نه اصلا اذیت نمیشینقل قول:
من که دیگه کتاب نمیخرم
همش را pdf هاش را میخونم
22 اینچ بخری بهتره
Printable View
نه اصلا اذیت نمیشینقل قول:
من که دیگه کتاب نمیخرم
همش را pdf هاش را میخونم
22 اینچ بخری بهتره
نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
والا من از آبان و آذر سال گذشته که AOC توسط شرکت مادیران وارد شد دارم AOC کار میکنم شاید حدود سی و خورده ای برای ملت خرید کردم . تمام مدلهای وارداتی AOC ساخت چین بوده و هست. این عنوان پشت خود LCD و روی کارتون نوشته شده. نمیدونم دوستان ساخت هند رو از کجا و روی چه مدلی از اون دیدن؟
اگه چنین چیزی بوده بگید من و بقیه اطلاع پیدا کنیم.
منم شنیده بودم . حالا شما که این همه کار کردی این برند رو نظرت چیه ؟
کیفیت؟
خرابی؟
نقل قول:
به نظر من این برند در مجموع نسبت به قیمت - کیفیت و امکانات جانبی و خدمات پس از فروش ایده آل بوده .
اگه بخوام درباره برخی از مدلهاش نقد و بررسی کنم.
پایه مدل2230 خیلی ضعیف و حساسه و اگه میز کامپیوتر یه تکون کوچیک بخوره مانیتور برات بریک میزنه:31:
مورد بک لایت زیاد رو هم در چند سری2230 دیدم. پس اگه میز کامپیوتر محکم و بدون لرزش دارین سراغش برید.
مدل v22 خوب بوده و همه راضی هستند(اگه با قیمتش و نداشتن پورت DVI مشکل ندارین انتخاب خوبیه).
کیفیت مدلهای زیر بیست اینچ AOC هم مثل مانیتورهای LG ساخت خود مادیران میمونه فقط ارزونتر در میاد.
توی مدلهای ساخت مادیران مدل 931FWZ بیشتر فروش داشته.
مدل 2217 هم خوب و عالی در اومده فقط پایه قابل تنظیم اون یه کم جاگیره و مشکل دیگه ای نداشته.
در مجموع خودم و اکثر دوستان کیفیت و کار مدل 203 +vW رو توی این رنج قیمت بیشتر پسندیدیم:10:
حالا 831 چه طور بوده ؟
صفحه براق تو کدوم مدل هاست ؟
در مقایسه با سامسونگ چه طور دیدیشون؟
من بالا خره رفتم یه 19 اینچ 931 اش رو گرفتم.
عالیه. من با مانیتورهای دیگه کار نکردم ولی این خیلی عالیه.
از دوستانی که استفاده کردند، گزینه ی DCR در تنظیمات چیه؟ من گزاشتمش روی ON تا خودش نور مانیتور رو بنا به تصویر تنظیم کنه.
چند گرفتی؟نقل قول:
از کجا؟
اون dcr جالبه
ولی فکر کنم چشم را اذیت کنه
رزولوشنش اذیت نمی کنه که خیلی بالاست ؟ 1440 *900 اگه بذاری افت کیفیت نداره ؟
من مشهدم. از کیا سیستم نزدیک مجتمع تک 175 تومن.نقل قول:
DCR اش فقط توی متن اذیت می کنه اون هم در 3 یا 4 ساعت مطالعه والا فکر می کنی داری عکس مبینی نه متن بس که کیفیتش بالاست. برای فیلم که معرکه است.
رزولیشن توصیه شده ی ویندوز 7 برای مانیتور 1680در 1050 است که واقعا عالیه. یک محیط کاریه بسیار وسیع که تا نبینی نمی فهمی چی میگم.نقل قول:
ولی چون متون درش یه خورده ریز بود، متن ها رو یه درجه بزرگتر کردم و الان خیلی عالی تر شده.
نقل قول:
831 خوبه اما اگه کمتر از 8 هزار تومان بزاری روش 931 بزرگتره و با رزولیشن 1680 در 1050 کیفیت خیلی بهتری بهت میده . یهنی انتخاب بین این دو صرفه با خرید 931 است.
صفحه LCD براق 2230 و v22 ( اشتباه نکنید برخی مدلها بدنه براق دارن مثل 931)
زاویه دیدشون خوب و قابل قبوله و مشابه اکثر مدلهای سامسونگه. مدلهای وارداتی AOC یه مقدار محسوس زاویه دید بیشتری دارند :5:
سلام دوست عزیز؛نقل قول:
تو اصفهان کجا میشه 931fwz با قیمت مناسب تهیه کرد؟ قیمتشو داری؟:10:
میگم، پلاستیکی که دور مانیتور کشیده شده باعث نمیشه گرم بشه؟
نکنیش که خیلی غبار جذب میکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
منم می خوام یه دونه 931 بگیرم ، شما ازش راضی هستید ؟
راستی اگه رزولوشن رو کم کنی کیفیت تصویر میاد پایین ؟
براق بودنش چشم رو میزنه ؟
نقل قول:
پلاستیک های روی شکافهای تهویه اطراف مانیتور رو حتما بردارید. بهتره بقیه رو هم برداری چون بعد از یکی دو هفته خودش کنده میشه و ممکنه جای لکه و دو رنگی باقی بزاره :5:
نقل قول:
الان قیمتش نزدیک به 165-164 شده اکثر جاها دارن . پیدا نکردی بگو برات گیر میارم.
به نظر من که عالیه.نقل قول:
براق بودنش هم اذیت نمیکنه. وقتی یه مدت باهاش کار میکنی، مانیتور های CRT به نظرت اسباب بازی میان!!
به عقیده ی من رزولوشن رو کم نکن و به جاش فونت ها رو بزرگتر کن.
رو چه تنظیماتی گذاشتی حاجی؟
منم 931 دارم و 1440*900 گذاشتم و فونت ها را بزرگ کردم ولی تو بعضی نرم افزار ها کادر ها را بد نشون میده
مثلا ایکون ها از کادر بیرونه
شما چی؟
راستی شیشه مانیتور را با چی تمیز میکنین پیکسل هاش نسوزه؟
من چند تا لک انگشت برداشته اینم
باید روشن باشه یا خاموش
فقط آب ( البته املاح نداشته باشه ) + دستمال نرم بدون پرز ( نه دستمال کاغذی )نقل قول:
الکل و سرکه و شیشه شور باعث خراب شدن میشه
یک سری دستمال هم هست 2500 - 3500 تومن که برای سطوح حساس ساخته شده مثل لنز دوربین و LCD
من دقیق نمی دونم اما از یکی افرادی که نصاب LCD بود پرسیدم . گفت اول خاموش کنید و بعد پاک کنید که با عقل هم جور درمیاد
( این مطالب نتیجه بحث و بررسی شواهد تو چند صفحه تاپیک هست ، البته نه تو این انجمن )
زير نويس فارسي پخش نميكنه ولي بقيه چيزاش مثل اينكه خوبه.
البته جسارت نباشه ولی این دستمالی که ایشون میگن درسته و اسمشم لنز تیسو(lens tissue) هست و بیشتر برای پاک کردن لنز دوربینها استفاده میشه یتونی اونو از عکاسیها گیر بیاری به همراه قطره مخصوصش .عکسشم واست میذارم که راحتر پیدا کنی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
راستی من همین مانیتور را از دوبی بیارم بهتره یا همینجا با گرانتی بگیرم بهتره؟
سلام
راستی من همین مانیتور را از دوبی بیارم بهتره یا همینجا با گرانتی بگیرم بهتره؟
از همینجا بگیری بهتره
آقا یکی به ما بگه که تو 931 فیلم ببینی ( فیلمای سایتای دانلود فارسی DVDRIP ) کیفیت بالاتره یا تو 831 ؟ رزولوشن این فیلما 750*250 است. کسانی که 931 دارن تجربه ی فیلم دیدنشونو به ما هم بگن .
به نظر من که هیچ مشکلی در فیلم های DVDrip نبود. من تمامی سریال ها و فیلم هام به همین صورت هست و هیچ مشکلی ندارم.نقل قول:
کیفیتشون رو حتی وقتی روی 16:9 که استاندارد این مانیتورهای واید هست میزارم، بهتر هم میشه.
1.فیلماتو از کجا میگیری و حجمشون و فرمتشون و رزولوشنش چه قدره ؟
کیفیت از چه فاصله ای از مانیتور خوبه ؟کیفیت نسبت به crt چه طوره ؟
یه عکس از دسکتاپت با رزولوشن اصلی می ذاری ؟ تو gigaimage.com آپلود کن .
2.آقا کیفیتش با پورت معمولی ( غیر DVI ) چه طوره ؟
3.آقا مسعود حالا مشهد شده نقطه مرزی ؟؟
4.راستی خواستین aoc بخرین به خصوص تهرانیا
کد:http://www.fractalco.com/component/option,com_wrapper/Itemid,14/
1. فیلمامو دانلود می کنم یا از دوستان می گیرم و ... کیفیتشون هم DVDRip هست یعنی از روی نسخه ی دی وی دی تبدیل میشه به AVI که یکی از فرمت های مورد قبول و با کیفیت برای تلویزیون های معمولیست. هجم هاشون هم برای فیلم بین 600 تا 800 مگابایت و برای سریال 350 مگابایت است که بسته به زمان فیلم متغیره. کیفیت هم مسلما از دور بهتره. از نزدیک هم مشکلی نداره فقط چشمو اذیت می کنه. نسبت به CRT هم قبلا گفتم، وقتی با این مانیتور ها کار کنی، CRT به نظرت اسباب بازی میاد!.
2. برای عکس من دوربین با کیفیت ندارم. با گوشیم گرفتم اصلا خوب نبود. در کل اگه می خوای مانیتور بخری، فکر CRT رو کلا از سرت بیرون کن.
3. همینطور که میدونی، پورت DVI برای خروجی دیجیتال استفاده می شه و مسلما در مواقعی کیفیتش بالاتره ولی من تا به حال پورت معمولی رو وصل نکردم.
امیدوارم تونسته باشم جواب سوالاتو داده باشم. سوال دیگه ای بود در خدمتم.
راستی کجای مشهد می شینی؟
عکس با دوربین که نه با ویندوز.
رزولوشن خیلی بالاش فونتا رو ریز نمی کنه ؟ بعد قابل دیدن ؟
تو 1440*900 چه طوره ؟
طرفای چهاراه لشگر
برای خرید مانیتور باید خودت تصویر رو ببینی همهی این اعداد یه سری بازی تبلیغاتیه شما هم یه سر به یه فروشگاه بزرگ بزن مانیتور ها رو در هنگام اجرای یک صحنه سنگین مثل آتش ببین مطمئنا سامسونگ می خری(طبیعتا این جور جاها مانیتور ها به یه دستگاه یا دستگاه هایمشابه وصلن)
خیلی تاپیک جامعی است در مورد lcdAOC 23f
معلوم شد که این مدل 22 اینچی که ورودی usb داره خودش بدون سیستم فیلم پخش می کنه
لطفا اگر امکان دارد در مورد سوالات زیر راهنمایی کنید
1- کیفیت پخش فیلم در حالتی که خود مانیتور از ورودی خودش تغذیه می شود با حالتی که فیلم را کامپیوتر پخش می کند و توسط کارت گرافیک به نمایشگر ال سی دی ارسال می کند یکی است یا فرق می کند و در چه حد فرق می کند؟
2- همچنین کیفیت و توان بلندگو های مانیتور در چه وضعیتی هستند؟ ایا توصیه می شود که فیلم را توسط خود مونیتور و بدون روشن نمودن کامپیوتر مشاهده نمود یا فقط در حد اسباب بازی هست این امکانات فوق العاده ای که دارده مانند موبایل های چینی که آب میوه هم می گیرند و لباس هم می شورند و قیمتشون هم زیر 100 تومن هست؟
3- بیشتر مناسب فضاهای روشن و دارای نور آفتاب هست یا مناسب فضاهای تاریک اتاقهایی که نور خورشبد در ان وجود ندراد.
ممنون میشم اگر دوستانی که حرفه ای هستند والبته خود مانیتور AOC 23f را دارند راهنمایی کنند .
در ضمن اگر ممکن هست یک مانیتور هم پیشنهاد کنید با قیمت حدود 200 تومن برای خرید و کارهای خانگی.
ممنون
ماریا
نقل قول:
دوست عزیز پاسخ کلیه سوالاتتون قبلا جواب داده شده. بطور خلاصه مدل 2230
1- کیفیت پخش خوب و عالی است و فرق چندانی با کیفیت پخش توسط خود کامپیوتر نداره .
2- صدای بلند گوها بیشتر بستگی به کیفیت خود فیلم داره و احساس میشه به تنهایی یه مقدار ضعیفه.( اما اگه همراه با اسپیکرهای خود کامپیوتر استفاده بشه این صدای همزمان اسپیکر و اسپیکر مانیتور عالی میشه )
ضمنا این امکانات که گفتید خارق العاده نیست و مثل MP3 Player و MP4 که صدا پخش میکنه و فیلم نشون میده میمونه که توسط به IC انجام میشه همین.
3- بعلت صفحه براق مانیتور. محیط اون بهتره بدون تابش مستقیم نور لامپ و یا آفتاب به صفحه LCD باشه. فقط در این حالت انعکاس نور آزار دهنده است.
تا سقف 200 هزار تومان مدل 2217 و 203 vW اگه گیرتون بیاد ارزش خرید داره. :20:
لطفا به تاپیک جدید با نام معرفی شاهکاری از AOC محصولی متفاوت V22 LCD-WLED بروید
این محصول جدید است من معرفیش کردم
این مانیتوری متفاوت است از دست ندهیدش بحث درباره این مانیتور در آنجا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336902
سلام دوستان. نظرتون درباره خريد 203vw چيه؟
ارزش خريد داره؟
براي مصارف خانگي مي خواستم.
كنتراستش چنده؟3000 يا 10000
توي سايتها3000 و روي كارتون 10000نوشته!!!
با سلام
ميخواستم بدونم چرا مونيتور aoc 2230fm زيرنويس چسبيده به فيلم را پخش نميكنه يا اگر ميكنه چطوري
با تشكر
اول از همه بهت اطمینان صد در صد بدم که مشکل از مانیتور نیست. اون غیر از یک صفحه که دستورات رو نمایش میده، کار دیگه ای بلد نیست. مشکل رو در نرم افزار پخشت و یا در خود فیلم جستجو کن.نقل قول:
موفق باشی.
دوست عزيز سلام فيلم در dvd player كاملا" با زيرنويس فارسي پخش ميشه ولي در مونيتور بدون اتصال به كامپيوتر زير نويس پخش نميشه پس مشكل كجاست
با تشكر
اگه زیرنویس چسبیده به فیلم باشه که نباید مشکلی باشه!!!نقل قول:
چک کردی ببینی وقتی با نرم افزار تو پی سی پخش میکنی باز هم همینطوریه؟
منطقا نباید اینطوری باشه.