با تشكر از پاسخ سريعتون
بهترين مارك رم چيه؟مشخصات اصل بودنشو ميدوني؟
كاور محكم براش هست؟
با تشكر از پاسخ سريعتون
بهترين مارك رم چيه؟مشخصات اصل بودنشو ميدوني؟
كاور محكم براش هست؟
در مورد لرزشگیر دست باید بگم که زمانی که تنظیمات فلش روی اتومات فکر کنم لرزشگیر عمل نمیکنه و باید فلش رو غیر فعال کنید.البته به نظرم.:blink:
نمیدونم رم های سامسونگ وارد بازار شده یا نه ! .. اگه شده که خود سامسونگ بگیری بهتره .. اگه نشده توشیبا بگیر خوبه .. راضیم ...رم فسقلی چقدره که بخوام مشخصاتش رو بدونم فقط وقتی گرفتی حتما باید اون لیبلی که زیر نور خورشید میگیری رنگش عوض میشه رو کارتونش چسبیده باشه ... و اینکه حتما هم امتحان کنی و ببینی همونجا که 8 گیگ یا 4 گیگ هستش یا نه ...
کاور محکم هم نیازی نداره .. غصه اینارو نخور پیشم امتحان حسابی پس داده
در مورد لرزش گیر هم رایان عزیز درسته اگه فلش بزنه غیر فعال میشه نه اینکه رو حالت خودکار باشه ... هر موقع فلش بزنه یعنی غیر فعاله اگه هم نزد که خوب فعاله ...
راستی هنوز داریش یا فروختیش؟
راستي دليل نگراني در خصوص حساس بودن گوشي رو پيدا كردم.روز اول كه دنبال اين گوشي بودم فروشنده ها تاكيد ميكردن اگر ضربه نخوره يا آب بهش نرسه هيچيش نميشه. با اينكه چند باري ميشه كه از دستم حتي روي سراميك افتاده نه رنگش كنده شده نه تاچش اشكالي پيدا كرده اما هنوز اون دلهره را دارم براي همين دنبال كاور محكمم.وقتي توي جيبمه همش ميترسم به ميز يا جايي بخوره.
دارمش.البته دست خودم نیست.دادمش دست نامزدم.
ولی یه چیزی رو من بلد نیستم.یه سری برنامه و بازی دانلود کردم بلد نیستم نصب کنم روش.یعنی وقتی از حالت winrar خارجش میکنی کلی آیکون میده و خبری از فایلی با پسوند جار یا جاد نیست.قضیه اینا چیه؟کجای%
نقل قول:
خوب نه سرعتش فرقی نکرده حداقل من که متوجه نمیشم چون هر 2 تا رمو با هم دارم و ازشون استفاده میکنم ...
در مورد محیط های داخلی .. سایز رو که همیشه میزاری رو 3264*2448 (قابل توجه دوست عزیز دیگمون هم باشه ...
focus mode :auto focus
white balance :auto
effect: no
iso: auto
axposuremeter : centre-weighted .. و spot بیشتر رو cenre بزارید
anti shake: همیشه on
wdr: محیط هایی که سایه بیشتر داره و تاریکه on ... در غیر اینصورت off
image quality: super fine
adjust : محیط های باز همرو 0 میکنی ...
محیط های بسته
saturation +1 بقیه 0 ...
blink detection غیر از موارد ضروروی استفاده نکنید ... :13:
نقل قول:
نیازی نیست از winrar خارج کنی همونو بریز رو گوشی بگو اجرا کنه جوابشو بگو ...
ممنون فكر كنم كاملا درست باشه من هميشه فلاشم فعاله.نقل قول:
نه پالپ جان دارم تازه بهش خو مي گيرم از روزي كه مشكل كليپام حل شده ديدم بسيار عوض شده مرتب نگاشون ميكنم وبه سازنده گوشي آفرين ميگم ميدونين حمل دوربين فيلمبرداري خيلي سخته حال من با يه گوشي كه همه جا باهامه فيلمايي در حد عالي ميگيرم
ميدونين دوربين اين گوشي از معيارهاي اصلي انتخاب من بود راضي بودن از اين قسمتش به منزله راضي بودن از كلشه.
اميدوارم با غير فعال كردن فلش اون مساله هم حل بشه
دوستان از همتون ممنونم
ببخشيد من فكر كردم منظورتون منم آخه قبلا مي گفتم اگه مشكلاتش حل نشه ردش ميكنم
سلام خدمت تمام دوستان گل مخصوصا آقای پالپ عزیز که خدائیش خیلی با مرامه که انقدر پر انرژی هر روز میاد و جواب سوالات دوستان رو میده. خدائی خیلی باحالی. چند تا سوال داشتم که پیشاپیش اگه طولانی میشه معذرت.
من 1 ماهه که میخوام گوشیم رو عوض کنم ولی کاملا ERROR دادم.من همیشه اعتقاد داشتم که اگه میخوای خرید کنی باید سراغ برند و مارکی بری که تو اون ضمینه کار تخصصی میکنه . مثلا اگه گوشی میخوای بخری باید بری نوکیا یا موتورولا بگیری نه سامسونگ و الجی که یخچال و تلویزیون هم میزنند. اما راستش چند وقت پیش رفته بودم یک جائی که هیچ کدوم از دوستام با نوکیا آنتن نداشنتد خود من هم با سونی اریکسن 1 آنتن داشتم اما یکی از بچه ها با الجی آنتنش پر بود. اغراق نمیکنم ها. پر بود.از اون موقع یک کم دیدم عوض شدش و از فکر نوکیا اودم بیرون چون دوربین هم برام خیلی مهمه و گوشی های نوکیا معمولا تو دوربین( جز موارد خاص مثل n86) ضعیف تر هستند. از گوشی s8300 خیلی خوشم اومده بود چون علاوه بر تاچ صفحه کلید هم واسه آدمی مثل من که تاحالا با تا کار نکردم داره ولی تو سایت GSM.IR تو بررسی تخصصیش خوندم که هم شارژ باطریش کمه هم عملکرد تاچش خیلی بده و بعضی وقتها چند بار باید بزنی تا یک فرمان رو اجرا کنه و تو بررسی صدای مکالمش هم دوباره کلی ازش بد گفته درباره تاچش تو این تاپیک که دیروز برای اولین بار دیدمش خوندم که ورژن های قدیمیش اینجوری بوده ولی با این وجود بازم امروز زنگ زدم خدمات پارس ماکروتل نمایندگی مرکزی سامسونگ و در این مورد سوال کردم که تعمیر کارشون گفت این گوشی گوشی تاچ به حساب نمیاد و تاچش ضعیفه البته خیلی بد هم نیست. در کل واقعا دو دل هستم. بین گوشیهای 8 مگاپیکسلی مثل pixon - Renior-s8300و c905سونی اریکسون موندم. اگه میشه بدون تعصب راهنمائیم کنید . من تاحالا با تاچ کار نکردم و این حسن s8300 که کلید هم داره عالیه ولی نمیخوان 340 پول بدم بعدش تاچش بزنه تو ذوقم . من دوربین و فیلم برداری برام تو اولویت هستش . بعد هم موزیک. باز هم ممنون . ببخشید خیلی زاید شد. اگه راهنمائیم کنید ممنون میشم
نقل قول:
سلام 2 یا 3 صفحه قبل فیلماش هس میتونی جوابتو از تو فیلما برداری عزیز و ممنون از لطفت ...
اگه نظر منو بخوای این گوشی یکی از بهترین تاچهارو داره ... سرعتشم خوبه .. gsm کشکه ! ... اون کارمند هم چیزی بارش نبوده ما کاربرا بهتر از اونا میدونیم.. و اینکه نقاط قوت این گوشی تبدیل شده به ضعف برام عجیبه .. یکی از بهترین خصوصیات ای ن گوشی کیفیت خیلی خوبه صدای مکالمه و انتن دهی نسبتا خوب + بدون خش خش و قطعی هستش .. یعنی اگه انتن داد چه یکی چه 5 تا ... و تونستی جواب بدی .. صدای مکالمه ضعیف یا قوی نمیشه خش خش نداره و اذیت هم نداره ...
دوستمون پالپ خیلی خوب و کامل جواب داد.منم یه نکته کوچیک با توجه به تجربه خودم باید عرض کنم که صدای مکالمه این گوشی فوق العاده خوب و بلنده به طوری که من همیشه صداش رو نصفه میذاشتم تا اطرافیانم صدای مکالمه منو نشنون و حتی توی شلوغ ترین جاها هم صدای طرف مقابل به راحتی شنیده میشه و اصلا نیازی به داد و بیداد و فرار از شلوغی و این چیزا نیست.
ببخشيد دوست عزيز اگر اجازه بدين من هم به عنوان كسي كه انواع اشكالات گوشي رو لمس كردم وعرض كنم:نقل قول:
اگر براي اولين بار با تاچ كار ميكني اصلا گوشي فول تاچ نگير تا قلق تاچ دستت بياد مخصوصا توي ارسال اس ام اس كلافت ميكنه.اگر اين گوشي كيبورد نداشت من يك روز هم تحمل نميكردم.
بابت عكس وفيلم :فيلماش عاليه من 600هزار دادم هندي كم سوني ميني دي وي خريدم با بهترين كيفيت كپچر ميكنم اصلا به پاي فيلماي اين نميرسه.كيفيت رنگش بي نظيره در نور كافي در حد اچ دي برات فيلم ميگيره.فقط از روز اول يه مولتي مدياي توپ داشته باش كه كليپاتو براحتي باز كنه.عكساش در حالت سكون حرف نداره در حركت من نتونستم عكس عالي بگيرم ولي از آنجايي كه دوستاني چون پالپ از آنتي شوك راضين فرض ميگيرم هنوز قلقش دستم نيومده.اگر به تجربه جديدي رسيدم الساعه عرض مي كنم.
من تجربه تاچ ديگري نداشتم اما فكر ميكنم تاچ مثل كلاج ماشين ميمونه نقطه درگيري كلاج براي هر ماشين فرق داره مثلا يادمه اولين باري كه از پرايد سوار مزدا شدم چندروز اول خاموش كردم اما دليل نميشه پرايد بهتر از مزداست.
من هم مثل شما كيفيت عكس وفيلم برام مهم بود ميتونم بابت اين اطمينان بدم در اين زمينه پشيمون نميشين.موزيك برام اصلا اهميت نداشت صداش بدون هندزفري قابل قبوله اما به شرطي نخواي سر صداش با هر كي كل بندازي.با هندز فري عاليه.با سري wسوني اريكسون رقابت ميكنه.تنظيم اكولايزر داره و باسشم عاليه.هندز فريش عاليه.
بابت نرم افزار بايد عرض كنم من چند تا نرم افزار مورد نيازم (مثلا يه ديكشنري) چپ به راست شده مثلا خروج را مينويسه (ج و ر خ ).رهياب تهران قديمي داشتم نصب نشد اما ميگن تاچشم هست من ندارم.كاش يكي از دوستان داشت وميذاشت امتحان ميكرديم.اما چند تا بازي ديگه نصب كردم مشكلي نداشت.ضمنا من از جي پي اسش فقط يه طول وعرض جغرافيايي پيدا كردم.شايد نرم افزاري باشه كه اين طول وعرض را به مكان تبديل كنه؟؟؟!!!!
من خيلي اولاش نق مي زدم اما اطمينان دارم هر گوشي تاچ ديگه اي هم ميگرفتم همينطور بود.اما ديگه داره قلقش دستم مياد خيلي هم ازش راضيم.
كاش دوستان دارنده اين گوشي بيشتر فعال بودن و نرم افزار ميدادن.
اگر گوشي باز نيستين و يه گوشي ميخواين به روز با امكانات مطلوب به ويژه در زمينه دوربين و موزيكي كه با هندز فريش گوش كني انتخاب خوبيه.
با عرض پوزش از پيش كسوتان
آقا سلام. باز هم دمت گرم. بازم چند تا سوال. شرمنده.
1- این گوشی قلم نداره؟ و آیا اصلا با قلم میشه باهاش کار کرد؟یا فقط با انگشت هستش.
2-ظاهرا صفحه کلید کامل نداره؟درسته ؟ توی تاچش رو میگم.
3-کیفیت فیلم برداریش چطوره؟ و آیا میشه با وقاحت کامل ازت بخوام یک فیلمی که با گوشی گرتی آپ کنی؟البته خود فیلم رو میخوام ببینم کیفیت پخشش چطوره؟ البته اگه میشه.
4-من مادرم یک E250 داره که موقع مکالمه انقدر صداش بلند است کهبا پائین ترین ولوم هم همه اطرفیانم صداش رو میشنوند.البته اون گوشی از نظر تکنولوژی با این قابل مقایسه نیست ولی اگه میشه توضیح بدین.
موقع فیلم برداری و گرفتن بلوتوث و ... میشه تنظیم کرد که اطلاعات روی مموری ذخیره بشه یا خودش میریزه رو حافظه اصلی گوشی؟
5- بعد هم شنیدم رو حافظه های بالا کند میشه میخوام بدونم رو چه حافظه ای خوب جواب داده و کند نشده.
باز هم ممنون . ببخشید میدونم بعضی از سوالاتم رو قبلا جواب دادی ولی اگه باز جواب بدی ممنون میشم و خواهشا بی تعصب باشه.
فدای شما
آقا بازم سلام دم همه دوستان گل ( آقای پالپ - آقای پالمیدا - آقای آریان) گرم. همتون با مرامین. دمتون گرم. آریان عزیز گفته بلندی صداش خوبه و این همون چیزیه که من یک کم ازش نگرانم. کلا مثل اینکه همه گوشهیهای سامسونگ اینجورین. قبلا هم عرض کردم مادرم E250 داره و وقتی حرف میزنه اگه چیزی یادش بره میتونه از همسایه ها بپرسه . شما هم گفتی صداش بلنده . اگه میشه بیشتر توضیح بدین.
در ضمن این گوش بازی با حسگر حرکتی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
باز دم همه با مرام ها گرم
1- قلم نداره چون تاچش خازنیه و فقط با لمس انگشت عکس العمل نشون میده.نقل قول:
2- صفحه کلید معمولی داره و اگه شما منظورتون صفحه کلید qwerty هستش باید بگم نداره.
3- فیلمبرداریش عالیه.دوستمون پالپ فکر کنم از فیلمبرداری هم فایلی آپلود کرده.چند صفحه برو عقب ببین چه خبراست.
4- من با 250 مکالمه نکردم ولی از صدای مکالمه این گوشی بی نهایت راضیم.در مورد بلوتوث گرفتن باید عرض کنم که فایل های دریافتی روی حافظه گوشی فقط میاد و روی رم نمیره ولی در مورد عکاسی و فیلمبرداری قابل تنظیم هستش که روی مموری ذخیره بشه.
5- من یه رم 4 گیگ دارم که تا خرخره پره و سرعتش هم مثل همون زمانیه که خالی بودش.
-نه فقط با انگشتهنقل قول:
2-صفحه كليدش به ظاهر براي تايپه اما خيلي كارايي داره.مثلا اگر روي منو باشي با فشار هر كليد وارد يه شورت كات ميشه مثلا 8وارد دوربين ميشه تازه وارد دوربين شدي با فشار هر كليد ميتوني تنظيمات دوربينو تغيير بدين.يه جاهايي فقط تاچ كار ميكنه مثلا با5 وارد پيامها ميشي با كليد 2 ميتوني تا inbox وارد بشي اما براي باز كردن پيام بايد تاچ كني.
3-فيلماش عاليه اما حجمش زياده دوستان گذاشتن مثلا يه فيلم2.5 دقيقه اي 150 مگ ميشه آپ كردنش سخته اما سعي ميكنم
4-تنظيماتمموري عاليه مي توني براي هر چيزي حافظه مشخص كني مثلا فيلما بره روي رم بلوتوث بره روي تلفن.اگر جايي حافظه مشخص شده پر باشه اتومات ميره روي حافظه خالي.
5-من رم عوض نكردم نمي تونم نظري بدم چون مرتب از دوربين استفاده ميكنم زود پر ميشه مرتب خالي ميكنم.اگر از دوربين زياد استفاده مكنين از همين الان به فكر حافظه بالاتر باشين.
قول ميدم بدون تعصب گفته باشم.
عزيز برو settin/memory setting/defult memory/حالا براي دوربين بلوتوث وضبط صدا حافظه را مشخص كننقل قول:
در قسمت فون بوك ميتوني محل ذخيره شماره را مشخص كني
امشب كم حرف بودين پالپ جان
آقا بازم سلام دم همه دوستان گل ( آقای پالپ - آقای پالمیدا - آقای آریان) گرم. همتون با مرامین. دمتون گرم. آریان عزیز گفته بلندی صداش خوبه و این همون چیزیه که من یک کم ازش نگرانم. کلا مثل اینکه همه گوشهیهای سامسونگ اینجورین. قبلا هم عرض کردم مادرم E250 داره و وقتی حرف میزنه اگه چیزی یادش بره میتونه از همسایه ها بپرسه . شما هم گفتی صداش بلنده . اگه میشه بیشتر توضیح بدین.
در ضمن این گوش بازی با حسگر حرکتی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
باز دم همه با مرام ها گرم
من با صداي مكالمه اش مشكلي ندارم اما جالبه تازه بهش فكر ميكنم از اون روزي كه با اين گوشي كار مي كنم پيش نيومده حين مكالمه قطع و وصل بشه.تا بحال كسي بهم نگفته صداي مكالمه اش بلنده.اما از اين به بعد دقت مي كنم اگر موردي بود بهتون ميگم.
بازي حسگر حركتي؟؟!!اينو نمي دونم ساپورت مي كنه يا نه !!! جايي چيزي در موردش نديدم فقط مي دونم حسگر حركتي براي نمايش عكس وفيلم وفايلهاي پي دي اف عمل ميكنه يعني با تغيير جهت گوشي نمايش تغيير ميكنه.
ضمنا دم خودتون گرم
با سلام خدمت دوستان عزیز و همینطور pamida که فکر کنم من به اشتباه آقا تصورشون کردم و ایشون یک خانم محترم هستند. در هر صورت ممنون pamida. اگه بقیه دوستان 2 که سوالهای آخر من رو جوابش رو میدونند جواب بدن ممنون میشم
نقل قول:
سلام صدای مکالمش شفاف و واضح هستش عزیز ... و قابلیت تنظیم داره که شماره 1 کمترین صدرو داره و شماره 7 بیشترین شما به دلخواه بسته به موقعیت مکانی و سر و صدا صدارو کم و زیاد میکنی .. و مشکلی از این جهت نداره ...
بازی با حسگر حرکتی یا همون شتاب سنج هم بله ساپورت میکنه
نه شما اشتباه نكرديننقل قول:
امروز بعد از مكالمه ازاطرافيان پرسيدم هيچ كس صداي طرف مقابل را نشنيده بود ضمنا همانطور كه پالپ عزيز گفتن تنظيم صداي مكالمه داره.
در مورد رم رايان جواب دادن.
راستي مهدي جان اين خيلي خوبه كه وقت بذاري ودر سايتاي مختلف تحقيق كني شايد ديگران تجربه خاصي داشته باشن
بچه ها این گوشی هم ظرفیت مسیجاش 500 تایی هستش؟هیچ کاریش نمیشه بیشترش کرد؟
نقل قول:
فعلا که راهی پیدا نکردیم :31: غیر از این که اگه خیلی لازمشون داری برای خودت تو یادداشت ها یا جاهای دیگه که این اجازرو بهت میده ذخیره کنی
آقا باز هم سلام. باز هم ممنون. باز هم خیلی گلید. البته منم خیلی گلم:31: آقا من یک جوراب میخوام بخرم روزگار همرو سیاه میکنم چه برسه به اینکه بابتش میخوام 340 پول بدم. من حسابدارم اقتضای شغلم اینجوریه:21:1-تقویم شمسی داره؟ و اگه آره به صورت اورجینال روشه یا گارانتی ماکروتل روش ریخته.2- عمر باطریش با روزی 1 ساعت مکالمه و چن تا عکاسی و نیم ساعت موزیک چقدره؟؟؟( آخر سواله احمقانه استش میدونم. ولی خوب دیگه:31: در ضمن اگه فکر میکنید به زودی از دست من و سوالاتم راحت میشید باید بگم :27:. بازم مرسی
نقل قول:
معلومه گلی .. از شخصیتت کاملا معلومه مهدی جان .. :40:
حق داری منم حسابدارم درکت میکنم :40:
1- اره .. گارانتی ماکروتل ...میشه با تغییر فریمور هم فارسیش کرد
2-1 و نیم روز شاید کمی کمتر کمی بیشتر ... بستگی به اون چند تا عکس داره
3-اختیار داری سوالاتت منو کشته بدرد بقیه هم میخوره :11:
جمع جمع حسابداراست ما كه روز به روز زندگي مي كنيم از اين چيزا سر در نمياريم
من بدون گارانتي گرفتم منو فارسي داشت تقويم شمسي هم داشت.اما تصميم دارم فريمورم را عوض كنم
اگر ويبره تاچش رو صفر كني باطريش خوبه گاهي 3 روز شارژ نكردم.فقط مكالمه داشتم باهاش ور نرفتم چند تاعكس هم گرفتم.اما اگر از اون افرادي هستين كه خيلي با گوشي ور ميرين هر روز بايد شارژ كني
مهدي جان بر جبينت مي بينم داري ميري اين گوشي رو بخري.
دوستان شما مي دونين براي اينكه فريمور رو عوض كنم گوشيم تا چه حد اطلاعاتش رو از دست ميده.فون بوكش برام خيلي مهمه.
يه نكته:من يه بار سيم كارتم را خارج كردم ايرانسل گذاشتم بعد از اينكه سيمكارت همراه اولم را دوباره گذاشتم تمام مسيجام پاك شده بود.چرا اينطوري شد؟ مگه نبايد روي گوشيم مي موند از دوستان كسي هست اينكارو كرده باشه ونتيجه رو بگه؟
سپاس
شما زمانی که گوشی رو فلش میکنی تمام اطلاعات روی حافظه گوشیت پاک میشه و دفترچه تلفن هم ازون دسته است.شماره هات رو روی سیمکارتت سیو کن که به مشکلی بر نخوری.در مورد مسیج هم من یادمه که یکی دوبار سیمکارت روش رو عوض کردم ولی مسیج هام پاک نشد(البته دقیق یادم نیستاااااااا)
در مورد شارژ هم من معمولا یک روز و نصفی شارژ میتونستم نگهدارم البته من با گوشی تقریبا معمولی ور میرم یعنی نه زیاد و نه کم.
در مورد عکس انداختن هم من یه سفر شمال رفتم و خودمو خفه کردم با عکس انداختن،تقریبا روزی دوبار شارژش می کردم،البته باید عرض کنم که من شدیدا توی عکس انداختن شورش رو در آورده بودم.
آقا رايان آدم رم بالا داشته باشه شورش رو در مياره من كه هنوز با رم 1 دارم مي سازم از اين دست و دلبازيها نمي كنم مختصر وشايد مفيد
نميشه با كامپيوتر بك آپ بگيرم اگر كسي اينكارو انجام داده لطفا در حد زير سيلك !!! راهنمايي كنه با پي سي سيوئيت ور رفتم نتونستم بعد از فلش ريختن اون روي گوشي راحته؟ آخه تغداد شماره هاي فون بوكم از ظرفيت سيم كارت بيشتره
سپاس
حقیقتش من تا حالا با pc studio کار نکردم.با خود گوشی ببین نمیتونی بک آپ بگیری؟من اگه گوشی دم دستم بود یه نگاهی می انداختم ولی تا فردا نمیتونم نگاه کنم.حالا خودت یه نگاهی کن ببین،احتمالا با گوشی بشه بک آپ بگیری و روی مموریت سیو کنی.
بازم سلام. خیالتون راحت. فعلا سوالی ندارم. راستش من اصلا این گوشی رو از لیستم خط زده بودم با توجه به اطلاعاتی که در سایت gsm.ir برداشته بودم البته این سایت هم صرفا اطلاعات سایت gsmarena رو ترجمه میکنه و به نوعی میشه گفت اطلاعاتش قابل استناد هستش.و انتخابم شده بود بین pixon و renior ولی وقتی با این فروم آشنا شدم نظرم تغریبا برگشت. البته هنوز با 2-3 تا مورد نتونستم کنار بیام. 1-شارژ باطری ببنید دوستان داریم موبایل میخریم نه تلفن بیسیم که بگیم خوب شارژش تموم شد میزنیم به شارژر. دوستمون آریان گفت شده تو یک روز 2 بار هم شارژ کرده و این اصلا خوب نیست. راستش رو بخواین من 1 ماه پیش nokia e66 گرفتم و صرفا و صرفا و صرفا به خاطر اینکه با شارژ و دوربینه ضعیفش نتونستم کنار بیام با 70 تومن ضرر فروختمش . گوشی ای که حتی پلاستیک هدفونش رو هم باز نکرده بودم.تازه اون بدبخت 2 روز شارژ نگه میداشت.البته توقعی که زا اون داشتم رو از این ندارم چون این صفحش تاچش و شارژ بیشتری مصرف میکنه ولی خدائیش 1 روز یا 2 روز هم خیلی کمه چه برسه به روزی 2 بار شارژ. البته میدونم داستان دوستمون آریان یک استثنا بوده.2- توی همون فیلمهائی که پالپ عزیز هم گذاشته تو یک جا میخواد بلوتوث رو فعال کنه یک جا عمل نمیکنه .فیلم رو ببینید. و این نگرانی من رو درباره ضعف تاچش باز هم زیاد میکنه. ( ببخشید انقدر وسواس دارم) ولی نمیدونم همه تاچها اینجورین و بعضی وقتها ممکنه فرمان نگیرن یا ... . ببینید من از قیافه و امکانات این گوشی بینهایت خوشم میاد ولی دودل هستم .نمیدونم این مدل ال جی رو هم دیدید یا نه ولی یک مدل ال جی هم اومده که امکاناتش مثل همین گوشی با ظاهر بینهایت زیباتر و ضفحه کیبرد فوق العاده جالب و زیبا و عمر باطری 8 ساعت مکالمه و صد البته قیمت وحشتناک ( حداقل در حال حاظر)گوشی GD900 CRYSTAL ( حتما ببینیدش) خلاصه گیج شدم والا. الان میگید عجب آدمیه این همه حرف زدیم ونوقت این ...:31:
نقل قول:
ماشاالله جواب کدوم رو بدم ؟:10:
ببین عزیز نمیدونم چقدر روم شناخت دار یولی من هدفم صرفا کمک به شماست و چیزی که نباشه رو بهت نمیگم ...
شما اگه گوشی اوردین که با استفاده شدید بیشتر از 6 نهایت 8 ساعت شارژ دووم اورد درسته ... بهترین گوشی با قویترین باتری اگه استفاده کنی همش روزی 2 بار حداقل باید به شارژ بزنی ...شما به گوشیهای قدیمی مثل 1100 یا گوشیهایی مثل k310 نگاه نکنید که نه اینترنت انچنانی دارن و نه بازی و نه صفحه نمایشو cpu که بخواد شارژ بخوره ... به عبارتی شما استفاده ای سنگین نمیتونی ازش بکنی که بخواد شارژ کم کنه ... این گوشی با توجه به بقیه گوشی ها و با توجه به صفحه نمایشش از شارژ متوسطی برخورداره .. نه ضعیف نه قوی ...حالا شما نمیتونی با این مسئله کنار بیای که هیچ .. ولی بقیه گوشیهایی هم که گفتی تفاوتی ندارن و حداقل اگه 8300 از اونا قویتر نباشه ضعیفتر نیس ...میتونی اطلاعات باتریشونو از gsmarena برداری
در مورد تاچ هم عزیزم فیلمی که میگیو منم دیدم و خودم انجام دادم شما دوباره فیلمو ببین ! اون قسمت بلوتوث که میگی چون دوربین فیلمبرداری هم دستم بود تمرکز لازم رو نداشتم ... و پایین دایره وسط که منجر به روشن شدن بلوتوث میشه رو زدم ... حتما دوباره ببین .. واسه همین عمل نکرد ولی دوباره که درست روش زدم عمل کرد... و اینکه بازم تاچش از جفت اون 2 تا گوشی که گفتی بهتره ... مطمئن باش ...
ال جی کریستال هم اصلا به قیمتش نمیرزه .. دیدمش .. گوشی خیلی خوبیه ولی دوربین عکاسی و فیلمبرداریش در حد این نیست صفحه نمایش هم همینطور ولی در کل گوشی خوبیه فعلا نمیرزه ...
کریستال هم گوشیه خوبیه ولی در حال حاضر گرونه و هنوز افت قیمت نکرده.
در مورد شارژ هم با استفاده معمولی یک روز و نصفی الی دو روز جواب میده که فکر می کنم بس باشه.من الان آیفون 3gs دارم و روزی دوبار شارژش می کنم و توی بهترین حالت روزی یبار چون استفادم ازش خیلی زیاده.شما هم اگه از این گوشی معمولی استفاده کنی یک روز و نصفی شارژ داری که فکر نکنم دیگه خیلی ناراحت کننده باشه.
در مورد تاچش هم باید عرض کنم که قلقش که بیاد دستت خیلی راحت باهاش کار می کنی و مشکلی نخواهی داشت ولی بهرحال هر صفحه لمسی یه ضریب خطایی داره دیگه که پیش میاد.
در مورد پیکسون بگم که این گوشی از پیکسون خیلی سرتره.
کلا بهت بگم منکه ناراضی نبودم چون با توجه به پولش گوشی خیلی خوبی هستش.
در مورد ترجمه gsmarena درسته ولی اگه شما به سایت gsmarena بری یک preview داره یه review که previe نسخه ازمایشی گوشی دست سایت میرسه و اونو تست میکنه و نظرشو میده ... بعد از اینکه گوشی وارد بازار شد ... میرن یه گوشی از داخل بازار تهیه میکنن ! یا اصلا میخرن ولی گوشی هستش که دست عموم هستش ... تست میکنن و نتیجشو میگن ...
حالا این سایت gsm عزیز ... اومده فقط preview رو نوشته و خبری از review نیست ...خوب بچه هایی که حداقل یکم دنبال گوشی هستند و اطلاعات دارن همه تایید میکنن گوشی نسخه ازمایشی با نسخه اصلی همیشه و همیشه تفاوت های زیادی داشته و خیلی چیزها تو نسخه اصلی اصلا به کل عوض شده .. حتی سخت افزاری چه برسه به نرم افزاری
دوستان من با15-30دقيقه مكالمه در روز يه خرده الكي هم بهش ور ميرم چند تا عكس و 5دقيقه فيلمبرداري بيش از دو روز شارژ دارم ديشب فول شارژ كردم هنوز يه خطشم كم نشده 10 دقيقه مكالمه داشتم 10تامسيج فرستادم 20 دقيقه موسيقي گوش كردم.اگر فردا پس فردا هم همينطوري استفاده كنم سه روز ميره.ضمنا از ساعت يك بعد از نصفه شب تا 6صبح خاموش ميكنم.
البته وقتي ويبره تاچش فعال بود خيلي مصرفش بالا بود.
من چند تا نرم افزار مهم داشتم روي اين گوشي چب به راست ميشه ظاهرا روي خيلي از گوشيا اينطوريه اگر نرم افزار مهمي داري ميخواي بدوني نصب ميشه وجواب ميده لينكش رو براي ما بذار ميريزيم روي گوشيمون نتيجشو ميگيم كه بعدا كلافه نشي
اصلا از اينكه وقت ميذاري شرمنده نباش خيلي خوبه كه با تحقيق بري براي خريد.واقعا بايد روي چيزايي كه برات اهميت داري حسابي تحقيق كنين ضمنا اينكه چقدر ميخواي مايه بذاري هم مهمه.
آقا سلام.بچه ها من امروز رفتم جمهوری گوشی رو بگیرم ولی....
متاسفانه یا خوشبختانه دیدم گوشی crystal قیمتش 430 هستش و چند تا مغازه هم بیشتر نداشتن. مطمئنم که تا 2 -3 هفته دیگه قیمتش زیر 400 میاد. خلاصه باز دو دل شدم و دست از پا دراز تر برگشتم. بی تعصب بگم خدائیش ظاهرش و باطریش از s8300 خیلی شاخ تره ولی دوربینش تو 8 مگا پیکسلی ها از همه افتضاح تره و میگن در حد 5 مگا پیکسلی و نویزش زیاده. خلاصه همین دیگه:31:
من فکر میکردم قیمتش بالای 500 باشه.crystal رو میگم