نقل قول:سلام دوست عزیز گوشیتون هـک شـده ؟نقل قول:
برنامه رو ساین میکنـــی !
موفق باشید!:40:
نقل قول:سلام دوست عزیز گوشیتون هـک شـده ؟نقل قول:
برنامه رو ساین میکنـــی !
با سلام خدمت دوستان گرامی:
من گوشی Nokia 6120 classic دارم.برنامه X-plore 1.43 را ساین و نصب کردم
ولی در برنامه وقتی Messaging را میزنم اس ام اس ها را نشون نمیده
و کلا هیچ فولدری(Inbox,sent item,....) را نشون نمیده.مشکل از کجاست وچه کنم؟:41:
من یه نرم افزار کنترل تلویزیون می خوام که نیاز به ساین و کرک نداشته باشه.
ممنون می شم اگه لطف کنید.
گوشی من نوکیا ان 73 است.
برای کنترل تلویزیون گفتم ببخشید در پست قبلی فراموش کردم.:11:
مطمئنين كه نرم افزار Xplore داخل مسيج هم ميره چون من تا به حال نشنيده بودم....:13:نقل قول:
فكر نكنم واسه n73 همچين نرمافزاري داشته باشيم...:13:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام لطف کنن برنامه ی signsis رو لینکشو بذارن.نقل قول:
ممنون میشم.:46::46::46::46::46::46::46:
مطمئن که نه،ولی چندجا که واسه دانلود گذاشته بودن نوشته بود:23:نقل قول:
بفرمایید دوســت عزیز لینک برنامه Signsis ... :46:نقل قول:
می خوام لطف کنن برنامه ی signsis رو لینکشو بذارن.
ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=22512&d=1242113893
نقل قول:سلام دوست عزیز از طریق این برنامه نمیتونید اس ام اس ها رو ببنید !
فقط موقعی که فایلی رو بلوتوث کردید قسمت اس ام اس ها رفته مثل : عکس . فیلم و ...
میتونید وارد برنامه بشید و عدد 4 رو بزنید قسمت اس ام اس ها دیده میشه و فایلهای که بلوتوث شده !
میتونید عکس ها و فیلم ها رو جای دیگه انتقال بدید :20:
نقل قول:
يعني با اين نرمافزار n80 درست ميشه؟!!!!
بابا دمت گرم...!!!:10::10::10:
چرا اتفاقا هست اینم لینک برنامه کنترل تلویزیون :نقل قول:
[HTML]http://www.takmob.net/archive/2008/10/ir-remote-s60-v3.php#more[/HTML]
ممنونم استادنقل قول:
پس من واسه انتقال اساماس هام به یک فولدر مجزا در مموری کارتم چه بکنم؟:23:
نقل قول:
عزیزم برای اینکه این این پیامکها به مموری کارت انتقال داده بشن بهتره از مسیر زیر محل ذخیر پیامکهاتون رو عوض کنید بعد تو منوی Massaging گوشی یه قسمت هست که نوشته My folders شما میتونید یدونه پوشه دیگه تو همین My folders ایجاد کرد و پیامکها رو به اون پوشه انتقال بدید
Massaging / Options / Settings / Other / Memory in use
نقل قول:
اين نرمافزار واسه گوشي هاي ديگه هم هست؟
متشکرم استادنقل قول:
ولی اگه این کارو کنم فکر نکنم اساماس های قبلیم که داشتم انتقال داده بشن و فقط از این به بعد میرن توی مموری کارت
نقل قول:خب اس هایی تو خود گوشی هستن یه پوشه بساز قسمــت My Folders و انتقال بده به پوشــه !
من اینکارو میکنم مسج هایی که مهم هستن ...
بله گوشیهای سری 60 ورژن 2نقل قول:
salam
N82i-1 version 10 albate bad az flash zadan
Smart com gablan ke nasb mishod va kar mikard hala mige file type not supported ! Komak
نقل قول:سلام . دوست عزیز یکبار مستر ریســت کنید ببینید چی میشــه !
طبق قوانین سایت فارسی تایپ کنیــد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من این برنامرو نسب کردم البته داخل فایل چند فلیل سیس بود که اجرا میشد ناقص میموند نصب نمیشو یکیش نسب شد اما ایکون نداد اسم بر نامه SpeedCam Symbian هست لطفا کمکم کنین فایلم اینهپسورد فایل بدون دبیلو میزنم دبیلیو خودتون بزنید تا خلاف قوانین نشه:javanmob.ir .***کد:http://javanmob.ir/soft3/Speed-Cam-S60-V3-%5Bjavanmob.ir%5D.zip
نقل قول:سلام دوســت عزیز شما این دو تا رو نصب کنیـــد :
SpeedCam_v2_3_1.sis
SpeedCamData_v1_3_0.sis
اولی رو نصب کنید بعد دومـــی ( آیکون هم داره ) :46:
بقیه فایل ها نیازی به نصب نیســت و فایلی که فرمت PDF داره هم آموزشش هست ...
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
این برنامرو که نسب میکردم گفت پایتون موجود نسیت موخوایی ادامه بدید بد ارورر داد.دومی هم نسب شد بدون ایکن.
من از یه جا دیگه دانلود کردم دوباره حجم اون 450کیلو بود لونم نسب نشد.بعد اونو ساین کردم نسب شد و ایکون هم اومد اما اجرا نمیشه برنامه یه رفرش میکنه فقط.حتی گوشیو ریست هم کردم اما نشد مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنین گوشی منم سی5 نوکیا هست:10:اینم فایل
دوست عزیز من اولی رو نصب کردم و آیکون هم داشت وقتی اجراش کردم یه ارور داد که Data موجود نیست !
منم فایل دومی رو نصب کردم و برنامه رو اجرا کردم کامل آورد بالا اینم عکسش :
دوست عزیز گوشی سما چیه؟ ایا ساین کردین یا همین جوری اجرا کردین؟نقل قول:
من همین برنامه رو که اجرا کردی با ساین کردم نسب کردم حالا برنامه باز نمیشه اهههههههههههههههههههههههه ههههههههه
گوشی من N78 هستش ! من گوشیمو هـک کردم :20:نقل قول:نقل قول:
پایتون روی گوشیتون نصبـــه ؟ اگه نیســت نصب کنید و یه تست بزنید ببینید بالا میاد ...
پایتون روی گوشی من نصبـــه :46:
مرسی همین پایتون کم داره و میخواد منم ساین میکنم نسب میشه ساین نشه نه.حالا پایتون چیه من سر در نمیارم ازش میشه لینک بزارین لطفا.و ممنون از شما که راهنمایی کامل میکنین:10::40::11:نقل قول:
و شما که خوب بلدین یه برنامه پیغام گیر خوب و ضبط صدا بدون بیپ معرفی کنین عزیز ممنون میشم
ممنون . پایتون یه برنامه اجرا کننده هستش . میتونید از تایپک زیر دانلود کنید :46:نقل قول:
مرسی همین پایتون کم داره و میخواد منم ساین میکنم نسب میشه ساین نشه نه.حالا پایتون چیه من سر در نمیارم ازش میشه لینک بزارین لطفا.و ممنون از شما که راهنمایی کامل میکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405864
برای پیغام گیر برنامه تایپک زیر خوبــه :نقل قول:
و شما که خوب بلدین یه برنامه پیغام گیر خوب و ضبط صدا بدون بیپ معرفی کنین عزیز ممنون میشم
برای ضبط صــدا بدون بیپ هم برنامه DuDu هستش که تایپکش تو همین قسمت برنامه های سیمبین ورژن 3 هستش :46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318583
سلام بچه ها خسته نباشید
من همرته اول خریدم گوشیمم 95 8GB هست از سایتم GPRS ام رو فعال کردم ولی اصلا کار نمیکنه البته تنظیمات مربوط به گوشیمم گرفتم. ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه. مرسی
سلام.ببخشید خواستم بدونم برنامه aRed واسه تسک منیجر بهتره یا jbak taskman؟ بی زحمت هر کدومش بهتره واسم بذارین.با تشکر...
سلام دوباره ممنون که مشکل منو حل کردی بار نصب پایتون حل شد مرسی.
حالا یه مشکل دارمدر برنامه منشی وقتی میزارم رو منشی و میره رو منشی خط کال میشه اما گوشیم هنگ میکنه اما میتونم بحرم و بعد همون حالت تو هنگ میمونه گوشی من NOKIA C5 هست اسم برنامه هم که با ساین کردن نصب کردم اسمش:voce inbox version:1.09 لطفا کمک کنین ممنون میشم
سلام
فايلاي sisx رو جطور ميتونم ساين كنم?
فايلايsis رو بلدم ولي برنامه اي كه باهاش ساين ميكنم sisx رو سابورت نميكنه!
سلام به دوستان من می خواستم n-gage -installer رو نصب کنم ارور داد بعد از ساین کردن برنامه هم ارور unable to install رو داد.این ارور چیه؟؟؟مدل گوشیم n86 هستش؟؟؟
ازكجا كلاينت رو گرفتي؟
از همین سایت گرفتم . از سایت های دیگه هم گرفتم همین ارور رو می ده!
نقل قول:سلام دوست عزیز پست پایین جوابتون رو دادم :46:
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5265285&postcount=32
سلام.آخرین ورژن google map رو برای موبایل می خوام.
میگن از GPS استفاده می کنه و قابلیت مسیر یابی و هدایت هم داره درسته؟
سلام به اساتید محترم
مگه گوشی N76 سیمبین s60 v3 نیست؟!!!
آخه هیچ Themeرا (مال s60v3 ) قبول نمیکنه !!:23:
نقل قول:سلام . آره سیمبین سری 60 ورژن 3 هستش !
عزیز شمـا این تم ها رو تست کنیــد ببینید نصب میشــن :46:
g smaria.com/entertainment/themes/?cat=0&sort=3&brand=10&model=1635
فاصلـــه اول آدرس رو برداریــــد !
گوشیتون چینی که نیســــت ...
نه چینی نیست.اصله،کیبورد فارسی هم هست .باشه دانلود و تستش میکنم و جواب میدم:13:نقل قول: