با کلید + می تونید صفحه رو بزرگ و با - کوچیکش کنید و همینطور که دوستمون گفتن با . می تونین به اسکرین اصلی فیلم برگردین.نقل قول:
Printable View
با کلید + می تونید صفحه رو بزرگ و با - کوچیکش کنید و همینطور که دوستمون گفتن با . می تونین به اسکرین اصلی فیلم برگردین.نقل قول:
سلام
مدتیه فیلم رو به صورت بر عکس نشون میده !!! چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
مشکل خط سبز پایین تصویر یا ماتی پایین تصویر برای بعضی از ویدیو ها را چطور می شه حل کرد؟ قبلا این مشکل را نداشتم. (با عوض کردن نوع رندر مشکل حل می شه ولی بعضی از فیلم ها نمی توان با آن رندر ها پخش کرد.)
فکر کنم این مشکل ورژن جدید باشه من هم همین مشکل رو دارم فکر کنم باید ورژن قبلی برنامه رو نصب کنم.نقل قول:
نقل قول:
برای من با عوض کردن render روی old video renderer درست میشه.
وقتی فایل اچ دی با kmp تو ویندوز 7 اجرا می کردم areo غیر فعال می شد،
الان دیگه اینطوری نمی شه، نمی دونم چی غیر فعال شده؟ فکر می کنم کیفیت اچ دی ها رو هم مثل قبل نشون نمی ده!
دوستان کسی می دونه چطوری می شه به حالت قبل برش گردوند؟
در حالت superspeed و highspeed (با شرتکات Alt+F و Ctrl+Alt+F) ویا تغییر preset به زیر نرمال aero غیرفعال می شود. که البته ازکیفیت کاسته و به سرعت افزوده می شود. این تنظیمات را با کلیک راست و در منوی video (advanced) می توانید پیدا کنید.نقل قول:
سلام
دوستان تا به حال کسی از این پلیر صدای چند کاناله گرفته ؟
من که هر کاری می کنم موفق نمی شم
توی فورمش هم مطرح کردم یه سری تنظیمات گفتند که انجام دادم ولی باز هم نشد
با تشکر
من چهارکاناله گرفتم فقط تنظیم صدا (نرم افزار کارت صدا) روی چندکانالی که داری بذار و توی پلیر F2 بزن Audio processing قسمت آخر resample/output اسپیکر را روی چندکانالی که می خوای بذار.نقل قول:
می خواستم ببینم راهی هست که فیلم دو تکه رو با زیرنویس یک تکه با این برنامه دید.
سلامنقل قول:
آره اینقدر زیرنویس رو با شروع پارت دو فیلم Delay بدی تا هماهنگ بشه :31:
اگه حوصله دو تکه کردن زیرنویس رو نداری:20:
درود
دوستان این ورژن به تازگی ریلیز شده . تو انجمن خودمون هم هست . دانلودش کنید
ببنید مشکل خش خش صدا چیزی مثل نسخه های قبل نداره ؟
KMPlayer 3.1.0.0
نتیجه در این تاپیک اعلام کنیــــــد
اصولا بعد از نسخه KMPlayer 3.0.0.1439 نسخه خوبی منشر نشد
نسخه های 3.0.0.1441 و 3.0.0.1442 چنان پر ایراد بودند که حتی با انتشار پچ R2 برای اونها هم همچنان پرباگ بودند
با انتشار نسخه KMPlayer 3.1.0.0 عملا چندین ایراد دو نسخه فوق رو رفع کرد و همچنین امکانات 3D از جمله زیرنویس 3D اضافه کرد
در نسخه جدید بیشتر روی پخش آنلاین پلیر کار شده و ضمنا کدک صدای AAC اصلاح شده
البته هنوز برخی باگ های قبلی رو داره و گویا قرار نیست رفع کنه !
نکته دیگه بنظرم سنگین تر شدن نسخه 3.1.0.0 هستش ... البته نسخه جدید رو در ویندوز XP سرویس پک 3 تست کردم
دوستان دیگه هم که از نسخه جدید KMPlayer 3.1.0.0 که به +KMP هم معروفه استفاده کردند چنین چیزی رو احساس کردن یا نه؟
بهرحال شاید سیستم من ضعیفه چنین برداشتی داشتم
منم روی XP SP3 نصبش کردم.
وقتی آلبوم آرت فعال بود که عملا پلیر کار نمیکرد.
دوباره نصبیدم و آلبوم آرت رو غیر فعال کردم مثل ورژن قبلی بود.
اما به نظرم توی رندر فیلمها ضعیفتر از ورژن قبلی اومد.
حالا شاید من رو ورژن قبلی یه تنظیماتی اعمال کردم که الان یادم نیست.
اما کیفیت تصویر تا حدودی افت داشت.
تائید میشهنقل قول:
وقتی آلبوم آرت فعال باشه (یا به اصطلاح +KMP ) اصلا پلیرکار نمیکنه
افزایش کیفیت زیرنویس فیلم ها
حتما دیدید در بسیاری از فیلمهایی که با زیرنویس دیدید ، گاها کیفیت زیرنویس افت میکنه
یعنی کیفت زیرنویس وابسته به کیفیت و نوع فیلم هسنتش
برای اینکه زیرنویس همواره با کیفیت بالا پخش بشه (بدون توجه به کیفیت فیلم) اینگونه عمل کنید
1- وارد تنظیمات پلیر شده و در بخش Video Processing (پردازش تصویر) به سربرگ Renderer (رندرکننده) برید
در قسمت Renderer (رندرکننده) را بر روی رندرکننده زیر تنظیم کنند
(VMR9 Renderless (HQ Subtitles
البته در ویندوز ویستا و 7 پردازشگر (Enhanced Video Renderer (C/A بیشتر توصیه میشه
2- حالا به بخش Subtitle Processing (پردازش زیرنویس) رفته و Output Method of Subtitles (نحوه نمایش زیرنویس) رو بر روی VMR/D3D تنظیم کنید
(گزینه های ان رو فعال کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کیفیت پخش زیرنویس افزایش پیدا کرده و بجای اینکه روی تصویر باشد به قسمت سیاه رنگ پایین تصویر منتقل میشود
البته چون KMplayer امکانات لازم برای تغییر کیفیت فیلم های DVD رو نداره ، نمی تونه کیفیت زیرنویس در فیلمهای DVD-Video رو افزایش بده
موفق باشید
.
کدام پردازشگر تصویری
رندر کننده یا پردازشگر تصویری در یک پلیر میتونه کیفیت پخش یک فیلم رو بهتر کنه (یابرعکس)
چنانچه شما پردازشگر تصویری مناسب رو در KMPlayer تنظیم کنید ،
اونوقت کیفیت تصویری به مراتب بالاتری نسبت به حالت معمولی KMPlyer خواهید داشت (یا حتی سایر پلیرها)
پرداشگرهای تصویری مختلف هستند و هر سیستمی بنابه سخت افزار ، سیستم عامل و برنامه های کاربردی آن ، با یک پردازشگر بهترین عملکرد رو داره
بهترین کار اینه که خودتون با فایلهای تصویری مختلف پردازشگرهای متفاوت رو امتحان کنید تا بهترین برای خودتون رو بدست
چند پردازشگر هستند که بیشتر توصیه میشه
Enhanced Video Renderer : بهترین پردازشگر برای ویندوز 7 و ویستا هستش
کیفیت زیرنویس در این پردازشگر بالاست
(VMR9 Renderless (HQ Subtitles : رندرکننده مناسب برای افزایش کیفیت زیرنویس و محبوب برای ویندوز XP
البته ممکنه در برخی سیستم ها کمی کندتر عمل کنه
(Direct3D 9 RGB Surface (HQ Subtitles : جزو بهترین پردازشگرهای ویدیویی است که در هر سیستم عاملی خوب کار میکنه
کیفیت زیرنویس در این پردازشگر هم بالاست
Haali's Video Renderer : یکی از قدرتمندترین پردازشگرهای فعلی هستش که بالاخص در XP توصیه میشه
یا با سیستم شما کاملا سازگاره و بهترین کیفیت رو نسبت به هر پردازشگر دیگه ای به شما میده
یا اینکه کاملا سازگار نیست و کیفیت ارائه شده در حد سایر پردازشگرهاست
در برخی موارد هم دیدم با برخی سیستم ها اصلا خوب جواب نداده
Overlay Mixer : این پردازشگر اصلا درحد سایر پردازشگرها نیست اما چرا این رو نام بردم
چون اگه بخواهید فیلم رو درحالت پس زمینه (Desktop Mode) ببنید یعنی فیلم در پس زمینه ویندوز و زیر آیکن ها نمایش داده میشه
فقط با این پردازشگر امکان پذیره (البته در ویندوز ویستا و 7 باید تغییراتی داد تا این خاصیت در انها هم اجرا بشه)
درضمن برای سیستم های بسیار ضعیف گزینه خوبیه
دوستان میتونید سایر پردازشگرها رو امتحان کنید تا شاید پردازشگر دیگر بهتر به کارتون بیاد
موفق باشید
.
من این گزینه رو Enhanced Video Renderer انتخاب کردم ولی وقتی فیلم رو نشون میده یه نوار سبز رنگ میافته بالای فیلمنقل قول:
در قسمت Renderer (رندرکننده) را بر روی رندرکننده زیر تنظیم کنند
(VMR9 Renderless (HQ Subtitles
البته در ویندوز ویستا و 7 پردازشگر Enhanced Video Renderer بیشتر توضیه میشه
سیستمم هم خوبه رم 4 گیگ دارم
در ویندوز ویستا و 7 بهتره پردازشگر تصویری EVR زیر رو انتخاب کنیدنقل قول:
(Enhanced Video Renderer (C/A
چنانچه همچنان مشکل دارید ، در همان صفحه انتخاب پردازشگر ، گزینه زیر رو فعال کنید
Use Alternative Texture in VMR9/D3D 8
چنانچه مشکلتون حل نشد بهتره از یه پردازشگر دیگه استفاده کنید
موفق باشید
.
این ورژن جدید واقعا مزخرفه هان!
بعد از اون موردی که واسه آلبوم آرت گفتم،
امروز هم یدونه فایل فلش باهاش باز کردم، ارور داد، بعد از چندتا OK هنگ کرد و بعدش هم کلا ویندوز به خاطر CPU Usage که 100% شده بود هنگ کرد و مجبور شدم با هزار بدبختی ریست کنم!
فکر کنم با همون ورژن قبلی فعلا راحتترم.
ولی بازیاش خیلی جالب و سرگرم کننده هستن. من که باهاش حال کردم. :دی
حداقل در ویندوز XP سرویس پک 3 نسخه 3.1.0.0 KMplayer بسیار سنگینه و گاها هنگ میکنه
در ویندوز 7 تست نکردم ببینم چنین مشکلاتی داره یا نه
من خودم از ورژن 3.0.0.1439 استفاده میکنیم و فعلا بیخیال این نسخه های جدید شدم
واقعیتش اینه که بعد از جدایی نویسنده اصلی برنامه KMplayer از تیم سازنده آن و انتشار یه پلیر سبک و قوی مجزا بنام PotPlayer برای خودش
KMplayer پیشرفت چندانی نکرد
دوستان در پست های قبلی یه توصیحاتی در زمینه رفع درهم ریختگی و 3D Texture Surface دادم
3D Texture Surface برای جلوه های Pixel Shader هستش که من به اشتباه برای رفع درهم ریختگی عنوان کردم بهمین خاطر پست رو ادیت کردم
در پست بعدی در زمینه Advanced Video Filters که در زمینه رفع درهم ریختگی تصویر ، تیز کردن تصویر هستش توضیح میدم
پس در همون قسمتی که پردازشگر تصویری رو انتخاب میکنید در زیرش گزینه VMR Renderless Setup ( تنظیمات VMR بدون رندر) در حالت عادی بر روی حالت پیش فرض بذارید
جهت استفاده از جلوه های Pixel Shader و تنظیمات موردنیاز در پست های بدی توصیح خواهم داد
دوستانیکه نسخه 3.1.0.0 رو دارند ، KMplayer یه پچ اصلاحی داده
گویا باگ های این نسخه همه گیر بوده که در عرض 10 روز پچ اصلاحی داده
بهمین خاطر ورژن R2 رو برای این نسخه منتشر کرده که بهتره از این نسخه استفاده کنید
(تجربه به من میگه نسخه هایی از KM که با پچ اصلاحی منتشر شدن خوب نبودند)
Advanced Video Filters
درکنار استفاده از پردازشگر تصویری ، فیـلـتـرهای پیشرفته ای هم هستند
که چنانچه در پخش یک فایل ویدیویی ایرادی دیدید که بخاطر خود فایل ویدیویی یا فیلم هستش
بوسیله این فیـلـتـرهای پیشرفته برخی ایردات تصویر برطرف میشه
بالاخص وقتی که فیلم وضوح پایینی داره و یا جلوه های ناخواسته ای در فیلم رخ میده این فیـلـتـرها بکار میان
با کلیک راست بر روی محیط برنامه و رفتن به بخش Video Advanced می تونید این فیـلـتـر های مخصوص رو مشاهده یا فعال کنید
برای تنظیمات این فیـلـتـر ها هم می تونید وارد تنظیمات پلیر شده و در زیر شاخه Video Processing
وارد تنظیمات گزینه مورد نظر خودتون شده و تغییرات دلخواه رو اعمال کنید
اینجا میخوام یک مثال از نحوه عملکرد این فیلـــتــر ها بزنیم
به این عکس در هم ریخته از یک فیلم توجه کنید :
بعد از استفاده از Deinterlacing (رفع درهم ریختگی) :
با استفاده از Sharpen (تیز کردن) :
با استفاده از Add Noise (افزدون نویز) :
هرکدام از این فیـلـتـرها در برخی جاها مفید هستند مثلا Deinterlacing و Post Processing (پس پردازش) گاها خیلی به کارم اومده
برخی اوقات هم Sharpen , ...
نکته 1 - استفاده از این فیـلـتـرها سبب افزایش مصرف Cpu میشه و سرعت و کیفیت آن بستگی به قدرت Cpu شما داره
پس درحالت عادی این فیـلـتـرها رو غیرفعال بگذارید
اگر سیستم شما ضعیف هستش زیاد از فیـلـتـرها استفاده نکنید مگر اینکه فیلمی کیفیت بدی داشته باشه
نکته 2 - برای استفاده از جلوه های Pixel Shader باید یکی از پردازشگرهای زیر رو قبلا انتخاب کرده باشید
Enhanced Video Renderer
Enhanced Video Renderer (C/A)
VMR9 Renderless
و زیر آن در قسمت VMR Renderless Setup ( تنظیمات VMR بدون رندر) گزینه زیر رو انتخاب کنید
Use 3D texture surfaces
موفق باشید
نمی دونم جاش اینجاس یا نه.من یه فیلم دانلود کردم که 5 پارت هست.فرمتش هم mkv هست. می خوام ببینم چطور می شه این 5 تیکه رو مرج کنم تا یه تیکه بشه.ترجیحا بدون استفاده از نرم افزار اضافی و بدون افت کیفیت.
چطور میشه درهنگام دیدن فیلم یک صدای دوم روی فیلم لود کرد.
نقل قول:
اگه منظورتون یه فیلمه که 5 قسمت تقسیم شده و فرمت هر کدوم از فایلهای mkv هست و میشه هر کدوم رو با نرم افزار پلیر باز کرد و دید از این روش استفاده کنید. اما اگه چند پارت هست اما نوع فایلها نامعلوم هستن حتما از نرم افزار hjsplit استفاده کنید که مخصوص این کاره. اما برای چسبوندن فیلم ها به همدیگه. این روش روی فایلهای دیگه هم جواب میده. مثلا صدا . اما روی فایلهایی که بیت به بیتش اهمیت داره جواب نمیده مثل فایلهای rar , exe
1- cmd رو اجرا کنید. ( start > run > cmd )
2- آدرسی که فایلها داخلش هستند رو تایپ کن و enter کن. مثلا : D:\Videos
3- از این دستور استفاده کنید برای چسبوندن دو فایل به همدیگه. یعنی باید فایلها رو 2 به دو به هم دیگه وصل کنید.
copy /b filename1 filename2
بعد تو همون پوشه یه فایل جدید ایجاد میشه که ترکیب این دو فایل هست.
مثال: copy /b 123.mkv 124.mkv
اگه پسوند mkv داره باید حتما پسوند رو بزنی اما اگر پسوندی نداره لازم نیست.
**** تو تایپ دستورات به فاصله ها توجه کن.
چجوری این ارور هارو درست کنم ؟ تا باز میکنم برنامرو میاد
به احتمال زیاد اگه albumart رو غیرفعال کنی درست بشه یا اینکه flashplayer رو نصب کن.نقل قول:
من هر دفعه باز می کنم یک فایل رو این ارور میاد ، پاک کردم km رو دوباره نصب کردم بازم درست نشد
نقل قول:
آره km روی 7 خیلی از این بازی ها در میاره. روی xp sp3 بهترین نتیجه رو داره.
به این آدرس برید :
C:\Program Files\The KMPlayer\PlugIns
و فایل gen_ml.dll و gen_ml.ini رو پاک کنید به احتمال 99% مشکل حل میشه. این فایلها مربوط به فیلترها هستند و جزو قسمت اصلی برنامه نیستن.
محتوای مخفی: ;)
دوستان برای من آیکون های مربوط به فایل های ویدیویی فقط با همون آیکون اصلی این برنامه نشون داده میشند. در صورتی که در سیستم های دیدم که با آیکون مخصوص پسوند خودشون نشون داده میشند. راهی هست که برا من هم فعال بشه این قابلیت ؟
دمت گرم دادا درست شد ، نه بابا فیکه فتوشاپه ، کی من ؟ :31:نقل قول:
پ.ن : چجوری میشه کل تنظیمات KM رو ریست کرد به حالت اول ؟
F2 رو بزنید و بعد Initialise all presetsنقل قول:
pls delete..............
آقا با خود این برنامه میشه زیرنویس برای کلیپ های کوتاه ساخت ؟
تنظیمات مربوط به آیکن فایلها در این بخش صورت میگیره F2 --> Association/Capture --> Associationنقل قول:
با انتخاب Select All کلیه فایلهای ویدیویی و صوتی بوسیله آیکن های مشخص شده برای هر پسوند توسط KM نمایش داده میشوند
(با انتخاب Video Only صرفا برای فایلهای تصویری تغییر اعمال میشه)
اگه آیکن های KM خراب هستند و یا صحیح نمایش داده نمیشن کافیه گزینه Default رو زده سپس Apply to system کنید
اگه نمیخواهید آیکن های KM ست بشه کافیه None رو انتخاب کنید یا تیک فرمت های مدنظر خودتون رو بردارید
برنامه Subtitle Workshop و Aegisub در زمینه زیرنویس سازی بهتر هستند ولی KMPlayer بدرد چنین کاری نمیخورهنقل قول:
Subtitle Workshop کار باهاش ساده است و فارسی شده
Aegisub زیرنویس های پیشرفته با پسوند as.s تولید میکنه که البته کارباهاش اندکی سخت تر از Subtitle Workshop هستش
موفق باشید
ممنون.نقل قول:
آیکون ها درست نمیشند هنوز. نمیدونم شاید تو ویندوز هم باید یه جا تنظیماتی رو انجام داد. 7 دارم.
دوست عزیز شما در بخش تنظیمات آیکن های KMPlayer که در بالا عنوان شد، تصویر آیکن ها رو داری یا نه؟ کدام نسخه KM استفاده میکنی؟نقل قول:
چنانچه مشکل از فایل آیکن های KM باشه کافیه به لینک زیر رجوع کرده و از مدلهای مختلف آیکن یکی رو انتخاب کنید
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=5894
فایل دانلود شده رو اکستراکت کرده و فایل KIconLib.dll رو به پوشه نصب برنامه منتقل کنید
چنانچه مشکل حل نشد عنوان کنید تا بگم چگونه از طریق ویندوز آیکن ها رو اصلاح کنید
موفق باشید