یعنی با اپگرید سون 64 بیتی جای سون 32 بیتی نصب میشه بدون هیچ مشکلی ؟
Printable View
یعنی با اپگرید سون 64 بیتی جای سون 32 بیتی نصب میشه بدون هیچ مشکلی ؟
بله و فایل های ویندوز قبلی به یک پوشه در همون درایو با نام windows.old منتقل میشه.
بنده کاری که شما گفتید را کردم ارور داد که نمیشه ویندوز 32 بیتی را به 64 بیتی اپگیرید کرد و نتونستم ادامه عمل را انجام بدم
راه حل چیست؟
یک مشکلی که من دارم اینه که اول سون را نصب کرده ام و بعد ایکس پی را و با easy bcd و با هزار زحمت ویندوز ایکس پی را تو بوت اوردم الان هم اگه سون را فرمت کنم و از ویندوز ایکس پی 64 بیتی را نصب کنم ممکنه دوباره ویندوز ایکس پی بالا نیاد
دوستان جواب منو میدیننقل قول:
چه جوری بکاپ هر ویندوز را برگردونم
مثلا اگه سون بهم ریخت و برگردوندم ویندوز 8 هم بهم میریزه ؟
اینجا چرا هیچ کی جواب نمیده؟>
من ویندوز سون 64 بیتی را روی یک درایو دیگه ام نصب کردم الان سه تا ویندوز دارم چجوری 32 بیتی را پاک کنم که همون اول روشن کردن سیستم تو منوی بوت نیاد؟
با توجه به اینکه بوت هم easy bcd ای هست که روی همون ویندوز 32 بیتی نصب کرده ام.
محتویات درایو اش را هم نمیخوام پاک کنم
دوست عزیز با نرم افزار norton gost از درایو c و d بصورت جدا جدا ایمیج بگیر بوتیبل هستند و ایمیج رو در یه درایوی به جز این دوتا ذخیره کن.نقل قول:
حالا اگر مشکلی برای سیستمت پیش اومد خیلی راحت ایمیج هات رو برگردون.
به هیچ کدوم از ویندوزها هم صدمه ای نمیزنه و فقط اون که میخوای برمیگرده.
توی محیط بوت باید اینکار رو انجام بدی و برای برگردوندن هم هر دفعه به dvd نورتن گوست نیاز داری.
اگر میخوای فقط توی منوی بوت دیده نشه از vista boot استفاده کنید برای تننظیمات منوی بوت است.نقل قول:
اگر نمیخوای اطلاعاتت پاک بشه پس نمیتونی ویندوز رو پاک کنی چون برای پاک کردن ویندوز باید اون درایو رو فرمت کنی.
استاد من این کارو کردم ولی اما ارور زیز رو میده startup repeir couldnot repair your pcنقل قول:
ممنون میشم بفرمایید چیکار کنم
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
با DVD نصب ویندوز 8 بوت کن و بعد از انتخاب زبان روی Next کلیک کن و Repair your computer رو انتخاب کن.بعد Troubleshoot و سپس Advanced و بعد هم command prompt رو انتخاب کن.
بعد بنویس:
bootsect.exe /fixboot
اگه هنوز هم نمیتونی نرم افزار easy BCD رو دانلود کن و در حالی که هر دو تا هارد وصلن ویندوز ایکس پی رو اجرا کن و یک گزینه برای ویندوز 8 اضافه کن.
1-من یه پارتیشن جدید به اندازه 12 گیگ درست کردم حالا می خوام ویندوز xp رو روی اون نصب کنم ولی موقع نصب اون پارتیشنو پیدا نمی کنه ولی بقیه پارتیشن ها هستند الانم ویندوز 7 رو سیستمم نصبه چیکار کنم؟
چک کنید ببینید تایپ پارتیشنی که ایجاد کرده اید چیه؟ بهتره از یه برنامه acronis disk director استفاده کنید و پارتیشن ها رو چک کنید ببینید در چه وضعیتی هستند اونجا نشون میده یا نه؟
راستی ویندوزها باید با توجه به قدمتشون نصب بشن یعنی اول xp سپس 7 سپس 8 نصب کنید.
اگه منظور از تایپ همون NTFS که اونه و اینکه همه چیزش با بقیه درایوا مثل دینامیک و ... یکسانه اونا رو نشون میده ولی این درایو جدیدو موقع نصب نشون نمیده توی درایو فایل ریختم مشکلی نداره باشه با اون نرم افزارم چک میکنم
درایو نباید دینامیک باشه!باید یک درایو Primary ایجاد کنید...
خوب چطوری تغییرش بدم؟پس چرا درایوای دیگه دینمایک هستن اونا رو پیدا میکنه اینو پیدا نمی کنه؟نقل قول:
برای تغییر دادن تایپ درایو ها میتونید از همون برنامه ی ACRONIS DISK DIRECTOR استفاده کنید.
ممنون ولی قسمت دوم سوالمو جواب ندادین چرا بقیه درایوارو پیدا می کنه ولی اینو پیدا نمی کنه؟نقل قول:
سلام به دوستان
کسی میتونه در مورد نصب ویندوز 8 64 بیتی در کنار ویندوز 7 32 بیتی منو راهنمایی کنه؟
سیستم عاملم الان 7 32 بیتی هست میخوام تو یه درایو دیگه ویندوز 8 64 بیتی نصب کنم که هر دوش رو داشته باشم بدون اینکه فایلهام پاک بشه آیا شدنیه؟
ممنون میشم
بله شدنیه...نقل قول:
سلام. لطفا کمک کنید!
من رو لپتاپ تو پارتیشن c ویندوز xp داشتم. بعد 7 رو تو پارتیشن d نصب کردم. بعد که دیگه xp رو نیاز نداشتم به کمک CD win7 سیستم رو بوت کردم و درایو ویندوز xp رو فرمت کردم.
حالا میبینم که دیگه هیچ منوی بوتی نشون نمیده و ویندوز 7 هم دیگه بالا نمیاد :(
یه سری روش ها تو اینترنت و همچنین تو انجمن خوندم اما اونا مشکلات مشابه بودن و کمکی نکردن.
راستی، قبل از فرمت، درایو ویندوز 7 رو با acronis از logical به primary تغییر دادم و با easyBCD بوت دیسک رو برای ویندوز 7 از درایو d به c تغییر دادم که این مشکل پیش نیاد، که متأسفانه پیش اومد!
حالا چیکار کنم؟
خیلی ناراحتم، آخه کلی نرم افزار دارم رو ویندوز 7. لطفا کمک کنید.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
با دی وی دی ویندوز 7 بوت کنید و پس ازز انتخاب زبان روی Repair your computer کلیک کنید.ببینید ویندوز رو تشخص میده یا نه.اگه تشخیص داد روش کلیک کنید و Command prompt رو انتخاب کنید و بنویسید:
[HTML]bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr[/HTML]
موفق باشید...
اینی که گفتی رو حتما انجام میدم اما یه اتفاق بدتر افتاد!نقل قول:
الان که این پست رو نوشتم با ویندوز xp-live سیستم رو اوردم بالا که وضعیت درایو ها رو ببینم. رفتم تو disk-management ویندوز دیدم اسم درایو d که فرمتش کردم شده f !
بعد که روش راست کلیک کردم active رو زدم درایوی که در حقیقت اون اسمش f بود و درایو e که همه ی زندگیم تو این دوتا بود از my computer ناپدید شد! چی شده بنظرتون؟ تو رو خدا کمک کنید همه ی زندگیم تو اون درایو f ه.
:(
راستی اول اول ترتیب درایو ها اینجوری بود:
C : winXP
D : win7
E: فایل های شخصی
F: فایل های شخصی
بعد از این کارایی که انجام دادم ویندوز 7 اومد بالا. اما همونطور که گفتم خبری از درایو های e و f نیست! درواقع این درایو ها unallocated شدن! ببینید، الان اینجوری شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میاد \اک شدن.با یه برنامه مثل easeus partition recovery بازیابیش کنید.البته اول نظر دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو جویا شید...
دیشب همون موقه که آخرین پست رو اینجا نوشتم تو انجمن های خارجی گشتم اونجا همین easeus رو پیشنهاد داده بودن. دانلودش کردم و همون موقه تو سه سوت درایو های unallocated رو برگردوند :)نقل قول:
اما بهرحال از راهنمایی های شما سپاسگزارم.
فکر کنم تجربه ی جالبی بود و چون همه ی جزییاتو نوشتم برای دیگران هم مفید باشه.
یا حق
سلام
ببخشید من الآن وین 8 نصب شده دارم و سی دی xp هم ندارم و توانایی خریدش رو هم ندارم ولی روی سیستم بهترینش رو کپی شده دارم و میخواهم بدون ریختن روی فلش یا سی دی xp را از داخل وین 8 نصب کنم . ضمنا توانایی استفاده از ماشین مجازی VM هم ندارم . محض رضای خدا کمک کنید .
ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2
سلامنقل قول:
تا جایی که من میدونم شما باید یه ماشین مجازی راه بندازی روی اون ویندوز xp رو نصب کنی.
اما بهرحال، تا الان که چند روز از پستت میگذره اگه از راهی دیگه موفق شدی این مشکلو حل کنی به ما هم بگو.
دوستان سلام. خسته نباشید و عیدتون مبارک. سه تا سوال داشتم از حضور شما. من ویندوز 7 و 8 رو نصب کردم و چون تجربه نداشتم و اشتباهاتی کردم که ویندوز قبلیم خراب شد. حالا میخوام هر چیزی داشتم روی کامپیوتر رو بردارم و بعدش همه چیز رو پاک کنم، مثل روز اول و طوری که دیگه ریکاوری نشه و انگار چیزی نبوده از اول. بعدش از اول درست نصب کنم هر چیزی که لازم داشتم. از اونجایی که من اطلاعاتم در حد صفره و چیزی بلد نیستم تنها کاری که به فکرم رسید برای برداشتن اطلاعاتم این بود که محتویات همه ی درایو هام رو کات کردم و داخل یه هارد اکسترنال پیست کردم. همه ی درایو هام. سوال اولم اینه که اولا این کار درست بوده یا نه؟ مثلا رمز های اینترنتی که ذخیره کرده بودم هم اینجوری منتقل شده یا نه؟! سوال دومم اینه که آیا جای دیگه ای هم هست که چیزی توش ذخیره شده باشه؟ یا هر چی بوده داخل درایو ها بوده؟ سوال سومم هم اینه که دقیقا چه کاری باید انجام بدم که لپ تاپم همه چیزش کاملا پاک بشه و همونطور که گفتم قابل بازیابی هم نباشه؟! ببخشید که متن پستم زیاد شد و پیشاپیش از راهنماییتون خیلی ممنونم.
سلام.نقل قول:
نگران رمزهای اینترنتیت نباش. فایلاتم درست منتقل کردی.
بعد از اینکه همه ی فایلهای مهمت رو تو هارد اکسترنالت کپی کردی خیلی راحت میتونی همه ی هارد کامپیوترتو فرمت کنی. اینجوری همه چیز پاک میشه. اگرهم اطلاعات مهمی داری که حساسی روشون که نباید بازیابی بشن یه چندتا نرم افزار برای این کارا وجود داره که با کمی جستجو تو گوگل میتونی پیداشون کنی. نرم افزار tuneUp هم یه ابزاری داره برای این کار. بنظرم کارتو راه میندازه.
موفق باشی
سلام بر همگی ( مشکلم فوریه ) متن رو کامل بخونید
الان xp دارم و میخوام یک xp دیگه هم داشته باشم ولی موقع نصب میخوام درایو c رو فرمت کنم و دوباره بسازمش تا ویندوز رو درونش بریزم نمیشه . یعنی D و سپس اینتر رو میزنم ولی میبینم هیچ تغییری نکرده . در ضمن ویندوز فعلیم داخل درایو d تشریف داره .
داداش فکر کنم شما قبلا این درایو رو به دو درایو تقسیم کردین(از طریق دیوایس منیجر)باید دو درایو ساخته شده رو حذف و یه درایو جدید بسازید...تشکر یادت نره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متشکرم ، تشکر هم کردم ولی راه حلتون عملی نبود ( بدردم نخورد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک کلام فقط میتونم بگم که پارتیشن بندی هارد شما خیلی داغونه دوست عزیز.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم شما بیخیال اون xp قدیمی بشی و بعد از تهیه ی پشتیبان از فایلهای مهم خودتون در دیسک های خارجی مثل هارد اکسترنال یا فلش دیسک، یه بار از اول پارتیشن بندی کنی. و یا "حداقل" c و d رو فرمت کنی و اون درایوهای unallocated و free space رو به پارتیشنهای قابل استفاده تبدیل کنی.
بعدش که هارد شما سروسامون گرفت اونوقت به فکر نصب ویندوز ها باشی.
در غیر اینصورت شما بعدها هم دوباره به مشکلات جدی تر برخورد میکنی. چون هارد شما خیلی قاطی پاتیه!
به هر حال ممنون .نقل قول:
من با قاطی پاتی بودنش حداقل فعلا مشکل ندارم فقط میخوام درایو c رو فرمت یا پاک کنم .نقل قول:
حالا راه حلی که من بهت گفتم خوب بود وگرنه باید کلا از دوباره پارتیشن بندی کنی...فرمت میشه ولی ویندوز توش نصب نمیشه:n12:
سلام.
من ایمیج های ویندوز xp - 7 - 8.1 رو با نرم افزار اکرونیز گرفتم و رو سیستم دارم .
الان هم 8.1 رو رو سیستم نصب دارم و اجرا میکنم .
میخام ویندوز xp و 8.1 رو کنار هم بیارم بالا .
چطور باید عمل کنم ؟
xp که خوب مشکلی نیست ایمیجش رو بالا میارم .
ولی اون یکی رو چیکار باید کنم ؟
نقل قول:
کسی نمیدونه ؟
راستش من دیروز هم سؤال شما رو دیدم و طبق معمول دوست داشتم کمک کنم، ولی متأسفانه متوجه سؤال شما نشدم! گنگ توضیح دادی دوست عزیز.نقل قول:
لطفا سؤالت رو یکبار دیگه و بهتر توضیح بده.
در غیر اینصورت امیدوارم باقی دوستان که متوجه شدن راهنمایی کنن.
نقل قول:
من قبلا خوب ویندوز xp و 7 و 8 رو نصب کردم .
از هر کدوم هم ایمیجشو دارم .
من الان میخام ویندوز xp و مثلا 8 رو با هم داشته باشم .
ایمیج xp رو بالا میارم در اینصورت xp اوکی میشه .
الان بخام 8 رو هم کنارش داشته باشم باید از توی xp نصبش کنم با دیسکش .
ولی من میخام بدون اینکه نصبش کنم ایمیجی که از 8 دارم رو بالا بیارم بدون اینکه دوباره نصبش کنم .
اگر ایمیج 8 رو هم بالا بیارم فکر کنم اون گزینه انتخاب ویندوز که اول روشن میکنی سیستم رو نمیاد .
حالا کسی میدونه چیکار کنم ؟(شاید من اشتباه میکنم )
والا کار شما زیاد استاندارد نیست و پیشنهاد نمیشه چون پیچیدگی هایی که به وجود میاد ممکنه دیر یا زود شما رو به دردسر بندازه.نقل قول:
ولی بهرحال، من نظرم رو میگم:
وقتی از این ویندوزها پشتیبان تهیه کردی (یا به قول خودت ایمیج گرفتی)، اون دو تا ویندوز دیگه هم روی سیستم وجود داشت؟ مثلا وقتی از 8 ایمیج گرفتی، ویندوز xp هم روی سیستمت نصب بود و آیا اینجوری بود که مثلا xp تو درایو c نصب بود و 8 تو درایو d؟
اگر اینطوری بوده به احتمال خیلی زیاد با اجرای ایمیج های xp و 8 مشکلی نخواهی داشت و اگرهم منوی انتخاب ویندوزها بالا نیومد حداقل یکی از ویندوزها بالا خواهد اومد، که بعدش میتونی از نرم افزارهای ساخت و احیای منوی بوت (مثل vistaBootPro یا easyBCD) ، منوی انتخاب ویندوزها رو احیا کنی و هر دو ویندوز رو کنار هم داشته باشی.
موفق باشی دوست عزیز.