این BF2 Sky mode 1.7 مود بازی نیست خودش یه BF2 جدیده که باید جدا دانلود کنی.با حجم 6.5GBنقل قول:
من دانلود میکنم آخراشه اخه خوب بود به شما میگم.
این BF2 Sky mode 1.7 مود بازی نیست خودش یه BF2 جدیده که باید جدا دانلود کنی.با حجم 6.5GBنقل قول:
من دانلود میکنم آخراشه اخه خوب بود به شما میگم.
من دو تا سرور جدید پیدا کردم که از والت و بقیه سرور هایی که توی لیست سرور های بازی با پینگ صفر نمایش داده میشوند پینگشون کمتره گرچه توی لیست سرور ها پینگشون 300یا 250 نمایش داده میشه
M9CO Gameland
and
Galaxy
البته بعضی وقتها پینگشون هم خیلی بالا میره ولی در کل از والت بهترند مثلا من توی سرور گلکسی قبلا که اینترنت شهرمان مشکل نداشت پینگم 120تا 140 بود ولی الان شده 200
سرور گیم لند هم سرور خیلی جالبیه و وقتی که کسی رو هد شات میکنی به طور علنی برای کل بازیکنان دیگه اعلام میکنه
این دو تا سرور رو که سیستم درجه دهی هم دارند رو حتما امتحان کنید
تو مال من وقتی Join server رو میزنم میگه توسط Administer بن شدم ولی اونیکی ها میرن:41:نقل قول:
نمی دونم Vault چی شده امروز با پینگ 401 میرفت که کیکم کردن قبلنا با پینگ 240 میرفتم.:19:
داداش اگه بازی به سبک COD یا BF آنلاین میشناسی بگو بریم بازی کنیم.
یا بازی نقش آفرینی از قبیل Skyrim یا Fallout.
نقل قول:
خب یه اکانت دیگه ای می ساختی و وارد سرور میشدی راستی توی سروری که ارور نداد و واردش شدی پینگت چطور بود؟
من امروز نرم افزار گیم رنجر رو راه اندازی کردم ولی متاسفانه بازی های زیادی رو ساپورت میکنه به جز این بتلفیلد
یه نرم افزار دیگری هست به نام tunngle که بتلفیل رو هم ساپورت میکنه اما چون اینترنت در شهر ما چند وقتیه مشکل پیدا کرده و سایت تانگل بالا نمیاد نتونستم برم ثبت نام و راه اندازیش کنم(پس من نظری در باره تانگل فعلا ندارم)
شما هم اگه میخوای با پینگ پایین (زیر 100) این بازی رو یا هر بازیه دیگری که داری رو آنلاین بزنی باید با ثبت نام در سایت مربوطه و بعد دانلود نرم افزارش بازیت رو راه اندازی کنی.
برای اطلاع از طرز کار و نحوه راه اندازی این نرم افزار ها به فروم خودشون مراجعه کنید
سبک بتلفیلد که با COD خیلی فرق داره بتلفیلد کاملا تیمیه - محیط باز و وسیعی داره - متنوع تره ولی COD اینطور نیستنقل قول:
در ضمن این فروم که جای معرفی بازی های دیگه نیست:31:
به هر حال با Gameranger.com راحت میتونی کال آف دیوتی 4 رو با پینگ تقریبا صفر با ایرانی ها بازی کنی
tunngle و hamachi هم یه نرم افزارهای مشابه گیم رنجر اند که بتلفیلد رو هم ساپورت میکنند ولی اینکه کاربران ایرانی در اونها حضور دارند یا نه تعیین میکنه که با چه پینگی شما میتونی بازی کنی.
اگر کسی تونست با تانگل یا هاماچی با پینگ زیر صد بازی کنه به ما هم بگه بیاییم (فعلا که من با گیم رنجر کار میکنم):20:
منظورم هر بازی اکشنی که قابلیت آنلاین بازی کردن داشته باشه.:8:نقل قول:
در ضمن این تاپیک رو فقط برای اشکالات نزاشتن کلا واسه حل مشکلات هیچ چی هم مانع نمیشه که از چیز دیگه ای صحبت کرد.:10:
بازی BorderLands بازیه پر طرفداریه به سبک اکشن ولی من بازی نکردم و نه ازش تعریف میکنم نه بد میگم فقط اینکه معروفه و قابلیت آنلاین بازی کردن با یینگ پایین تو گین رنجر رو هم داره.
در ضمن بازی های اسکایریم و فال آوت تلفیقی از سبکهای نقش آفرینی و اکشن هستند و مورد جالب توجه دیگه ای به جز خودشون و نسخه های پیشین شون موجود نیست .
یک بازی هم به نام Stalker وجود داره که کپی خود فال اوته حالا نمیدونم کی از رو کی تقلید کرده ولی به جز گرافیکش هیچ فرقی با فال آوت نداره.
بازی Final Fantasy زیباترین بازی نقش آفرینی (نه اکشن) است که تا به حال در جهان ساخته شده.
تاپیک بتلفیلد شده تاپیک معرفی بازی:31:
ممنون. من اینو تا پنجشنبه دانلود میکنم screenshot هاش که عالی نشون می داد. بیشتر به سبک Left 4 deadنقل قول:
بود.
دوستان من امروز موفق شدم سایت تانگل رو بالا بیارم (چند روز مشکل داشت) ولی الان میتونیم با هم قرار بگذاریم و با پینگ نزدیک صفر با تانگل باهم بازی کنیم
تانگل نرم افزاریست که سیستم های کامپیوتر افراد را به هم از طریق اینترنت به صورت لن وصل میکند پس اگر ما همه از ایران در یک سرور جمع شویم و هاست سرور هم ایرانی باشد پینگمان زیر صد و نزدیک به صفر خواهد شد.
پس دوستانی که مایل به انجام این بازی با پینگ پایین هستند
در سایت زیر ابتدا ثبت نام و سپس نرم افزارش رو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد باید نرم افزار رو راه اندازی و وارد روم بتلفیلد 2 شوید
بعد از ورود به روم باید بازی را اجرا و با یک اشتراک آنلاین بازی را راه اندازی کنید سپس منوی مولتی پلیر رو همچون گذشته انتخاب میکنید
حالا به جای جستجو در منوی جوین اینترنت جوین لوکال رو انتخاب کنید
اگر کسی هاست کرده باشه (سرور ساخته باشه) اینجا میبینید
و اگر ایرانی باشه که پینگش نزدیک صفر خواهد بود
به همین سادگی
اگر کسی مشکلی داشت بپرسه تمام سعی ام رو برای حل مشکلاتتون میکنم
دوست عزيز اول اينكه قبلا سرور ايراني بود و پينگ همه خوب بود.
دوم اينكه متاسفانه چند وقتيه بچه ها پايه نيستن.
من به شخصه از اين بازي خيلي خوشم مياد.
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام دوستان.
ببخشید من چطوری میتونم نسخه ی خودم رو از کرک در بیارم.آخه نسخه ی دوبله ی شرکت عصر بازی هست و خودش کرک شده است.:41:
سریعترین راهی که به نظر من میرسه اینه که اول بدونی چه فایلهایی از بازی کرک شده هستند بعد بیای اینجا اسمشون رو بگو که بعد من یا یه شخص نیکوکار دیگه ای برات فایل های اصلی و کرک نشده رو آپلود کنه و لینکشو برات بذارهنقل قول:
در غیر این صورت باید یه نسخه دیگری رو تهیه کنی که کرکی نباشه
من که از سایت Isohunt به صورت تورنت دانلودش کردم.
راستی شما چه جوری بازی نکرده خلبان حرفه ای هلیکوپتر شدی؟؟؟[/QUOTE]
خوب پروفوسور ،به صورت لن بازی کردیم.تو گیم نت...
چمیدونم.:41:نقل قول:
ببین تو همه ی فایل هایی که تو پوشه ی اصلی هست رو (به غیر از پوشه هارو)برام آپلود کن حجمش کمتر از 25 مگ هست خیلی ازت ممنون میشم.:11:
خوب پروفوسور ،به صورت لن بازی کردیم.تو گیم نت...[/QUOTE]نقل قول:
اولا برو پروفسور نوشتن رو یاد بگیر بعد بیا اینجا بنویسش
دوما بازی کردن در حالت آنلاین زمین تا آسمان با لن فرق میکنه چون سرور ایرانی با پینگ پایین وجود نداره و شما باید یه فاصله ای خاص رو جلوتر از هدفت رو بزنی و اینو هم مطمین باش به محض این که آنلاین سوار هلیکوپتر بشی قبل از به صدا در آمدن بوق راکت دنباله دار راکت بهت میخوره و کله پات میکنه پس هر چقدر هم حرفه ای باشی تو این یه مقوله فایده ای نداره (فایده ای نداره تا زمانی که عکس العمل دیگران زود تر از تو در سرور اصلی بازی ثبت میشه)
سوما برو صد بار پروفسور نوشتن رو تمرینی بنویس که دیگه اینجوری سوتی ندی
دوست عزیز متاسفانه چون بازی من پچ 1.5 و شما بازیت آپدیت نشده ست پس ارسال این فایلهای آپدیت شده هم برای شما فایده ای نداره و کار نمیکنه.نقل قول:
من حجم کل فایلهای پوشه اصلی رو به جز پوشه های فرعی هم اندازه گرفتم حدود 50 مگ بود ولی نسخه شما چون 1.5 نیست حجمش کمتره و فایل های من روی نسخه ای که شما دارید کار نمیکنه بهترین راه اینه که بری mihandowload.com و دانلودش کنی البته این رو هم در نظر داشته باش که بعد از دانلود این دو گیگ باید دو و نیم گیگ دیگه هم دانلود کنی که مربوط به فایلهای پچ میباشند.
سلام
من پج رو دانلود و نصب کردم ولی بازی اجرا نمیشه
چکار کنم ؟ ::41:
پچ چند رو دانلود کردی 1.41 یا 1.5 یا هردو؟؟نقل قول:
دقیقا چه اروری میده؟به انگلیسی ارورش رو بنویس تا بتونیم کمکت کنیم
پج 1.41 رو نصب کردمنقل قول:
هیچ اروری نمیده کلا بازی اجرا نمیشه مشکل اینه
:41:
اگر از نصب شدن پچ مطمین هستید و صد در صد بازیت نسخه اصلیه و در هنگام نصب پچ هیچ اروری نداده پس در رجیستری یا دایرکت ایکست مشکلی وجود داره شاید با تعویض ویندوز مشکلتان حل شود
من اینو دانلود کردم ولی کار نکرد وقتی میرم تو singleplayer فقط مپ های 16 نفره هست ورزن بازی هم 1.5
تمام مپ هایی که در بازی وجود دارند دارای سه حالت 16 و 32 و 64 نفره هستند و با توجه به تعداد بازیکنان سایز آنها تغییر میکند و در حالت تک نفره هم بازی بیشتر از 16 نفر رو ساپورت نمیکنه وقتی شما وارد حالت آنلاین بشی اونوقت میتونی در حالت 64 نفره بازی کنیدنقل قول:
با سلام .اقا این پانک باستر با اینکه من بازی نسخه اصلی بدون کرک ،پچ 1.4 ،پچ 1.5 و مونت مینی ایمیجی که گذاشتید.بازم منو کیک میکنه.ای بابا.پانک باستر رو هم اپدیت کردم .
البته بعضی سرور ها ،میشه بازی کرد.
برای اینکه خیلی سریعتروبی دردسر سی دی کی رو عوض کنی ، توی اینتترنت دنبال این بگرد : bf2 cd key changerنقل قول:
سلام بچه ها اين Crack بازي هست براتون آپ كردم استفاده كنين
موقع نصب بازي هم از اين cd key ها استفاده كنين
TJT3-Y6W5-IGAQ-7K52-DVTL
2HUC-JWS5-E93W-G11Y-3VTL
ZVYY-MMKF-27PE-SUK5-6VTL
226E-CQ5K-04ZA-348N-IVTL
KMY8-KLM8-TXDG-8REV-JVTL
مشكلتون حل ميشه
ایرانی ها همچنان در سرور vault هستند...
دوست گرامی کرک باعث می شه که دیگه نتونند بازی آنلاین بکنند...نقل قول:
دوستانی که بازی شان کرک شده ست من اخیرا بازی Borderlands رو خریدم و به صورت اتوماتیک کرک شده بود ولی با این حال توانستم آن را آپدیت و به صورت آنلاین راه اندازی کنم
شما هم اگر میخواهید بازی بتلفیلد کرک شده ی خودتان رو آپدیت کنید کافیست به دنبال آپدیت نسخه ری لودد این بازی باشید
نسخه ریلودد به نسخه کرک شده میگویند
search and download this:Battkefield 2 reloaded updateالبته با این وضعیت اسفناک فیلترینگ بعید میدانم کسی موفق بشه از جایی که فیلتر نیست آپدیتش رو پیدا کنه
نقل قول:
سلام من خودم كركش كردم بعد پچ 1.4 و 1.5 رو روش ريختم هيچ مشكلي هم واسه آنلاين بازي كردن نداشت امتحان كردم
لينك دانلود بازي دمه دستتون هست؟؟مرسي:11:
سلام دوستان
از سایت ایزو هانت میتونی نسخه اصلیش به صورت تورنت رو که به راحتی پچ ها رو قبول میکنه دانلود کنی این هم لینکنقل قول:
الان کدوم IP فعال هست؟با پینگ پایین!
هیچ سروری با پینگ پایین وجود نداره و در بهترین حالت پینگ شما به 200 میلی ثانیه میرسهنقل قول:
من که دیگه بازی نمیکنم واقعا نامردیه که دیگران باپینگ پایینشون براحتی حتی قبل از اینکه ما ببینیمشون تیرشون به ما اصابت میکنه.
به جز حالت تک تیر اندازی و خفت کردن از پشت از هیچ روش دیگری نمیشه به دشمن ضربه زد.
من که تا سرور ایرانی راه اندازی نشه این بازی رو حذف کردم.
بچه ها اگه تعداد زیاد باشه من یه سرور میسازم.
دوست عزیز ساخت سرور به تنهایی کافی نیست .
باید برای آن که سروری شلوغ و پرطرفدار داشته باشید تبلیغات رو در درجه اول مد نظر داشته باشید.
به نظر من بهتر است که ابتدا یک سایت مختص سرور خودتان راه اندازی کنید و لینک های دانلود مستقیم بازی و پچ های آن را در آنجا قرار دهید سپس موارد دیگری مانند آموزش بازی و... را در مطالب سایت اضافه کنید.
در غیر این صورت راه اندازی سرور بدون تبلیغات بی فایده است. چند سال پیش سرور ایرانی دیگری هم وجود داشت ولی به علت خلوت بودن و عدم تبلیغات موثر از میان رفت.
به نظر من با توجه به اینکه این بازی نسبتا قدیمی و زیبایی است و سیستم های امروزی به راحتی این بازی را اجرا میکنند اگر سایتی تبلیغاتی به چند زبان برای سرور خود ایجاد کنید حتی بازیکنانی از خارج از کشور نیز به سرور شما میپیوندند و همواره سروری شلوغ و پر ازدحام خواهید داشت به طوری که با سروری مانند والت نیز قابلیت رقابت را خواهد داشت.
بسیاری از سرور های خارجی حتی از این راه کسب درآمد میکنند.
من خودم بازی میکردم.10-12 نفر هم بشیم کافیه.همون دوستان بیان خوبه.وبلاگ هم داشت و اطلاعات رو اونجا پست میکردن.
دمت گرم داداش یه سرور درست کن حالم از سرورای خودش بهم میخوره
با سلام من وقتی میخوام تو بازی اکانت بسازم این ارور رو بهم میده چکار کنم
the uniquenick already in use
اسم مستعاری که انتخاب کردید(nick name) قبلا توسط کاربری دیگر استفاده شده و شما نمیتوانید اسمی تکراری در سیستم بتلفیلد به کار بگیرید.