خیلی ممنون.واقعا یکش بهتر بود.میگفتن بازیش چرته من قبول نکردم خریدمش.حیف...:41:نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون.واقعا یکش بهتر بود.میگفتن بازیش چرته من قبول نکردم خریدمش.حیف...:41:نقل قول:
فكر كنم من اولين كسي هستم كه براي بار دوم بازيش ميكنم!!!!!
يه چيزه جالب ديدم.
داشتم ميدويدم ديدم چهر تا كبوتر رد شدن... خيل يتعجب كردم.!!!!!
سلام
من امروز تمومش كردم براي بار دوم.
آهنگ آخرش رو كسي نداره بزاره اينجا آخه خيلي حال كردم.(اون كه ميگه مردا اينو ساختن تا اون كارو كنن و اونو ساختن تا اين كارو كنن).
ممنون.
سلام دوستان.
من تقريبا چند وقتيه به اين مرحله ي بازيش رسيدم اما هنوز متوجه منظور ماموريتش نشدم.
ماموريتش اينه:
Eliminate every rival family.
دوستاني كه اين بازي رو تموم كردن خواهشا يه كمكي برسونن به ما هم. ممنون.
همه ی خانواده های دیگر رو تو شهرا از بین ببر(برو تو خونه هاشون)نقل قول:
درسته. ميرم در خونه هاشون اما همشون بسته هستن. هر كار كردم نشد كه نشد. تورو خدا بيشتر راهنمايي كن يه چند ماهي هست تو كف تموم كردنش هستم و همينجاش موندم. :41:نقل قول:
این بازی چندتومنه ؟
اگه بخرم جالب بود از هموتن یکی یه دونه تشکر میندازرم .
حالا ورچولوسم یا نه ؟
این بازی 2 تومن هستش برای pcنقل قول:
این بازی چندتومنه ؟
اگه بخرم جالب بود از هموتن یکی یه دونه تشکر میندازرم .
حالا ورچولوسم یا نه ؟
نخر چون جالب نیستش اون موقع به جای تشکر ..........
خب بايد تمام مغازه هاشونو بگيري تا درشون باز بشه:31:نقل قول:
جدي؟؟؟ اما گرفتن همه مغازه هاشون كاره خيلي سختيه. تا مياي يكي و ميگيري باز بهش حمله ميكنن و از چنگت ميارن بيرون. :13:نقل قول:
خب بايد نگهبان بزاري ديگه.نقل قول:
وقتي هم ديدي حمله كردن افراد خانواده تو براي دفاع بفرست.:10::10:
ولي به نظر من بهتره اول اعضاي خونوادشونو بكشي تا ديگه نتونن به مغازه هات حمله كنن.:27:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
کسی میدونه چجوری میشه در این بازی اسحه ها را به LEVEL اخر رساند ایا رمزی واسه اینکار هست
خودمم نميدونم.تو بازي كه خيلي سخته.
راستي اگه يه سرباز توپ خواستين برين ته ته فرودگاه كوبا .يه سرباز با 2 كار هست.
نه والله منم نميدونم.
روي نسخه 1 بازي خيلي كار شده بود مخصوصا روي چهرها و صداي بازي
بلخره تونسستم رد كنم و يكي از don ها رو بكشم. به نظر من كلا god father چون اومد از روي محتواي بازي مافيا يه سري بزنه زياد جالب و قوي نيست، يكش هم مثه دو بود. خنك و خشك.
نقل قول:
با قسمت دوم حرفهاي شما موافقم:8:
سلام دوستان من الان اون قسمتی هستم که از نیویورک میره فلوریدا و اون جایی که میگه یکی از crime ring های اون دوتا خانواده رو بگیر من اون قسمتی که بغل safehouse هست که دارن ساختمون سازی میکنن رو گرفتم ولی بعدش میبینم که دارن بهش حمله میکنن ولی وقتی میرم اون جا هیچ کس نیست و تا وقتی که نتونم حمله کننده ها رو بکشم نمیتونم برم مرحله بعد کمک
حدودا كجاشي؟؟ وسط بازي؟ آخر بازي؟؟ كجاش؟؟
گفتم که اول بازی که تو شهر نیویورک شروع میکنی من اون شهر رو مراحلش رو تموم کردم و همه ی ساختمون ها رو هم تسخیر کردم و دون رو هم کشتم بعدش میری تو شهر دوم اون جانقل قول:
آهان!! احيانا پس بازيت باگ داره و اينطوريه!! چه نسخه اي نصبه؟؟ فارسي يا اصلشه؟؟
نسخه اصله از همین pc خریدمنقل قول:
بخدا نميدونم . من تا آخرش بازي كردم و فقط دارم يكي يكي دون ها رو ميكشم، تا حالا به همچين مشكلي بر نخوردم.نقل قول:
ميخواي سيو مال خودم رو بذارم واست؟؟
اگه بذاری ممنون میشمنقل قول:
بله حتما. فقط اندكي طول ميكشه تا آپلود كنمنقل قول:
بفرماييد دوست عزيز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من الان یکی از chop shop ها رو گرفتم (همون هایی که برای ماشین زرهی لازمه) ولی هنوزم نمیتونم سوار ماشین ضدگلوله بشم چرا؟
این سوال منم هست لطفا یه نفر جواب بدهنقل قول:
سلام تو god father2 چجوری میتونم همراه زیر دستانم Guard یعنی سربازای معمولی که از manage guard برای محافظت از
crime ring میسازیم به جنگ بفرستم؟
یک سوال دیگه چه جوری اسلحه اعضای خانواده رو آپدیت کنم؟
ببین باید تمام chop shop هایی که وجود داره رو بگیری چندتاش هم در شهر cuba است که در مرحله ی بعدی ایننقل قول:
شهر باز میشه.
دکمه ی tab رو بزن یکی از اعضا رو انتخاب کن و اینتر رو بزن از سر فصلها قسمت weapon رو انتخاب کن.نقل قول:
سلام دوست عزيز. چرا بن شدي حالا؟؟؟ :31: انشالله سر بزني و جواب و حالا بخوني!!نقل قول:
بايد هر سه تا از اونا رو بگيري و كامل شه Crime Ringe. يعني 3 تاييشون و برو از مال خود كن تا بتوني اون ماشين و سوار شي!! هر وقت كه امكان سوار شدن بهت بده، خودش بهت يه پيغام ميده كه ميتوني سوار شي.
ميري روي اون عضو گروهي كه ميخواي واسش انجام بدي، بعد ميزني گزينه ي Upgrade رو كه زدي از اون بالاش گزينه ي Weapon رو انتخاب كن. اونجا ميتوني با توجه به اسلحه هايي كه واسه خانوادت باز شده و مقدار پولت يه اسلحه واسش بخري!نقل قول:
يعني از اون سربازايي كه خودت داري ديگه آره؟؟نقل قول:
وقتي جايي جنگ شد بهت پيغام ميده كه فلاني به فلان جا كه متعلق به تو هس حمله كرده. بعد شما همون موقع Tab رو بزن بعد كه نقشه باز شد، گزينه ي برو روي آدمي كه ميخواي بفرستي و گزينه ي Send Defenders رو بزن. خودش ميره اونجا ديگه!!!
زدم ولی نوشته که لایسنس اسلحه basic هست و برای آپگرید باید رو advanced باشه چه جوری میشه advanced باشه؟نقل قول:
خوب اون اسلحه اي رو كه ميخواي واسه عضو گروهت بخري رو قبلا كشفش كردي؟؟نقل قول:
چون بايد بري و اسلحه رو براي خانودات كشف كني و بعد باز ميشه اصطلاحا و ميتوني بخري براشون و استفاده كنن!!!
1- آره کشفش کردم ولی میگه که weapon license باید advanced باشهنقل قول:
2-چه قدر دیگه مونده بازی برای من تموم بشه من الان کوبا-فلوریدا-نیویورک رو همه ی مغازه ها رو گرفتم و دون ها رو هم کشتم
همه رو كشتي؟؟بايد ديگه تموم شه ديگه!!!!:31: اگه هيچ ماموريتي و donي رو واسه كشتن نداري تمومه ديگه.
سلام میخواستم بپرسم میشه تو godfather 2 به صورت LAN بازی کرد؟
[سلام دوست عزيز. چرا بن شدي حالا؟؟؟ :31: انشالله سر بزني و جواب و حالا بخوني!!
بايد هر سه تا از اونا رو بگيري و كامل شه Crime Ringe. يعني 3 تاييشون و برو از مال خود كن تا بتوني اون ماشين و سوار شي!! هر وقت كه امكان سوار شدن بهت بده، خودش بهت يه پيغام ميده كه ميتوني سوار شي.
ميري روي اون عضو گروهي كه ميخواي واسش انجام بدي، بعد ميزني گزينه ي Upgrade رو كه زدي از اون بالاش گزينه ي Weapon رو انتخاب كن. اونجا ميتوني با توجه به اسلحه هايي كه واسه خانوادت باز شده و مقدار پولت يه اسلحه واسش بخري!
نه منظور من آدمایی که تو عضو من نیستن اونایی که از Cime ring من محافظت میکنن هاهاها!!!نقل قول:
سلام دوستان مي شه لينك سالم دانلود god fathereII برام بزارين؟
چقدر این بازی بدرد نخوره .... بابا این که مثل نسخه 1 نیست :2:
گرافیکش از GTA VICE CITY هم پایین تره حالمو به هم زد.نسخه قبلیش خیلی بهتر بود.