مهمترین تفاوتشون قیمتشونه...نقل قول:
A3 حدود 240 تومن گرونتره.
Printable View
مهمترین تفاوتشون قیمتشونه...نقل قول:
بله که گرون ترهنقل قول:
مهمترین تفاوتشون قیمتشونه...
باید گرون تر باشه
هدفم اینه که کیفیت صدای خیلی بالایی داشته باشه(من در روز به طور متوسط 4 ساعت موزیک گوش میدم با ایپاد):8::8:
و اینکه برنامه و تم هم حتما برام مهمه
دوم اینکه پی ام پی باشه! یعنی ال سی دی هم بالا (تاچ باشه بهتر):5:
فکر کنم شد بین او2 و ای 3 درسته؟ حالا کدوم؟:31:
صدای همه ی مدل های کووان عین همه. هیچ فرقی با هم ندارن. فقط بعضی از مدل ها به جای اکولایزر 5 بانده 10 بانده دارن و بعضی ها BBE+نقل قول:
این دو مدل چند تا تفاوت دارن:
یکی قیمتشون که مدل پایه ی A3 از مدل پایه ی O2 حدود 100 تومن گرون تره.
اندازه ی LCD که O2 یه ذره بزرگتره.
رزولوشن ال سی دی A3 خیلی بالاتره (800x480)
O2 اسپیکر مونو داره و A3 اسپیکر استریو
فایل های ضبطی A3 با فرمت FLAC هست که کیفیت بالایی داره.
شارژ A3 یک ساعت بیشتر طول میکشه.
A3 از پروسسور Dual Core داوینچی استفاده میکنه.
O2 ظرفیت های 8 و 16 و 32 داره و A3 ظرفیت های 30 و 60 و 80.
A3 از هارد دیسک استفاده میکنه ولی O2 فلش هست.
O2 مموری میخوره.
A3 اندازه ش بزرگتره و سنگین تره.
باتری O2 برای پخش موزیک 2 برابر بیشتر می مونه (18 ساعت)
O2 قابلیت نمایش عکس های JPEG تا رزولوشن 59 مگاپیکسل و RAW بدون محدودیت رزولوشن داره.
A3 قابلیت ضبط فیلم (Capture) با رزولوشن 720x480 داره.
در مورد متعلقات داخل جعبه شون فکر کنم جناب osmaan بهتر بدونن.
در کل به نظر من مهمترین تفاوتشون در قابلیت Capture کردن, دوام باتری و رزولوشن LCD هست.
سلام
این مارک پی ام پی با این مشخصات داره؟
ال سی دی بالای 4 اینچ
اسپیکر قوی داشته باشه که قدرت و کیفیت پخش موزیکش به 5700 نوکیا برسه یا بهتر
رادیو قوی + rds
از تلویزیون بتونه با کیفیت قابل قبول کپچر کنه
اگه تلویزیونم داشته باشه چه بهتر
من چون کم بینا هستم اگه لمسی بود گزینه هاش درشت باشه که بتونم باهاش راحت کار کنم
منتظر جوابتونم
مرسی
دوست من گفته حسام جان گفته بودی اینارو ها
برای شما من گفتم او 2 خوبه حالا نمیدونم....ای 3 هم هست
والا دوستان خوب خیلی قاطی کردم تو یه سری چیز ها ای3 خوبه تو یه سری چیز ها او2 نمیدونم والا ولی ای 3 در کل بهتره دوستان نظر دیگه ای ندارن؟ من ریویو هاشون رو خوندم
مرسینقل قول:
a3 دقیقا چیزیه که میخوام
Mobile TV Package یعنی چی؟
منظورش اینه که تلویزیون هم میگیره؟
میگم درسته که Cowon محصولات خیلی خوبی داره، ولی iPOD مگه چه عیبی داره میخوای عوضش کنی؟ اتفاقا برنامه و بازی هم که زیاد براش طراحی شده.نقل قول:
ببخشید همش سوال میپرسم
فرق ای 2 با ای 3 چیه؟
خواهش میکنمنقل قول:
بزرگترین فرقشون در حال حاظر اینه که A2 دیگه تولید نمیشه و توی ایران هم نیست
بله تلویزیون هم میگیره ولی باید اول یه دستگاه جانبی رو خریداری کنی که همون Mobile TV Package هستنقل قول:
برای ال سی دی بالای 4 اینچ مدل Q5 هستنقل قول:
مانیتور 5 اینچ با رزولیشن 480*800 و 16.7 میلیون پیکسل لمسی
ولی اگر بخوای از tv کپچر کنه A3 هست
بازم A3 میتونه tv رو بگیره
دوست گرامی،بابت پاسختون ممنون.نقل قول:
حقیقتش اینه که من D2 دارم زمانی که S9 را دیدم خیلی شیفتش شدم الان واقعا نمیدونم برم S9 را بگیرم یا گوشی 5800 نوکیا را؟البته به شخصه معتقدم هر وسیله ای باید در جای خود و برای انچه که ساخته شده استفاده بشه گوشی برای حرف زدن،MP3 برای گوش دادن به موسیقی و....،اما خوب باید فکر جیبمان را هم بکنیم.
از طرفی نمیتونم از زیبایی S9 دست بکشم و از طرفی می خوام گوشی و عوض کنم خلاصه بد جوری ماندم تو 2 راهی
!!!!
راستی S9 یک زمانی شارجر برق شهری نداشت،البته به گفته فروشنده!
لطف می کنید بفرمایید در بسته بندیش چه چیزهایی وجود دارد؟و آیا کابل اتصال به TV هم برایش امده؟
و در اخر کدام رنگش جالبتر است؟
با تشکر فراوان
من که میگم D2 رو عوض نکن. S9 فقط صفحه ش بزرگتره و اندازه ش. از نظر فایل های تصویری فرقی با D2 نداره.نقل قول:
راستش من S9 و 5800، هر دو رو دارم،ولی کاربردهاشون کاملا متفاوته.نقل قول:
گوشی موبایل هرگز نیازهای صوتی و تصویری کاربران متوسط و بالاتر رو به طور کامل تامین نمیکنه، مثلا چند گوشی که تابحال داشتم، هیچوقت هدفونشون در حد هدفونی که توی جعبه Cowon S9 قرار داره نبودن؛جمله بنفش رنگی که از صحبتای شما مشخص کردم، نتیجه گیری کاملا درست و معقولیه و منم با همین تفکر این وسایلو خریدم.
ضمنا جعبه S9 شارژر نداره و بایستی جداگانه تهیه بشه که در قالب جعبه ای با نام Accessory Pack میتونین از همونجایی که Cowon میفروشن تهیه کنید.
کابل TV-Out هم باید جداگانه تهیه بشه.
درون جعبش از بین لوازم جانبی فقط هدفون و کابل USB وجود دارن.
D2 یا S9: دقیقا به سلیقه خریدار بستگی داره، چون تفاوتهای کمی دارن.
عثمان این Mobile TV Package رو شما دارید خواستم بیام ارتون بگیرم؟
شما واسه امرتات کار میکنید؟
اخر نگفتی ای3 خوبه یعنی ارزش داره بخرم ادم میتونه باهاش حال کنه دیگه؟؟؟؟
کی من؟اره ایپاد دارم ولی خوب یه پی ام پی میخوام!
مرسی عثمان جاننقل قول:
اون وسیله ای واسه دیدن تلویزیون چه جوریه؟
اندازش چه جوریاست؟
قیمتش؟
مرسی
حال کردن یا حال نکردن به خود شما بستگی داره و نیازتون.نقل قول:
به نظر من فقط قابلیت Capture کردنش به تنهایی دلیل خوبیه واسه خریدش.
نقل قول:----T رو ایران باید حمایت کنه قاعدتاً ؛ (یعنی پروتکلش رو پذیرفته) ، ولی اینکه آیا واقعاً این حمایت صورت می گیره یا نه رو شک دارم ... می دونم که صرفاً به مرحله پایلوت (آزمایشی) رسوندنش ...نقل قول:
عثمان جان خودت چک کردی این قضیه رو؟ ...
نقل قول:از یه نظر حرف دوستمون درسته ... وقتی شما مدت زمان استفاده ات از یه دستگاه بالا میره ، فاکتورهایی غیر از کیفیت صدا هم ارزش خودشون رو بیشتر نشون میدن ... مثلا خوشدستی آیپاد، سهولت کار با منوها و مدیریت فایل قوی ، و باتری ... در خیلی از این زمینه ها(منظورم جنبه های غیر از کیفیت صدا) cowon هم خوب و عالیه ، اما آیپاد یه مقدار سرتر به نظر میاد ...نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید دیر جواب دادم
بله من برای امرتات کار میکنم
الان دقیقا نمیدونم که شرکت داره یا نه ولی می پرسم و جواب رو بهت میدم
به نظر من تو که بودن برنامه و اسکین و تم و ... خوشت میاد بهتره Q5 رو بخری که ویندوز داره به این شکل تمام برنامه هایی که برای این ویندوز طراحی شده رو میتونی رو Q5 نصب کنی که خیلی بهتر از IPOD و ... هستش
حال کردن هم بستگی به خودت داره گفتم که با توجه به اینکه از برنامه برای PMP خوشت میاد Q5 گزینه عالی هستش و نمیشه از این لحاظ بهش شک کرد از نظر زیبایی هم Q5 خیلی قشنگتر از A3 هست و هم اینکه امکانات بیشتری رو نسبت به A3 داره مثلا یکیش داشتن WI-FI هست که میتونه از اینترنت استفاده کنی.
یه دستگاه کوچیکی هست که به A3 وصل میشه و قابلیت دریافت تلویزیون رو اضافه میکنهنقل قول:
اندازشم که تو عکس مشخصه
قیمتش رو دقیق نمیدونم ولی میپرسم دیروز تماس گرفتم مهندس بخش فنی نبود
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عثمان جان من D2 داشتم گم شد. حالا به سرم زده یه U5 یا 7 بگیرم. به نظرت ضبط صدای U5 کیفیتش با D2 فرق میکنه؟
نقل قول:
مرسی از راهنماییتون
تلویزیون خودمونو راحت میگیره؟
سلام prowler88 جاننقل قول:
نه فرقی با هم ندارن همه در یه حد هستن
سلام
یه خبر بد برای اونایی که دوست داشتن cowon a3 رو بخرن و یا استفاده کنن
این مدل از محصولات کمپانی کاوون هم به لیست discontinu ها پیوست و دیگه تولید نمیشه و نیز از لیست فروش امرتات هم خارج شد
آخه چطور ممکنه؟ این که مدل جایگزین نداره.:18:نقل قول:
میگم آخه U5 تنظیمات حساسیت میکروفونش فکر کنم دو مرحله کمتر بود.
نقل قول:
اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تازه میخواستم بخرمش
مدل جدید با مشخصات a3 نمیاد؟
به نظر من که کار درستی کردن، چون زیاد به قیمتش نمی ارزید.خیلی گرون بود.نقل قول:
کسایی که یه PMP جمع وجور،مجهز و در عین حال با قیمت مناسب میخوان میتونن O2 رو انتخاب کنن و کسایی که امکانات مافوق تصور مثل Capture فیلم و سیستم عامل پیشرفته و... در یک کلام نهایت یه PMP رو میخوان Q5 رو انتخاب میکنن که اون قیمت بالا با توجه به امکانات فوق العاده اش طبیعی به نظر میرسه.
خوب دیگه، توی ایران جایگزین نداره ولی توی کره جایگزین براش هستنقل قول:
شاید تا یه مدت دیگه یکی از مدل های دیگه کاوون رو وارد کنه که اینطوری به نفع مشتری میشه
نه U5 ضبط صداش 128 هست ولی D2 حد اکثر 256 هست البته من که امتحان کردم اختلاف آنچنانی با هم ندارن منم خودم همیشه با D2 م 128 ضبط میکنم
سلام
سایت جدید شرکت امرتات هم بعد از مدتی آغاز به کار کرد
[HTML]http://www.emertat.com/[/HTML]
شركت امرداد همراه (امرتات) با هدف سامان بخشيدن به امر تأمين، توزيع، نگهداري، پشتيباني و خدمات پس از فروش رايانههاي همراه، در سال 1385 تأسيس گرديد و با بهره گیری از دانش و تجربه متخصصان خود توانست ظرف مدت کوتاهی به معتبرترین و گسترده ترین شبکه فروش و خدمات پس از فروش رایانههای همراه در ایران بدل شود.
شرکت امرتات با تکیه بر تجربه و اعتبار کسب کرده در حوزه خدمات و پشتیبانی رایانههای همراه، در سال 1387 با ادغام شرکت پارسونی که سالها در بازار پلیرهای ایران با محصولات COWON شناخته شده بود، پلیر را نیز در سبد کالای خود قرارداد و توانست نمایندگی انحصاری فروش و خدمات پس از فروش کووان در ایران را دریافت نماید. که این مهم با توجه به سابقه درخشان امرتات در امر خدمت رسانی به مشتریان، نقطه عطفی در بازار پلیرهای ایران بود. در همان سال امرتات موفق به اخذ نمایندگی خدمات و پشتیبانی بینالمللی نوت بوکهای ASUS در ایران گردید، که به این ترتیب نوت بوکهای ASUS نیز به سبد کالای امرتات اضافه شد.
توسعه کمی و کیفی همواره بخشی از سیاستهای شرکت امرتات بوده، به همین جهت بررسی جدیدترین محصولات IT روز دنیا، در دستور کار واحد تحقیق و توسعه این شرکت قراردارد. که این خود نوید ارائه محصولاتی جدید با گارانتی امرتات میباشد.
صداقت، اطلاع رسانی، مشاورة سالم فنی و پیشنهاد قيمت بدون واسطه به همكاران، ادارات و سازمانها بعنوان اصل لازم جهت بقاي اين مجموعه، و ارتباط ريشه اي مستمر با مشتريان همواره يكي از مهم ترين شاخصهاي موفقيت و پيشرفت اين مجموعه بوده است.
شرکت امرتات به عنوان اولین ارائه دهنده خدمات پس از فروش رایانههای همراه در ایران، با در اختیار داشتن کارشناسان مجرب در بخش های نرم افزار و سخت افزار توانسته است بهترین خدمات را در اختیار کاربران خود قرار دهد. همچنین با ارائه خدمات نرم افزاری بهروز در بخش نرم افزار، و بهره گیری از تجهیزات ویژه و ارزشمند موجود در بخش سخت افزار، اقدام به تعمیرات تخصصی نماید. برخورداري و بهره گيري از قطعات يدكي اصلي جهت دستگاههای تحت پوشش گارانتي اين شركت، و اهتمام تام به انجام دقيق تعهدات زماني و فني قيد شده در شرح خدمات گارانتي دستگاهها، موجب گرديده تا دفتر خدمات و پشتیبانی شرکت امرتات به عنوان یکی از معتبرترین و مجهزترین مراکز خدمات در نوع خود شناخته شود.
ارائه خدمات اولیه رایگان، تعویض دستگاه معیوب در نخستین ماه گارانتی، امکان افزایش مدت گارانتی تا سه سال به سفارش مشتري و سالها خدمات پس از فروش مطمئن، از جمله معيارهاي برتری گارانتي امرتات محسوب مي شود.
در انتها امرتات با شعار همیشگی همراه با اطمینان، برآن باورست که مشتریان را همواره از خرید خود راضی و مطمئن نگاه داشته، و خدماتی شایسته را به ایشان ارزانی دارد.
سلام
D2 هم به لیست discontinu ها پیوست و علتش ورود +D2 هست که جایگزین خوبی هست و با امکانات بیشتر مثل +BBE و ...
از لیست فروش امرتات هم خارج شد
S9 در ظرفیت 4 گیگ هم دیگه به فروش نمیرسه و امرتات از لیستش خارج کرد
U5
2 گیگ 89 تومن
4 گیگ 99 تومن
8 گیگ 109 تومن
I7
4 گیگ 116 تومن
8 گیگ 143 تومن
16 گیگ172 تومن
+D2
4 گیگ 174 تومن
8 گیگ 195 تومن
16 گیگ 239 تومن
S9
8گیگ264 تومن
16 گیگ298 تومن
O2
8 گیگ 295 تومن
16 گیگ332 تومن
32 گیگ368 تومن
Q5
60 گیگ579 تومن
80 گیگ625 تومن
شرکت امرتات به خاطر دو محصول A3 و Q5W افتخارنامه فستیوال برترین محصولات سخت افزاری سال 87 را از دو هفته نامه عصر شبکه دریافت نمود.
در این فستیوال دستگاه A3 به عنوان برترین پخش کننده همراه بر اساس امکانات و Q5W به عنوان برترین پخش کننده همراه بر اساس کارایی شناخته شدند.
- Increased support file limitation to 6000 in music browser.
- Improved playback sound quality of OGG files.
- Fixed the error that preset setting USR was displaying as VOC in previous firmware.
- Fixed the error that shuffle playback was only working within 256 files in Music Browser.
- Fixed the error that occurred while some irregular WAV files were playing.
- Fixed the error that some ID3 TAG was not displaying if the file contains only one character in ID3 TAG.
- Fixed the error that time displayed incorrect while recording.
- Fixed the error that recording was not working properly if recorded files are more then 1000.
- Fixed the error that rewind setting value was not applied in sectional repeat playback when skip length was set
by the second.
- Fixed the error that freeze up after playing some specific video files.
- Fixed the error that some specific ID3 tags were not displaying on the screen.
- Fixed some displaying error in Hebrew.
- Fixed some displaying error in German.
[HTML]http://www.cowonglobal.com/download/Firmware/iaudio7/1_18/iAUDIOI7_1.18.zip[/HTML]
cowon A3 رو تازه گرفتم
قبل از استفاده باید شارژش کنم یا نه؟ اگه آره چند ساعت باید بزارم شارژ بشه؟
بسیار مبارکه ... چیز ردیفیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
//
توصیه خود cowon اینه و کلاً هم بهتره که بذاری یه بار فول شارژ بشه (معمولاً 3-4 ساعت) ، بعدش یه بار استفاده کنی تا کامل خالی بشه (اینطوری اصطلاحا کالیبره میشه) و از اون به بعد دیگه لازم نیست کامل خالی بشه تا دوباره شارژش کنی ، می تونی به یک سوم آخر که رسید شارژ کنی ...
اقا من دیگه نمیتونم بعد امتحانا میرم ای3 میخرم و بس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همینه!!!!!!!! راستی پلی لیست ها رو از کاون دیا پلیر باید ساخت یا از تو خودشم میشه هاون؟
خیلی ممنونم!! حالا خوبیش اینه برنامه و بازیم براش هست!!!
قربونت داداشنقل قول:
بسیار مبارکه ... چیز ردیفیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
//
توصیه خود cowon اینه و کلاً هم بهتره که بذاری یه بار فول شارژ بشه (معمولاً 3-4 ساعت) ، بعدش یه بار استفاده کنی تا کامل خالی بشه (اینطوری اصطلاحا کالیبره میشه) و از اون به بعد دیگه لازم نیست کامل خالی بشه تا دوباره شارژش کنی ، می تونی به یک سوم آخر که رسید شارژ کنی ...
یعنی الان بزارمش فول بشه؟ یه 3-4 ساعت؟ بعد استفاده کنم تا خالیه خالی بشه ؟
الان که فکر کنم شارژ داشته باشه نیاز نیست 3-4 بزارم شارژ بشه..