خب حالا باطری 9سل هم گیر میاد جداگانه بخریم؟؟؟نقل قول:
خب حالا باطری 9سل هم گیر میاد جداگانه بخریم؟؟؟نقل قول:
ممنون...در مورد سيستم عاملش كه لينوكس هستش يه توضيح بديد...ويدوز باشه بهتره يا داس...اصلا سيستم عامل روش چه مزيتي داره..خوب خودمون نصب ميكنيم..؟نقل قول:
حالا اختلاف قدرتشون چند درصده من امروز از چند جا ميپرسم دوباره....نقل قول:
حذف شود.........نقل قول:
بله برادر اما بايد سفارش بدى چون لپ تاپ ايسر اونايي که تو ايران هست 9 سلولى نيست.نقل قول:
ويرايش: حدس مدير عزيز درست بود الان که ميبىنم cpu 460m هست
خب بازم خوبه که قيمت هم آپديت کرد و جلوى سودجويي فروشگاه ها گرفته شد و شبهات برطرف شد.
فردا دارم ميرم بخرم.چى رو تست بايد کنم با سىستم ?linpus linux
خب ايسر اومده واسه اينکه قيمت رو کاهش بده روش لينوکس نصب کرده.خب شما با کدوم راحتى ويندوز يا داس ؟! صرفا چون ويندوز اورجينال هست.نقل قول:
بله از نظر من ويندوز + کرک معتبر و جديد = لذت بردن از لپ تاپ.
براى پارتيشن بندي هم از نرم افزار بوتيبل hernes boot cd استفاده کنيد و نرم افزار acronic و از خود ويندوز براى پارتيشن بندى استفاده نکنيد.
سلام دوستان بالاخره هارد 7541 خودم را بد سکتور یابی کردم و متاسفانه تعداد هفت بد سکتور را پیدا کردم که تمامی این بد سکتور ها توسط نرم افذار ترمیم شدند ومجددا که بد سکتور یابی می کنیم دیگر هیچ گونه بد سکتوری پیدا نمی شود من چند تا اسکرین شات گرفتم دوستان پس از مشاهده لطفا نطرات خود را بدهید متشکرم
کد:http://www.4shared.com/file/k9dbudbV/sector.html
نقل قول:
خوب دوست عزیز حالا که بد سکتورها علامت گذاری شدند ممکنه اطلاعات روی این سکتورها دیگه قابل خواندن نباشه . اگه اطلاعات ضروری سیستم باشه خوب اونموقع چیکار بایدکرد.
سلام
سازگار قیمت هاروزده توسایتش
acer 4741 core i5:900000
acer 4741 core i3:829000
فکرمیکنم خریدن 900000با توجه به تفاوت قیمت عقلانی تر باشه؟
درسته؟
بله دوست گرامی حق با شماست ولی من چندین بار ریستارت و خاموش روشن کردم هر دو ویندوزم بدون هیچ مشکلی کار می کنند وتغییری در حذف و یا گم شدن و خرابی فایل ها مشاهده نشد:20:نقل قول:
برای دریافت درایور های ایسر 5741 به آدرس زیر برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم ديدم در تکميل پست اميد خان عرض کنم بايد نرم افزار مطابق با سيستم عاملتون انتخاب بشه همچنين 32 ىا 64 بيتى بودن بايد رعاايت بشهنقل قول:
دوستان کدوم کارت گرافیک قویتره NVIDIA GeForce 420M 1GB یا NVIDIA GeForce320 1GB ؟؟؟؟
اندکى 420 بهترهنقل قول:
nVIDIA Geforce GT 420M حدودا 30% الی 35% قوی تر از nVIDIA Geforce GT 320M ، به طور میانگین 15 الی 20% قوی تر از nVIDIA Geforce GT 325M و 10 الی 15% قوی از nVIDIA Geforce GT 330M هست !نقل قول:
توجه داشته باشید که مقایسه بالا در APP های بر اساس DirectX 10 و DirectX 11 صورت گرفته .
اگر APP های قدیمی بر اساس DirectX 9.0 رو هم در نظر بگیریم عملکرد nVIDIA Geforce GT 420M رو میشه مشابه nVIDIA Geforce GT330M در نظر گرفت .
از طرفی هنوز درایور درست و درمون و بهینه سازی شده برای سری nVIDIA GT 400M منتشر نشده ... از نظر من این سری هنوز جا برای عرض اندام داره .
سلام دوستان.
من یه دونه 5741 دارم و 5-6 ماهی هست که بدون دردسر برام کار کرده.
یه چند روزی هست که باتریش حداکثر تا 87% شارژ میشه. هر چی هم به برق بزنم علامت شارژش روشنه، ولی چراغش به رنگ آبی که به معنی شارژ کامل هست در نمیاد.
چیکار کنم که این مشکل برطرف شه؟
در مورد صفحه كليد 5741g ،يكم ضعيف به نظر ميرسه..كسي باهاش مشكلي نداشته؟
والا من اول ميخواستم اين مدل رو بگيرم ولي با اومدن 5742g نظرم برگشته..حالا دوستان كسي 5742 خريده تا در مورد صفحه نمايش و صفحه كليد و...يه توضيحاتي بده....چون ايجا همه دارن تعريف ميكنن،آدم مشكلات رو از اول بدونه بعد ها هضمش راحت تره.:46::5:
منظور شما از صفحه کلید ضعیف دقیقاً چیه؟نقل قول:
من که تایپ پایان نامه ام رو باهاش انجام دادم و حرف نداشت.
طراحي زير كليد ها يه فرم خاصي داره..آدم فكر ميكنه زيرش خاليه و هر لحظه ممكنه با فشار بشكنه...البته من باهاش كار نكردم و ديدمش.
این یه چیز سلیقه ایه. اتفاقا این به نظر من یکی از نقاط مثبتشه، چون انرژی که تایپ کردن ازتون میکنه خیلی کم میشه. (البته نظر شخصیه)نقل قول:
به نظر من که دستگاه حرف نداره.
اگه این مشکل باتری هم برای من حل بشه که خیلی خوب میشه.
منتظر امثال شماها بودم :21:نقل قول:
خب بگو ببینم با کیبردش که عربی هست چطوری ساختی ؟؟؟:41:
نه بابا ما به قولی محکم تایپ میکنی تا حالاش مشکلی نداشته (5738G)نقل قول:
مگه نميگيد واسه كيبورد نرم افزار هستش تا بتوني جاي حروف رو تغيير بدي؟نقل قول:
اگه اينجوري نيست بگيد...؟
حالا من نظرم بيشتر سخت افزاري بودش...فكر نكنم با اين مشكل بشه از يه كانفيگ خوب گذشت...:13:تا نظر دوستان چه باشد.!!!!:27:
نرم افزارش هست.نقل قول:
شما توى مشخصات نگاه کن روبرو کيبرد زده arabic english
سلام به همه دوستان
من یکی دو هفته ست 5741 گرفتم
یه صدای شبیه "قیژ" می یاد بیرون ازش
نمی دونم اما شاید هاردشه
فقط هم وقتی محیط ساکته شنیده مب شه
اما حسابی روی اعصابمه
جالبه که بعضی وقتا تعداد تتکرار های این صدا کمه بعضی وقتا زیاد
می خواستم بدونم این عادیه یا نه؟
آیا باید کار خاصی انجامبدم
راستی چک کردم و ار لحاظ بد سکتور و این چیزا هیچ مشکلی نداشت
مرسی از راهنماییتون
بله از همه همينطوره نگران نباش.نقل قول:
منظورت از امثال شماها چیه؟!؟!؟نقل قول:
من که کیبرد رو حفظم. اصلاً نیازی به نگاه کردن به کیبرد ندارم!
همونطور که گفتم، به نظر من دستگاه حرف نداره!
آقا این مشکل که باتری تا 87 درصد شارژ میشه رو چه کنم ایها الناس؟
توی پاور آپشن کنار ساعت کلیک کن ببین برای شارژ باتری محدوده ای نذاشتی؟نقل قول:
5742 كه صدا مدا نداره؟ راستي هاردش از مارك 5741 هستش ؟نقل قول:
اگه ايجوري باشه بايد اين هم صدا بده...
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
آقا من فردا ديگه 5742 رو ميخرم..به عنوان آخرين توصيه ها كه موقع خريد دقت و چك بشه راهنمايي كنيد...خلاصه هرچي كه به ذهن مباركتون مياد بفرماييد....:11:
هاردی که ایسر تو لپ تاپ هاش استفاده میکنه وسترن دیجیتال هست ، وسترن معمولا صدای بیشتری تولید میکنهنقل قول:
5742 كه صدا مدا نداره؟ راستي هاردش از مارك 5741 هستش ؟
اگه ايجوري باشه بايد اين هم صدا بده...
5741 هایی هم که دیدم تا حالا هیچکدوم مشکل نویز و تولید صدای مزاحم نداشتن .
منظور از صدا صداى تراکتور نيست.نقل قول:
ىه نويز کمىه.
نه تست کردن نداره فقط سريال جعبه رو با دستگاه چک کن...قيمت هم با گارانتى 890 هست بپا بهت نندازن.خريدى نرى ديگه پيدات نشه هااا يه رويو توپ بزار اصلا يه تاپيک بزن واسش.
شاد و خرم باشى
نه والا! چند روزه این جوری شده!:41:نقل قول:
میشه 5742_رو با 5741 مقایسه کنیدنقل قول:
آقا یه نقطه اندازه سره سوزن افتاده رو مانیتورم رنگشم سبزه (وقتی صفحه تیره است خیلی به چشم میاد ) نمیره ایا پیکسل های مانیتورم سوخته ؟
اگه سوخته یه موقع بیشتر نشه ؟
واسه تعمیرش چه کار کنم ؟
سلام منwin xpنصب کردم روی 5742 اما فروشنده ...سی دی درایورشو اشتباه داده بهم واسه یه مدل دیگه ست .میشه لینک بدید واسه درایورش
نقل قول:
مبارکت باشه
اول یه بسم الله بگو بعد جعبه رو باز کن ببین همه چیزش توش باشه
بعد یه تبدیل دوشاخه وصل کن سر شارژرش باطریو که جا زدی وصل کن به برق بزار یه 8 ساعت تو برق باشه واسه شارژ اولیه اما میتونی روشنش کنی اگه سی دی ویندوز داخلش داره شروع به نصب کن
بعد درایور هاشو نصب کن
حالا با خیال راحت استفاده کن :27:
اکثر پيکسل هاى سوخته نرم افزارى و سخت افزارى قابل ترميم هستن.نقل قول:
شما يه عکس با کيفيت بزار ببينيم چطوريه.فکر کنم فقط پيکسل سفيد قابل تعمير نباشه.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگش سبزه
نمی دونم شاید چون هنوز درایور کارت گرافیگ نریختم اینجوری شده
نقل قول:
اول شما آخرین درایور رو از سایتش با توجه به سیستمت دانلود کن و نصب کن بعدش ببین چطوریه....
سلام خدمت اساتیدگرامی
من کارت گرافیک 1541 (GeForce GT 320M) رو اور کردم. فیفا 2011 و شیفت خیلی راحت و تمیز اجرا میشن.میخوام بدونم میشه سی پی یو شم اور کرد؟ set fsb ، سی پی یو Core i3 330M رو نمیشناسه. پیشاپیش ممنون