نمیدونم والا گفت بهران 4000 تا میشه 6 تومان 2 تا ----- روغن عوض کردم 4000 تومان :دینقل قول:
ولی احساس کردم یک سری تغییرات تو ماشین ایجاد شده :31::31:
بعد این ----- روغن کجاس 2 تاش:18: من پیداش کنم
Printable View
نمیدونم والا گفت بهران 4000 تا میشه 6 تومان 2 تا ----- روغن عوض کردم 4000 تومان :دینقل قول:
ولی احساس کردم یک سری تغییرات تو ماشین ایجاد شده :31::31:
بعد این ----- روغن کجاس 2 تاش:18: من پیداش کنم
سلام
من چند روز پیش یه 132 گرفتم.میخواستم دوستانی که باتجربه هستند منو راهنمایی کنند.
در مورد روغن گیربکس گفتن که تو 800 کیلومتر باید عوضش کنی ولی از بعضی ها شنیدم که اگه عوض نکنی بهتره یا میگن اگه دیدی دنده هات (خصوصا دنده یک) مشکلی نداره عوضش نکن.
نظر شما چیه؟
ممنون
به نظر ما هم داریم به جمع پراید بازها اضاقه میشیم
امروز رانندگی امتحان دادم (ایین نامه نخونده بودم هیچی) قبول شدم شهری هم که بلت بودم
یه پراید 83 مشکی خسته.................
سلام
مبارک باشه،تا 5میلیون چه مدلی میشه خرید؟
میشه قیمتارو حدودآ بگین مثلا مدلها و قیمتشون یا کسی سراغ نداره واسه فروش؟
ممنون میشم کمک کنید.
من خودم دنبلشم ولی اگه 5.5 کنی پولتو تا 84 میشه گرفت من یه 83 دیدم سالم ولی رنگش سفید بود نخواستم فنی توپ 5300 میکفت
سلامنقل قول:
ممنون،من مشکلی با رنگ ماشین ندارم فقط مهم سالم بودنش و اینکه هر روز تو تعمیرگاه نباشه،رنگش مهم نیست حالا به نظرتون کدوم مدل تو مدلایه 80 به بالا بهتره ؟
یکی میگفت 84 مدلایه خوبیه،حالا نمیدونم راست یا دروغه!
ببینم شما کجارو پیشنهاد میکنید برای خرید؟
ممنون میشم کمک کنید
یکی از اقوام تو سایپا کار میکنه بخش کنترل کبفیت می گه هر چی جلوتر میره کیفیت بدتر میشه
من خودم دتبال 82 یا 83 با انژکتور زیمنس هستم
دیروز یه هاچبک دیدم کره 75 سالم مشکی 4800 می گفت
ممنون،خوب این که مشخصه همه هم میدونن،والا میگفتن 84 هم زیمنسه!
حالا این که مدل پایین هست من میترسم خرج بزاره دستمون،صندوق دار اگه باشه بهتره،اینجوری که معلومه هاچ بک گرونتره نمیدونم چرا؟
حالا من 5 پول دارم تو فکر new pk هم هستم ولی میترسم!
نظر شما چیه!
PK نگیر
پراید خیلی بهتره خرج هم بذاره کم می ذاره چون قطعات ارزونه موقع خرید هم خیلی دقت کن
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!نقل قول:
اگه میخای روغن ریزی و خر خر کردن و چیزهای دیگه رو زودتر از موعدش تجربه کنی ، عوض کن!
دوستان این وضعه من رو ببینید یک راهی بگید:31: اعصابم پاشیده :|
قضیه همون قضیه امپره :31:
دره رادیاتور عوض کردم محلول داخل رادیاتور رو چک کردم ولی هنوز امپر بعد از 10 دقیقه رانندگی نصف و بعد بالاتر از نصف میره
انژکتور ماله 84 که میگم زیمنسه و میگن این داغیه زیاد طبیعی هست
یک منبع پلاستیکی کوچیک هم هست که اون توش یک مایع سیاه ماننده تا نصف پره تو اون باید اب باشه؟ منبع پلاستیکیه کوچیکه تقریبا
نمیدونم دیگه چی کنم فنم روشن میشه ولی این امپر بالاس استرس میده :31:
خلاصه یک راهی بدید!
گفتم یه فکر برای فشنگی بکن کردی یا نه؟؟؟نقل قول:
این فشنگی خیلی مهمه ها!!!
ما یه شب تا صبح با 405 بالای گردنه هزار چم چالوس موندیم :31:
نه منبعی که من میگم باید 2 لیتری به طور کامل آب بگیره و به صورت استاندارد 1.5 الی 2 لیتر آب داخلش باشه
راستی گفتم برو بده تایمینگ سوپاپ هات رو تنظیم کنن رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :19:
:31:نقل قول:
سطحه بالا میگیا ! فشنگی؟ چیه؟
ببین من کاپوتو میزنم بالا 3 تا منبع 1 کی هست که یک لوله از رادیاتور اومده شبیه منبع شیشه شوره اون میگی باید اب بریزم توش؟ توش سیاه هست تقریبا
بعد تایمینگه سوپاپ هزینش چقدره؟:دی
فکر کنم کلا بدم به یکی کلی بهش برسه خیلی بندو بساط داره :31:
خب. اگه آب رادیات کم نمیشده بیخود در رادیات را عوض کردی: دینقل قول:
بالا رفتن آمپر در مدل زیمنس طبیعیه. اصلا طوری تنظیم شده که عمدا سریع دما بره بالا به خاطر اینکه دمای بالای موتور باعث کاهش مصزف سوخت میشه. پس بیخود دستکاری نکن و نگران نباش. یعنی نرمالش اینه که آمپر روی نصف باشه.
اما وقتی آمپر کمی از نصفه گذشت یاید فن روشن بشه. دقت کن ببین کی فن روشن میشه؟ اگه یه درجه از نصقه گذشت و روشن نشد همونی که دوستمون گفتن درسته. باید فشنگی را عوض کنی که کار تو نیست.
میری جایی که لوازم پراید میفروشن یه فشنگی میخری. منتها من شنیدم که فشنگیها اکثرشون خرابن!!!
بهش بگو یه چیز خوب بده. بعد میری تعمیر باطری ماشین(کار اونا هست) و میگی فشنگی را عوض کنه. و دوباره چک کن ببین کی فن روشن میشه. همه اینا واسه وقتیه که آمپر از نصفه بگذره و فن روشن نشه.
اگه فن روشنه و باز آمپر بالاست مشکلی نیشت. خودش میاد پایین:31: کلا آمپر زیاد بالا میره تو این مدل و طبیعیه (یه جورایی مزیته)
اون منبع کوچیک که مایع مشکی توشه احتمالا "روغن ترمزه" دست بهش نزن .
تو رادیات هم حتما ضد یخ بریز. چه تابستون چه زمستون. البته یه بار که بریزی واسه یه دوسالی راحتی.
دقیقا از نصف که میگزره نرسیده به خط سفید که یکی فاصله با قرمز داره فن روشن میشه و اکثره وقتا کمی از نصف بالاتره خیلی کمنقل قول:
دست به چیزی جز دره رادیات نزدم
پس فعلا دست نمیزنیم:31:
خب پس مشکلی نیست. گاهی آمپر به حدودای آخر هم میرسه (البته هیچوقت آخر آخر نه) که باز هم طبیعیهنقل قول:
وقتی در کاپوت را بالا می زنی سمت راست بغل ماشین یه مخرنیه که یه شیلنگ کوچیک از رو درش زده بیرون. اونو باید تا نصفه از آب پر کنی که معمولا هست.
برای من اب نیست یک مایع سیاهه تا نصفه عوض کنم؟ روش لوله رد شده که میره به رادیاتورنقل قول:
واسه شما سیاهــه ... واسه ما نارنجیه !!!!
اون قمقمه کناری رو می گید ؟؟
اره این سایپا خواسته تنوع رنگ رو زیاد کنه تو پراید از خز بودنش کم شه:31:نقل قول:
درب این مخزن دو راهیه. یه راهش میره رادیاتور و یه راه دیگش یه شیلنگ کوچیک L ماننده که سرش آزاده به طرف زمین. رنگ مایع توش همون رنگ مایع توی رادیاته. چرا رنگش سیاه؟!نقل قول:
واسه شما نارنجیه چون به جا ضد یخ و آب مخصوص رادیاتور آب معمولی ریختین تو رادیاتور بیچاره زنگ زده.نقل قول:
یه کار اساسی بکنید تا ماشینتون کلی دعا گوتون بشه!
برید یه تعمیرگاه و بهش بگید که رادیاتورتونو شستشو بده. بعد دوتا ضد یخ و بقیه اش هم آب مخصوص رادیاتور بریزید تا پر بشه. اون مخزن هم تمییز کنید و تا نصفه (نه بیشتر خودش هم علامت داره کنارش) پر کنید.
توجه: حواستون باشه اگه درپوش مخزن را برعکس نگذارید. (مخزن اون قمقمه بغل ماشین نه رادیاتور) یعنی همون طرفی که شیلنگ میره به طرف رادیاتور بعدا هم همون طرف باشه. البته اگه شیلنگها را احیانا جدا کردید واسه مثلا تمییزکاری.
دوستان یک سوال واسه پراید ارتفاع رو کم کنیم مشکلاتش چیه؟ مخصوصا اگر سرنشین ها زیاد باشه البته غیر از گیر کردن کف ماشین دیگه چه مشکلاتی داره؟
در کل ارزش داره؟
سلامنقل قول:
یعنی شما هم میگی عوض نکنم.آخه بعضی ها هم معتقدن این روغن اولیه توش خورده فلز و از این جور چیزاست
اگه تجربه ای داری لطفا منو راهنمایی کن
خشک شدن ماشیننقل قول:
کوبیدن ماشین
استهلاک بیشتر جلو بندی
که با هزینه بیشتر راه داره :27:
سلام من اینه بقل خریدم واسه ماشین از این مدل مثلا اسپرت ها ولی کاملا از بیرون کیپ نمیشه ممکنه اب بره تو ماشین ؟ اونوقت شیشه برقی اینا خراب بشه؟
کمی فاصله بین در با اینه شده درز داره الان
آینه های خودشون که خوشگله که!!نقل قول:
مخصوصا تاشو ها!
اگه درزی ایجاد کرده که آب به داخل در نفوذ کنه بهتره که کیپش کنی
میتونی از چسب آکواریوم استفاده کنی:11:
حالا تصمیمت برای فنر ها چیه؟؟
منم میخوام بعد از امتحانات یه ارت خوشگل به ماشین بزنم :27:
کلا پراید قشنگه ولی چیزی که بد جلوه میکنه خز بودن زیاده دلیله عوض کردن اینه بقل ها هم همین بود:31: البته بد نیست شیشه ابیه دیدش خیلی حال میده قیمتم 11 تومان فقط کیپ نمیشه کامل نمیدونم چرا حالا اگر کسی فهمید اون قسمت اب میره یا نه بگه تنکس!نقل قول:
اینم گالری عکس پرایدم:31:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3881375&postcount=180
راستش امیر جان ارت رو رفتم جدی بزنم ولی چند نفر گفتن زیاد میکوبه منم اصلا اعصاب ندارم تو ماشن صدا بیاد بکوبه الان اینقدر حرصم میگیره صدای داشبورد میاد بعد ماشین خشکم که میگی میشه
یک سری فنر بود میگفتن عالیه واسه پراید امیدفنر از اونا دیگه نیست کلا بیشتر دوست دارم فنر خوب بزارم تا ببرم !
به نظر من هر چیز اضافه پراید را خز میکنه.
دیگه اینکه با فنر ماشین نمیشه شوخی کرد. چرا که اگه کمک فنر مناسب نباشه به مرور زمان پدر اتاق ماشینو در میاره.
کلا پراید میکوبه. بقول دوستم انگار هر چی گودال تو جاده هست را میگیره!
نقل قول:
راهی نیست که بالاپایین پریدنقسمت عقب ماشین رو کمتر کنیم؟مثلا تعویض کمکها یا همیچین چیزی
برای کسی که عشق ارتفاع داره و پول نداره بهترین کار بریدن هستنقل قول:
برای کوبیدن هم راه حل داریم
منظورتون ارتفاع هست دیگه نه؟؟؟نقل قول:
خوب با بریدن فنر ها و یا استفاده از انواع اسپرت(که همین بریده شده ها هستن فقط رنگشون کردن)!!!
و یا استفاده از ست کمک اسپرت که هزینه ای معادل 500 تومن دارن:41:
خوب من چون نمیخوام ارتفاع رو کم کنم از این جنگولکا میزنم به ماشین:31: چراغ عقب جلو اینه بقل جلو پنجره از اینانقل قول:
چسب اکواریوم زدم ابرم که ماله فابریکش بود زدم تقریبا کاملا کیپ شد ترسیدم زیاد بزنم رنگ ماشین بره؟ چسب اکواریوم رنگ ماشین رو نمیبره؟ اگر بخوام بکنم فکر کنم 100% بره رنگه ماشین نه؟!:41:
مرسی :11:
واسه ارتفاع میگن لوازمی کنی بهتر میشه ولی ای کاش امید فنر بود بازم میگن عالی بودن!
نه منظورم کاهش ارتفاع نیست .اگه دقت کرده باشید وقتی عقب ماشین نشسته باشن خصوصا تو سرعت زیاد ماشین موج مکزیکی میره.هم این هم اینکه دو نفر عقب پراید نشسته باشن راحت عقب ماشین میخابهنقل قول:
میخاستم بدونم راهی هست که بشه اینو اصلاح کرد؟
فکر کنم 1 دور عقبو ببری حل شه:دینقل قول:
سلام چطوری میشه کاسه چراغ جلوهام رو که بلوری هست مشکی کنم؟
بعد تو این انجمن کسی led های رنگی واسه صفحه KM گزاشته؟:31: خیلی سفیدش تو شب قشنگ میشه همینطور واسه پنل کولر سفیدش بیداد میکنه
نقل قول:
توی کاسه رو مشکی کنی ؟؟؟
اگر مشکی کنی روشنایی خیلی کم میشه ؟
اگر منظورت شیشه جلو هست که با برچسب مشکی میشه.
بهترین راهش خرید یه جفت کاسه چراغ جدید هستنقل قول:
این جور که من قیمت دارم چیزی حدود 40 تومن هست و کیفیت هم داره
در مورد کیلومتر من چند وقت پیش خواستم انجام بدم چون آدمه درست حسابی پیدا نکردم منصرف شدم :41:
برای پنل کولر هم که فکر کنم یه مدل توی لوکس فروشی ها هست که فابریک نور سفید میده برات و قیمتی حول حوش 10 - 12 تومن داره :31:
یا بریدن فنر لول عقب به میزان 1 - 2 دور که دوست خوبم گفتننقل قول:
نه منظورم کاهش ارتفاع نیست .اگه دقت کرده باشید وقتی عقب ماشین نشسته باشن خصوصا تو سرعت زیاد ماشین موج مکزیکی میره.هم این هم اینکه دو نفر عقب پراید نشسته باشن راحت عقب ماشین میخابه
میخاستم بدونم راهی هست که بشه اینو اصلاح کرد؟
یا عوض کردن کل سیستم فنر بندی با نوع اسپرت که تنظیم ارتفاع هم داره (برقی نه مثله زانتیا) 500 تومنی حداقل آب میخوره
راه سادش بریدنه :27:
من خودم کیلومتر رو باز کردم و راحت led ها رو عوض کردم واقعا سفید بهش میاد،زیاد وقت نمی گیره فقط باید بلد باشی کارتو
لحیم کاری داره نه؟؟؟نقل قول:
میترسم بزنم یه بلایی سر صفحه کیلومتر بیارم
فکر کنم حدود 12 تا هم LED میخواد
نه؟؟
اسمشم LED SMD هست
یکی از بچه های تیونینگ تالک انجام داده
کی این امتحانا تموم میشه منم شروع کنم به یک سری از این تغییرات که یکم ماشین رو .... کنم :31:
این عکسی هست که هم ساعت و هم led های کیلومتر و هم پنل کولر عوض شده :27:
خوشگله به نظرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان ساعتش که با 10 تومان حله البته یکی از بچه های TT داره میفروشه 20 تومان که بالاس
در مورد led اره led smd هست قیمتیم نداره ولی چطوری باید باز کنم صفحه کیلومتره و لحیم و این بندو بساطاش فکر نکنم زیادم راحت باشه
ماشین مشکی باشه led های داخلش سفید عالی میشه :40:
من صفحه کیلومتر اماده دیدم واسه پراید کلا طلقو عوض میکرد یک طرح جالب 25 تومان ! خیلی گرون بود !
حالا اگر امیر جان خودت انجام دادی یک اموزش از نحوه انجامش به زبان ساده بنویس:40:
من چراغام بلوری هست ولی فکر کنم اگر طلقو باز کنیم بشه با اسپری مشکی کرد ؟ البته تمیز
ساعته شبیه همینه؟؟؟نقل قول:
10 تومنیه؟؟
led هم همونی که عوض کرده گفاه که دومدل 300 تومنی و 600 تومنی داره
12 تا لازم هست
300 تومنی میشه 3600
600 تومنی میشه 7200
من اگه استفاده کنم 600 تومنی رو میخرم
یکم لحیم کاری هم بلدم :31: یا میزنم صفحه کیلومتر رو میترکونم یا ....
به خاطر همون ماشین مشکی که گفتی همرو سفید کینم :27::11:
در مورد چراغ های جلو
اگه طلق رو بز کنی
امکان آب دادن به داخل موقع شستن و بارون پیش نمیاد؟؟
آره فکر کنم همین یکی از بچه های تیتی این کار رو کرده بود
راستی یه طرح چراغ دیدم توی تیتی که شبرو هاش به صورت led بود
من هرچی گشتم پیداش نکردم :19:
دقیقا 1 ساعت گشم :41:
اگه پیداش کردی عکس رو لطف کن بذار :11:
نه گفتم سازنده این ساعته که همه لوازمش بیرون هست گفت 10 12 تومان بیشتر در نمیادنقل قول:
فکر کنم 600 تومانی نورش زیاد باشه اونوقت اذیت کنه بهتره واسه پنل کولر از اون پر نورها استفاده کنی
خوب طلقو دوباره بزنیم سره جاش باز اب میره؟:31: فقط داخلو مشکی کنم فکر کنم نور کم بشه یا ربطی نداره؟!
من یک شبرو دیدم 1 led پر نور گزاشته بود اندازه چراغ جلو روشنایی میداد !