واقعا واسه نوکیا 5 مگاپیکسلی (ان82 یا ان95 8 گیگ) و کمپانیه نوکیا یک افتخاره...که گوشی 5 مگاپیکسلی نوکیا داره با 8 مگاپیکسلیه سامسونگ مقایسه میشه و برابری میکنه تو عکس...
ایول نوکیا...
9کرممم...
Printable View
واقعا واسه نوکیا 5 مگاپیکسلی (ان82 یا ان95 8 گیگ) و کمپانیه نوکیا یک افتخاره...که گوشی 5 مگاپیکسلی نوکیا داره با 8 مگاپیکسلیه سامسونگ مقایسه میشه و برابری میکنه تو عکس...
ایول نوکیا...
9کرممم...
قیمت با گارانتی مایکروتل 815 هزار تومن ( نسخه 8 گیگابایت )نقل قول:
سامسونگ و نوکیا رو همیشه باهم مقایسه کردن ، شما دیدی یکبار GSMArena یه گوشی سامسونگ رو با سونی اریکسون مقایسه کنه و بگه رقیب فلان گوشی سونی اریکسون هستش ؟نقل قول:
چون نوکیا فعلا 8 نداره پس باید با بهترین 5 این کمپانی مقایسه بشه .
actooor جان به نظرت این 2 عکس باهم برایری میکته ؟ :46::10:
مخلصیم .
داش امیر گل حرفت درسته...
تو این عکسا فقط 30 درصد برابری وجود داره...
ولی بیشتر منظوره من اینه که فعلا زوده واسه مقایسه...
بهتر بود 8 با 8 مقایسه میشد...
ولی حالا که نیست خوب نمیشد...
9کرممم...
ولی n82 قشنگتر گرفته ها.....
به نظر من هر گوشی تو یکجایی یه نقطه ضعف داره.
البته در مورد زرد رنگ بودن عکس ان 82 من مشکوکم.احتمال می دم عکس رو با حالت شب گرفته باشن.
ولی به نظر من از نظر کیفیت واقعا ان 82 بهتر گرفته.
در ضمن عکس ان 82 از عقب تر گرفته شده که این خودش باعث افت کیفیت می شه و باید نویز بیشتر بشه چون محیط شب بیشتر می شه (کسایی که تو عکاسی وارد باشن خوب اینو می فهمن)ولی با این حال تو کیفیت بازم به نظر من بهتر یا حداقل برابر با سامسونگ گرفته.
آقا همگی اینجا توجه کنین
از امروز شعار فرهوده عوض شد
زنده باد گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته Htc Touch Hd حرف نداره اصل حاله
برای این کار 3 تا چراغ های کیبرود خودمو روشن کردم
بابا تو دیگه کی هستی؟نقل قول:
آخه چرا ؟ w960i بهتر نبود؟؟
سلامنقل قول:
چشم در اولین فرصت این کار رو میکنم .
باتری گوشی خیلی خوبه البته من 2-3 روز بیشتر کار نکردم ولی از نظر من هیچ مشکلی نداره .
از لحاظ سرعت به نظر من با یه درجه ارفاق با N 95 8 Gig یکی هست البته من روش 6 گیگ چیز ریختم ولی 95 8گیگ خودم 1 گیگ هم پر نبود .
لطفا اگه کسی این گوشی (i8510) رو خریده در صورت امکان یه سری اطلاعات در مورد مزایا و معایب اون رو سایت بزاره چون من میخوام این گوشی رو بخرم و اطلاعات درستی از اون ندارم email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بابا كيه ديگه؟ :41:نقل قول:
آقا همگی اینجا توجه کنین
از امروز شعار فرهوده عوض شد
زنده باد گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته Htc Touch Hd حرف نداره اصل حاله
برای این کار 3 تا چراغ های کیبرود خودمو روشن کردم
دوست عزیز پستهای چند صفحه قبل رو بخونین متوجه میشین .نقل قول:
مخلصیم .
سلام
یک سوال فنی . فرق تصویر توی گوشی که ال سی دی اون 16 میلیون با 256 هزار خیلی زیاده ؟ چرا تاچ اسکرین 16 میلیون کالر نیست ؟
نقل قول:
بدون گارنتی چند؟
امير جان ، i7110 ايران اومده؟
من هم 5700 داشتم که 16 میلیونه هم انواع و اقسام گوشی های 256 کیلو کالر ! به نظر من برایتنس و کنتراست بالای ال سی دی و عکس العملش زیر نور خورشید و خیلی فاکتورایه دیگه خیلی مهمترن از تعداد رنگ و بازم به نظر من تعداد رنگ تاثیر خیلی زیادی تو کیفیت ال سی دی نداره !نقل قول:
سلام
یک سوال فنی . فرق تصویر توی گوشی که ال سی دی اون 16 میلیون با 256 هزار خیلی زیاده ؟ چرا تاچ اسکرین 16 میلیون کالر نیست ؟
سلام به همگی .
حدود 710 هزار تومننقل قول:
نه عزیز هنوز ریلیز جهانی نشده .نقل قول:
با سلام دوستان بالاخره ما هم امروز صاحب این گوشی با رم 16gb شدیم.یه چیز قابل توجه تو این گوشی کیفیت ساختش هست که میتونم بگم کیفیتش محشره.سوال داشتین در خدمتیم.
مبارکه.قیمت؟صداش(کیفیت و بلندی)؟
ممنون دوست عزیز.قیمت هم 745 تومن خریدم.نقل قول:
سلام دوست عزیز .
مبارک باشه .
لطف کن یه ریویو کامل اعم از معایب و مزیتهای این گوشی بزارین .
اگه بتونی عکس هم بذاری که عالی میشه .
متاسفانه بچه ها تا گوشی میخرن فعالیتشون توی فروم کم میشه . خواهشا یه ریویو کامل با عکس بذارین تا دیگران که میخوان این گوشی رو بخرن با خیال راحت برن سراغش .
یه خط از ریویوهائی که شما میذارین میارزه به کل ریویوهای سایتهای GSMArena و Mobile-Review .
مخلصیم .
من هم حرف دوستمون رو تاکید میکنم کیفیت ساخت این گوشی از تمامی گوشی های سری N که خود کیفیت ساخت بالایی دارن بیشتره . جدا از امکانات وقتی این 2 گوشی ( N82 و 8510 ) تو دستم گرفتم , N82 انگار در کنار 8510 پلاستیکی هست .
با گارانتی؟نقل قول:
قیمت هم 745 تومن خریدم.
اصلا کیفیت ساخت سامسونگ یه چیز دیگست...
ما یدونه E250 داشتیم یه سال و نیم پیش خیلی کیفیت ساخت بالایی داشت با وجود قیمت کم...
دوست عزیز ممنون.حتما در اولین فرصت ریویوی از این گوشی رو میزارم.نقل قول:
دوست عزیز بدون گارانتی خریدم.تا بحال من همه گوشی هامو بدون گارانتی خریده ام چون به گارانتی تو ایران زیاد اعتماد ندارم.در ضمن قیمت 8gb این گوشی با گارانتی مایکروتل 815 تومنه و متاسفانه مایکروتل این گوشی رو بر عکس OMNIA از بازار گرونتر هم میده که با صرفه نیست این همه پول بخاطر گارانتی بدی در حالی که قیمت 8gb رو بیرون میتونی 680 هم گیر بیاری که به نظر من فعلا با این اختلاف پول همون بدون گارانتی بهتره. مایکروتل فعلا 16gb این گوشی رو نیاورده و معلوم نیست کی میاره.یه چیز دیگه هم اینگه روی صفحه کلید 16gb نوشته عربی نیست.و فعلا تک وتوک وارد بازار ایران شده.از یه جایی هم این مساله رو پرسیدم گفت فعلا 16gb ها به بازارهای اروپایی تزریق میشه و بخاطر همون نوشته عربی نداره ولی روی صفحه کلید 8gb ها میتونم بگم اکثرشون نوشته عربی هست.:11:نقل قول:
با سلام به دوستان عزيز
يك خبر بسيار خوشحال كننده: قيمت جهاني اين گوشي (مدل 16 گيگ) از 750 دلار به 660 دلار كاهش پيدا كرده است. اين در حالي است كه تنها كمتر از 1 ماه از ورود اين گوشي به بازارهاي جهاني مي گذرد. منتظر افت قيمت گوشي حتي به زير 600 دلار باشيد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه سوال
فرق بين مدل 8 و 16 گيگ فقط در ميزان حافظه است؟ كاركرد و سرعت و مصرف باطري اين دو گوشي فرقي هم داره؟
مرسي نينجا جان.
كيفيت و بلندي صداش را نگفتي.
ملت این همه سئوال کردند ... پس کو جواب ...نقل قول:
سلام به همگی .
چندتا عکس که با INNOV8 گرفته شده ، خیلی واسم جالب بود !
کد:http://www.esato.com/phonephotos/viewfullsize.php?id=15402
کد:http://www.esato.com/phonephotos/viewfullsize.php?id=15377
کد:http://www.esato.com/phonephotos/viewfullsize.php?id=15598
کد:http://www.esato.com/phonephotos/viewfullsize.php?id=15599
کد:http://www.esato.com/phonephotos/viewfullsize.php?id=15636
کد:http://www.esato.com/phonephotos/viewfullsize.php?id=15637
دوست عزیزی که ان95 8گیگ داشتی...
میشه این سوال هارو جواب بدی؟؟؟
من این گوشی رو دیدم...ولی روشن نکردم...
میخواستم بدونم بلندی و کیفیت صداش از ان95 8گیگ کمتره یا بیشتره؟؟؟
کیفیت ال سی دی گفتی مثل ان95 8گیگ هست...
به نظرت عاقلانس الان اینو ادم بگیره بعد 2 ماه دیگه یک چیزه توپ تر جاش بیاد؟؟؟یا اینکه بریم بخریم؟؟؟
9کرممم...
با سلام خدمت دوستان.
من یک سالی میشه که n95 8gb داشتم و با هاشس کار کردم و میتونم بگم ازش خیلی راضی بودم.ولی دو هفته قبل این گوشی رو فروختم چون میدونستم با اومدن 8 مگا پیکسلی ها و در ضمن افت قیمت شدید n96 این گوشی هم قیمتش افت میکنه و فروختمش.بنابر این سعی بر اینست که مقایسه سامسونگ i8510 با n95 8gb باشه در مورد n96 هم باید بگم که کیفیت ساخت و باطری ونداشتن چیپ ستش و... راضی کننده نیست.سعی خواهم کرد نمره هایی نیز به گوشیها بدم که در هر موضوع نمره نهایی از 10 هست.البته بگم که اینها نظر های شحصی منه و ممکنه نظرها در این موردها متفاوت باشه.ولی چون هیچ تعصبی روی برندها ندارم نمره واقعی رو میدم.
1.صدای گوشی در اسپیکر و هدفون:همانطوری که در تاپیکها دیده میشه اکثر سوالات در مورد صدای اسپیکر و هدفونه.صدای اسپیکر گوشی i8510 بسیار راضی کننده هست و میتونم بگم تو رینگ تون از n95 8gb هم بهتره.هم بلندی و هم شفافیت صدا.این تو خود ملودی های سامسونگ بیشتر معلوم میشه .در مورد صدای هدفون هم چون من گوشی w910i هم دارم پس مقایسه بین این سه تا خواهد بود.از نظر بلندی صدا تو هدفون باید بگم w910i هر دو تا رو قورت میده.ولی از نظر کیفیت تو هدفون دوستان هر سه تا هم خوبند و مشکلی دیده نمیشه.
نمره به
صدای اسپیکر.i8510:9 وn95 8gb:8.5 وw910i:6.5
صدای هدفون.i8510:9 و n95 8gb:9 و w910i:9.5
2.سرعت گوشی.سرعت گوشی بسیار راضی کننده هست و میتونم بگم عالیه و از لحاظ سرعت از n95 8gb بهتره.
نمره به
سرعت گوشی:i8510:10 وn95 8gb :9
3.کیفیت LCD:کیفتش مانند n95 8gb هست و فرق انچنانی ندارند.تو بعضی جاها دیدم بعضی از دوستان در مورد کیفیت LCD زیر نور افتاب گلایه مندند ولی این گوشی کیفیتش خوبه.
نمره به
کیفیت lcd:هر دو تا هم 9
4.حالت کشویی گوشی:حالت کشویی این گوشی میتونم بگم عالیه و هیچ مشکلی نداره.در مورد n95 8gb هم باید گفت حالت کشویش خوبه ولی یک ایرادی که داره اینه که n95 8gb رو موقع گذاشتن تو جیب شلوار لی اکثر موقع ها کشوش تو جیب باز میشد و اذیت میکرد ولی i8510 اینطوری نیست.
نمره به
حالت کشویی.i8510:10 وn95 8gb :9.5 وn96:8.5
صفحه کلید گوشی:نظر دادن در مورد صفحه کلید بطور کلی سلیقه ای هست ولی به نظر من صفحه کلید i8510 هیچ مشکلی نداره.
نمره به
صفحه کلید:i8510:10 و n95 8gb:10
5.هنگ کردن گوشی:در این مورد نمیتونم نظر قطعی بدم چون گوشی رو تازه خریده ام.ولی امروز حدود 3 ساعت با گوشی ور رفتم که خوشبختانه هنگی دیده نشد.حتی این مساله رو با کسی که تو مایکروتل i8510 رو تست میکرد پرسیدم گفت هنگش در برابر n95 8gb خیلی خیلی کمه که میشه گفت خوبه.من نوکیای خودمو 3 بار اپدیت کردم ولی باز هم هنگ میکرد ولی این که تازه از کارخونه اومده بیرون و اپدیت نشده سرعتش واقعا خوبه.
6.خوش دست بودن گوشی:به نظر من گوشی هر چقدر نازک میشه خوشدستر هم میشه.وهر چقدر کلفت تر میشه خوش دستیش رو از دست میده.این گوشی از n95 8gb خوش دستره.
نمره به
خوش دست بودن:i8510:9 وn95 8gb:8
7.بلوتوث گوشی:مثل هم هستند و اصلا فرقی نمیکنند.
نمره به
بلوتوث گوشی.i8510:10 و n95 8gb:10
8.قیافه گوشی.سامسونگ پشت این گوشی رو یه جور طراحی کرده که ادم حیفش میاد رو میز بزاره وقتی میبینی Wi-Fi و GPS و dlna و بخصوص DIVX روبا نام برجسته سامسونگ نوشته حال و هوای دیگه ای تو دست گرفتن براتون میده.:31:
9.ساپورت مموری کارت.تو خود دفتر چه اش روی مموری کارت 8GB تاکید شده.
دوستان در مورد کیفیت فیلمبرداری ودوربین وباطری هم باید بگم هنوز وقت نتونستم بکنم و در اولین فرصت از اینها هم ریویو میزارم.در مورد عکس هم چون سرعت اینترنیم خیلی ضعیفه وقتمو خیلی میگیره ولی اگه به کافی نت رفتم صد در صد عکس میزارم.در کل برای کسانی که n95 8gb یا n95 معمولی و... دارن و میخواهند گوشی دیگری با امکانات بهتر بگیرن این گوشی پیشنهاد خوبیه.موفق باشید.
پس با اين حساب بر اساس فرمايشات دوستمون ، نمره i8510 ميشه 19 و نمره n95 8gb ميشه 25/18 .:20:
ضمنا ميشه صداشو با n73 مقايسه كني.آخه من صداي n95 رو نشنيدم.:46:
سلام
من 2 تا از حرف هلی دوستمون رو قبول ندارم
1. بلندی صدای N95 8 Gig بیشتر و فقط توی زنگ های خود سامسونگ 8510 بهتر هست .
2. سرعت N95 8 Gig کمی بیشتر هست من اینو شک ندارم .
3. تعویض این گوشی با N95 8 GIG کار عاقلانه ای هست چون چرا ادم عوض نکنه ؟ مگه کی قراره N97 بیاد ??????
با سلام.نقل قول:
1.ببین دوست عزیز من هم نوشتم که توی زنگها این امر کاملا محسوسه ولی باز هم میگم درسته که اختلاف صدا زیاد نیست ولی i8510 کیفت صدا رو بهتر میده بیرون.تو رای ها هم زیاد تفاوت ندارند.مثلا n73 صدای بلندی داره ولی کیفیت صداش خیلی خوب نیست.پس قرار نیست فقط صدا بیشتر باشه باید کیفیتی هم داشته باشه.
2.دوست عزیز این گوشی سیمبین ورژن 9.3 هستش ولی n95 8gb سیمبین ورژن 9.2 هستش .به نظر من این گوشی با این سیمبین 9.3 سرعتش بهتر از n95 8gb هستش.من خودم هم امروز چند ساعتی با گوشی ور رفتم و سرعتش از n95 8gb برام بهتر بود.
3.actoor جان جواب شما.
حالا من سوال دارم!با معضل نبود ان گیج برای سیمبین گوشیهای سامسونگ این شرکت چیکار کرده؟؟؟؟خودش به صورت default بازیهای گرافیکی داره؟؟؟این گوشی چیپ گرافیکی داره؟؟
INNOV8 در کنار C905 . ( مقایسه عکسها هم فردا میزارم )
به نظر من در 75 % عکس ها8510 بهتر بوده و در زوم که 100 % بهتر هست .
I8510
C905
zoom
innov - c905