یه عکسه قشنگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز
بعد از اون مرحله باید توی نقشه دنبال ستاره بزرگی که خاکستریه و روش وقتی نگه میدارین agency
می نویسه یعنی ماموریت ,
دوست عزیز سیوهات رو اگه آپلود کنی واسه دانلود بذاری ممنون میشم چون من دقیقا اونجا بودم
که سیو از کار افتاد و نمی دونم چرا سیو به صورت اتوماتیک نمیشه و دستی هم نمیشه و تا اونجا که رفته بودم
وقتی از بازی دراومدم چند مرحله عقب برگشت و چون مسافت ها طولانیه حال و حوصله چند مرحله رفتن نیست.
ممنون
دوست عزیز لطف در مورد نصب بازی کمک کنید.هرکاری میکنم نصب نمیشه.من با steambackup بازی رئ نصب میکنم و پوشه کرک رو هم تو مسیر نصب بازی میریزم.ولی موقع اجرا بازی اخطار میده دو گزینه send و Dont'Send داره.
لطفا یکی راهنمایی بکنه.............
تا اینجا که فهمیدم راه حلی واسه اجرا روی ایکس پی وجود نداشت آره؟؟؟
آرهنقل قول:
فقط 7 و vista
من توی ویندوز 7 وقتی بازی رو میخوام اجرا کنم بعد از 15 ثانیه پیغام زیر رو میده
باید بگم که پوشه دایرکتکسی که توی خود بازی بود رو هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت
خیلی کلا گیر داره ولی پاکش نکن روشن خاموش کن بهترین درایو گرافیکو بنصب درست میشه....
فکر کنم این بازی چون فقط از دایرکتس 10 استفاده میکنه به ویندوز 7 یا ویستا نیاز داره
همینطورم فقط کارتهای گرافیکی که از pixel shader 4 یا همون دایرکتس 10 پشتیبانی میکنن میتونن این بازی رو اجرا کنن
دوستان من از کارت 7900GT که از دایرکتس 10 پشتیبانی نمیکنه استفاده میکنم و این بازی رو نمیتونم اجرا کنم و ارور زیر رو میده:
شماها راهی رو سراغ ندارین که بشه اجراش کرد؟
دوستان روی xp را ه حلی پیدا نشد که بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟
:19:
بله فقط واسه ویستا وویندوز7داره واین بازی هم فقط دو تا درایور داره تو خوددی وی دی بازی اونا رو اجرا کنین تا نصبش کامل بشه بازی رو100ساعته هم نمیشه100درصد کرد من الان30ساعت رفتم16درصد.....:46:
موفق باشید:11:
سلام
من موقع شروع بازی چترم باز نمیشد بالاخره این پچ رو دانلود کردم که مقدارش 168 مگا بایته که فایل نصبی نیست باید این فایل رو مثل کرک کپی کنم تو محل بازی؟
اصلا مقدار این پچ درسته و من درست دانلود کردم اخه بعضی از دوستان تو صفحا تقبل نوشتن فایل پچ 150 مگی رو دانلود کن اما این 168 مگ هستش
سلام
بازیش چه جوریه؟!
ارزش بازی کردن داره؟!
تو چه سبکیه؟!
اگه لینکی برای دانلود دارید بزارید لطفا
ممنون
بازیش فقط روی 7&VISTA میاد...نقل قول:
بازی قشنگی باید باشه ....من بازی نکردم..
لینکش هم تو تاپیک سرچ کن..
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=380375
خسته نباشی بازیش 100ساعت وقت میخواد تا تموم بشه.....نقل قول:
من 40ساعت22درصدبه زور......
واقعا از چند بازی Jrpg هم مدتش بیشتره!
خیلی درصد کم کم میره بالا!
حالا بازیش قشنگ هست یا نه؟!
تو چه سبکیه؟!
مثل جی تی آی هست؟!
بازیش سوم شخصه خیلی هم طولانیه خوش دستیشم خوبه بدک نیست باید فرض باشی فقط یه چیزو بدون:
ریکو رودریگز قهرمان داستان اینبار به مجموعه جزایر پانای میره تا اونجا رو که خیلی خیلی خیلی بزرگه رو ازدست یه دیکتاتور به نام بی بی پانای نجات بده وببر سفید رو پیدا کنه وانتقام بگیره ازش وبعد ریکو با پیدا کردن ببر سفید میتونه راهشو برای کشتن بی بی پانای پیدا کنه...........
نکته مهم درمورد بازی گرافیک بالا ووجود تمام شرایط یک جنگ کامل از جمله وجود تمام تجهیزات جنگی کامل از تمام دنیا مخصوصا هواپیمای بویینگ 47 و330و هلی کوچتر توپاچولا که بهترین هلی کوپتر سال شده و.....رو نام برد در این بازی شما کاملا آزادی رو حس میکنی....
یه چیزه دیگه:
آرمان عدالت2:
این بازی مصاف یک نفر درمقابل ارتش بسیار قدرتمند یک کشور است.......
تا بعد.:11:
بازی خیلی فاضیه فقط یک مشکل...
جایی که اون مرد ه که میری از توی ساختمون نجاتش میدی سوار ماشینه میگه من فقط با این ماشین رانندگی میکنم یکی میشه بگه چطوری باید ماشینشو در آورد؟؟؟
نه اصلا به پا GTA نمی رسه!نقل قول:
ولی قشنگه!
بعضی وقت ها زشت میشه!
صداگذاری در حد جلبکه!!
بعضی ماموریت هاش خیلی قشنگ میشه!مثل ماموریت دنبال کردن موشک با جت و ترکوندن موشک تا نره بیرون از جو!!
شما طناب که میزنی به ماشین دستت رو بر ندار از روی کلید و و طناب که زدی نشونه رو ببر رو تراکتور روبه رو و دستت رو از کلید بردار تا طناب بزنه به تراکتور!نقل قول:
بازی خیلی فاضیه فقط یک مشکل...
جایی که اون مرد ه که میری از توی ساختمون نجاتش میدی سوار ماشینه میگه من فقط با این ماشین رانندگی میکنم یکی میشه بگه چطوری باید ماشینشو در آورد؟؟؟
حالا تراکتور رو سوار شو اونو بیار بیرون!
همونورا یه تراکتور هست با تراکتور خونه اطراف ماشینو خراب کن بعدش به ماشن ضربه بزن تا از انجا بیاد بیروننقل قول:
موفق باشی
90 درصد کسایی که پست دادن تو نصب بازی مشکل دارن مایی که با ایکس باکس بازی میکنیم اصلا رغبت نمیکنیم دیگه پست بدیم خواهشا کسی دیگه درباره نصب سوال نکنه اگه کسی چیزی درباره نصب فهمید برای کمک به دوستان قرار بده از صفحه1 تا 60 همش اسپم شده
سلام
من با سیوی که یکی از دوستان گذاشتن در صفحات قبل قسمت باز شدن چتر رو رد کردم حالا نمیدونم این کدوم قسمته اما میری سمت چند ساختمون که بالای یکیش یه رگباره که دیش ماهواره ها رو میزنی در صدت بالا میره اما بعدش نمیدونم چیکار کنم میری سمت ساختمان های قسمت دیگه میمیری
نکنه باید اون درصد رو 100درصد کنی که اگه اینطوره دیگه چیزی نمونده بزنم که درصدم بالا بره من تا 52 درصد رسوندم
ممنون میشم کمکم کنین
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
نقل قول:سلام
دوست عزیز حرفت کاملا قبول اما خدائیش کسی هم کمک نمیکنه این پچ 150 مگی رو مثلا منو خیلی از دوستان لینکش رو خواستیم کسی کمک نکرد
اون لینک قبلی که تو صفحات قبل هستش فایل از روش پاک شده
من بازیو تازه نصب کردم .
همون اول بازی چطور باید چتر نجاتو باز کنیم ؟
آره بازیه خوبیه ارزش داره که بخری. بازی تو سبک open world هست ویکم کارای عجیب غریب طرف انجام میده بیشتر توی جنگلو کوهو دریا ماموریتها انجام میشه یکم زود بازیش خسته کننده میشه مراحلش به زیبایی مراحل gta نیست . در مقایسه با جی تی ای کم میاره.
just cause 2 به نظر من بازی خیلی قشنگیه و از gta که فقط ترویج کثافت کاری و فحشا هستش خیلی بهتره البته همه بازی های شرکت rockstar این خصلت کثیفو دارن من به شخصه تمام بازی های این شرکت ملعون رو تحریم کردم
اره موافقم:10:نقل قول:
مخصوصا تو episode from liberty city
آقا حواستون باشه یه نقطه های آبی تو بازی هست اگه500تا بگیری یه جعبه هاییه خب اگه بگیرین یه چیزایی مثل تعداد تیرو پولو.....
اضافه میشه اینم یه تجربه خدمتتون!
ارادتمندعلی:11:
gta که خیلی بازیه چرتی هست و فقط و فقط نسخه san anderes اش قشنگ بود ، بقیه نسخه هاش چرتن بابا!
سلام
من با سیوی که یکی از دوستان گذاشتن در صفحات قبل قسمت باز شدن چتر رو رد کردم حالا نمیدونم این کدوم قسمته اما میری سمت چند ساختمون که بالای یکیش یه رگباره که دیش ماهواره ها رو میزنی در صدت بالا میره اما بعدش نمیدونم چیکار کنم میری سمت ساختمان های قسمت دیگه میمیری
نکنه باید اون درصد رو 100درصد کنی که اگه اینطوره دیگه چیزی نمونده بزنم که درصدم بالا بره من تا 52 درصد رسوندم
ممنون میشم کمکم کنین
حرکات عجیب چیه ؟ بگو حرکات ژانگولر .:31:نقل قول:
تازه یه کم که چه عرض کنم .
یه کم واسه همون 1 دقیقه اول بازیه .:31:
یارو از روی یه موتور که داره 100 تا میره ، میپره روی یه موتور دیگه که داره با سرعت 100 تا از سمت مخالف میاد .:18:
من نمیدونم چرا بهش میگن عقرب ! باید بگن کانگرو :31:
تازه این که یه چشمه بود ، خودتون دیگه میدونید چه حرکات دیگه ای انجام میده .
کمکککککککککککککنقل قول:
یکی لینک پتچ رو نداره مال منم چتر باز نمیشه :37:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
تمام اسلحه ها وماشینا وتانکهاو هلی کوپترارو باز کردم50ساعت بازی22درصد......
موفق باشید.....
دوستان این بازیه قشنگیه ؟؟؟
از 1 ش خوشم اومد !!!
من به شخصه از یکش بیشتر خوشم می آید تا شماره دومش .نقل قول:
از نظر من اصلا ارزش بازی نداره . من که خودم یک ساعت رفتم خسته شدم . فقط ماموریتاش اینه :
1 - یکی رو بکش .
2 - یک جا رو آزاد کن .
گرافیکش هم معمولی ولی طراحی چهره ها خیلی مضحک هستش .
در ضمن گفتم نظر شخصیه منه پس دوستان گیر ندن .
کسی بازی مزخرف تر از این سراغ نداره؟؟؟!!!:31:
من یه مشکلی با این بازی دارم همون اول بازی که از هلی میوفتم پایین باید برم مارشال رو بگیرم وقتی نزدیکش میشم صفحه سیا میشه ویه لودینگ پایین میاد و همو جور میمونه بیشتر لودینگ ها هم همین جوریه به هیچ جایی نمیرسه
بازی پچی چیزی نداره از کرک SKIDROW هم استفاده میکنم
ممممممممممممممننننننننننن ننننننننننننووووووووووووو ووووووونننننننننننننننننن نننننن
توی دی وی دی بازی درایور هایی هست اونارو نصب کنید درست میشه دوست عزیز درضمن درایو گرافیکتونم باید آپ دیت باشه.
ممنون :11:جیگر همه چی ددرسه :31:ازنقل قول:
Microsoft Games for Windows - LIVE _ 195.55_desktop_win 7 _ DirectX _ vcredist_x86
حالا چه کنم:19: