هیچ کس تنظیم خیلی خوب برای رفع مشکل زیرنویس vlc نداره میان کلمات مربع میگذاره و حتما باید زبان کل برنامه را فارسی انتخاب کرد
Printable View
هیچ کس تنظیم خیلی خوب برای رفع مشکل زیرنویس vlc نداره میان کلمات مربع میگذاره و حتما باید زبان کل برنامه را فارسی انتخاب کرد
سلام
نمیشه این پتجره تبلیغات که سمت راست KMPlyer میاد رو حذف کرد؟
سلام.میخواستم بدونم کدک نمیشه رو powerdvd نصب کرد؟چون تو قسمت K-Lite_Codec_Pack نمیاد که روش ست کنم.بعضی فرمتها رو پخش نمیکنه
در قسمت پایین سمت چپ نوشته 3D. اون رو بزنید میتونید با عینک فیلم رو سه بعدی ببینید. تنظیمات بیشتر هم در منو راست کلیک قسمت وجود دارهنقل قول:
سلام.پلیرهای من هیچ فایلی رو اجرا نمیکنند.چند روز که ویندوز رو عوض کردم قبلا اصلا مشکل نداشتم ولی یکی دو روز بعد از نصب ویندوز این مشکل بوجود اومده."ویندوز مدیا پلیر" و "جت آیدیو" و "کا ام پلیر" فقط صدا پخش میکنن و مدیا پلیر کلاسیک ابتدا یک هشدار میده و صدا و تصویر رو خوب پخش میکنه ولی زیرنویس رو پخش نمیکنه.از نسخه های مختلفklit codek استفاده کردم.کدکهای ویندوز7 هم نصب کردم ولی فایده نداشت.ممنون میشم راهنماییم کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید درایورهای کامپیوتر رو دوباره نصب کنی درست بشه. شایدم مشکل از ویندوز باشه.نقل قول:
در کل زیاد برنامه نصب و حذف نکنید. بعد از نصب ویندوز من خودم km و vlc رو نصب میکنم دیگه مشکلی با پخش ندارم.
ممنون از راهنماییتون.کارن گرافیک رو دوباره نصب کردم حتا با نرم افزار آپدیت کردم و کاملا هم نصب شده و اروری نمیده فقط هنگام نصب klit اروز میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نرم افزارای دیگه خوب کار میکنن؟نقل قول:
اگه km کار میکنه ازون استفاده کنین. زیرنویسو خوب پخش میکنه. کلی هم تنظیمات برای زیرنویس داره
ببخشید من دوتا سوال در مورد ویندوز مدیا پلیر ویندوز مال 8.1 داشتم
من می خوام صدا را با کلید وسط موس کم یا بیشتر کنم و دوم مربوط به ندازه تصویر که می خوام تصویر به صورت 16.9 کشیده باشه می شه بگید چه کار کنم می خوام در ویندوز مدیا پلیر خود ویندوز باشه ها نه پلیر دیگه تشکر
با درود
یک مدیا پلیر معرفی کنید که سرعت تند فیلم برای نمایش داشته باشد.(نه به صورت پرش)
اگر این قابلیت در ویندوز مدیا پلیر و مدیا پلیر کلاسیک هست چگونه کار میکند با کدام دکمه .
ممنون
اگر هم قبلا توضیح داده شده معذرت میخواهم شماره صفحه را بگویید.
باز هم ممنون
درود. توي مدياپليرکلاسيک اگه کيلد کنترل+Up رو بزنيد سرعت نمايش تند ميشه.نقل قول:
سلام دارم با نرم افزار wamp server کار می کنم تمام مراحل زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو انجام دادم ولی به یه مشکل بر میخورم . مشکلم اینه که: مرحله 13 رو انجام میدم (مرورگر باز میکنم و Localhost/نام پوشه حاوی وردپرس در پوشه لوکال را وارد می کنم و در صفحه وارد شده شناسه و پسورد وارد می کنم) ارور میاد که چنین صفحه ای ندارم.
کسی بلده آیا؟؟؟؟؟
نمیدونم چیکارش کنم :n13::n13:
نقل قول:با سپاس به شمانقل قول:
ایا در ویندوزمدیا پلیر هم این قابلیت هست؟
ممنون عزیز
خواهش، توي مديا پلير ويندوز، راست کليک کنيد و از Enhancement گزينه Play speed settings رو بزنيد ميتونيد سرعتش رو کم و زياد کنيد.نقل قول:
من مشکلم اینه که وقتی hdmi رو به لپ تاپ وصل میکنم با Media Player Classic نمیتونم فیلمای با کیفیتو درست ببینم :/ علتش چیه؟
سلام
با پخش فیلم های HD و FHD با پسوند MP4(توسط km و pot) به صورت معمول مشکلی ندارم و هنگام پخش میزان مصرف CPU حدود 11 تا 18 درصده ، اما وقتی فیلم رو از روی نوار پخش جلو میزنم یا فیلم از ابتدا شروع میشه و یا میزان مصرف سی پی یو به شدت بالا میره و حدود 100 میشه! (core i3 2120)
هیچ بسته کدکی هم روی سیستم نصب نیست (xp sp3)
به نظر دوستان مشکل از کجاست ؟!
سلام
مشکل potplayer که زیر نویس را از چپ به راست یا همان برعکس نشان میدهد ( مثلا به جای بنویسه "سلام خوبی " می نویسه "خوبی سلام" ) باید به چه صورت حل کرد ؟؟؟
هیچ کس بلد نیست ؟نقل قول:
اقا من اخرین ورژن km رو ریختم هیچ مشکلی نداره فقط تصویر رو نشون نمیده !!!!!!!!
مشکل از کجاست ؟؟؟!!!!
ﺳﻼﻡ
ﭼﻂﻮﺭ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ اﺯ ﺷﺮ اﮔﻬﻲ ﻫﺎﻱ اﻳﻦ ﺑﺮﻧاﻣﻪ ﺧﻼﺹ ﺷﻢ
ﻭﻗﺘﻲ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﺎﻣﻪ ﺭﻭ اﺟﺮا ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺑﻌﺪ ﻣﺪﺗﻲ ﻧﺼﻒ ﺻﻔﺤﻪ اﮔﻬﻲ ﻣﻴﺎﺩ
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
ﺧﻴﻠﻲ ﻭﻗﺘﺎ ﺯﻳﺮ ﻧﻮﻳﺲ ﻛﻪ اﺟﺮا ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻳﻚ ﺧﻂﻲ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ اﺻﻻ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺧﻮﻧﺪ ﺑﺎ اﻳﻨﻜﻪ ﺯﻳﺮﻧﻮﻳﺲ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺑﺮاﺵ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﻛﺮﺩﻡ ﭼﻲ ﻛﺎ ﺭﻛﻨﻢ ﺗﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﺸﻮﻥ بﺩﻩ?
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
دوستان با اینکه فلش پلیر و مرورگرهام آخرین آپدیت هست وقتی میرم یوتیوب موقع بافرنیگ ویدیو ارور میده مشکل از چیه در ضمن فیلترشکن کریو استفاده میکنم
ببخشید من دوتا سوال در مورد ویندوز مدیا پلیر ویندوز مال 8.1 داشتم
من می خوام صدا را با کلید وسط موس کم یا بیشتر کنم و دوم مربوط به ندازه تصویر که می خوام تصویر به صورت 16.9 کشیده باشه می شه بگید چه کار کنم می خوام در ویندوز مدیا پلیر خود ویندوز باشه ها نه پلیر دیگه تشکر
سلام دوستان
از وقتی ویندوز 8.1 نصب کردم، با کدک ها مشکل دارم...
klite mega codec pack و Windows 7 and 8 Codecs Advanced رو نصب کردم
ولی بازم با نرم افزارهای jetAudio و km player و ... تو پخش فایل های تصویری مشکل دارم...
فقط vlc کار می کنه که اونم به خاطر این هست که از codec های خودش استفاده می کنه...
درایورهای گرافیک و صدا هم آپدیت هست...
باید چی کار کنم؟
کسی تو ویندوز 8 با مشکل کدک مواجه نشده؟
اگه منظورتون همه نوع فیلمیه اول راست کلیک کن و زبان برنامه رو فارسی کن. دوباره راست کلیک کن و از قسمت تنظیمات منوی پیشرفته رو انتخاب کن. حالا از قسمت تنظیمات پیشرفته تصویر کیفیت 3GH رو انتخاب کننقل قول:
سلام من یک مشکل عجیب برام پیش اومده
یکی دو روزه نرم افزار های پخش کنندم به شکل خیلی زیادی نورانی شدن! هم km player نسخه 3.7 , 3.8 هم power dvd 13/14 , winows media player
هر کدوم رو با نرم افزار پاک کننده قوی پاک کردم و دوباره نصب کردم همونجوری بود! حتی دوباره نشخه قدیمی تر رو دانلود کردم ولی فایده نداشت! از بین همه ی پخش کننده هام یک یکهو داغون شدن فقط winamp درسته... مشکل از چی میتونه باشه؟
این عکس ویدیو که با نرم افزار های بالا پخش کردم:
این عکس همون ویدیو که با winamp پخش کردم:
تشـــــــــــــکر
مولا علی (ع) میفرماید: بشنو و بفهم و به کار ببر تا رستگار شوی.
از امام رضا (ع) سوال شد: شب را چگونه صبح کردی؟ فرمود: شب را صبح کردم در حالی که خدا مرا میدید و جهنم جلوی روی من بود و حسابگران منتظرند که کار خوب کرده باشم مزدش را بگیرم و یا گنه باشد و عذاب شوم، صبح کردم در حالی که عمر به سرعت از من کم میشد.
سوره توبه آیه 56- مردم قسم یاد میکنند به خدا که ایشان از شما هستند و حال آنکه از شما نیستند، ولیکن ایشان میترسند از شما.
آیه 62- آیا نميداند اینکه هرکسی مخالفت کند خدا و رسولش را ابتدا از برای اوست آتش جهنم که همیشه در آن بمانند.
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟نقل قول:
با سلام
دوستان به تازگی اخرین ورژن برنامه KM رو دانلود و نصب کردم ولی مشکل زیرنویس فارسی دارم هر کاری میکنم حل نمیشه کسی با این مشکل روبرو شده ؟ ایا تونسته حل کنش؟
قبلاً باید میرفتیم توی تنظیمات و زبان عربی رو تعیین میکردیم الان هم همون کار رو کردم ولی مشکل حل نشد
سلام به دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنین
یه فیلم از اینترنت دانلود کردم که قبلا با کاام پلیر پخش می شد ولی حالا هر چی می خوام اجراش کنم هشدار می ده و باز نمی شه و ازم می خواد یا کد اپدیت کنم یا troubleshooting کنم یا ببندمش خلاصه نمی تونم بازش کنم ممنون میشم بفرمایید مشکل کجات و چطور حلش کنم
من مشکلی باهاش نداشتم. شاید ویندوز تازه نصب کردید و هنوز یونی کد رو درست نکردید. داخل تنظیمات region and languege option بشید .در تب آخر change system location را بزنید و پرشین رو انتخاب کنید. توی تنظیمات خود برنامه هم برید قسمت زیرنویها. فونت Arial یا هر فونت دیگه ای که فاری داره رو انتخاب کنید شاید درست بشه.نقل قول:
البته نوع فایلشو نگفتین. شاید بد نصب شده. دوباره حذف و نصبش کنید. به نظر من بهتره هم km و هم vlc media player رو روی سیستمتون نصب کنید. احتمالا با اون پخش بشه. در ضمن دوست عزیز سوالتون رو یه جا مطرح کنیدنقل قول:
سلام ممنون که جواب دادین نوع فایلمmkv هستش این فایل قبلا اجرا می شد ولی یه چند وقتیه دیگه اجرا نمیشه اگه بد نصب شده بود باید از اول اصلا اجرا نمیشد حجمش خیلی بالاست که نمی تونم دوباره دانلودش کنم اگه راهی هست مشکلش بدون دانلود دوباره امکان پذیر باشه ممنون میشم راهنمایی کنیننقل قول:
احتمالا شما قبلا یه برنامه دیگه نصب کردید که الان اونو ندارید. اون باعث شده که km بتونه فایلتون رو پخش کنه. من یه بار برنامه میکس و مونتاژ ادیوس رو نصب کردم، خیلی کدک های دیگه اضافه شده بود و فایلها با حجم و کیفیت خیلی زیاد پخش میشدن. به محض اینکه حذف شد دیگه هیچ برنامه ای پخششون نمیکرد.نقل قول:
اگه player یا convertor یا برنامه میکس و مونتاژی قبلا داشتید نصبش کنید.
بخشید من دوتا سوال در مورد ویندوز مدیا پلیر ویندوز مال 8.1 داشتم
من می خوام صدا را با کلید وسط موس کم یا بیشتر کنم و دوم مربوط به ندازه تصویر که می خوام تصویر به صورت 16.9 کشیده باشه می شه بگید چه کار کنم می خوام در ویندوز مدیا پلیر خود ویندوز باشه ها نه پلیر دیگه تشکرU
سلام در جواب نفر قبلی باید بگم که:
برای اینکه صدا را دکمه وسط موس تو گا اکلیر عوض کنید بای دتومحیط برنامه f2رو برنی بعد از general تب رو گسترش بدی و در قسمت موس و کیبور رو گزینه های جلویwheel صدا رو انتخاب کنی.
من یه سوال داشتم چطور این boxرو تو کا ام پلیر غیر فعال کنم هر چی فایل اجرا می دم اون منوش نمایش داده میشه مجبور می شم ببندمش تا تصویر برنامه کامل باشه!
فایل های mp3 من باز نمیشن اصلا و این پیغامشه.. خواهشن بگید مشکلش چیه بچه ها... مرسی
Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct
سلم بچه ها
فایل های mp3 من باز نمیشن اصلا و این پیغامشه.. خواهشن بگید مشکلش چیه بچه ها... مرسی
Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct
سلام
می خوام بدونم چرا چند وقتی هست که کاور اهنگام ظاهر نمیشه ؟؟؟!!!!!!!!!!!