سلام بچه ها فقط سریع جواب می خوام ! دمتون گرم !
نگاه کنید من همون اوول خریدم ولی اخراج شدم چند بار دیگه ولش کردم ! الان بگید باید چی کارا کنم ؟؟ چیو دانلود کنم ( لینک لطفا )
Thanks in advance ! :D
Printable View
سلام بچه ها فقط سریع جواب می خوام ! دمتون گرم !
نگاه کنید من همون اوول خریدم ولی اخراج شدم چند بار دیگه ولش کردم ! الان بگید باید چی کارا کنم ؟؟ چیو دانلود کنم ( لینک لطفا )
Thanks in advance ! :D
اینم برای TD عزیز:
[HTML]http://fifasoccer.ru/files/?download=10373[/HTML]
[HTML]http://arminkrauser.persiangig.com/fm09/fm09_razor1911_crack.zip[/HTML]
هر دو را باید دانلود کنی.
سپس پچ بالایی را باید نصب کنی و پچ پایینی را مانند سایر کرک های بازی باید در محیط بازی copy کنی.
سوال داشتی در خدمتم.
با سلام كسي مي دونه اين علامت ها كه با كادر قرمز دورش كشيدم چيه چون مثلا در جام باشگاهاي اروپا جلوي بازيكنان من نيست ولي توي ليگ هست و از وسط ها ليگ جلوي بازيكنان من اومده
آقااگه ميشه چندتانرم افزار براي اديت اين باز ي بگيد(يه راهي براي گذاشتن عكس بازيكنان )دوما راهي هست كه عكت رو كه جاي مربي ميگذاري يا عكسي رو جاي همسريافرزندت ميزاري كل عكس توبازي نشون داده بشه نه فقط قسم تسر زن قبلي ؟؟
اون یعنی اگه بازیکن توی بازی کارت زرد بگیره ، بازی بعدی رو محرومه .نقل قول:
هزاااااااار ماشاالله چه تیم جوونی داری .
با این وضع تا یکی 2 سال دیگه باید کلا یه تیم جدید ببندی ... D:
سلام. من كرك و پچ دوم FIFA Manager 09 رو دانلود كردم اما نمي تونم پچ دوم رو نصب كنم.اگه ميشه با عكس برام توضيح بدين كه چطوري وبا چه برنامه اي مي تونم نصبش كنم( با تشكر)
سلام.تو فيفا منيجر09 مي تونيم از عكسهاي خودمون در تصاوير ماشين-خونه-همسر وتصوير مربي استفاده كنيم يا نه.لطفا برام توضيح بديد:19::19::19:
در ضمن من ميخوام مربي تيم ملي هلند بشم اما اين تيم در بين كشورها نيست.لطفا برام توضيح بديد كه چطوري مربي تيم ملي هلند بشم:41::41::41:
دوست من بنده خودم نصب كردم و برنامه خاصي نمي خواد يه فايل exe كه بايد نصب كني و بعدش فايل كرك توي مسير نصب بازي كپي كنينقل قول:
يه سوال دارم كسي مي دونه اين پچ به چه دردي مي خوره و آيا براش كرك هست يا نه پچ شماره 4 مي گم
Size: 66.45MB
Downloads: 2,530
Hosted since: March 24, 2009, 6:36 pm
Description:
- Full database update including updated generic badges
- 56 new XXL player pictures
- 227 new standard player pictures
- 142 other new pictures
- Live Ticker update with some bug fixes
- You must install Update 3 in any case before you install Update 4
- You can continue your save games after the installation
- With the exception of the database update all other changes work with old save games as well
- Update 4 will overwrite your current database, therefore please save your current database before the installation
Related Resources:
News: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:37:آقا اين آپديتFIFA Manager 09 Patch2 كه من دانلودش كردم حجمش182 مگابايت اما فرمتش exe نيست در واقع اصلا فرمت نداره و نصب هم نميشه:41::41::41: شكلش هم اينجوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي هم روش كليك ميكني اين پنجره باز ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا برام توضيح بديد!!!!!!!!!(اگه ميشه عكس آپديتFIFA Manager 09 Patch2 را كه دانلودش كرديد رو نشون بديد):42::42::42:
سلام.من هم دوباره به جمع این بازی و شما پیوستم.:دی
من که 07 و 08 را خیلی خوب دیدم و بازی کردم.این هم که به علت کارت گرافیکم پایینه نمیتونم بازی ها را نگاه کنم.مشکلی نیست.حاشیه ی بازی قشنگه.
من مدیر باشگاه فولهام هستم.سرمربی تیم های زیادی و مدیرشون بودم.(با رمز)وقتی اخر فصل میرسه و دوباره فصل شروع میشه همیشه اخراج میشم(نتایجم خوب نبوده/)حالا ایا بازی من مشکلی داره؟؟؟/
و میخواستم بدونم اگر توی یک باشگاه بازیکن ها را اخراج کنی و بازیکن های خوب بیاری کار درستی هست؟
وقتی که من همه ی بازیکن هام بالای 4 ستاره هستند چرا نتایج را بد میگیرم؟
میخوام خودم مربی تیم نباشم باید چی کار کنم؟
ممنون.فعلا دیگه سوالی ندارم.
آخر اسم فایل خودت بنویس .exeنقل قول:
بعد اجراش کن .
اگه نشد برو تو folder option و تیک hide extention رو بردار بعد آخر اسم فایل بنویس exe.
ازت خيلي ممنونم :10:اما مشكل حل نشد.من آپديت2و3رو دانلود كردم اما هيچ كدوم رو نميتونم نصب كنم :thumbsdowضمنا جايي رو سراغ نداري كه بتونم اين آآپديت رو خريداري كنمنقل قول:
gorgnamaجان به خاطر حل كردن مشكلم ازت خيلي ممنونم:thumbsup:.يه سوال هم داشتمنقل قول:
براي آپديت3و4 كرك ساختند يانه اگه ساختند بي زحمت آدرسش رو نشون بديد
نه ساخته نشده
یه سری میگن کرک ریزور برای شماره 3 هم جواب میده یه سری میگن نه
یکی از بچه ها میگفت من آپدیت 3و4 رو نصب کردم و بعد روشون آپدیت2رو دوباره نصب کردم با کرک
تغییرات موند و بازی هم اجرا شد بدون هیچ مشکلی
هرچند من خودم این روشو تست نکردم
یه سوال هم من داشتم
این ستاره هایی که برای استعداد بازیکنها هست کم باشه خوبه یا به حداکثر رسیده باشه؟
مثلا من بازیکن 18ساله میخوام بخرم(به طور مثال) یکی هست لول60 3ستاره،یکی هست لول 60 2ستاره
کدوم بهترن؟
مثلا ستاره ها کامل شده باشن یعنی طرف به حداکثر لولی که میتونسته با استعدادش برسه رسیده؟یا بالعکسه؟
من هم مشکل هام را گفتم صفحه ی قبل.لطفا جواب بدین":
یکی دیگه!!چرا من هر بازیکنی را میخواهم بخرم زده unavailabeleهمینجور چیزی.یعنی در دسترس نیست!!!هر بازیکنی.تازه باشگاه من خیلی پول داره و من هم مدیرشم!
سلام:11:نقل قول:
شما برو یک کافی نت بده برات کامل دانلود کنند...
بله شما می تونید عکس بذارید توی بازی.
خوشحالم از اینکه غیرت هلندی توی خون شما هم هست.
متاسفانه هلند وجود نداره و کاریش هم نمیشه کرد...
:11:
شکل ها لود نشد...
خوشحالم از اینکه دوباره می بینمتون...
شما را به خاطر این اخراج می کنند که پچ 2 و کرک را نصب نکرده اید(یعنی بازیتون را ریجستر نکرده اید)
نتایج بد بسته به تمرین دهی شما و نوع ترکیب چینی شما هستش....
شما نمی تونی مربی گری به دست فرد دیگری بسپاری فقط می تونی تمرین و ترکیب چیدن را به دست دستیارانتون بسپارید...
با سپاس
بله من هم پچ 3 + کرک رازور را ریختم ولی اخراج شدم بعدش دوباره پچ 2 را ریختم + کرک رازور بازی اومدش
و اخراج هم نشدم...
تازه عکس های جدید بازیکنان پچ 3 هم روی بازی بود و پاک نشده بود ...
باسپاس
هر چی ستاره ها بیشتر باشن یعنی اون طرف کار بلدتر و استعداد بیشتری در اون زمینه داره...
با سپاس
بستگی به باشگاه اون بازیکن مورد نظر داره...
مثلا شما نمی تونی از منچستر برای فولام بازیکن بخری زیرا اعتبار منچستر بیشتر از فولام هستش...
دو سه فصل که قهرمان بشی با یه خورده پول می تونی اونا را بیاری...
با سپاس
یک گلایه هم بنده بکنم....
من در صفحات قبل به تمام سوال های بی جواب دوستان جواب دادم ولی دوستان کم لطفی کردند و دریغ از یک تشک............:41:
امیر جن ممنون.
حالا یک چیزه دیگه.من جالبه که همین الان با تیم اسپانیول که دومش کردم در جدول اخراج نشدم!!حالا بازم باید پچ را نصب کنم؟
در ضمن در باره ی نقل و انتقالات شما اشتباه میکنی یا من منظورم را درست نگفتم.من میگم حتی یک بازیکن خیلی بد از تیم بد هم نمیتونم بخرم.
اصلا خیال پچ 3 رو از سرت بیرون کن .نقل قول:
من با کرک پچ 2 این کار رو کردم که گند زد تو بازی .
همه ی بازیا 0-0 میشن .
با کرک اولی هم که اصلا اجرا نمیشه .
هر چی ستاره بیشتر باشه یعنی تو مناطق دیگه ی زمین هم میتونی ازشون بازی بگیری و زود پیشرفت میکنن .نقل قول:
ستاره ی خالی هم 0.5 حساب میشه .
مثلا 3 تا پر و 1 دونه خالی یعنی استعدادش 3.5 هست .
فقط 4 تا بازیکن 5 ستاره هستن
c.ronaldo
kaka
ronaldinho
messi
که البته تو جوانان هم ممکنه گیر بیاد .
خواهشا سوال قبلی من را پاسخ دهید و یکی دیگه:
من همون کرک که اخراج نمیشوم را میخواهم با کمی اموزش.
اون هایی که لول بیشتری دارند قدرتمند تر هستند؟
كسي نميدونه ؟!نقل قول:
آقااگه ميشه چندتانرم افزار براي اديت اين باز ي بگيد(يه راهي براي گذاشتن عكس بازيكنان )دوما راهي هست كه عكست رو كه جاي مربي ميگذاري يا عكسي رو جاي همسريافرزندت ميزاري كل عكس توبازي نشون داده بشه نه فقط قسمت سر عكس قبلي ؟؟
لینک دانلود تو صفحه اول هست .نقل قول:
هر چی لول بالاتر باشه یعنی بازیکن بهتره .
البته فرم بازیکن تاثیر مستقیم تو لولش داره .
یعنی اگه تو فرم پایین لول بالا داشت خیلی خوبه .
دستت طلا.
فقط میخاستم بگم که چون که کراسر عزیز در صفحه اول گفته میونی سرمربی استخدام کنی چه جوری؟و لطفا یک سرمربی خوبی برای لیگ اسپانیا تیم دیپورتیوو لاکرونیا که تا حالا اول هست بگید!!!
این بازی منو کشته.من باید برم درسم بخونم اومدم دارم بازی میکنم.!!!!!!!
وقتی پچ را کپی میکنم بازیم میاد بیرون!!!چرا؟وارد بازی نمیشه/!
نکنه باید پچ دوم را نصب کنم؟ارم همین کار را میکنم!دارم دانلودش میکنم!الان باید چی ار کنم؟پچ دوم را نصب کنم بعد پچ اخری برای اخراج را کپی کنم؟
(سلام) از چه راههايي مي تونيم درآمد باشگاه رو بالا ببريم واگه ميشه آدرس دقيق آپديت 4 رو بنويسيد؟:20:(مهم=من تازه عضو شدم ونمي دونم چطوري پيام تشكر بفرستم.اگه ميشه توضيح...)
دوست عزيز پچ هاي 2 و 3 و 4 رو توي پست اول گذاشتم از اونجا دانلود كنيد. پچ 2 پچ 1 رو شامل ميشه واسه همين لينك پچ 1 رو پاك كردم درصورتي كه پچ هاي 2 و 3 رو دانلود كرديد مي تونيد پچ 4 رو كه ديتابيس بازي رو به روز مي كنه رو نصب كنيد. لينك همگي رو در پست اول گذاشتم.نقل قول:
اينم ليك آپديت پچ 4
کد:http://www.4shared.com/file/94793412/4846b8db/FM09DBUpdate4.html
آقا من پچ 3 رو نصب کردم و روش دوباره 2 رو نصب کردم
بازی رو از اول اوردم و یه گزینه جدید اضافه شده که میتونی مالک کل باشگاه شی ...
فقط میخاستم بگم که چون که کراسر عزیز در صفحه اول گفته میونی سرمربی استخدام کنی چه جوری؟و لطفا یک سرمربی خوبی برای لیگ اسپانیا تیم دیپورتیوو لاکرونیا که تا حالا اول هست بگید!!!??نقل قول:
با دانلود پچ در کجا میشه کل باشگاهرا بخری؟
من كه يه زد حالي از اين بازي خوردم كه ديگه به سراغش نمي رم تمامي فايل هاي save من بعد از 2 دوره قهرماني با تيم يونتوس با رتبه مربيگري 6 و 1 زن و 1 بچه همگي خراب شد بازي رو كه لود مي كنم لودينگ تموم نشده از بازي خارج ميشه خواستم از اول با رئال بازي كنم اونهم ميرم تو قسمت ساختمان هاي باشگاه تا مي خوام يه ساختمان بخرم از بازي خارج ميشه حالم زد به هم
سلام آرمان جان منم این مشکلو دارم:41: وقتی میخوام extend facility کنم از بازی میندازه بیرون. اینجا هم مطرح کردم کسی جواب نداد......
یه سوال دیگه من تو هر فصل لول مربیگریم مثلا میرسه به 6 بعد فصل بعد که میرسه دوباره میاد به لول 4 میخواستم ببینم همه اینطورین یا من یه کاری نمی کنم.....در ضمن کسی از این scout ها کسی خیری دیده ...من که نمیتونم مدیرییتش کنم....خیلی شلوغ میشه و دسته بندی درستی نداره...اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.....
راستش من خودم مربیم نمیدونم چطوریه .نقل قول:
بعد از اینکه پچ رو ریختی به new game میری و گزینه ی own club رو انتخاب میکنی .
من دقیقا همین مشکلو داشتم .نقل قول:
اگه بازی رو از اول نریزی کلا دیگه نمیتونی سیو کنی .
خوب بعدش میتونی چی کار کنی؟نقل قول:
بعد از اینکه پچ رو ریختی به new game میری و گزینه ی own club رو انتخاب میکنی .
راستی من بالاخره با تیم لاکرونیا با این پچ تونستم قهرمان اسپانیا بشم.پیش به سوی جامباشگاه ها!!راستی چه مهاجم گل زنی خوبه؟
سلام به همگینقل قول:
سرمربی که نمیشه انتخاب کرد کمک مربی فقط میشه....
شما پچ 2 را نصب کن سپس کرک رازور را در محل بازی کپی کن...
شما با افزایش قیمت بلیط می تونی در آمد زایی کنی.نقل قول:
بدون پچ هم این گزینه وجود داره.نقل قول:
دوستمون محل دقثق را برات نوشتهنقل قول:
راستی باید پول خریدش را هم داشته باشی.
برای من هم این اتفاق افتاده...نقل قول:
برای من هم وقتی پرسنال لایف را می زنم میره بیرون...نقل قول:
اسکات هم به نظر من به درد هیچی نمی خوره...
موفق باشی....انشااللهنقل قول:
مهاجم خوب به نظر من هانری و اتوئو و رونی و رونالدو و زلاتان و اگوئرو و ... خوب هستند...
راستی اگر می خوای به باشگاهت با رمز پول اضافه کنی بگو تا بهت یاد بدم...
راستی rz21 می خوای بیای مسابقات را انجام بدیم....
خودم با رمز همه ی منیجر ها را میرفتم.:دینقل قول:
موفق باشی....انشاالله
مهاجم خوب به نظر من هانری و اتوئو و رونی و رونالدو و زلاتان و اگوئرو و ... خوب هستند...
راستی اگر می خوای به باشگاهت با رمز پول اضافه کنی بگو تا بهت یاد بدم...
راستی rz21 می خوای بیای مسابقات را انجام بدیم....
کدام مسابقات؟مگه چی شده/
سلام
من تا صفحه 50-60 و بعدش هم از صفحه 100 تا 115 رو خوندم دیگه خسته شدم، آخرم نقهمیدم هر پچ چه کارایی داره
میشه توضیح بدید که هر پچ چیکار میکنه
مثلا اینطوری:
پچ اول: این کارایی رو داره، اینها رو به بازی اضافه می کنه، این عیبها رو برطرف میکنه
پچ دوم:...........................
.........
خلاصه هم بگید ممنون میشم
دوم و کراک را نصب کن حله.
من بازی رو از قبل نصب شده داشتم، بعد پچ2 و کرک اخراج رو دانلود کردم
اول کرک رو ریختم، بعد پچ رو اجرا کردم، یه سریال نامبر برای رجیستری خواست
گفتم ولش کن بابا، از اول اینستال می کنم
بازی رو کامل پاک کردم و از اول ریختم
بعد حالا که می خوام پچ رو اجرا کنم می نویسه fifa manager 09 patch 2 is already installed
تو رو خدا کمکم کنید
تو رو خدا
شما اول باید پچ رو میریختی بعد کرکو .نقل قول:
حالا شما پچ 3 رو نصب کن بعد 2 باره میتونی پچ 2 رو نصب کنی
بعدشم کرک بریز .
حداقلش اینه که بودجه یجاست و به تفکیک حقوق و نقل و انتقالات و .. نیست .نقل قول:
مهاجم خوب می خوای بورو bojan krkic رو از بارسلونا بخر .
17 سالشه و خوب پیشرفت میکنه .
البته بهترین مهاجم بازی زلاتان ابراهیموویچه .
منم شخصا با برباتوف حال میکنم ( چون طرفدار یونایتدم)
خوب من الان سال 2017 هستم!!!یک جوان گل زن خیلی خوب میخواهم!!!
راستی چرا تیم من تا نیم فصل خیلی خوب میره بعدش یک دفعه خراب میکنند؟انرژِیشون خوب هست.
مسابقات PES 2009 این کاکا گذاشته رفته...نقل قول:
نقل قول:
توی این سال باید بیخیال بازیکن جوان از دیگر تیمها بشی.....
به نظر من خودت بازیکن جوان پرورش بده....
سوال داشتی بازم بپرس
من توی این فیفا منجر هر کاری می کنم ، هر جامی می برم ،باز هم آخر فصل اول اخراج می شم.با این که هم قهرمان شدم و هم وضعیت مالی باشگاه خوب بوده و بقیه ی چیز ها هم خوب بوده.
نمی دونم دیگه چکار کنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید.:41:
ای بابا
چرا اینقدر از بازی میاد بیرون خود به خود؟
اعصاب مارو خورد کرده
چی کار کنم؟
نقل قول:
چه دکمه ای را می زنی میاد بیرون؟