دوستان وضعیت لگهاتون چجوریه..؟ مشکلی ندارید اصلا..؟
Printable View
بازی که کرک نشه کسی هم بهش توجه نمیکنه حتی اگر بازی بزرگی باشه!:)
کسی نسخه اصلی رو گرفته؟ ارور های بازی هنوز هم هست یا درست شدن؟
حامد لگ چیه سرور هاش درست بشه ارور نده لگ باز خوبه :31:نقل قول:
در کل بازی بزرگی مثل این که این همه طرفدار هم داشت اینجطور نباشه بهتره خبر هاش رو بزارین از وضعیت سرور ها و...
میانگین نمرات بازی در گیم رنکینگ هم از 55 نقد 87.60% هست.
میانگین نمرات در متا از 84 نقد 88 هست.
من یکی از دوستانم که باهاش به طور فیزیکی (نه مجازی) باهاش در ارتباط هستم میگه مشکل ارور و این چیزا خیلی وقته حل شده، فقط الان
لگ هستش که اغلب مشکل ما ایرانیاس، یه مقدارش برمیگرده به استفاده از پروتوکل SSL برای سرورهای بلیزارد در ایران که پینگ رو زیاد کرده و یه مقدارش هم به کیفیت نتی که داریم برمیگرده.
خودشم میگه صبح ها خیلی راحت کانکت میشه، اما ظهرها و بعد از ظهرها باید حتماً از VPN استفاده کنه...
الآن فروم خود بلیز هم که چک کردم خدا رو شکر خبری از داد و فریاد ملت نیست! نه کسی از ارور حرفی زده نه از لگ و این چیزا !
به جاش به یه پست که توش چندتا فن آرت جدید گذاشته بود بر خوردم که عکسارو براتون میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم چند وقت دیگه که بازیرو گرفتم میام اینجا در موردش توضیح میدم...
با اینترنت IP Static هم مشکل لگ درست میشه، تست کردم.
ارین مشکل لگ داره بازی ...سرعت و پینگ من هم همیشه ایده عال بودهنقل قول:
اما نه تنها من دوستام هم که به صورت فیزیکی ارتباط داریم با هم بازیو خریدیدم میگن لگ داریم....
تو همون فروم های خارجی هم کامنتهایی دیدم که همچنان از لگ شکایت داشتن.
سرورهای بازی ایراد دارن...البته نه ایراد نمی تونه تحمل حجم این همه بازیباز رو بکنه.
+
در مورد بازی هم بازی فوق العادست بهترین بازی سال هستش سنگ تمام گذاشته بلیزارد یعنی فن بازی هستی نخری از دست دادی ، بازی به معنای واقعی یک سرگرمی ناب و معتاد کننده هستش
ولی لگش باعث میشه بیشتر عصبانی بشی تا این که لذت ببری
به طور کلی این AH خیلی جنجالی شده و حتی توی جامعه ی آمریکا و اروپا هم هنوز برای عده ی زیادی قابل هضم نیست ...
...
البته با توجه به استفاده از SSL , پینگتون را نباید برای مثال نسبت به battle.net بگیرید و اون یک مقدار دیگه رو نشون میده + پینگ در داخل هر چقدر هم که مناسب باشه تا اون حد ایده آل فاصله زیادی داره.نقل قول:
مشکل لگ داره بازی ...سرعت و پینگ من هم همیشه ایده عال بوده
ولی جدای از اوضاع پینگ داخل , این کاملا درسته که مشکل Lag برای عده ی زیادی در سراسر جهان وجود داشته , البته نه به اندازه ی داخل که تقریبا گریبان گیر همه شده ...
ویدئوها / نقدها و موارد زیادی توسط افراد مختلف از جدی بودن و سراسری بودن این مشکل خبر می دادن , خصوصا توی بخش Hardcore Inferno افراد زیادی سر همین مساله هیروشون را از دست دادن !
بازی کردن Hardcore Inferno تو این اوضاع حماقتِ واقعاً ! عملاً با این پول تعمیر و اینچیزا هیروتون نابود میشه! اصلاً نباید طرفش رفت :|نقل قول:
قبلاً میرفتی تو سایت بلیزارد تو قسمت Populer Topics پر بود از داد و فریاد ملت بابت لگ و ارور و ... ، الان دیگه اوضاع خیلی آروم تر شده ولی باز هم مشکل هست...نقل قول:
اقا امروز جاتون خالی لگ نبود مدام بازی کردم (حقیقت رو باید گفت دیگه )
من همین جا اعلام میکنم بازی یک اثر جاودانه هستش. یعنی انقدر جذاب هستش که تا موقع نهار که میرسه نیان مانیتور رو خاموش نکنن متوجه نمیشی کی صدات کرد و کی موقع نهار یا شام شده :دی
کلا بازی طوریه که نمیشه ازش دل کند خیلی خیلی جزییات داره و همه رقمه میشه رفتار کرد خلاصه امیدوارم زود ه ک بشه ملت طرفدار بازی بازیش کنن که واقعا بلیزارد سنگ تموم گذاشته دمش گرم
+
یک چند تا عکس میگیرم میزارم حالشو ببرین.
بازی که حرف نداره. اصلا واژه شاهکار هم براش کمه.
اما در مورد لگ هم باید بگم که صبح ها خیلی خوبه و لگ کمه اما هرچی به شب نزدیک میشیم اوضاع خراب میشه.
با IP Static هم برای من درست نشد.
با چیز پی ان یه کم بهتر میشه اما نمیشه گفت خیلی فرق میکنه.
من نمودار نرخ ارسال و دریافت اینترنت رو که نگاه میکنم با نرخ ثابت 1 تا 5 کیلوبایت اطلاعات رد و بدل میکنه اما یه دفعه میره روی 100% و بعد از 5 تا 10 ثانیه دوباره برمیگرده به حالت اول. حالا اگر از شانستون تو اون زمان تو یه جای شلوغ یا وسط یه مبارزه سنگین باشین لگ میزنه. اینترنت من 1 مگ هستش ولی باز هم کم میاره
دوستان battletagتون رو بدین Add کنم ترجیحا کسانی که سخت پیگیر این بازی هستن 10-20 تا ایرانی Add کردم هییچ کدوم درست بازی نمیکنن
inferno رو با barbarian تموم کردم حالا میخام با کلاسایه دیگه inferno رو تموم کنم واسه Achiv
دوستان این بازی چند وقت پیش دانلود کردم ولی وقتی خواستم نصب کنم میگه باید به اینترنت وصل شی وقتی وصل میشم یه چیری آپدیت میکنه بعد منوی نصب میاد بعد از اینکه آدرس دادم دیگه نمیره و ارور میده میخام بدونم کسی به این مشکل خورده یا اصلا کسی تا حالا بازی کامل نصب کرده مشکل از dvd بازیکه من گرفتم یا برا همه اینجوریه
اینم بگم نه حالشو داشتم نه وقتشو که صفحه های قبل بخونم
سپاس از همه دوستان
اینو امتحان کننقل قول:
eng installer eu رو دانلود کن و مسیر اصلی فایلهای diablo3 رو بش بده
اقا یکی هم این وسط واسه ما توضیح میده که این بازی چجوریه ؟
انلاین باید بازی کنی یا تک نفره ؟ اگه تک نفره داره حال میده یا نه ؟ انلاینش چجوریاست ؟
کرکی میشه انلاین زد یا فقط اورجینال باید باشه ؟
من دیابلو های قبلی رو بازی نکردم اما وارکرافت و دوتا رو بازی کردم ؟ شبیه همن ؟ مشکلی پیش نمیاد که نسخه های قبلی رو بازی نکردم ؟
ممنون میشم مختصر توضیح بدید .
سبک بازی Action RPG هست و برای بازی کردن باید دائما آنلاین باشید ( حتی برای تک نفره )نقل قول:
هنوز کرک درستی منتشر نشده و کلا هم احتمال کمی میره که کرک مناسبی در آینده ی نزدیک منتشر بشه و باید Original تهیه بشه.
از نظر مقایسه با دوتا یک شباهت هایی وجود داره مثل قابلیت های مختلفی که هیروتون داره و lvl-up شدن و سرعت بالای Action بازی و ...
ولی در کل سبک دوتا Action RTS هست و از این نظر تفاوت زیادی وجود داره.
اگه با سری دیابلو آشنایی ندارید با این شماره به تنهایی , متوجه داستان فوق العاده ی این سه گانه نمی شید.
ولی از نظر گیم پلی اگه از بازی های Hero-Based خوشتون میاد مسلما این بازی رو نباید از دست بدید.
Blizzard، یک Time Line با شکوه از 20 سال فعالیت خودش در صنعت گیم تهیه کرده. خیلی ها با این شرکت خاطره های فراموش نشدنی دارن، خیلی ها با عنوان های ناب این شرکت ساعت های عمر خودشونو پای کامپیوتر گذروندن...
مرور این Time Line قطعا برای خیلی ها دلنشین خواهد بود.
بچه ها هیچ خبر جدیدی از کرک نیست؟ دارن روش کار میکنن یا به امید خدا ول کردنش؟!!! :41:
یه خبر فوق العاده خوب برای دوستداران بازی! Starter Edition بازی رایگان شده!
این نسخه به شما اجازه میده تا لول 13 و اولین باس یعنی Skeleton King پیشروی کنید.
درود کسی میتونه بازیو برام بفرسته اخه حوصله دانلود کردن ندارم
هذینه شم قبول میکنم
یکی برام بفرسته
کسی نمیفرسته؟؟
خب یعنی ما باید الآن چجوری این رو بگیریم؟ دانلود؟:20:نقل قول:
سلام.
بچه ها شما میتونید به سرور ها کانکت بشید ؟ مثله اینکه ایران lock کرده همه چیه بلیزاردو ! من تو wow هم نمیتونم برم :(
من wow رو نمی دونم ولی الان دیابلو دو شبی هست که کانکت نمیشه.نقل قول:
با شکننده هم میرم نمیشه. (کلا از خیر بازی گذشتم شاید تصمیم به فروختنش گرفتم)
ایران کلاً Battlenet رو Block کرده ! نه Diablo نه Starcraft نه Wow رو نمیشه بازی کرد!
خبرش تو کل نت پیچیده... :|
خــــــیلی مــــــمنون !!
من الان دقیق نگرفتم چی شد؟؟نقل قول:
حکومت خودش باتل نت رو block کرده یا بیلزارد به درخواست دولت ایران؟؟
نه مهدي ايران بلاك كرده. بيان برين فروم vg247 در عرض 2 روز 149 تا پست داده شده! يه نفر از بازيسنتر تاپيكو زده اونجا!نقل قول:
من امروز با سا---کس تونستم بازی کنم
اما خب شانس قطع شدن وسط بازی هستش
منم با س.ا.ک.س امروز بازی کردم.پینگم یه مقدار بالاتر رفته ولی خوب قابل تحمله.قبلا 150 بود الان 250 شده.
حسن بتل تگ تو چیه؟
البته به همه کسایی که میخوان با س.ا.ک.س یا چیز پی ان بازی کنن توصیه میکنم حتما حتما authenticator رو فعال کنن تا هی اکانتشون قفل نشه.
هادی جان من رو ادد کن
چجوری می شه اینکار رو کرد؟نقل قول:
سلام به همه
میگم کسی خبری از کرک نداره؟ دارن روش کار میکنن یا کلآ بیخیالش شدن؟ دیگه 4 ماه میشه که اومده بازی دیگه وقت کرک نیست؟:19:
یکی از دوستان چند وقت پیش گفت یک عکس بزار حالی کنیم منم گفتم حالی بدم...: دی
فقط حیف که نمیشه اصلا وارد بازی شد وگرنه از محیط هم قرارمیدادم.
سایز بزرگ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
میگم کسی خبری از کرک نداره؟ دارن روش کار میکنن یا کلآ بیخیالش شدن؟ دیگه خیلی میشه که اومده بازی دیگه وقت کرک نیست؟:n03:
دوستان دیگه تو تاپیک دیگه فعالیت نمیکنین یا دیگه دیابلو بازی نمی کنید ؟
من چند وقتی میشد که دیابلو بازی نمیکردم. اما الان 4 روزه یه کاراکتر monk رو 60 کردم و خیلی دارم باهاش حال می کنم. خداییش 49k دمیج میزنه در حد لالیگا
سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم و بعد اجراش کردم که ارور داد کسی میدونه باید چه کار کنم؟ اینم عکس ارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتی که دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار ممنون واقعآ از دوستان که اینهمه پاسخ های کاملی میدن!:n03::n29:
اینجا واقعا کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
کرک فعلا نداره. ممکنه هیچوقت کرک براش نیاد.نقل قول:
دارن روی سرورهای مجازی کار میکنن. که اونم مثل ورلد او وارکرافت چنگی به دل نمیزنه.
شما باید دی وی دی بازی رو میخریدی. دانلود فایلی با این حجم اصلا به صرفه نیست.نقل قول:
یا بار دیگه نصب کن شاید جواب داد ولی فکر کنم فایل دانلود شده مشکل داره.
در ضمن شما اکانت بلیزارد رو چند خریدی ؟
من اکانتشو نخریدمنقل قول:
مگه باید اکانت بخری؟