دوستان تو صفحه ی 12 همین تاپیک آموزش داده شده نصب تم دیگه. منم روز اول با همون تم رو نصب کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283872&page=12
دوستان تو صفحه ی 12 همین تاپیک آموزش داده شده نصب تم دیگه. منم روز اول با همون تم رو نصب کردم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283872&page=12
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان لطفا قبل از ارسال جواب گزینه مشاهده بحث رو بزنید که این حالت پیش نیاد!نقل قول:
با سلام به همه دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبلاگ یکی از دوستان کاملترین و مطمئنترین روش نصب تم رو پیدا کردم :
سایت جی اس ام آریا تو گوگل سرچ کنید،به قسمت انجمنهای سایت رفته،عضو سایت شده، به قسمتهای زیر بروید:
انجمنهای تخصصی تلفن همراه>سایر برندهای تلفن همراه>الجی>مقالات آموزشی الجی>کاملترین روش نصب تم روی گوشیهای ویوتی
و خودتون رو برای دیدن تم جدید آماده کنید.
من که اصلا پیشنهاد نمیکنم :41::41: کل تاپیکه همین نصب تم رو بخونید یکی نیست بگه من تونستم بریزم 11 :41: صفحه تاپیکه هیشکی هم نتونسته بریزه خوب این عجیب نیست :13: فکر کنم شانسی باشه :41::41::18::18:
با سلام
من خودم موفق به نصب تمها شدم،پیشنهاد می کنم شما هم نصب کنید.
دوستان صفحه 15 این تاپیک نسب تم داره...
نقل قول:عزیزم فکر کردی خودم نمیدونم؟من 3 بار تمام مراحل رو انجام دادم ولی نشد کسی هم نبود که ازش سوال بپرسم،اگه بلدی که از شما بپرسمنقل قول:
اینجا هم رفتم هرچی ازشون سوال می پرسم انگار ارث باباشونو طلب دارن از من،میگه برو کل تاپیک رو بخون حتی آدرس صفحه رو هم نمیده،زورش میاد جواب بده :41:حالا اگه اینجا کسی سوال بپرسه، بچه هاهمه تمام تلاششون رو انجام میدن تا مشکل رو حل کنند!نقل قول:
سلام اقا امیرحسین با شما کاملا موافقم :5: بچه های این تاپیک و مدیران و مسولان همه گی بهترین ها هستن الکی نیومدن تو تاپیک بگن ما هم بلدیم :40::40::11::11: راستش یک سوال دارم شما با توجه به خوندن کل اون تاپیک از تم ریختن منصرف نشدی من که خیلی ترسیدم :18: اخه اگه یک اشتباه کوچک کنیم بدبختی های بعدش خیلی کمر شکن هشت شما این طور فکر نمیکنید :18::18::18:
با سلام و خسته نباشید
من یه سوال خیلی ساده و پیش پا افتاده در مورد این گوشی دارم شایدم تعجب کنید از این سوال یا شایدم مسخره کنید ولی با این حال میپرسم
میخواستم بدونم تو این گوشی وقتی یه عکس رو بخوای به عنوان wallpaper یا همون تصویر زمینه گوشی انتخاب کنی گزینه های مختلفی مثل افقی یا عمودی قرار گرفتن عکس یا full image یا full screen داره یا نه ؟؟؟؟؟
سلام برای چی مسخره کنیم:11:البته این سوال رو باید در تاپیک مخصوص سولات ویوتی طرح میکردی:10:حالا به هر حال:27: تا اونجا که من میدونم همه ی عکسا عمودی هست و فکر نکنم بشه افقی کرد:41: در مورد فول اسکرین هم مربوط به اندازه عکس هست که اگه بخوای عکست فول اسکرین باشه باید رزولوشن اون 400×240 باشه امیدوارم کمک کرده باشم:5:نقل قول:
سایت هواداران بارسلونا در ایران
fcbarcelona.ir
علیک گلم ، من اونقدر تم ریختن روی گوشی رو دوست دارم که فکر نکنم به این زودیا پشیمون بشم،نه بابا اگه از راهش بری هیچ مشکلی برات به وجود نمیاد ، تو هم امتحان کن شاید بتونی نصب کنی البته اگه برای آموزش به اون سایتی که دوستمون گفتن بری بهتره :40:نقل قول:
سلام شما هم خسته نباشید نه اتفاقا سوال خوبی پرسیدی ببین این گوشی هم مثل خیلی های دیگه wallpaperهای مخصوص خودش رو داره که اگه اونها رو روی زمینه بذاری کل صفحه رو میپوشونه،ولی اگه عکسی رو با دوربین گوشی گرفته باشی باید اون رو زوم کنی تا تمام زمینه رو در بر بگیره (مثل سونی اریکسون نیست که این امکان رو داشته باشه که همون عکس رو تو کل صفحه جا بده،که البته این یه عیبه) ، در مورد افقی و عمودی کردن هم این گوشی کلی امکانات برای ویرایش عکسها داره که از بقیه گوشیها از این نظر بهتره:40:نقل قول:
نقل قول:عزیزم تو که داری تذکر میدی کجا چه حرفی گفته بشه پس این چه کاریه که میکنی ، خب اینو بذار تو امضات که هم توی همه پست هات نشون داده بشه هم قوانین تاپیک رعایت بشه:40:نقل قول:
امیرحسین راست می گه. تازه خیلی هم کلاس داره! :46:نقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این نصب تم چی شد؟؟؟ واسه دوستم می خوام :10:
نقل قول:
دوست عزیز شما وقتی 2 بار C رو میزنید توی یکی از صفحاتتون میتونید kepad رو شکلشو عوض کنید ... من هر کدوم از kepad هارو می زنم keypad خود گوشی رو میاره...همون که آبیه...البته این درست بود نمی دونم چیکار کردم که اینجوری شد :31: .. اگه راهنماییم کنن دوستان ممنون میشم
دوستان .سلام . من براي نصب تم تمام تايپيك رو خوندم و مراحل رو با دقت انجام دادم اما وقتي دكه C رو ميزدم با پيغام ارور مواجه مي شدم . تا اينكه بلاخره يكي از دوستان كه اسمشون يادم نيست تو همين تايپيك نوشت كه بعد از نصب توي منوي تنظيمات رفته وبعدMain screen theme وبعدHome screenوبعد باتغيير اون تم هاي نصبي بهم خورد . من هم اول زبان گوشي رو انگليسي كردم و بعد تو home screen تغيير گزينه دادم . دو بار دكمه c رو زدم تو صفحهC.Y.L گزينه رفرش (سومين از راست) رو زدم تم ها پيدا شد. هنوز هم اگه گوشيم خاموش و روشن بشه بايد اين عمليات رو انجام بدم . ضمن تشكر از اون دوست عزيز كه نتو نستم اسمشو پيدا كنم شما هم يكبار امتحان كنيد . شايد بشه .
نقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه آدرس و شماره خدمات پس از فروش کامتل تو قائمشهر رو بگین چون می خوام فریمور گوشیمو آپدیت کنم .
ممنون.
سلام ممنون از اینکه راهنمایی کردی،بقیه رو نمیدونم ولی مشکل من اینه که با زدن دکمهcهیچ اتفاقی نمیوفته:13:،تمام مراحل رو هم کامل انجام دادمنقل قول:
تعداد دفاتر خدمات پس از فروش خیلی محدوده ، به آدرس های زیر برونقل قول:
فکر کنم شما تونستی تم نصب کنی، درسته؟نقل قول:
اخه روم نشد بپرسم امضا چیه میشه بگین
بابا کاری نداره که برو تنظیمات کاربر،ویرایش امضا :35:نقل قول:
حتما یه سری هم به اینجا بزن خیلی به دردت میخوره::thumbsdow
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1625821&postcount=1
مرسی ش ئ ه قا خ س ث ه د
اومدم انگلیسی بنویسم :31::31::31::31: به این روز افتاد:31:نقل قول:
من سایز امضارو از 7 تا 2 اوردم تا قبول کرد بالای سایز 2 ارور میداد:41:
من میخوام برای داداشم رنوار بخرم قیمت ندارم تو تاپیک خود رنوار 2 روزه سوال کردم کسی جواب نداد یکی جواب بده میدونم جاش اینجا نبود ...................:41::41::41::41::41::41: ببخشید:11::11::11::11:
چرا هیشکی نست از تنهایی مردم!!!!!!!!!!
سلام
من همین امروز KE990 خریدم دارم باهاش ورمیرم که دستم بیاد .
میشه یکی به سوالاتم جواب بده ؟
تو نوشته های دوستان خوندم که کیفیت پخش MP3 کمتر از WMV ولی نمیتونم از روی کامپیوتر WMV هام رو توی گوشی بریزم .
دوم هم اینکه خونده بودم دوربین عکاسی در حالت خودکار کیفیت خیلی عالی نداره ولی با تنظیمات عالی میشه میخوام بدونم این تنظیمات چی هستند .
اگه کسی لطف کنه و به سوالاتم جواب بده ممنون میشم .
Signature:A.R.S
سلام دوست مننقل قول:
ورودت رو به جمع P30World ی ها تبریک می گم :10: امیدوارم ادمین شدنت رو ببینم :46:
چرا نمی تونی آهنگ های WMA رو بریزی توی گوشیت؟ پیغام ویژه ای میده؟
برای بالا بردن کیفیت عکس، در وحله نخست باید ببینی اندازه عکس روی 5 مگاپیکسل هست یا نه؛ پس از اون با توجه به مقدار نور محیطی می باس ایزو و تن رنگی رو تنظیم کنی... البته گزینش درست فرم عکس برداری ( لانگ شات، پرتره، مایکرو و... ) هم تاثیر به سزایی در کیفیت عکس داره... :46:
سلام. پاسخت درباره قیمت رو دادم که خوش تیپ من :31::46::11:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296626&page=62
دور از جون:13:نقل قول:
نقل قول:
ممنونم از لطفتون و تشکر میکنم از اینکه به سوالاتم جواب دادید
ولی منظور من این نبود که نمیتونم فایلهای wav رو وارد کنم منظور من وارد کردن به گوشی بود نه سیم کارت .
به هر حال از این موضوع که بگذریم درباره ی اینکه عکس 5 مگاپیکسل هست یا نه میشه بیشتر توضیح بدید ؟
یه سوال دیگه ؛ میدونم که کیفیت پخش فایلهای wav از فایلهای mp3 بیشتره ولی وقتی فایل wav رو به عنوان زنگ گوشی قرار میدم موقع زنگ خوردن طوری پخش میشه که انگار داره قطع و وصل میشه یعنی چه طور بگم ، ریب میزنه
ولی در مورد فایلهای mp3 اینطور نیست . ممنون میشم توضیح بدید .
منظورت ارز لانگ شات و پتره چیه من همچین گزینه ای تو ویوتی ندیدم شاید تو نوکیا تو هست درسته یا نه من بلد نیستم
دوستان سلام. چند روزه كه گوشه چپ پايين ويوتي من يه ترك تقريباً يك سانتي پيدا شده. بدون اينكه هيچ فشاري روش بياد .
قبلاًاين موضوع براي يكي از دوستان پيش اومده بود . حتماً گارانتي شامل اين مورد نميشه .اگه براي دوستان ديگه هم پيش اومده پيشنهاد ميكنم يه تايپيك براي اين موضوع و اين ايراد( احتمالاً ساختاري) ايجاد بشه تا شايد راه حلي پيدا كنيم.
نقل قول:نقل قول:
سلام
درسته که فایل های wave با کیفیت بالاتری پخش می شن، اما ازونجایی که کیفیت این ها پایین تر از mp3 هست ( در اصل )، گوشی با صدای بلند تر، ولی با خرخر یا ریپ و حتی قطعی پخش می کنه (البته به نوع wave هم بستگی داره. )
در مورد کیفیت عکس: در ویوتی گزینه تنظیم اندازه عکس هست که می بایست روی حداکثر وضوح یا همون 5 مگاپیکسل تنظیم باشه.
در مورد دیگر تنظیمات رنگی و کادری، درسته؛ تمامی گوشی های 3+ مگاپیکسلی مجهز به این ها هستن. برای ال جی دقیق یادم نیست. توی تنظیمات زیر و رو کنید ببینید پیداش می کنید یا نه!
نقل قول:
بفرما:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=339368
:46:
سلام به همه ی دوستان عزیزم ؛
ممنون از پاسخهایی که به سوالاتم دادید.
در جایی خوندم که گذاشتن پوشش بر روی این گوشی از حساسیت صفحه ی لمسی اون کم میکنه میخواستم بدونم این مورد صحت داره و اگه داره در مورد کیف گوشی هم صادقه .
مورد دیگه ای که میخواستم ذکر کنم اینه که تمام مطالب این بحث داره به نصب تم و این موارد ختم میشه نظر هر کسی محترمه اما به نظر من به واسطه ی رنگ گوشی تم سیاه خود گوشی مناسبه و با قرار دادن یک پس زمینه ی سیاه و سفید میتونید به زیبایی اون اضافه کنید . درسته که ال جی مثل شرکتهای دیگه ای مثل نوکیا و اریکسون کاملا به ساخت گوشی اختصاص نداره ولی خوب در مورد نوکیا و اریکسون هم اینطور نیست که همه ی برنامه ها به دست خود شرکت ایجاد بشند چرا دنبال سایر برنامه های کاربردی نمیگردید مثلا در اکثر گوشی های نوکیا میشه فلاش قوی گوشی رو تبدیل به چراغ قوه کرد شاید این موضوع رو بشه در مورد این گوشی هم اعمال کرد یا برنامه های جانبی دیگه فکر میکنم بهتره که کمی سطح جستجو هامون رو گسترش بدیم .
ممنون از همگی .
کمک کنید من صدا رو تغییر دادم دقیقا همین طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز صفحه لمسی ویوتی عالیه به شرطیکه خوب کالیبره اش کنید.نقل قول:
چشم، ولی فکرنکنید دوستان دیگر فقط دنبال تم هستند. ازجمله خودم که چند وقته در جستجوی راهی هستم تا محدودیت حجمی برنامه های جاوا را از روی این گوشی بردارم!
ولی وقتی به نتیجه برسم توی تاپیک بیانش میکنم نه الان که هنوز به نتیجه ای نرسیدم!
امیدوارم شما با مطالبتون به پربار شدن این تاپیک ها کمک کنید..... :11:
دقیقا عکس همون مراحل رو برو... مشکل حل می شه!نقل قول:
سلام توی تاپیک سکرت کسی نبود داداشم سکرت خریده KF755 ایا صداش با KF750 فرقی داره یا نه جواب بدهید
نقل قول:
اگر همونجا هم ميپرسيديد جواب ميدادم، هيچ تفاوتي فكر نكنم داشته باشه؛ چون تفاوت اين دوگوشي، نداشتن دوربين دوم در KF755 هست....
نقل قول:
از اين به بعد بنويسيد Portrait در فارسي پارس كامتل بخوانيد افقي
و نكته ي جالب ديگر در مورد تنظيمات دوربين ويوتي و سكرت:
بنويسيد Landscape و ترجمه ي فارسي پارس كامتل بخوانيد عمودي!!!
همانطور كه دوستمون گفتند، حالت Portrait در عكاسي منظور همان عكس گرفتن از يك چهره است يا به اصطلاح خود عكاس ها پرتره ولي پرفسور بالتازارهاي كامتل اين لغت را به افقي ترجمه كرده و در تنظيمات دوربين قرار داده اند!!!
درضمن حالت Landscape در لغت به معني دورنما و منظره هست ولي نميدونم چرا پرفسورهاي پارس كامتل به عمودي ترجمه كرده اند؛ اين حالت عكاسي همانگونه كه از معنيش پيداست، براي زمانيست كه در بيرون از خانه هستيد و از يك منظره ميخواهيد تصويربرداري كنيد...
خوشبختانه بقيه ي گزينه ها را درست معني كرده اند....