من تو دست فرمون بازی مشکل دارم کسی تنظیم خاصی واسش نکرده؟
Printable View
من تو دست فرمون بازی مشکل دارم کسی تنظیم خاصی واسش نکرده؟
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
نقل قول:
چون من سيستم رو ميزي پيشم نيست نمي تونم برم تو بازي تا بگم چه كار كني خودت كاراي زير رو انجام بده شايد درست شد شايد
توي option قسمت گرافيك يا display
اگه گزينه fullscreen (معني = تمام صفحه) وجود داشت اون رو فعال كن on
اگه گزينه windows (معني = حالت پنجره) وجود داشت غير فعال كن off
ما هم همینطور .........نقل قول:
دوستان کار خاصی نمیخواد باید بهش عادت کنید...نقل قول:
مطمئن باشید که چهارتا race که برید کلا دستتون میاد
(درست عین shift و grid)
باعرض شرمندگی فراوان ولی چنین تنظیماتی تو بازی وجود ندارهنقل قول:
نقل قول:
من کاملا موافق گفته جناب Mehdy.z هستم اصلا کاری به تنظیمات نداشته باشید باور
کنید روانترین دست فرمان در تاریخ بازیها رو همین بازی داره واقعا حال میده
اصلا اینقدر زیبا طراحی شده که هر ماشین بسته به نوع Handling خیلی
با هم تفاوت دارن اولش سخته ولی بعد از چندین مسابقه کاملا دستون میاد
فقط باید با دکمه گاز ماشین و سمت چپ و راست زیاد بازی کنید کمی دقت
کنید اصلا کاری نداره یک کم اعصاب به خرج بدید.
سلام
من نمیتونم با دسته بازی کنم
برای تنظیمه دسته پسورد میخواد
کسی پسوردش رو بهم بده ممنون میشم
بابا بالاخره يه تنظيماتي داره.
مگه ميشه اصلا تاثير نكنه. مثلا gear ratio رو كم كني شتاب ماشين زياد ميشه و سرعت كم، بيشتر كني شتاب كم ميشه و سرعت نهايي بيشتر ميشه يا ارتفاع و نسبت ترمز جلو و عقب رو. من كه باهاش ور رفتم كلي تغيير كرد.
آره همین تنظیمات قبل از شروع بازی مثل همین gear ratio یا downforce ... رو اگه تغییراتی توش انجام بدی وضعیت خیلی فرق می کنه . برای این کار اول باید معنی اون کلماتو بفهمی بعد در اثر تجربه و تکرار بهترین تنظیماتو اجرا کنی . لطفا یک متخصص پیدا شه این اصطلاحاتو معرفی کنه و بهترین تنظیمات رو هم بگه.نقل قول:
دوستان بعد دو هفته بازی کردن یه چیزی فهمیدم:31::27:
اونم اینه که اصلا به مشخصات(details)ماشینها توجه نکنید معمولا بهترین ماشین گرونترین ماشینه!!
چون مثلا مشخصات بعضی از ماشینهای ارزون بهتر از ماشینهای گرونتر به نظر میاد در صورتی که توی race کاملا نتیجه ی متفاوتی مشاهده میکنید:18:
مهدي جان از نظر من بيشتر به رانندگي و مهارت خودت هم ربط داره
مثلا لنسر ايكس با آي ايكس خيلي فرق داره و آي ايكس بهتره اما مهارت رانندگي مهم تره
سخت ترین کار تو این بازی دور زدن تو پیچ های 180 درجه با دستی هست و احتیاج به تمرین داره.
من که تا به حال نتونستم یه دور تر و تمیز بزنم ...
سلام من سیو کامل بازی رو دارم اما طریقه درست کپی کردنشو بلد نیستم ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه
دوستان عزیز من روی pc بازی میکنم چطوری میتونم از flash back استفاده کنم ؟
یعنی با چه دکمه ای ؟؟؟
شما کلید ESC رو بزن برو توی گزینه instant replay و بعد با کلید F2 یه جورایی replay رو برگردون به مکان دلخواه بعد F12 رو بزن:46:نقل قول:
نقل قول:
منم گفته شما رو تجربه کردم دیدم واقعا همین طوره توی هر سبکی
گرون ترین ماشین بیشتر جواب میده نمیدونم چرا اینجوریه :18:
بچه ها بازی تموم میشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
بله وقتی تموم ریس ها رو بری خوب تموم میشه:31:نقل قول:
ولی اگه منظورتون دموی پایانیه تا اونجا که من شنیدم نه چیزی نداره مثل grid ...
دوستان من هنوز بازی را نگرفتم.....این بازی شبکه میشه و مشکلی نداره....مثل most wanted نیست که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم از بس نتونستم این most wanted را شبکه کنم...کسی ترفندی ..هنری چیزی بلد نیست برای شبکه کردن most wanted??????
منم موقع بازی دقت کردما. ماشینی که detail کمتری داره بعضی موقعا گرونتره:D پس به اونا توجه نکنم :D
سلام ...
این بازی چند تا level داره ؟؟؟
من الان 43 هستم ... پیر شدم تا اینجا رسیدم ..... کی تموم میشه ؟؟
معتادش شدم .... !
بعد از اون shift بدرد نخور ... این بازی خیلی به من یکی حال داد .... واقعا واقعا همه چیزش عالیه .....:20:
حالا وقتی تموم شد چی بازی کنیم ؟؟؟؟؟!!!!!!!:13:
من که shift بازی نمی کنم ... اه اه اه اه ....:2:
توي اين يه هفته تونستم برسم به لول 49 - 76 درصد - ديگه بنظرم وقتشه که نظرم رو در مورد بازي بدم
بازي يه چند تا مشکل داشت که واقعا من رو خيلي عذاب داد
1- بنظر من مهمترين مشکل بازي نبود يه ريويو خوب از هر ماشين قبل از خريده
توي بازي ماشينهايي بود که با قدرت خيلي کمتر از ماشينهاي ديگه -بر اساس همون اطلاعات که خود بازي داده- براحتي اون ماشينها رو ميخورد
ايم مشکل توي 'گرید هم بود ولي نه تا اين حد
2-تنوع خيلي خيلي خيلي کم ماشينها چه از لحاظ مدل ماشين چه از لحاظ کلاس هاي مختلف
اين مشکل براي بازي اي که ادعاي بهترين بودن رو داره خيلي بده
شايد اولش زياد به چشم نياد ولي وقتي مثل من به اخر هاي بازي ميرسيم ديگه بازي خيلي تکراري ميشه
3-کم بودن تنوع پيست ها
که متاسفانه ترفند از اخر به اول* هم نه تنها کمکي به اين کار نکرده که بدترش هم کرده
اين مشکل هم يکي ديگه از دلايل خسته کننده شدن بازي بعد از يه مدت هست
4- نبود پيست اسفالت
درسته که اين بازي تمرکز اصليش روي رالي هست ولي باز هم نبودن حتي يه پيست اسفالت توي بازي خيلي اعصاب خورد کن بود
5-نداشتن رنکينگ درايور ها
اين چيزي بود که توي گريد بود و خيلي کمک ميکرد تا ادم بدونه کجاي کاره و چقدر پيشرفت کرده
6-بي استفاده بودن پول بعد از 40 درصد
در ضمن فقط عيبهاي بازي رو گفتم چون اگه ميخواستم از بازي تعريف کنم بايد ميشستم تا فردا تايپ ميکردم اينقدر که اين بازي عاليه
تمام مشکلات بالا رو هم به عنوان يه فن بوي کدمستر گفتم نه کسي که با اين بازي پدر کشتگي داره
* منظورم این بود که یه بار یه پیست رو از یه طرف بری و بار بعد از طرف دیگه (برعکس بار اول)
هرچند که این روش تو همه ی بازیهای ریس هست ولی اینجا توی اجرا زیاد خوب در نیومده
کلا needforspeed shift ازین خیلی بهتر بود مخصوصا وقتی از داخل ماشین یعنی کاکپیت (پشت فرمون)بازی میکردیم و فرمونشو خیلی باهال دراورده بودن وراحت میشد از داخل هم بازی کرد گرافیکشم خوب بود اما دریت خیلی فرمونش شل ولغ میزنه انگاری به هیچی وصل نیست گرافیکشم که زیاد مالی نیست به غیر از جاده های تو صحراش مثلا جاده londan خیلی ضایع ساختن آدم خسته میشه بعد از اینکه 20درصدو رفتم دیگه بازی نمیکنمش چون خیلی بد درآوردنش زمینهایی هم که باید با ماشینای 4دیفرانسیل بریم وخود ماشیناشو (مربعی ساختن مثل قوطی کبریت) که دیگه نگو اصلا طبیعی نساختن خداییش کاکپیتشم که افتضاحه grid1 از همه بازیهای ماشینی تا به امروز بهتر بود تابه حال 3بار نصبش کردم و بازی کردمش .
خداییش need for speed shift ازین خیلی بهتر بودو طبیعی تر بودش تمام ماشینارو خیلی نزدیک به واقعیت درست کرده بودن از نظر صدای موتور و لرزشها و سرعت هم خوب درآورده بودن مخصوصا بوگاتی و لامبورگینی ماشینای ژاپنی رو هم خوب روشون کار کرده بودن این دریت هم یکش ید بود هم 2ش خوب که 800 تومان بیشتر واسش ندادم
گرید که یه شماره بیشتر نداشت چجور شماره ی 2 اش بهترین بوده[COLOR="Silver"]نقل قول:
grid2 از همه بازیهای ماشینی تا به امروز بهتر بود تابه حال 3بار نصبش کردم و بازی کردمش .
به احتمال زیاد ایشون از اینده اومده !:31:نقل قول:
ضمنا Codemasters هم در حال ساخت Grid 2 هست !
کار زیاد سختی نیست...فقط کافیه بدونی از کجای پیچ..شروع به چرخش کنینقل قول:
که بستگی به سرعتت قبل از ورود به پیچ داره....
اما معمولا....قبل از پیچ...سر ماشین رو بچرخون به داخل پیچ....و ماشین رو قبل از پیچ تقریبا تو زاویه 70 تا 90 درجه سر بده.....
وقتی سر ماشین رسید به خروجی پیچ....سریع فرمون رو برعکس بچرخون....تا ته ماشین سر بخوره و صاف شه توی پیچ.....
راستی...بعضی پیچها....لازمه که وقتی ماشین رو سر دادی....سریع یه دستی بزنی...تا ته ماشین سریعتر بچرخه و سر بخوره...
سعی میکنم یه فیلم برا این پیچش برات بزارم.....
خوب توضیح دادی
فقط یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که سر هر پیچی نیاز نیست دستی کشیده بشه (حتی توی خیلی از پیچ های 180 درجه)
باز توی اونایی هم که باید دستی بکشی باید دقت کرد که توی بعضی ها با شدت بیشتر و توی بعضیاشون باشدت کمتر باید کرد
خوب توضیح دادی
فقط یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که سر هر پیچی نیاز نیست دستی کشیده بشه (حتی توی خیلی از پیچ های 180 درجه)
باز توی اونایی هم که باید دستی بکشی باید دقت کرد که توی بعضی ها با شدت بیشتر و توی بعضیاشون باشدت کمتر باید کرد
منظورم همون grid1 یک بود چقدر شما ها تیز هوشید از کجا فهمید که از آینده اومدم واقعا چه اسمایی رو بازی هاشون میزارن اسن قطعی اومده مگه
یه سوالی چرا تو ویندوز7 مال من تیک داره
گرافیکم Ati 4670
به خاطر Cpu هست حتما پایینه xp نصب کننقل قول:
سیستم من خوبه
مشکل از جای دیگست
کسی نمیدونه
سیستم من خوبه
مشکل از جای دیگست
کسی نمیدونه
گرافیکه بازیو بیار پایین تر در قسمت ستینگ یا اپشن بازی
دوستان من الان تا 50 درصد بازی رو رفتم توی سون هم بازی میکنم اگه سیو بازی رو بخوام
نگه دارم دقیقا چه چیزهایی رو باید نگه دارم پیر شید الهی کمک کنید.:20:
يكم اطلاعات دقيقتر بده.نقل قول:
مثلا اينكه سيستم PC تون چيه:18:
Main: Giga ep43-sl3
cpu: intel e7300
vga: ATI 4670 DDR3 512MB
Ram : 2*2 gig patriot
شما گرافیکت پایینه
دیتیلهارو کم کن
سلام بچه ها
من این بازی رو تازه گرفتم
خیلی قشنگه - فرمونشم مثل همون DIRT 1 عالیه ( نمیدونم چه جوری از نظر بعضی دوستان کنترل ماشین سخت تر از dirt 1 هست ! )
چند تا سوالم داشتم :
1 - چه جوری بفهمم چند درصد از بازی رو رفتم ؟
2 - چه جوری جزئیات بازی رو بفهمم ؟ ( مثل اینکه چند کیلومتر رفتم - متوسط سرعتم چند بوده و غیره ... )
مرسی