سلام کسی پچ رو امتحان نکرده یکی بی زحمت جواب بده:10:نقل قول:
Printable View
سلام کسی پچ رو امتحان نکرده یکی بی زحمت جواب بده:10:نقل قول:
سلام
من یه Fear قبلا بازی کرده بودم شماره 1 بود....
حالا یدونه Fear دارم اسمش اینه
Perseus Mandate
حالا میخواستم بپرسم اینی که من دارم Fear 2 نیست نه؟
فقط یه پک اضافیه؟
فرقی با نسخه 1 داره اینی که من دارم؟اصلا جریانش چیه.
مرسی.
این نسخه ای که شما گرفتی یکی از expansion هایی هست که برای Fear 1 منتشر شد.نقل قول:
و Fear 2 نیست.
بله با نسخه 1 فرق داره. مراحل فرق میکنه و تفنگ های جدیدی داره.
نه دوست من این و Extraction Point بسته های الحاقی توسط کمپانی غیر از کمپانی سازنده هست که خالق اصلی fear حتی اونها رو به رسمیت نمیشناسه اصل نسخه دوم توی بازار با همین عنوان تاپیکه:نقل قول:
F.E.A.R. 2: Project Origin
مجید جون شرمنده همزمان شد:31:
با تایید صحبتهای دوستان یعنی مجید و مهدی... اما شرح جریان:نقل قول:
در پایان بازی اصلی, بعد از انفجار راکتور, پیشرو (Point man), کاراکتر بازی توسط هلی کوپتر تیم F.E.A.R نجات پیدا می کنه ولی در نهایت آلما خودش رو از هلی کوپتر بالا میکشه و بازی به پایان میرسه...
در نسخه تکمیلی اول یعنی Extraction Point که بعد انفجار رو به تصویر میکشه, دیده میشه هلی کوپتر سقوط کرده و پیشرو به همراه افسر جین سون-کون و گروهبان داگلاس هالیدی که زنده هستن در صدد فرار از شهرند... مورد عجیب این بازی اینه که شما در اول بازی با پکستون فتل (پروتوتایپ دوم) رو به رو میشین و اون عنوان میکنه که که شما فرق بین واقعیت و خیال رو تشخیص نمیدادین و تو خیالتون اون رو کشتین! و دوباره باید با نیروهای رپلیکا که بدست اون فعال میشن نبرد کنین...
در نسخه تکمیلی دوم یعنی Perseus Mandate که به موازات F.E.A.R و از اواسط انجام میشه بعد از مرگ آلدوس بیشاپ توسط نیروهای ATC, به دستور فرمانده بتتر, تیم دوم F.E.A.R که شامل کاپیتان دیوید راینز و ستوان استیو چن و گروهبانی بینام (کاراکتر بازی) هستند به سمت آزمایشگاه دوم ATC که محل اجرای پروژه سوم ATC یعنی Perseus بوده راهی و سعی در رسیدگی ماجرا دارند...
خیلی ممنون توضیحات کامل بود متوجه شدم
فقط شرمنده یه سوال من شماره 1 رو خیلی وقت پیش بازی کردم چیزی یادم نمیاد این آلما چی بود؟
انرژی بود؟ اسم دختره بود؟نوعی آزمایش بود؟اسم گروهشون بود؟خوردنی بود؟:دی
ببخشین دیگه ما ناواردیم...باید با ما آماتور ها سر کنید.
این پک رو هم دیشب شروع کردم به رفتن رو هارد بسی سخت است.ولی هی تند و تند همه جا health پیدا میشه که اینجوری بازی ساده میشه.
شرمنده اینی که من دارم انگار تاپیک نداره باید اینجا بگم!
بعد من کجا میتونم اطلاعات بیشتریاز بازی بدست بیارم جریان بازی رو کامل بفهمم یعنی یه داستان کلی در رابطه باهاش نوشته شده باشه
این دختره کی بود چی بود
چه بلایی سرش آوردن آزمایش میکردن؟
+++
برای چی یدفعه شخصیت اصلی رویا میدید و یا یدفعه میرفت توی فضای دیگه؟
آلما همون دختر خوشکله بود.:دي
خدا حفظش کنه :دي
من در مورد آلما کامل توضیح دادم باید بگردی در تاپیک عزیز .نقل قول:
ببخشید دوستان اگر این مطلب رو قبلا گفتید عذر می خوام نمیشه همه تاپیک رو خوند :
اگر شرکت سازنده اصلی بازی این 2 بسته الحاقی بازی 1 رو قبول نداره پس چی به سر point man اومد ؟ تا اونجا که یادمه سوار به هلیکوپتر در حالیکه سر و روشون سیاه بود و آلما به اون آویزان بود داشتن بیرون می رفتن !!!!!!
اینکه در پایان شماره 2 آلما باردار شد یعنی چی ؟ یعنی فیر 3 در کار هست ؟ ( اگر هست تاریخی هم منتشر شده ؟ من یکی بدجوری به fear معتاد شدم ) سوپر سربازان بوسیله چه کسی دوباره فعال شدن ؟ توی تاپیک خوندم که احتمال زنده بودن فتل رو نوشتید ، اما از نظر بسته الحاقی از نظر سازنده اصلی چی ؟
این سوالا چند وقته کلافم کرده
در مورد سوال سوم - سوپر سرباز ها با وجود مرگ پکستون فتل اینبار به وسیله خود آلما کنترل شده بودند.
خدا رو شكر تاپيك خودش بالا اومد! اون موقع كه بازي عرضه شده بود من داشتم F.E.A.R 1 رو بازي ميكرم و ديگه نشد نسخه 2 رو به موقع بازي كنم واسه همين تازه ديروز بازي رو گرفتم ...
واي خداي من خيلي وقته يك Modern ) First Person Shooter ) خفن بازي نكردم ، شايد حكمت اينكه اون موقع اين بازي رو تهيه نكردم اين بوده كه الان بعد از چند تا بازي Open-World و رانندگي و تنيس و overlord يك بازي مناسب ذوقم داشته باشم! شروع بازي كه پربار بود صد در صد ادامش هم هست ...
راستي صداي بازي سه بعديه ؟ اگر درست فهميده باشم حتما بايد با هدست بازي كنم
ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ،مشکلم اینکه نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم و از یک نفر سوال کردم ( آخه تعداد پستم کمتر از 10 تاس ) من بازینقل قول:
F.E.A.R. Perseus Mandate
رو امروز تموم کردم ولی اصلا نفهمیدم داستانش چی هست ؟؟؟؟؟؟ فتل توی مرحله 7 اومد یچیزایی گفت من فقط برادرش رو می فهمیدم ، که می گفت برادرم سعی کرد که منو بکشه و اینا ، میشه یخورده برام توضیح بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یکیم در مورد اون پک اکستراکشن هست اون رو از خود سایت p30world گرفتم میشه بگید نصبش چطوریه ؟ وقتی بازیه اصلی رو نصب کردم بعدش چجوری اون اکستراکشون پوینت رو نصب کنم ؟؟؟ کجا باید بریزم ؟؟
و اینکه من بازی رو بصورت فارسی دارم تا آخرشم رفتم ( 1 ) یعنی تا اونجا که توی هلیکوپتر دختره میگه آلما چی شد و بازی تموم میشه ادامه بازی از اینجاس ؟ یعنی میتونم از این فارسی استفاده کنم یا لااقل از سیو این بازی فارسی ؟
با تشکر
گرافیکش خوب هست ولی خفن نیست ولی صداگذاریش که خوبه (سه بعدی که تقریبا دیگه تموم بازیهای روز سه بعدیه):21:نقل قول:
خدا رو شكر تاپيك خودش بالا اومد! اون موقع كه بازي عرضه شده بود من داشتم F.E.A.R 1 رو بازي ميكرم و ديگه نشد نسخه 2 رو به موقع بازي كنم واسه همين تازه ديروز بازي رو گرفتم ...
واي خداي من خيلي وقته يك Modern ) First Person Shooter ) خفن بازي نكردم ، شايد حكمت اينكه اون موقع اين بازي رو تهيه نكردم اين بوده كه الان بعد از چند تا بازي Open-World و رانندگي و تنيس و overlord يك بازي مناسب ذوقم داشته باشم! شروع بازي كه پربار بود صد در صد ادامش هم هست ...
راستي صداي بازي سه بعديه ؟ اگر درست فهميده باشم حتما بايد با هدست بازي كنم
اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158440
چرا من بازی رو گرفتم اصلا خون و افکتهای خون مثل عکس های پست اول تاپیک نمیبینم همه چیز تا ته رو ماکزیمومه
باید خون رو توی 1 قسمت از setting بازی فعال میکردید.نقل قول:
1 مقدار بگردید پیداش میکنید. من خیلی وقته بازی رو تموم کردم و جاش رو یادم نیست.
با اجازه مجید جون:46:نقل قول:
شما باید پست اول رو مطالعه میکردید:
فایل ضمیمه:نقل قول:
نبود خون و خونریزی: در صورتی که مشاهده کردید خونریزی در بازی وجود ندارد, وارد بازی شده و در قسمت Game Settings گزینه Full Violence را در حالت YES قرار دهید. اما اگه این گزینه وجود نداشت بدونید که این بخش کلیدی یعنی خون و خونریزی برای کاهش درجه خشونت بازی و توسط سازنده ها در بعضی مناطق سانسور شده. پس برای حل این منظور:
- فایل ضمیمه در آخر همین پست را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید.
- فایل را در پوشه نصب بازی و روی همان فایل کپی کنید.
- وارد بازی شده و در قسمت Game Settings گزینه جدید Full Violence را در حالت YES قرار دهید.
- لذت ببرید!
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=20823&d=1237317568
یه سوال چرا این ادما رو درجه هارد با یه تیر به شهادت نایل میشن؟؟؟ مشکل داره؟
نه بابا همینجوری هست... در کل بازی خیلی مشکلی نیست ولی گیم پلی بحالی داره:8:نقل قول:
دوستان لطفا تاپیک Reborn که بسته شد رو به اینجا الحاق کنید
در ضمن کسی بازی رو در تهران گرفته؟
من بازی reborn رو از اینترنت دانلود و نصب کردم
ولی اجرا نمیشه
ظاهرا برای اجراش ابتدا باید نسخه قبلی ینی پروجکت اوریجن رو نصب کنیم که اینو دیگه من تست نکردم هنوز
ظاهرا نه حتما !
حرفی میزنی ها از تو انتظار نداشتم :دی
آقا من این بازیرو بازی نکردم آیا ارزشش رو داره بری بابتش 4 تا دیوی دی بخری ؟
بازیش فقط 1 دی وی دی هستش....نقل قول:
بابا جون میدونم که باید نصب بشه نسخه قبلیش:دینقل قول:
ظاهرا نه حتما !
حرفی میزنی ها از تو انتظار نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ینی میخواستم اطلاع رسانی کرده باشم که من این بازی رو دارم:دی
کسی بازی کرده ؟ قشنگه ؟
من حال ندارم برم بخرم اگه ارزش دازه برم :دی
2 رو تموم کردم قشنگ بود ولی میترسم مثل اپیزود های 1 مزخرف باشه
سلام دوستان بازی یک پچ 300 مگابایتی داره به نظر شما نصب کنم مشکلی پیش نمیاد کسی استفاده
کرده یا نه
بابا یکی جواب بده که fear2:reborn رو باید روی نسخه ی قبللیش ننصب کرد یا نه؟ کمک................................
بله محمد جان! بايد روي نسخه ي قبلي نصب بشه ...نقل قول:
بابا یکی جواب بده که fear2:reborn رو باید روی نسخه ی قبللیش ننصب کرد یا نه؟ کمک................................
دوستان لطفا یک ادرس و تلفن بدید که این دی وی دی رو تکی بفروشه.من نسخه قبلی رو دارم
نسخه قبلی من 3 دی وی دی هستش که به صورت فایلهای rar هست
اونو اکسترک کردم بعدشم این نسخه رو ریختم بازی اجرا نشد...
نقل قول:
سلام بازی دو بار نصب هستش فایلهای اکستراک شده به چه صورت هستن بگو
تا طریقه نصب رو بهت بگم چون این بازی به صورت مختلفی برای نصب توی بازار
وجود داره :10:
همين سايت پي سي ورلد هم به صورت تكي ميفروشه و هم همراه با نسخه ي قبل .نقل قول:
دوستان لطفا یک ادرس و تلفن بدید که این دی وی دی رو تکی بفروشه.من نسخه قبلی رو دارم
در جریان هستم اما متاسفانه قیمت ها مناسب نیست
..............................
کسی غیر از اینترنت و خود سایت از جای دیگه ای این تک دی وی دی رو گرفته؟
نسخه قبلیش رو من بعد ازا کسترکت کردن به راحتی اجراش کردم(بدون نیاز به نصب)نقل قول:
حالا که این نسخه جدید رو نصب میکنم روی قبلی دیگه اجرا نمیشه اصلا
آقا من این بازیرو خیلی وقت پیش خریدم وقتی اکستراکت کردم چندتا فایل sim و sid و .... بود و یه فیل با نام install fear 2 بود که روی اون میزدن صفحه سیاه باز می شد که تو نشوته بود unable to open sim files (یه چیی تو این مایه ها )بعد هر کلیدی که میزدم صفحه بسته میشد چیکار باید بکنم )-:
نقل قول:محتوای مخفی:
نقل قول:
شما اگه نسخه project origin رو میگی دوستمون mehdy.z زحمت کشیدن گذاشتن :10:
دوستان کسی تونسته reborn رو نصب و اجرا کنه؟
لطفا کسی که نصب کرده توضیح بده چه تغییراتی نسبت به قبلیش کرده
آقا من بازیرو با کمک دوستان نصب کرم فقط مشکلم اینه بازی صدا نداره چیکار کنم ؟
بابا ارزش داره دانلود کنیم ؟ 14 ساعت طول میکشه !
شما کامل نتیجه گرفتین بگین من دان کنم
پروجت اوریجن رو که که قبلا گرفته بودم و گفتم که 3 دی وی دی هستش به صورت فایلهای فشرده که بعد از اکسترکت کردن (بدون نیاز به نصب) بازی اجرا میشد....نقل قول:
الان هم نسخه reborn رو دانلود کردم بعد از اینکه نسخه پروجکت اوریجن رو اکسترکت کردم و این نسخه رو نصب میکنم بازی اجرا نمیشه اصلا