رنگ منو به رنگ گوشی مرتبطه قرمز میگیری باید منو هاش هم قرمز باشه و آبی هم همینطور
Printable View
رنگ منو به رنگ گوشی مرتبطه قرمز میگیری باید منو هاش هم قرمز باشه و آبی هم همینطور
فعلا که برنامه ای براش نیومده تا بخوان جی پی اس رو راه بیاندازن باید با همون نوکیا مپس کار کنی!نقل قول:
خیر من تا حالا بیشتر از 7-8 تا از همین گوشی دیدم یه همچین مشکلی توش نبوده!نقل قول:
یه سوال اگه یه بار پرسیده بشه در صورتی که بچه ها بتونن جواب بهش بدن حتما این کار رو میکنن پس بهتره هر چند دقیقه یکبار پستتون رو تکرار نکنید!نقل قول:
اگه چند صفحه قبل تر رو نیگاه کنی من 3 بار عکس از محتویات جعبه اش گذاشتم!نقل قول:
تو چند صفحه قبل هم گفتم با زدن کد فعلا نمیشه چیزی مشخص کرد! شما یا چینی بخر یا مجار(شک دارم مجارش واقعا بدون مشکل باشه!)
راجع به منو هم باید بگم بله اگه آبی بگیری منوش آبیه و اگه قرمز بگیری منوش قرمزه! اگر هم مشکی بگیری که طبیعتا مشکیه!
مبارکه!نقل قول:
اون که طبیعیه! من خودمو خفه کردم گفتم فرض کنید دوربین نداره!
اونی که گفتی مسیج نیست؟:31:
اون آهنگ عربی هارو از روش پاک کنی بهتره!
خیر!
این مشکلیه که تو ورژن 11 دیده شده و فعلا هم راه حلی براش نیومده!
تو تاپیکش لینکش هست دیگه!:46:نقل قول:
فکر نکنم با ریختن فونت درست بشه(فکر میکنم باید فریمور فارسی ساپورت رو با فونیکس فلش کنی!)
:13:نقل قول:
-----------------------------------------------------
دوستانی که میخوان این گوشی رو بخرن خواهشا اول تاپیک رو بخونن(حداقل چند صفحه آخر) اگه سوالی بود و جواب داده نشده بود یا ابهام داشت اونوقت سوال بفرمایند!
ممنون از همتون!
salam
yek soal.
man yeadame music bazam;
hafezash baram kheili mohemme va touch bodanesh.
faghat china bodanesh dodelam karde!!
benazareton in behtare n85 ya n82
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه عزیزم گفتم که می زنه sim memory full
چرا؟نقل قول:
اون آهنگ عربی هارو از روش پاک کنی بهتره!
مسیج های توی سیم کارتت رو پاک کنی درست میشه.نقل قول:
این که گفتی کجاست؟نقل قول:
مسیج های توی سیم کارتت رو پاک کنی درست میشه.
توی N96 که اینجاست :نقل قول:
Massaging ► Options ►Sim Messages
توی 5800 نمیدونم کجاست !!!!
سلام دوست من.نقل قول:
اولا که فارسی تایپ کردن از قوانین فرومه لطفا رعایت کنید.
دوما اگه موزیک بازید باید بگم این گوشی خوبیه واسه موزیک. پلیرش راضیت می کنه. حافظش هم که یه رم 8گیگی روشه. به نظرم زیاد هم هست. از نظر چینی بودن باید بگم موردی نداره اکثر گوشیهای نوکیا الان تو چین و تحت نظر نوکیا تولید می شن و لیبل می خورن. خیالت تخت.
این گوشی lock نداره؟(منظورم password هستش)
راستی آپدیت جدید گوشی اومد
فرم ور 11 چيه؟
از كجا بفهمم اينه؟
با سلام
میخواستم ببینم حساسیت تاچش نسبت به omina چطوره؟
صفحات رو میشه مثل omina & iphone با کشیدن انگشت روی خود آیکون بالا پایین کرد یا حتما باید از نوار کناری استفاده کرد؟
خوب من که گفتم راجع به مسیج هستش!نقل قول:
راجع یه اون آهنگ های عربی هم باید بگم چون حجمشون بالاست حافظه رو پر میکنه!
تایید میشه! البته اگه خیلی موزیک باز هستید و تاچ هم علاقه دارید یه گوشی هستش که مخصوص شما تولید شده اونم آیفونه که کیفیت هدفون هاش گودزیلاست!:27::31:نقل قول:
چرا داره!مثل همه نوکیا ها تو ستینگ تو قسمت فون ستینگ هستش!نقل قول:
فریمور 11 یعنی یه فریمور بعد فریمور 10:31:(یعنی اولین آپدیت نوکیا! واسه این گوشی!)نقل قول:
اومنیا نداشتم ولی حساسیتش خوب و قابل قبوله(هر چند که خیلی هم عالی نیست!)نقل قول:
هم میشه از نوارکناری استفاده کرد هم میشه رو خود آیکون بالا و پایین کرد!
شرمنده دخالت میکنم ولی آی فون بی دلیل گرونه و ارزش خرید ندارهنقل قول:
به نظر من اگه کسی خیلی به کیفیت صدا اهمیت میده به جای گوشی باید یه امپی تری پلیر مثل creative zen x-fi بخره که کیفیت صداش با هدفون ep 830 که روشه خیلی عالیه(البته این نظر شخصی منه)
چه جوري بفهمم فریمور 11 هست؟
اینو بزن مشخصات گوشی رو میده:*0000#*نقل قول:
فرم ور 11 چيه؟
از كجا بفهمم اينه؟
راستی اینو امتحان کردین که وقتی ساعت گوشی زنگ میزنه یا کسی باهاتون تماس میگیره, گوشی رو برگردونینsilenc میشه
باید بگم این گوشی بیشتر nail touch هست تا touch screen!!!نقل قول:
با سلام
میخواستم ببینم حساسیت تاچش نسبت به omina چطوره؟
ولی بازم حساسیتش خوبه
تاپيك Wallpapers براي 5800 آپديت شد:
شاد باشيد:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=286992
هر کی 5800 داره تست کنه بگه.
بالای ال سی دی وقتی یه عکس به عنوان بک گراند انتخاب می کنم یه رگه سیاه میاد مال همه اینطوریه؟
ماله همه همینطوریهنقل قول:
بالای ال سی دی وقتی یه عکس به عنوان بک گراند انتخاب می کنم یه رگه سیاه میاد مال همه اینطوریه؟
منم یه سوالی داشتم:
توی پوشه digital از قسمت sound یه پوشه بسازین و چندتا آهنگ بریزین توش بعد ببینین توی music player اون آهنگها رو میاره؟
5800 نياز به آپگرید داره؟
اگه ورژن 10 باشه آپگرید کنی بهترهنقل قول:
5800 نياز به آپگرید داره?
اولا دشمنت شرمنده! دوما این بی دلیل گرون بودنش به خاطر پرطرفدار بودنشه(که البته الان داره ارزونتر میشه!)نقل قول:
سوما بحث Mp3 player از موبایل جداست!
این قابلیت رو تمام گوشی های دارای شتابسنج دارن!(حداقل نوکیاها رو مطمئنم!)نقل قول:
راجع به حساسیتش هم گفتم خوبه با انگشت هم میشه کار کرد ولی بعد یه مدت خودتون راه میافتید!(بهتره ویبره تاچش رو رو درجه 3 بزارید تا بهتر بتونید با گوشی کار کنید!)
من وقتی تمهایی غیر از تم خود نوکیا انتخاب میکنم این اتفاق می افته(روی ساعت یه رگه سیاه میاد!) و با تم نوکیا و حتی عکس پشت زمینه مشکلی ندارم!نقل قول:
آره میاره!نقل قول:
نقل قول:تایید میشه!نقل قول:
---------------------------------
دوستانی که میخوان گوشی رو آپگرید کنن اگه از طریق خود گوشی این کار رو بکنن بهتر و سریعتره (حتی با اینترنت ایرانسل هم میشه آپدیت کرد!) این روش روشی هستش که خود نوکیا هم اون رو پیشنهاد میده!
:11:
مال من باید حتمآ توی فایل digital باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره میاره!
راستی شما smartcom GPS نصب کردید؟
من یه مشکلی با x-plore دارم وقتی یه ویدیو کلیپ رو باهاش باز میکنم فقط صدا داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من مشکلی ندارم! حتی البوم هارو کلا با فولدر میریزم تو قسمت دیجیتال!نقل قول:
خیر!
من تاحالا چیزی رو با X-plore باز نکردم تست میکنم جوابشو بهت میدم!
چون دکمه شماره گیری نداره کار باهاش خیلی سخت شدهنقل قول:
خیر!
دوربینش نسبت به w960 چطوره؟ من می خواستم w960 بگیرم اما 5800 رو دیدم و خوشم اومد گفتم حالا 70 تومن بیشتر بدم این رو بگیرم...ولی توی دوربینش شک دارم...عکس هاش نسبت به w960 چجوریه؟
ماله من دوربینش در حد vga هم نیست
نمیدونم چرا ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال دوم ار کجا میشه بلوتوثش رو On کرد ؟
دوربینش در حد k310 هستشنقل قول:
دوربینش نسبت به w960 چطوره؟ من می خواستم w960 بگیرم اما 5800 رو دیدم و خوشم اومد گفتم حالا 70 تومن بیشتر بدم این رو بگیرم...ولی توی دوربینش شک دارم...عکس هاش نسبت به w960 چجوریه؟
settings--> connectivity-->bluetoothنقل قول:
سوال دوم ار کجا میشه بلوتوثش رو On کرد ؟
تو تنظیماتش قسمت Image quality رو بذارید روی Print 3M - Large نتیجه رو بگید.نقل قول:
این دیگه بی انصافیه.نقل قول:
دوربینش در حد k310 هستش
k310 چجوریه خوب!!؟ :23:
من در مقایسه با w960 می خواستم بدونم چجوریه...چون w960 می خواستم بگیرم...
w960 خیلی بهتر عکس میگیرهنقل قول:
دوربین 5800 در حد یه دومگاپیکسلیه معمولیه!
بله دیگه واسه همینه که برنامه ها باید واسش بهینه سازی بشن اگه اینجوری نبود که تموم مشکلات ما حل بود!نقل قول:
K310 دوربین VGA, 640x480 pixels داره .نقل قول:
من W960 نداشتم ولی تجربه کار با P1 رو داشتم اگه از همون لنز استفاده شده باشه عکسهای خوبی می گیره ولی فیلمبرداریش تعریفی نداره. حالا چرا انقدر رو دوربین تاکید می کنی؟
اگه دوربین می خوای دور این گوشی رو خط بکش برو N82 بخر(نظر شخصی)
یه خبر
اکثر بازیهای جاوایی که داشتم رو گوشیم تست کردم. به خوبی کار میده. خودتون تست کنید.
با اینترنت ایرانسل؟نقل قول:
یعنی حدود 100 مگ رو با ایرانسل دانلود میشه دانلود کرد؟
یا اینکه با این روش حجم آپ دیت کمتر میشه؟
نقل قول:نقل قول:
دوستانی که از کیفیت دوربین 5800 ناراضی هستند میتونند توی تنظیمات دوربین مقدار iso رو روی کمترین مقدار قرار بدند تا نویز های توی عکس از بین بره !
بدیش فقط اینه که باید هر دفعه که دوربین رو استارت میکنید این کار رو انجام بدید ! و یه کمی هم عکس تاریک میشه در عوض دیگه نویز نداره.
تنظیماتش هم همونجاست که یه صفحه شیشه ای میاد و میشه رنگ و نور رو تنظیم کرد...
شوخی کردم میخواستم بگم دوربینش چقدر بدهنقل قول:
این دیگه بی انصافیه.
والله یه n70 دارم از این خیلی بهترهنقل قول:
دوربین 5800 در حد یه دومگاپیکسلیه معمولیه!
من اولین کاری که انجام دادم همین بود ولی زیاد تغییری نکردنقل قول:
تو تنظیماتش قسمت image quality رو بذارید روی print 3m - large نتیجه رو بگید.
کلآ بی خیال دوربینش بشین دوربینش بده دیگه بحث نداره
اون فایل برای کامپیوتره که 100mb هستش اگه با خود گوشی آپگرید کنی میشه 2-3 مگابایتنقل قول:
با اینترنت ایرانسل؟
یعنی حدود 100 مگ رو با ایرانسل دانلود میشه دانلود کرد؟
یا اینکه با این روش حجم آپ دیت کمتر میشه؟
اگه در حد عکسهایی باشه که gsmarena ازش گذاشته برای من کافیه...انتظار دوربینی مثل k800 یا n73 رو ندارم...فقط یه چیزی باشه کار راه انداز...یه وقت یه چیزی می بینی جایی،خوشت می آد...می خوای یه عکسی ازش داشته باشی...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اینجا هم نوشته که به هر حال نا امید کننده است دوربینش...اما عکسهایی که گذاشته، واسه من کافیه این دوربین...اگه واقعا اینجوری باشه عکس هاش...
شما عکس هایی که میندازی، مثل اینا در می آد؟
تو یک کلام دوربینش به معنای کامل افتضاحه
بابا تورو قرآن جواب درست بدید...کل 64 صفحه رو خوندم و می دونم افتضاحه...فقط می خوام بدونم کسایی که دارن و استفاده کردن، عکسایی که می گیرن مثل عکسای gsmarena در می آد یا نه...چون چیزی که تو اینترنت می بینی با چیزی که می آد تو دستت، گاهی خیلی فرق می کنه.
حالا گریه نکن :دینقل قول:
بابا تورو قرآن جواب درست بدید...کل 64 صفحه رو خوندم و می دونم افتضاحه...فقط می خوام بدونم کسایی که دارن و استفاده کردن، عکسایی که می گیرن مثل عکسای gsmarena در می آد یا نه...چون چیزی که تو اینترنت می بینی با چیزی که می آد تو دستت، گاهی خیلی فرق می کنه.
تقریبا مثه همونیه که gsm گرفته
ولی gsm بیشتر توی نور بالا عکس گرفته
توی نور متوسط داخل خونه(مثه همون عکسی که از میز گرفته )واقعآ افتضاح میشه