آخه یکی 2 ماه پیش وصل بود...الان یه ماهی می شه قطعه...از ایرانسل فرار کردیم به امید همراه اول...اینم از همراه اول...نقل قول:
Printable View
آخه یکی 2 ماه پیش وصل بود...الان یه ماهی می شه قطعه...از ایرانسل فرار کردیم به امید همراه اول...اینم از همراه اول...نقل قول:
سلام .
من گوشیم رو ریست کلی کردم و حالا که تنظیم های اینترنت رو گرفته ام نه علامت gprs میاد و نه به اینترنت وصل میشه .
در ضمن دو تا سه ماهی هست که وصل به اینترنت وصل نشده ام .
گوشیم کا750 هست . کسی به این مشکل برخورده است . (Gprs هم روشنه)
نقل قول:
متوجه چیز جالبی شده ام , ولی نمیدونم کسی هم متوجه شده یا نه ؟
جی پی ار اس بعضا از مناطق تهران قطع هستش :18: .
سلام دوستان من وقتی میخوام ثبت نام کنم به این آدرس میرموقتی میزنم بره مرحله بعد وسط صفحه سفید میشه و هیچ چیزی باز نمیشه . لطفا ببینید برای شما هم همینطوریه ؟؟؟کد:http://www.mci.ir/?1829
دوست من شما از این صفحه استفاده کن ....
[HTML]http://www.mci.ir/?1848[/HTML]
مرسی ولی وقتی اینجا میرم میگه :
مشترک گرامی: سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید لطفا برای اطلاعات بیشتر با 09990 تماس بگیرید.
من الان چک کردم برای من مسئله ای نداره ...فکر کنم شما بهتره از طریق امورمشترکین و پر کردن فرم مربوطه اقدام به ثبت نام کنید
از فایر فاکس برای این کار استفاده نکن با اینترنت اکسپلورر درسا است ولی با فایر فاکس نهنقل قول:
گفتن تا پایان سال 87 تمام کشور به gprs مجهز میشه.
شد؟
سلام دوستان .
الآن تو سایتش نوشته واسه کرمانشاه هم فعال شده .
ولی از توی سایت نمیشه فعال کرد .
کسی میتونه کمک کنه ؟
من یک گوشی nec مدل n990
bluetooth
خریدم اما نمیتونم gprs رو تنظیم کنم در سایت همراه اول هم مدل گوشی من رو نداشت تا تنظیماتش رو برام بفرسته
اگه کسی طریقه تنظیمات این گوشی رو میدونه لطفا بگهبا سپاس قبلی
سلام
منم مشکل این رفیقمون رو دارم
گوشیم nec n881 هستش
من w960 دارم و یه ایمیل هم اومد که gprs شما فعال شده اما وقتی میخوام تنظیماتش رو بگیرم این رو میگه
مشترک گرامی: سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید لطفا برای اطلاعات بیشتر با 09990 تماس بگیرید.
با 09990 هم تماس میگیرم اما میگن فعاله
قضیه چیه ؟
دستی کسی میتونه کمک کنه تنظیماتش رو انجام بدم ؟
دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم اون کاغذی که موقع فعال کردن بهم داده بودن برداشتم دوباره رفتم دفتر مخابراتی درستش کردن بعد اومدم دوباره تو سایت مخابرات برام اس ام اس تنظیمات اومدنقل قول:
دوستان يه سوال دارم
امكانش هست اين آرم اپراتور (IR-TCI) تلفن همراه رو از روی دسكتاپ گوشی حذف كرد؟
دوستان چند تا سوال ابتدایی داشتم:
1-سرویس gprs فقط برای این سیم کارتهای جدیده یا سیم کارتهای قدیم دائم هم این ویژگی ها رو دارند؟
2-از کجا میشه فهمید این سرویسها توی چه شهرهایی ارائه میشه؟
3-این gprs همراه اول رو هم می تونیم مثل ایرانسل به کامپیوتر وصل کنیم؟؟
با تشکر...
آیا اینها که گفتین شمامل همه ی خطهای همراه اول توی کل ایران میشه یا فقط 0919؟
راستی قیمت اینترنتش چقدره؟
این اینترنتش مثل اینترنت کامپیوتر میمونه که همه جا باش میشه رفت یا محدوده؟
بابا ماشاالله این انجمن موبایل چقدر فعاله:18:یعنی یه نفر پیدا نمیشه به این سوالهای ساده ما جواب بده؟؟نقل قول:
نقل قول:1. برای سیمکارت های ایرانسل و همراه اول هستش به خودمون که دائم قدیم داریم نمیشه استفاده کرد :41:نقل قول:
2. در حال حاظر بیشتر شهرستان ها از این سرویس استفاده میکنن کم پیش میاد فعال نباشه براشون :13:
3. آره میشــــه هیچ فرقی نداره ولی خیلی پول کم میکنه ارزش نداره باهاش بری اینترنت :41:
موفق باشید!:40:
اصلا به درد نمیخوره
من یه برنامه مسنجر رو گوشی دارم که با ایرانسل همش باهاش میرم و چک میکنم مثلا یک ساعت وصل باشم فوقش 50 تومن کم میکنه.
امشب دیگه از دست سیم کارت عوض کردن خسته شده بودم اومدم مال همراه اولم رو فعال کردم و فقط 10 ثانیه وصل بودن من برام 200 تومن هزینه برداشت.
حتی برای موارد ضروری هم ارزش نداره. همون ایرانسل بهترین گزینست.
این هم حربه جدید همراه اول برای تو شیشه کردن خون مردم.
استفاده نکنید دوستان آخه قیمت تقریبا 60 برابر نسبت به ایرانسل برای هر کیلوبایت اصلا نمیارزه
با سلام تنظیمات همراه اول برای ک 800 چطوری میشه من ثبت نامن کردم ایمیلم لمد ولی اس ام اس نیومده وتنظیماته خوده سایت نمی خونه با گوشی
سلام
من تو سايت همراه اول درخاست فعال سازي GPRS رو دادم
بعد هم مدل گوشي رو دادم كه sms بدن براي تنظيمات. اما sms نيومد:41:
اگه ممكن هست يه توضيحي بدين بفهمم چجوري دستي گوشي رو تنظيم كنم
بابا من به 8008 مدل گوشیرو که ک 800 بود دادم اس ام اس اومد ولی وصل نمی شه معلوم نیست چیه
دوست من چند روز صبر کن بزار اوضاع آروم بشه بعد دوباره درخواست بده چون الان همه چی قعطه
حدودا 10 روزه که جی پی آر اس سیم کارت های دولتی قطع شده ، البته رشت که اینطوره!بقیه ی شهرها رو نمی دونم...کسی نمی دونه دوباره کی این سیستم راه می افته؟!
مال تهرانم هنوز قطعه!نقل قول:
البته از همون موقع که sms ها قطع شدند!
سلام .
علامت GPRS اومده ولی بعضی موقع ها یک خط میاد روش!
معلوم نیست کی کامل وصل میشه!
با سلام من جی پی ار اس وصل شد وجی میلم فعال کردم ولی نمی دونم چرا نمی فرسته میل و فقط میل می گیره گوشی من ک 800 ممنون میشم اگه کسی می دونه کمکم کنه
با سلام با سروویس pop3نمی فرستاد فقط می گرفت ولی با سرویس imp4هم می فرسته و هم می گیره کسی اطلاعی داره که این سرویس رایگانه یا پولی
گوگل این سرویس رو رایگان ارائه میکنه ولی یاهو نه ...نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما اگه یا ایمیل تو Yahoo! Uk & Ireland باز کنی رایگان میشه من الان دارم استفاده میکنم!
من یک سیم کارت اعتباری از همراه اول دارم که می خوام اینترنت ش را فعال کنم ...
وقتی در بخش درخواست فعال سازی GPRS فرم الکترونیکی(مرحله ی 2) را پر می کنم و می خواد به مرحله ی 3 بره، ارور میده و میگه: خطا
وقتی هم که در بخش تنظیمات GPRS شماره سیم کارت را وارد می کنم میگه : سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید
باید چه کار کنم که فعال بشه؟
شما اول باید اینجا دیتا رو فعال کنی:نقل قول:
کد:http://www.mci.ir/?1829
این قراره کی فعال بشه ؟ خبری نیست ؟
الان فعاله من دارم استفاده می کنم با خطهای زیر از تهران:نقل قول:
09125
09126
09194
عزیز این مشکل از مرورگره ، من با ie6 نتونستم فعال کنم ولی با 7 و فایرفاکس شد ( اپرا رو تست نکردم ولی فک کنم بشه )نقل قول:
من یک سیم کارت اعتباری از همراه اول دارم که می خوام اینترنت ش را فعال کنم ...
وقتی در بخش درخواست فعال سازی GPRS فرم الکترونیکی(مرحله ی 2) را پر می کنم و می خواد به مرحله ی 3 بره، ارور میده و میگه: خطا
وقتی هم که در بخش تنظیمات GPRS شماره سیم کارت را وارد می کنم میگه : سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید
باید چه کار کنم که فعال بشه؟
سلام.
قبلنا یه علامت دیگه واسه GPRS می افتاد همون دو فلشها ولی الان علامت E می افته قضیه چیه؟
بام درسته که هزینه فعال کرده جی پی ار اس هماره اول 5000 تومان است فقط برای فعال کردن و ایا ام ام اس هم راه اندازی شده یانه که اگه شده به دفاتر هماره اول برای تکمیل فرو مراجعه کنیم
دوست عزیز مگه هزینه فعال سازی گذاشته من واسه 20 نفرو فعال کردم رو قبضاشون هم هیچی نیومده!نقل قول:
اخه من تو اینترنت خوندم که هزینه فعال سازی اینترنت همراه اول 5 تومن حالا ام ام اس هم راه افتاده یا نه