیت صدای پخش موسیقی از هدفونهاش خوبه؟...صدای اسپیکرش هم کیفیت داره؟...بلندی زیاد برام مهم نیست و فقط میخوام صاف و شفاف باشه...در ضمن در بعضی از سایتها مردم از هنگ کردن و سرعت پایینش ناراحت بودند در حالی که در بررسی سایت سرعتش عالی توصیف شده بود...آیا واقعا سرعتش عالیه؟...در ضمن فرستنده ی اف ام هم میخواستم بدونم کیفیت پخشی که در رادیو ارسال میکنه استریو هست یا مونو؟خوبه یا خیلی خفه هست؟برد فرستنده اش تقریبا چقدره؟
اون هنگ کردنها مال ورژن های اولیه بود، الان با این چندتا آپدیتی که انجام دادن دیگه ظاهرا مشکل خاصی وجود نداره...
آقا کسی جواب سوال منو ندادها !!!!!!
یه سوال از برو بچز ال جی باز:
من یکی دو هفته دیگه احتمالا میام تهران واسه خرید لباس و ...
گفتم حالا که دارم میام گوشی رو هم بدم آپ دیت کنم(خودم حالشو ندارم با این اینترنت زغالی).
نمایندگی ها اینکارو انجام میدن؟مجانی یا پول هم میگیرند(آخه دو سال گارانتی داره)؟چقدر می گیرند؟
کجا ببرم(آدرس دقیق)؟
به گفته دوستان برد اف ام 1.5 متر
آخرین آپدیت این گوشی برای چه تاریخی هست و آیا گوشی بعد از انجام آن تغییری میکند ؟
من گوشی رو تا دو روز دیگه آپ دیت می کنم...
اگر تغییری حاصل شد حتما اینجا میگم...
البته ال جی از قصد بردش رو کم کردش وگرنه بدلیل یه سری قوانین بین المللی باید فقط تو یه سری کشور ها کار می کردش مثل یکی از سری های W سونی اریکسون( اسمش رو یادم نمیادش:دی)نقل قول:
به گفته دوستان برد اف ام 1.5 متر
کیفیت صداش روی اف ام خوبه؟شفاف هست یا خفه هست؟نقل قول:
صدای دالبی هم تاثیر خوبی در کیفیت داره؟ صدا لذتبخش میشه؟
کیفیت بسیار خوبی داره...نقل قول:
عجیبه نمی دونستم! ولی 1.5 متر هم کفایت میکنه، چون معمولا تو ماشین کاربرد داره، ماشینم که 6 متر نیست که! :دی اون گوشی هم سونی اریکسون W980 هستش.....نقل قول:
البته ال جی از قصد بردش رو کم کردش وگرنه بدلیل یه سری قوانین بین المللی باید فقط تو یه سری کشور ها کار می کردش مثل یکی از سری های W سونی اریکسون( اسمش رو یادم نمیادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
ما که لیموزین دا ریم چیکار کنیم؟؟؟؟ آخه لیموزین ما کاست میخوره:31:
مجبوری لیموزین رو بفروشی یه پراید بخری....
خوب گوشی رو بزار بقل راننده، یا خودت راننده بشو یا اصلا بقل راننده بشین.....:دینقل قول:
ما که لیموزین دا ریم چیکار کنیم؟؟؟؟ آخه لیموزین ما کاست میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب جلو بشینم کی پیش دافیا باشه؟ حتما رانندمون:31:
سلام بچه ها ارنا الان چنده
دادا آپدیت کردی ؟ نتیجه رو بگو لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بار جدید، 380 تومان تو علاءالدین.......تا 420 هم میفروشن البته.....نقل قول:
سلام بچه ها ارنا الان چنده
سلام به همه بر و بچز
امروز گوشی رو آپدیت کردم.ورژن گوشی V10F بود الان شده V10j
تغییر چندانی حاصل نشده.
سرعتش یه نموره بیشتر شده.حرکت ها خیلی روان بود روان تر هم شده.پلیر گوشی یه گزینه اون بالا اضافه شده Shuffle
فعلا چیز خاصی ندیدم.باطریش برام مهم بوده تا فردا صبر می کنم ببینم باطریش چطور شده.
هر تغیرر خاصی دیدم حتما اینجا میگم.
البته هیچ مشکل خاصی نداشت از اول .
راستی 380 با گارانتی کامتل؟؟
مژده..........
یکی از ایراداتی که به آرنا وارد بود، عدم ساپورت فلش توسط وب بروزر این گوشی بود...
اما حالا بعد از آپدیت به خوبی توی وب فلش رو هم ساپورت می کنه...
همین الان خودم امتحان کردم
حالشو بردم...
بلاخره این بار کامتل رسید؟؟ خیلی ارزون شدهبازم میاد پایین.... کریستال چی چند شده؟نقل قول:
آره....البته من از بچه ها شنیدم ها! :دینقل قول:
راستی 380 با گارانتی کامتل؟؟
دوستان این گوشی جاوا هم ساپورت میکنه؟
بله
ولی متاسفانه محدودیت حجمی داره
بالای 3 مگ ساپورت نمی کنه
تو سایت آرینا:
تو بعضی از زبون هاش مثلا قسمت خاور میانه: فارسی، عربی، فرانسوی زده دارای سی پی یو AMD ولی مثلا تو انگلیسیش ننوشته....کد:http://arena.lgmobile.com
عجیبه! :15::15::15::15::15:
نکنه نسخه های vodafone یا orange نداشته باشنش؟:دی
تو این سایتها هم درباره AMD نوشتن:
کد:http://www.3g.co.uk/PR/March2009/LG_Arena_KM900_Review.html
کد:http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?p=444119
بیخیال، حالا اصلا ماله SiS باشه! :دی :دی مهم اینه: Intuitive, Fast, Fun!کد:http://www.phones.com/phones/lg/km900-arena/
نیما دوست عزیز-- گوشیت رو که آپدیت کردی فرقی تو کیفیت عکسبرداری و فیلم برداری حاصل شده ؟ صداش چطور تو هنذفری و اسپیکر فرق خاصی کرده ؟ و ابن که از همه مهم تره با آپدیت بازم محدودیت حجم جاوا داره (اگه میشه امتحان کن)--شما خودت تا به حال روش برنامه ریختی اصلان برنامه های جاوا توش با حال و جالب هم پیدا میشه --- ببخشید زیادی پرسیدم
یه چیز دیگه هم یادم اومد ----اینکه با آپدیت مشکل پخش divx که حتما باید کانورت میکردی حل شده یا نه چون فکر میکنم این مشکل نرم افزاری باشه چون رنوار با سخت افزار ضعیف تر و ابنترفیس قدیمی تر راحت همه رو اجرا میکنه ----
دوربینش فرقی نکرده
صدا هم همین طور فرقی نکرده
برنامه هنوز بالای سه مگ نصب نکردم ولی اگه امتحان کردم خبر میدم.
DivX هم امتحان نکردم.
حقیقتا برنامه و بازی و به درد بخور برای این گوشی پیدا نکردم خیلی هم گشتم ولی چیزی که به در بخوره و مناسب رزولیشن صفحه این گوشی باشه پیدا نکردم.اصلا برنامه برای جاوا چیزای خیلی ابتداییه.
اگر دنبال برنامه هستی بی خیال این گوشی شو.
منم از گوشیم خیلی راضی ام ولی به خاطر این که برنامه نیست واسه اش می خوام ردش کنم اچ تی سی هیرو یا مجیک بگیرم.
آخرش با برنامه های جاوا نمیشه سر کرد!
حالا یه سوال،پلیرش میتونه lyric همراه آهنگا رو نمیش بده؟
راستی ببخشید - یه سوال دیگه، میشه پس زمینه ی هیچ کدوم از صفحه هاش رو عوض کرد؟ (کنتکت، ویجگت...)
من تا حالا چنین چیزی ندیدم.فکر کنم باید خود آهنگ این قابلیت رو داشته باشه.بعد پلیرنقل قول:
من که چنین آهنگی به تورم نخورده.
نه متاسفانهنقل قول:
فقط میشه واسه صفحه قفلش والپیپر گذاشت