عملکرد کلیدهای لمسی سری dv
سلام
از مدت کوتاهی که سری dv4,5 توی بازار اومده چند مشکل کوچیک توی این سریها دیدم و از بقیه دوستان میخوام نظرشون رو راجع به این اشکالات بگن ضمنا بگم که این اشکالات رو من به هیچ وجه در dv2000 یا dv6000 ها ندیدم
1- کلیدهای لمسی مثل ولوم یا quick play قاطی میکنه و گاهی گیر میکنه
2-روی بدنه جایی که رویه بلندگوها به رویه کیبورد میرسه ناصاف یا بالا پایین هست و وقتی روی اون دست میکشید متوجه برآمدگی تیز میشوید
باز هم درایور برای hp pavilion
نقل قول:
من ویستا روی DV4-1050 نصب کردم.میخوام از Finger print استفاده کنم و درایورش رو نصب کردم.حالا چکار کنم.کجا بروم؟
اگه یک سری به صفحات قبل بزنید خواهید دید که در صفحه 58 و پست 573# لینک زیر را برای درایورهای لپ تاپ hp گذاشته بودم. به هر حال باید مدل دستگاه خودتون رو بدونید و به روش زیر عمل کنید:
کد:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/prodTopCategory?lc=en&dlc=pt&cc=pt&lang=pt&product=18703&dest_page=product
پس از باز کردن آدرس فوق، ابتدا بر روی HP Pavilion dv4 Entertainment Notebook PC series کلیک کنید.
سپس از لیست ارائه شده بسته به مدل دستگاهتان یکی از موارد dv4-1050ee یا dv4-1050el یا dv4-1050ep یا dv4-1050er یا dv4-1050tx را انتخاب کنید.
سپس وارد قسمت Software & Driver downloads شده در بخش مربوط به Windows Vista سلول مربوط به Software - Security را بیابید.
برنامه مورد نظر شما تحت عنوان DigitalPersona Fingerprint Software for Microsoft Windows Vista (32-bit) آماده دانلود کردن است.
می توانید آن را به طور مستقیم نصب یا دانلود و ذخیره نمایید. تمامی درایورهای دیگر نیز در همین قسمت در دسترس هستند.
موفق باشید. :20: