خب همون hello0xرو چطوری نصب کنم؟چون بدون KEYو ;CER که نمیشه نصب کرد؟
اون site هم فلان Cer & key نمیده؟چی کار کنم؟
Printable View
خب همون hello0xرو چطوری نصب کنم؟چون بدون KEYو ;CER که نمیشه نصب کرد؟
اون site هم فلان Cer & key نمیده؟چی کار کنم؟
باید برید به سایت OPDA و بعد از ثبت نام فایل رو درخواست بدید.نقل قول:
آموزشش تو امضام هست!
شاد باشید:40:
تاریخ میلادی و ساعت گوشیم تنظیمه ولی چون این OPDA اصلا انگار نه انگار که درخواست دادم، گشتم یه برنامه پیدا کردم که خودش cer و key رو درست میکنه. فکر کنم چون مخصوص v3 هست مشکل پیدا کرده.نقل قول:
تو OPDA هم طبق روشی که شما گفتید عمل کردم ولی وقتی IMEI و اون شماره دلخواه 11 رقمی رو که با 15 شروع میشه رو وارد میکنم برمیگرده تو همون صفحه درخواست!! البته من اون تب سومش که فکر کنم باید فایلها رو از اونجا دانلود کرد رو هی نگاه میکنم ولی بعد از دو روز هنوز خبری نیست!
من همین چند روز پیش با یکی از دوستان تو 1 روز براش گرفتم...! با یوزر جدید سعی کنید.نقل قول:
شاد باشی:40:
متاسفانه باز هم از OPDA هیچ عکس العملی نمیبینم با هیچکدوم از نامهای کاربریم. کسی از دوستان میتونه لطفی کنه و برای من فایلهای cer و key رو از این سایت بگیره. اگر کسی میتونه، بگید تا IMEI گوشیم رو بگم.
ممنون
این OPDA دیگه خسته ام کرده. سه تا یوزر ثبت کردم ولی اولا برای هیچکدومشون ایمیلی برای فعالسازی اکانتم به آدرس ایمیل یاهوی من نیومد. بعدشم وقتی IMEI و اون عدد دلخواه رو وارد میکنم بعد از نشون دادن یه پیغام که درباره frameset میگه برمیگرده تو همون صفحه درخواست cer و key...
وقتی هم که تب سوم تو همون صفحه رو میزنم تا شاید بشه فایلها رو از اونجا دانلود کرد، این پیغام رو نشون میده که معنیش اینه: You have not used this system to apply for a certificate, please apply for a certificate application
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند بار هم که IMEI رو وارد کنم فرقی نمیکنه. الان 3 روزه که منتظر جوابم ولی چون میگه هنوز هیچ درخواستی رو ثبت نکردم خیلی واسم عجیبه!!!!
سلام آقا یونس
امیدوارم حالتون خوب باشه
گوشی ان96 من ورژن 12 هست و هکش کردم
می خواستم ببینم که اگه ورژن جدید 20 رو روی گوشیم بریزم بازم میشه با همین روش هکش کرد؟یا اینکه گوشیمو ارتقا ندم
مرسی
دوستان، سایت OPDA رو که انگلیسی کردم خیلی راحتتر شد ولی حالا که IMEI خودم رو وارد میکنم میگه این IMEI توسط شخص دیگه ای قبلا بکار گرفته شده. برای اینکه بفهمن من بودم باید ایمیلم رو وارد کنم که باز هم میگه این ایمیل صحیح نیست!!!
حالا چی کار کنم؟ چطوری cer و key بگیرم. تو رو خدا کمک کنید....
اطلاعی از OPDA ندارم...! با یه یوزره دیگه درخواست بدید.
شاد باشید:40:[/quote]
مشکل همین جاست وقتی با یه یوزر دیگه درخواست میدم ارور میده که این IME قبلا ثبت شده:41: لظفا کمک کنید
ممنون:40:
آره هک ميشه...!نقل قول:
نقل قول:با همون یوزر قبلیت مراجعه کن ببین اونجا چی میگه! عجب دردسریه این OPDAنقل قول:
با هر سه تا یوزرم لوگین شدم ولی برای همشون همینو میگه. دیگه دارم کلافه میشم، یک هفته است که میخوام برنامه نصب کنم ولی......... یعنی هیچ راهی نداره؟!نقل قول:
خیلی عجیبه...چیزی به ذهنم نمیرسه...! :41:نقل قول:
بلاخره از OPDA فایلها رو گرفتم.با signsis هم sign کردم ولیCertification Expired میده.تاریخ گوشی رو کردم 2000 ولی بازم مشکل داره و هررور زیر رو میده:
Certficate may not yet be valid,is expired of phone's date setting may be incorrect
راهنمایی کنید ممنون میشم
اون نرم افزار اولی hello ox چه قدر طول می کشه تا کارش رو انجام بده؟
--- ویرایش شد ---
امکانش هست که IMEI ام رو بدم شما زحمتش رو بکشید. شاید من یه جایی اشتباه میکنم. واقعا دارم نا امید میشم دیگه!!!نقل قول:
گوشیت چیه؟ اگه 5800 این پست رو انجام بده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3787204&postcount=9
حدود 20-25 ثانیه...اگه گیر کرد کنسل کن و دوباره سعی کننقل قول:
من دیگه نمیتونم از OPDA بگیرم...ip منو بن کرده...!نقل قول:
موقع نصب سوال می کنه روم پچر رو نصب کنم ؟ وقتی بله می زنم از برنامه خارج می شه
گوشیتون چیه دوست عزیز؟نقل قول:
6220
الان پیغام می ده همه چیز کامل شد می تونید من رو پاک کنید ولی روم پچر رو نصب شده نمی بینم؟ (دو تا سوال می پرسه یکی روم پچر ودیگر اینستال مود هر دو رو بله می زنم ولی بعدش اتفاقی نمی افته برای نصب کلاینت ان گیگ هم می گه خطای مجوز)
رامپچر نصب نشده؟نقل قول:
اینو تست کن:
نشد
می گه دسترسی به برنامه ی مورد نظر موافقت نشد (ساین هم کردم)
گوشیتو یه بار مستر ریست کن و دوباره تست کن... با کد:نقل قول:
7370
-----
گوشیت و آپدیت کردی دیگه؟ چون نسخه های قدیمی با این روش مشکل دارند.
شاد باشی40:
نه آپدیت نکردم ! اینتر نت پر سرعت ندارم آفلاین می شه آپدیت کنم ؟(نسخه ی نرم افزار: 03.23)
در ضمن با آپدیت زبان فارسی رو گوشی از بین نمی ره ؟
آره..آفلاین هم میشه...برو تو کلوپش اونجا بت یاد میدن... فارسی هم از بین نمیره...حتما" آپدیت کن...نقل قول:
هم ریست کردم هم دوباره امتحانش کردم ولی گویا بی فایدس !نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان
کنسل کنید و دوباره سعی کنید.نقل قول:
من وقتی helloOX را نصب می کنم و وارد برنامه میشم شروع میکنه به نصب map ها و یکسری چیزهای دیگه ولی وقتی نوبت به نصب rootCerts میرسه هیچ وقت install کردنش تموم نمیشه موندم چیکار کنم ؟
ریست هم موثره.
n78
software version : 12.046
custom version : 12.046.051.1
:41:بازم همون اررور قبلی:13:
هر کاری گفتین کردم .حتی date رو هم دستکاری کردم نمیشه.چی کار کنم؟
شما گوشیتو آپدیت کن...به نسخه 20 یا 21نقل قول:
5800 داری بالاخره؟ : دی بدون استثنا این روش رو همه گوشی ها جواب میده...تا با اون ارور برخورد نکنن.. شما گوشیتون رو آپدیت کردید؟نقل قول:
:41:آره 5800 دارم.ورژن 11.0.009. نمی ونم دیگه چی کار کنم.Certificate از OPDA رو خودم نگرفتم Request دادم واسم فرستادن چون تو قسمت IMEI و شماره تل گیر میکرد و جلوتر نمی رفت.
سایت opda در حال حاضر مشکلی داره که اشک منو در اورده؟
چطور میشه فهمید Cer & key درست تهیه شده یا نه؟:31:
شما یه بر گوشیتو به ورژن 21 آپدیت کن...احتمال زیاد درست میشه!نقل قول:
سلام اقا یونس
گوشی n85رو از ورژن 11 به 20 فلش کردم
ولی هر کاری می کنم helloxنصب میشه مودو هم نصب میشه ولی رام پچر نصب نمیشه
دیگه چکار کنم هر کاری که گفتید کردم
سلامنقل قول:
والله خیلی عجیبه...مستر ریست هم کردی بعد از آپدیت و با ورژن 1.03 تست کنی؟
چطور باید update کنم؟ممکنه لینک بدین؟
در مورد صحت Cer & key راهی نیست؟
این تاپیک آموزش:نقل قول:
خیر
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی کسی خیرش به ما نرسید. من هم وقتی IMEI و اون شماره 11 رقمی رو وارد میکنم، یه صفحه میاد که درباره frameset هست و بعد برمیگرده به همون صفحه ای که باید IMEI رو وارد کرد... حالا موندم چیکار کنم. :41:نقل قول:
سلام
می خوام بدونم هک گوشی چه فوایدی داره چه معایبی
عیبی به نظر من نداره...مزایا هم اینه که هر کاری دوست داری با گوشیت میکنی...:31: هر برنامه ای میخوای نصب میکنی و تو سیستم گوشی دستکاری میکنی...(البته طبق آموزش مطمئن)نقل قول:
سلام
خوب منم بالاخره ناچار شدم که گوشیمو هک کنم (5800)
و اما مشکلاتش...
اون فایل hellox رو که ساین کردم موقع نصب این ارور رو میده:
requested application access not granted
چه کنم؟
شما Master Reset هم کردی؟نقل قول:
دگه دارم جوش میارم بعد از یه هفته هنوز opda فایلا رو نزاشته
دیگه نمیدونم چی کار کنم
یونس جون یه سایت دیگه وجود نداره که ازش فایلارو بگیرم؟؟؟ اصلا خودت نمیتونی یه جورایی درستش کنی؟؟؟
IME گوشیم اینه
354216032624110
از اینکه من رو راهنمایی میکنی ممنونم