یه فلش SP Touch 830 دارم که موقع فرمت کردن میگه: The Disk is Write Protected
با همه نرم افزارها هم تست کردم ولی مشکلش برطرف نشد
با نرم افزار PS22xx Formatter هم مشکل برطرف نشد و میگه که: USB Flash Drive Not Found
چیکار کنم؟
Printable View
یه فلش SP Touch 830 دارم که موقع فرمت کردن میگه: The Disk is Write Protected
با همه نرم افزارها هم تست کردم ولی مشکلش برطرف نشد
با نرم افزار PS22xx Formatter هم مشکل برطرف نشد و میگه که: USB Flash Drive Not Found
چیکار کنم؟
من یه هارد اکسترنال A data دارم
نه میتونم کپی کنم نه دیلیت
ارورشم اینه
The Disk Is Write Protected
Remove the writhe portection or use another disk
سلام
احتمالن هارد شما ویروسی شده
با یک آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کنید
سلام
ی فلش تازه خریدم 8 گیگ apacer ah322بعر اول ک زدم به کامپیوتر فرمتش نکردم الان دچار مشکل شده مثلا فضای خالی رو زده 5 گیگ ولی وقتی میخوام توش چیزی بریزم میزنه جا نداره مشکل دیگش اینه ک اطلاعات داخلش رو نمیشه پاک کرد یا.مموری رو فرمت کرد ارور میده که the write is protections.تمام نرم افزار های پست اول رو امتحان کردم و درست نشد
ممنون.میشم کمک کنید
با تشکر
سلام نه ویروسی نبودنقل قول:
سلام
احتمالن هارد شما ویروسی شده
با یک آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کنید
ایراد از سیم هاردم بود سیم رو عوض کردم درست شد
برای میکرو اس دی رایت پروتکت شده باید چکار کرد؟
منم همین مشکل write protection داشت دیوونم میکرد که با کلی جستجو به این نرم افزار رسیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار رو اجرا کنید گزینه مربوطه رو انتخاب و فلش رو از سیستم جدا کنید ودوباره وصل کنید
سلام
من یک فلش Transend 8GB دارم که سالم بود و بدون هیچ مشکلی کار میکرد
میخواستم برنامه JetFlash Online Recovery را تست کنم اما بعد از اجرا و وصل شدن به اینترنت و انجام مراحل کار و دادن پیغام ok حالا دیگه فلش رایت پروتکت شده ، با اینکه مطمئن هستم فلشم اصلی بوده و گرفتن نرم افزار از سایت ترانسند بازهم درست نمیشود. چند بار دیگر هم همان JetFlash Online Recovery را اجرا کردم ، تمام مراحل را طی میکند و پیغام OK میدهد ولی رایت پروتکت هست
ضمناً شماره سریالش را هم نخواست و من هم ندارم
حالا بایست چه کار کنم؟
فلش مموری من سیلکون یوسبی 3 است یهو هنگ کرد و مدام چشمک می زد و نمی شد داخل شد بیرون کشیدم و دوباره زدم .
حال دیگه الان ویندوز فقط به عنوان یه دریور می شناسه و هیچ جزییاتی نمی ده.
و همش می گه باید فرمت شه و هنگام فرمت پیغام پروتکت می ده و با هیچ نرم افزاری درست نشد و تو همش پیغام no dives می ده.
امید هست اصلا الان بهش
اگر الانم وصلش میکنین و چشمک میزنه همش از این برنامه استفاده کنید: URescueنقل قول:
سلام بالاخره بعد از چندین ماه تونستم مشکل رو حل کنم با استفاده از برنامه: Format Toolنقل قول:
البته اسمش شک دارم واقعا این باشه اما لینک دانلودش رو میذارم امیدوارم که کار کسایی که مشکل من رو دارند راه بوفته.
مخصوص: HP v165w flash memory 8GB,it was write protected
سلام و خسته نباشید
من یه فلش ترنسکند داشتم با برنامه onlinerecovery امتحان کردم ولی بعدش کلا فلش بالا نمیاد کامپیوتر هنگ میکنه
سلام و خسته نباشید
من یه فلش team 8gb دارم که وقتی فرمت رو میزنم این رو میده Disk Write Protected
نرم افزار هایی رو که شما گذاشته بودید رو زدم اما فایده ای نداره
لطفا راهنمایی کنین
سلام من یک رم میکرو اس دی 2 گیگ با مارک سامسونگ دارم که فرمت نمیشه Disk Write Protected دوستان اگه نرم افزار مناسبی میشناسید معرفی کنید با تشکر
با سلام
من یک adata 8 gb s107 دارم که چند روزه که write protect شده و با هیچکدوم از نرم افزارهای معرفی شده در این تاپیک و بقیه فروم ها به نتیجه نرسیدم حتی با سی دی های بوت و ... لطفا اگر دوستان اطلاعی دارند در اختیار بنده بگذارند.
با تسکر
سلام.من یه فلش hp v220w 16GB دارم که وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم ایکون دیه درایو توی مای کامپیوتر ایجاد میشه اما وقتی روش کلیک میکنم مینویسهplease insert a disk into removable disk با تموم نرمافزارهایی هم که معرفی شده بود نزدیک به 30 نوعش رو امتحان کردم اما جواب نگرفتم.راه آخر رو این دیدم که بازش کنم و ببینم شماره ic چیپش چی هست مموری رو باز کردم و فقط یه چیپ مستطیل شکل داره که هر دو طرفش تخت هست و هیچ ic یا خازن و چیزی روش نداره.فقط روش به ترتیب این عبارات رو نوشته :
Fab16GHSTi2sl2b
1711c105l16AF
Made in Korea
الان این عبارات معنیشون چی هست؟نوع ic استفاده شده در این مدل رو با توجه به عباراتی که روش نوشته بود میشه فهمید و پروگرامر مربوط به چیپش رو بدست آورد و درستش کرد؟
سلام من یه FLASH TRANCEND 4GB دارم با ابزارهای داخل پست اول هرکارکردم درست نشد...راه دیگه نیست؟
با سلام... یو اس بی مدل apacer دارم اول که گذاشتم کار میکرد خواستم فرمتش کنم ..هر کاری میکنم فرمت نمیشه...اکثر برنامه ها رو هم امتحان کردم ولی فرمت نشد ...وقتی میزارم میاد بالا ولی پیغام فرمت میده ..فرمت میکنم پیغام windows was unable..... راه حلی داره درستش کنم.. 32 گیگ هم هست
سلام
من یه فلش meva mem g2 دارم که اصلا فرمت نمیشه و ارور رایت پروتکت میده.
من باید چیکار کنم؟
سلام دوستان.من یه فلش king max دارم که دچار مشکل disk write proteck شده باید چیکار کنم؟
خیلی از برنامه ها و روش ها رو رفتم ولی جواب نگرفتم.
دوستان این برنامه رو دانلود کنید 100 درصد جواب میگیرید:یکی از دوستان در 10 پست بالاتر گذاشته.نقل قول:
salam kesi hast javabe mano bede
برا verico نمیشه کاری کرد
با سلام... یو اس بی مدل apacer دارم اول که گذاشتم کار میکرد خواستم فرمتش کنم ..هر کاری میکنم فرمت نمیشه...اکثر برنامه ها رو هم امتحان کردم ولی فرمت نشد ...وقتی میزارم میاد بالا ولی پیغام فرمت میده ..فرمت میکنم پیغام windows was unable..... راه حلی داره درستش کنم.. 32 گیگ هم هست
با hdd low level format تست کن.نقل قول:
با سلام
یک راه حل عالی برای مشکل write protection
من یک هارد اکسترنال داشتم و با راه حل زیر مشکل حل شد:
1- ابتدا فلش یا هارد اکسترنال را به کامپوتر وصل کنید
2- وارد cmd شوید
3- عبارتdiskpartرا در cmd تایپ کنید. حال باید کمی صبر کنید
4- عبارت list volumeرا تایپ کنید تا لیست پارتیشن های کامپیوتر نمایش داده شود. فرض کنید در لیست ظاهر شده پارتیشنی که مشکل write protection دارد شماره 4 باشد.
5- حال عبارت زیر را تایپ کنید:
select volum 4
6- حال عبارت زیر را تایپ کرده و اینتر کنید مشکل write protection برای هارد یا فلشی که آن را انتخاب کرده بودید حل میشود:
attributes disk clear readonly
ghaioom عزیز
از راه حل بالا استفاده کن
بعد فلش را فرمت کن
یک رم دارم میکرو اس دی.
گذاشتم توی رم ریدر. وقتی میزنم به کامپیوتر بازش نمیکنه. درخواست فرمت میده. ولی من نمیخوام فرمتش کنم. اطلاعاتشو لازم دارم. ممنون
لطفا راهنمایی کنید از چه نرم افزاری استفاده کنم. ممنون
سلام.
در حالت سیف مود امتحان کنید ببینید از اونجا میتونید فلش رو باز کنید و اطلاعاتتون رو بردارید و بعد فرمتش کنید.
موفق باشید.
سلام
فلشم مدل توشیبا است. سیستم فلش رو میشناسه (حافظه صفرشده)هنگام باز کردن هم این پیغام رو میدهPlease Insert a disk into drive I
راهی هست که بتونم حافظه شو برگردونم . با تشکر
سلام.ئوستان من یه فلش zyrus دارم.اطلاعات توش خیلی واسم مهم هسا.وقتی مصلش میکنم به لپ تاپ ارور میده که باید فرمت بشه که من نزدم فرمت بشه چون به اطلاعاتش نیاز دارم.راهی هست بشه بدون فرمت فلش رو باز کنم؟
سلام
دوستم بهم یه فلش مموری8 گیگ بهم داده تا فرمتش کنم
اسمش ---> team group f108 شکلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ↓
موقع کانکت شدن با پورت usb درخواست فرمت داده میشه
موقع فرمت کردن این اررور میاد ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و جالب اینجاست که با برنامه های مشابه برای فرمت کردن این نوع خطاها به کارم نیومد !
دلیل ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون این نرم افزارها موقعی کاربرد دارن که بتونیم وارد فلش بشیم و قفل رایت پروتکت رو باز یا قفل کنیم
اما همونطور که تو شکل مشاهده میکنین وارد فلش نمیشه و فقط و فقط درخواست فرمت میکنه و هیچ جوری نمیتونم فلش مموری رو فرمت کنم.
هر کاری هم به ذهنم اومده انجام دادم، حتی از طریق بوت هم تست کردم باز نتونستم فرمتش کنم
دیگه نمیدونم چی کار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه های شما هم هیچ کدوم برای این فلش نبود
دمت گرم مشکلک حل شدنقل قول:
من هم یه فلش مدل apacer ap4gah162 دارم که متاسفانه با این مشکل مواجه شدم. برنامه مخصوص به این فلش وجود داره که بشه مشکلش حل شه ؟
سلام دوستان عزیز
یه فلش phlipsدارم که وقتی میخام فرمتش کنم میزنه write protected
برای حل این مشکل همه راه ها رفتم
مثلا تو راه حلتو اون قسمت diskmgmt که میرم و روش راست کلیک میکنیم اصلا گزینه delet غیر فعاله و یا چند تا از نرم افزار مثل ps22یاazaduploadهم ارور performat not supportetd this IC
رو میده با نرم افزار format tools اصلا درایو رو نمیشه مشخص کرد خلاصه به جایی نرسیدم
از دوستان کسی تجربه این مشکل رو نداشته
لطف میکنین اگه راهنمایی کنید
سلام دوستان. کسی میدونه پسورد اولیه فلشهای توشیبا سری U2MGingaچیه؟برای فرمت کردن لازم دارم .باتشکر:n19::n20:
با سلام مدل فلشم توشیبا 4 گیک
اینم بقیه اطلاعات
Description: [J:]USB Mass Storage Device(GENERIC USB Mass Storage)
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 100mA
USB Device ID: VID = 0930 PID = 6544
Serial Number: 001CC0C83B2CC0406421075D
Device Vendor: TOSHIBA
Device Name: TransMemory
Device Revision: 0100
Manufacturer: GENERIC
Product Model: USB Mass Storage
Product Revision: 1.00
Controller Vendor: Solid State Systems
Controller Part-Number: TC58NC6689/SSS6691-B2
Flash ID code: 98D79432 - Toshiba TC58NVG5D2FTA10 - 1CE/??? [MLC-8K] -> Total Capacity = 4GB
مخام از این سایت روسی نرم افزار مربوط به فلش رو دانلود کنم کسی میتونه کمکم کنه باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت روسی
سلام از اساتید محترم
کسی نیست جواب بده
نقل قول:
بچه ها منم فلشم سیلیکون پاور بود با این برنامه جواب گرفتم و باز شد
فقط لینک درست اینه:
و از پایین صفحه برنامه USB Flash Drive Recovery رو دانلود کنین.
ممنونم از atteesh
سلام یه فلش transcend دارم هیچ برنامه ای روش جواب نداد فرمت هم نمیشه 4 گیگ هست لطفا برنامه formatter برای این فلش بذارید من منتظرم ممنون...