اینام که ....... مارو با این مشکل سراسرینقل قول:
ممنون بابت زنگی که زدی
خداکنه زودتر درست شه.
بابا تازه داشتیم تعداد فایل های توی دانلود منیجرمو کم میکردم که بازم این مشکل پیش امد
Printable View
اینام که ....... مارو با این مشکل سراسرینقل قول:
ممنون بابت زنگی که زدی
خداکنه زودتر درست شه.
بابا تازه داشتیم تعداد فایل های توی دانلود منیجرمو کم میکردم که بازم این مشکل پیش امد
اینم تست امروز من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطع شدن کابل نوری بهانه خوبی برای شرکتهایی مثل داتک است. هرچند که کابل نوری مدتها پیش درست شد ولی مشکل ما داتکیها ماهها ادامه خواهد داشت.
امروز دانلودم از رپید از 10 بالاتر نمیره که نمیره...
فعلا که ظاهرا داتک تنها شرکتی نیست که مشکل داره . ببین بقیه شون هم بهتر از این یکی نیستن چون اینجا ایرانه .نقل قول:
من در مجموع حتی با وجود مشکلاتی که اخیرا پیش اومد ، از داتک راضی هستم و به هیچ وجه سرویس خودم رو با این قیمت های جکی که ISP های دیگه برای سرویس های نامحدودشون ارائه میدن ، عوض نمیکنم . ضمن اینکه میدونم کیفیت تا حد زیادی بستگی به منطقه مخابراتی و خیلی عوامل دیگه داره ، و ممکنه عده ای از دوستان هم که دارن از داتک سرویس میگیرن از کیفیت سرویسشون راضی نباشن .
شما از چه نرم افزاری برای دانلود استفاده میکنید ؟ آیا اکانت Premium از RS دارین ؟نقل قول:
با اکانت و idm
سلام .من می خواستم 128 تک کاربره داتک بگیرم گفتن سرویس تک کاربره نمی دیم چندکابره که 4 تومن گرون تره می دیم .نظرتون چیه ؟؟چرا این کار و میکنن؟؟؟ 4تومن براشون این قدر ارزش داره ؟می خوام 64 ش رو بگیرم کسی استفاده میکنه ؟؟ چه طوره ؟؟؟
به خیلی چیزا بستگی داره
فاصله از مخابرات و....
اما اگه دوست داری 128 بگیر.به نظرم 4000 تومن زیاد توفیر نداره که بخوای بری 64 بخری.چون 64 میشه همون دیال اپ
من نظرم رو 128 هست.حالا هرجور صلاح میدونی
گاهی اوقات Download Manager ها برای دانلود یک فایل ، کل Bandwidth رو استفاده نمیکنن ، همزمان چند تا فایل رو بذار با هم دانلود شه ، ببین باز هم همین مشکل رو داره یا نه .نقل قول:
نقل قول:تو سایت که قیمت 256 تک کاربره از 128 چند کاربره قیمتش کمتره ؟نقل قول:
کد:http://www.datak-telecom.net/adsl
من پیشنهاد میکنم شما 256 تک کاربره بگیری خیلی با 128 اختلاف قیمت نداره ، به نظر من ارزشش رو داره .
تو سایت که قیمت 256 تک کاربره از 128 چند کاربره قیمتش کمتره ؟
کد:http://www.datak-telecom.net/adsl
من پیشنهاد میکنم شما 256 تک کاربره بگیری خیلی با 128 اختلاف قیمت نداره ، به نظر من ارزشش رو داره .[/QUOTE]
درسته به 256 توجه نکرده بودم .ممنون...
زنگ زدم گفتن کلا فقط چندکاربره میدیم... کسی نمی دونه چرا ؟؟؟
سلام بچه ها ...می بینم که این تاپیک رفته بود به زیر خاکی گفتم بیارمش بالا
خبر های جدید که مطالبی در مورد پرداخت اینترنتی تو صفحه اصلی گذاشته که کاربر ها استفاده کنن.
دوستان ساکتند مثل اینکه همه مشکلشون حل شده ولی من هنوز مشکل دارم سرعت دانلودم از 5 بالاتر نمیره.
احتمال زیاد اشکال از مرکز مخابراتی هست یا خطتون ..... از کجا فایل رو میگیرید با این سرعت ؟نقل قول:
برای من مشکلم حل شده.اگه شما بازم مشکل دارید به پشتیبانی بگیدنقل قول:
نقل قول:
فرقی نمیکنه. از هر کجا بگیرم سرعت دانلودم از 5 کیلوبایت فراتر نمیره. 128 دارم.
پس حتما اول زنگ بزن پشتیبانی باهاشون اکانت رو چک کن ببینن مشکلی رو خط نیست ..... اما به احتمال زیاد اشکال از مرکز مخابراتی شما هست ...... وضعیت load صفحات چطور هست ؟نقل قول:
وضعیت لود صفحات بهتر است.دانلود مشکل دارد.
نقل قول:
دوستان داتکی برای من رپید شیر رو باز نمیکنه.برای شمام همینطوریه؟
نقل قول:
دوستان داتکی برای من رپید شیر رو باز نمیکنه.برای شمام همینطوریه؟
نه من دیروز داشتم به راحتی از رپید 100 مگ 100 مگ دان میکردم
فقط دیروز از 5 تا 6 قطع بود اعصاب رو خورد کرده بود شماها که دیروز قطعی نداشتین ؟؟؟
امروز رپیدشیر مشکل داره گویا ! سرعت روی یک سوم هست !
نه من مشکلی با rs ندارم . دیروز هم مشکلی رو حس نکردم .نقل قول:
دوستان ایتجا کسی سرویس 512 از داتک داره؟! سرعت دانلود چقدره؟! کدوم منطقه هستید؟!
سرعت دانلود برابر سرعت اسمی . شما کدوم منطقه هستی ؟! : دینقل قول:
بچه ها الان میخواستم به اینترنت وصل بشم
دیدم هرکاری میکنم وصل نمیشه.الان به زور وصل شد.فکر کنم امروز که همه جا تعطیله و کار حرامه اینترنت هم قطع کردن رفتن خونشون
مال شما امروز که عاشوراست نمیدونم چطوریه.
التماس دعا
آقا من 1 سال و نیم بیشتر ه که دارم تو منطقه پاسداران ولی از 386 کیلو بیت اصلا بالا تر نمی ره! زنگ هم می زنم پشتیباتی می گن این سرعت نرماله!!!نقل قول:
کاریش نمی شه کرد؟! 128 کیلوبیت خیلی تفاوت زیادی اه!!!
مال منم همين طورنقل قول:
الآن يه 10 دقيقه ست كه دوباره درست شده
نمی دونم یادتون هست یا نه ولی اون زمان که ip های داتک استاتیک بود سرعت واقعی از سرعت اسمی 25 درصد کمتر بود یعنی مثلا 256 در حدود 26 دانلود می کرد ولی وقتی ip ها دینامیک شد سرعت همه درست شد الا سرعت سرویس من!!!
دوستان Speedtest اگه می تونید بذارید!
مال منم یه چند ساعتیه برگشت به حالت قبلنقل قول:
بیا دوست عزیز این تست من:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال همین النه .داغه داغه مثل چایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب معلومه ، من این مسئله رو قبلا از پشتیبانی پرسیدم ، اگر درست یادم باشه ، گفت تضمین ما برای سرعت دانلود به طور متوسط چیزی در حدود نصف سرعت اسمی هست . پشتیبانی به هیچ وجه نمیاد به شما بگه که ما تضمین میکنیم که شما برابر سرعت اسمی دانلود داشته باشی !نقل قول:
این قضیه هم که شما گفتی به خیلی مسائل بستگی داره از جمله منطقه مخابراتی . ولی خیلی از دوستان سرعت دانلود نزدیک به سرعت اسمی دارن و این هم مختص داتک نیست . اگر به تاپیک سایر isp ها سری بزنید این مسئله رو مشاهده میکنید .
واسه من از دیروز -عاشورا- 8 صبح قطع بود تا امروز 8 صبح
میگفتن آنتن های شمال شهر قاطی کردند
وایرلس دارم
اقا درسته که با داتک نمیشه از تورنت دانلود کرد؟
emule چطوره؟اخه اون تو ایران طرفداراش کمتره شاید بشه باهاش دانلود کرد؟
از کی شنیدی که نمیشه از تورنت دانلود کرد؟نقل قول:
از هر نرم افزاری مثلares و emule و تورنت میشه دانلود کرد
کدوم شماره انتن بودی؟نقل قول:
مال منم هم اینجوری شد می گفت ریموت کامپیوتر شبکه جواب نمی ده ....نصف شبی هم چه حال گیری کرد.
الانم دارم می نویسم انتنم چشم خورد رفتم روی یک انتن دیگر با سرعت افتضاح...
نقل قول:حرف بالا رو تایید می کنم.مشکل بیشتر کاربر ها بلد نبودن تنظیمات شبکه و فایروال است که باعث میشه نتونن از نرم افزارها استفاده کنن.نقل قول:
البته بحث بیشتر بخواهید انجام بدید باید برید تاپیک های مرتبط با خودش
نقل قول از تاپیک "سرويس دهنده هاي اينترنت پر سرعت"نقل قول:
چندتا سوال دارم.شاید جاش اینجا نباشه.ولی لطفا جواب بدید
من تازه میخوام adsl بگیرم و نظرم هم بیشتر روی داتک هست.
1 - اولا میخوام بدونم داتک برای دادن سرویس بیشتر از 128 چی میخواد.جون برای خونه میخوام.میخوام بدونم با حرف زدن هم میدن یا حتما مدرک لازم دارن.مثلا اساسنامه و ... یا کارت دانشجویی.(مدرک چی میخواد؟)
2 - شما که داتک دارید ازش راضی هستید؟یا چیز دیگه ای رو ترجیح میدید؟
البته به جز این 1 ماهه اخیر که فکر کنم تقریبا همه مشکل داشتن(همه مشکل داشتن یا فقط شرکت ما داشته؟) ایا موقعهای دیگه هم مشکل داره؟قطع میشه؟
3 - سرعت دانلودش چقدره هم برای 128 و 256.یعنی شما چه سرعتی دارید؟
4 - آیا داتک روی خرید مودم از خودش اسرار داره؟یعنی اگه مودم داشته باشم اونها نشکی ندارن؟
5 - مودمی هست که با این شرکت همخونی نداشته باشه؟
6 - من سرویس نامحدود میخوام.این سرویس ها که برای استفاده از peer to peer مشکلی ندارن؟منظورم emule,torrent ,... هست
پشتیبانی شرکت چطوره؟ اصلا انقدر به مشکل برخوردید که کارتون به پشتیبانی بیفته یا سرویسش انقدر خوب بوده! که نیاز نداشتید
توصیه میکنید داتک بگیرم یا شرکت دیگه؟
سلامنقل قول:
اگه میخواید بگیرید یعنی به جمع adsl دار ها خوش اومدید
اول از همه اینکه توی تاپیک " Adsl / سرويس دهنده هاي اينترنت پر سرعت "یه پست بده و ببین دوستان توی منطقه مخابراتی شما کدوم شرکت هارو دارن.ایا از اون شرکت راضی هستن؟
چون شرکتا تو هر منطقه یکیشون خوبه.اما اینکه اگه توی منطقه شما داتک باشه و خوب باشه خوب بگیر و استفاده کن.من حدود 1.5هست که از داتک اینترنت دارم و خیلی هم راضی هستم ازش.چون شرکتای دیگه 512 اونا خیلی گرونه
1-از طرف دانشگاه یه گواهی اشتغال به تحصیل همراه با یه درخواست مبنی بر درخواست سرعت اینترنت 256 یا 512رو اماده میکنی یه روز شخصا میری شرکت بخش فروش.اونجا بگی کارتو راه میندازن.البته جدیدا مثه اینکه یکی دیر میدن ولی بالاخره میدن.از خداشونم هست
2-من داتک دارم ازشم راضیم.توی منطقه مخابراتی ما شما هر شرکتی که اسم ببری وجود داره(معروف و غیر معروف)
اما من داتکو انتخاب کردم .ازشم راضیم
3-من سه تا سرعت 128 و 256 و512 رو تجربه کردم
128 من معمولا روی 12 بود.256 روی 30 تا 33 و 512 هم الان دقیقا روی55-60 هست
4-اصرار نداره.همونطوری که من خودم مودم خریدم.
5-یه زمانی میگفتم با مودم های d-link مشکل داره اما فک کنم الان مشکل نداره.از بخش پشتیبانی سوال کنی بهتره.
6-همه سرویساش نامحدودن و با تورنت هم مشکلی ندارن
7-پشتیبانی هم خوبه.خدایی من که هروقت زنگ زدم جواب منو درست و کامل دادن
من که تو این مدت چندباری بیشتر به پشتیبانی زنگ نزدم.
البته در اخر بگم همه اینا به منطقه مخابراتیتون بستگی داره که درست و حسابی باشه وگرنه به مشکل میخورید
اگه بچه ها گفتن که شاتل مثلا خوبه به نظرم اونو بگیرید بهتره( ماشالا چقد سوال داشتید:31:)
دوست عزیز حالا یه نفر مشکل داره که نمیشه به پای کل شرکت گذاشت که.من که زیاد تورنت نمیرم.چون چیز زیادی گیر نیومده تو تورنت اما اون مدتی که میرفتم هیچ مشکلی نداشتمنقل قول:
فکر هم نمیکنم مشکل داشته باشه هنوزم
اگر مشکل باشه واسه همس
در مورد برنامه های P2P باید عرض کنم یک بار که من با بخش Customer Care داتک تماس گرفتم ، خیلی راحت و مستقیما به من گفت که داتک P2P رو محدود کرده .
من بیشتر از این ، اطلاع ندارم چون مرتب از سایت هایی مثل RapidShare و MegaUpload دانلود میکنم و اینقدر دانلود دارم که دیگه وقتی برای Torrent ، eMule و برنامه هایی از این قبیل نمیمونه :31: