مثلا قرار بود اپراتور سوم رو راه بندازن و اینترنت پر سرعت بدن به ملت ! اون کار رو که نکردن هیچ همین خدماتشون هم دارن گرون تر و محدود تر می کنن ! چی بگم :13:
Printable View
مثلا قرار بود اپراتور سوم رو راه بندازن و اینترنت پر سرعت بدن به ملت ! اون کار رو که نکردن هیچ همین خدماتشون هم دارن گرون تر و محدود تر می کنن ! چی بگم :13:
نقل قول:
این طور که مشخصه ایرانشل میخواد در هر فصل از میزان حجم ارائه شده ش کم کنه ... :41:
جدا از این حرفا duncan جان امضاتو حال کردم :40: خداییش حرف نداره آخه منم با توپچی هام :5:
سرعتش که کلا چندوقتیه خیلی پایینه،از اونورم که حجم ها رو کم کردن.آخه این چه وضعیه؟!!!؟!!!!نقل قول:
دوستان من چرا با اینترنت ایرانسل نمی تونم فایلی رو از رو هاردم آپلود کنم ؟ شما هم چنین مشکلی دارید ؟
سلام
يه سوال
زياد از gprs استفاده ميكنيم .هنگام استفاده از gprs گوشي چقدر فاصله ازما داشته باشه بهتره تا امواج به ما صدمه نرسونه؟
کسی ندونست مشکل ما چیه ؟ خواهشا کمک کنید الان یه هفته هست لنگ آپلود یه فایل 3 مگابایتی هستم !:41:نقل قول:
( نزدیک خونمون هم کافی نت نیست برم اونجا ! )
چه جوري نمي توني؟ چي مي گه؟ با سايتهاي ديگه امتحان كردي؟ با گوشي آپلود مي كني يا با كامپیوتر؟
با ديال آپ امتحان كردي؟
این مشکل برای همه کسانی که از gprs ایرانسل استفاده میکنن وجود داره.نقل قول:
من خودم میخواستم یه آهنگ 2 مگابایتی رو آپلود کنم تقریبا میشه گفت یک ساعت صبر کردم ولی آخرش آهنگ آپلود نشد.
فکر کنم کلا gprs با آپلود مشکل داره وگرنه باید خیلی زود آپلود میشد.
برای آپلود از یه اینترنت دیگه استفاده کن و به امید gprs نباش که فقط به درد وبگردی میخوره
موفق باشی
فایلهای کمتر از یک مگابایت رو آپلود کردم من.
احتمالا مشکل داغ کردن گوشی یا از دست دادن آنتن داره که هنگ میکنه. بهتره از مودمهای سیمکارتی استفاده کنید به جای گوشی چون هم باتری اون خراب میشه هم خودش.
فکر کنم بستت اومده واسه من چون من یه ماهه زدم واسم 2 ماهه فعال شده الان 2 ماهه دارم استفاده میکنم:31:نقل قول:
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
بسته های ایرانسل: یک روزه 125mb 1000
یک هفته 600mb 2500
ماهیانه 2gb 10000
سه چهار درصد جلو میره و بعد متوقف میشه ! سایت های زیادی هم امتحان کردم از مدیافایر گرفته تا آپلودباز خودمون ، با کامپیوتر هم قصد آپ کردن دارم ،نقل قول:
در مورد دایال آپ هم آره قبلا که داشتم می تونستم آپ کنم ( البته طول میکشید ) الان روزی هزار بار آرزوی همون دایال آپ رو می کنم که ای کاش تلفن قطع نمیشد ! :37:
فکر کنم آخر مجبور شم برم دنبال کافی نت ، یه سوال ( که البته به این تاپیک مربوط نمیشه ! :31: ) قیمت کافی نت ها حدودا ساعتی چنده ؟ با توجه به سرعتشون . ( چون تا الان کافی نت نرفتم )نقل قول:
منظورت از مودم های سیم کارتی همون هایی هست که شبیه فلش هستن ؟ سرعتشون فرقی می کنه با گوشی ؟نقل قول:
زود باش برگردون بسته رو :31:نقل قول:
راستی قیمت یک هفته ای رو مطمئنی ؟ این طوری که میشه ماهی 2.4 گیگ با همون قیمت 10.000 تومان !!! و از بسته های یک ماه به صرفه تر میشه ! :18:
احتمالا دلیلش اینهنقل قول:
سه چهار درصد جلو میره و بعد متوقف میشه ! سایت های زیادی هم امتحان کردم از مدیافایر گرفته تا آپلودباز خودمون ، با کامپیوتر هم قصد آپ کردن دارم ،
در مورد دایال آپ هم آره قبلا که داشتم می تونستم آپ کنم ( البته طول میکشید ) الان روزی هزار بار آرزوی همون دایال آپ رو می کنم که ای کاش تلفن قطع نمیشد !
فکر کنم گوشیت مشکل داره یا قدیمی هست با یه گوشی دیگه امتحان کننقل قول:
فایلهای کمتر از یک مگابایت رو آپلود کردم من.
احتمالا مشکل داغ کردن گوشی یا از دست دادن آنتن داره که هنگ میکنه. بهتره از مودمهای سیمکارتی استفاده کنید به جای گوشی چون هم باتری اون خراب میشه هم خودش.
من که تا به حال مشکل آپلود نداشتم
ببین می تونی با خود گوشی آپلود کنی یا نه
کجا 2500 تومننقل قول:
بسته های ایرانسل: یک روزه 125mb 1000
یک هفته 600mb 2500
ماهیانه 2gb 10000
این لیست قیمتهاشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر وقت با گوشی به کامپیوتر وصل میشم بعد از حدود 20-30 دقیقه ارتباط با کامپیوتر قطع میشه و برای وصل شدن دوباره حتما بایدلپتاپ خاموش روشن کنم تا دوباره با بلوتوث وصل بشه !!!
چر کسی این مشکلو داره ؟؟ راه حلی داره ؟؟
مگه با بلوتوث هم میشه از اینترنت گوشی روی کامپیوتر استفاده کرد ؟! سرعتش فرقی میکنه ؟
خیر سرعتش فرقی که نمیکنه هیچ یک ریز هم قطع و وصل میشهنقل قول:
پ.ن:ایرانسل کلا با آپلود مشکل داره منم نتونستم چیزی آپلود کنم
گشتی توی همین بخش بزن کامل متوجه میشی ،آره میشه سرعتشم از خونه خیلی بیشتره///نقل قول:
ببخشید اشتباه گفتم قیمتها اینه:نقل قول:
1 روزه 1000تومن و 125mb
7روزه 4000تومن و 600mb
1ماهه 10000تومن و 2Gb
uppppppppp
این تاپیک قرار نیست استیکی بشه ؟
مجتبی ، همراه اول داری ؟
:20:
نه خیر عزیزم ، اسپم نزن : دی
قبلا بسته ی یک روزه 3 روزه شارژ میشد ولی الان چرا همون یک روز میشه؟؟
سلام ، به موقعشــــ اینکـار رو انجـام میــدم :46:نقل قول:
موفق باشیـد !:40:
هیچکسی مشکلی برای اپلود فایلها با ایرانسل پیدا نکرده؟
وی پی ا ن هم کانکت نمیشه؟چرا؟
یاهو مسنجر بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا هم نه؟چرا؟
یعنی هیچ راه حلی نیست؟
سلام دوستان
سرعت دانلود همراه اول برای شما چقدر هست؟
من ایرانسل دارم اما سرعت دانلودش از 5 بیشتر نمیشه
با این اوصاف اصلا به صرفه نیست 10000 تومن بدم برای یک ماه بهتره 3000 تومن بدم همراه اول ساعات کم مصرف استفاده کنم
سلام.
من هرکاری می کنم این gprs گوشیم فعال نمیشه . تا حالا 4,5 راه هم امتحان کردم هیچ کدوم جواب ندادن . وقتی ایرانسل اس ام اس رو میفرسته ذخیرش میکنم . اما بعدش که میخوام کانکت شم نمیشه.
چیکارش باید بکنم؟ ممکنه با اپدیت مشکلش حل شه؟
در ضمن گوشیم 5800 هستش
من ایرانسل استفاده میکنم سرعت همیشه بین 20 تا 35 هست ایرانسل هر کی استفادهنقل قول:
کرده سرعت همیشه بالا بوده ولی همراه اول برای من یه بار استفاده کردم سرعت دانلودش
از 3 بیشتر نمیشد در کل ایرانسل سرعتش بهتره تا همراه اول.
جاهای زیادی دیدم دوستان از دزدی ایرانسل میگفتن اما باور نمیکردم تا الان که خودم تجربش کردم سه تا بسته نامحدود پشت هم بعد از سه چهر روز در حالی که 500مگ هم دانلود نکرده بودم پرید کوفتشون بشه انشاله زهر مارشون بشه
سه بسته هم تاییدفعالسازیشون گرفتم اما کوفتش کردن با این پشتیبانی 700 مسخره
هیچی ایران با هیچی هیچ جای دیگه نمی بره افغانستان هم بهتر اینجاست:2:
من از ایرانسل استفاده کردم سرعت از 5 بالاتر نرفت .:41: ولی چطور واسه تو بین 20 تا 35هست؟؟نقل قول:
میدونی دوست عزیز از همه با هم فرق میکنه مثلا همراه اول برای من از 3 بیشتر نمیشه ولی ازنقل قول:
بعضی دوستان چند برابره الان برای من ایرانسل همیشه بین همین 25 تا 35 هست دانلودش
بعضی مواقع البته خیلی کم تا 50 هم میره میگم از همه ی نحوه س سرعتشون با هم فرق داره
و دلیلشو نمیدونم.
نقل قول:
من از ایرانسل استفاده کردم سرعت از 5 بالاتر نرفت . ولی چطور واسه تو بین 20 تا 35هست؟؟
دلیلش کاملا واضح و مشخصهنقل قول:
میدونی دوست عزیز از همه با هم فرق میکنه مثلا همراه اول برای من از 3 بیشتر نمیشه ولی از
بعضی دوستان چند برابره الان برای من ایرانسل همیشه بین همین 25 تا 35 هست دانلودش
بعضی مواقع البته خیلی کم تا 50 هم میره میگم از همه ی نحوه س سرعتشون با هم فرق داره
و دلیلشو نمیدونم.
چون فعلا تو ایران تو تکنولوژی برای اینترنت وجود داره یکیش GPRS هستش که سرعتش در حد دیال آپ هست و یکی هم EDGE که سرعت تا 50 هم می تونه باشه
و حالا سرعت تو منطقه شما به این بستگی داره که اونجا اپراتورها کدوم سرویس رو ارائه بدن GPRS یا EDGE
برای فهمیدنش هم باید به علامتی کنار آنتن گوشی نوشته شده دقت کنید اگه G باشه یعنی تو منطقه شما GPRS وجود داره و حداکثر سرعت دانلودی شما می تونه در حد دیال آپ باشه ولی اگه E نوشته شده باشه یعنی تو منطقه شما EDGE وجود داره و می تونید ازش استفاده کنید
اره مربوط به منطقس من تو انزلی از ایرانسل استفاده میکنم پدرمو در میاره:2: ینی فقط اگه مسئله مرگ و زندگی باشه میارزه ازش استفاده کرد ولی خیلی مواقع کمی هم هست که سرعتش خوبه !.ولی رودسر خودمون عین هلو میمونه همیشه.:31:
من اون علامت E هم نوشته ولی اگه نبود فک کنم بهتر میبود سرعتش :31:نقل قول:
برای فهمیدنش هم باید به علامتی کنار آنتن گوشی نوشته شده دقت کنید اگه G باشه یعنی تو منطقه شما GPRS وجود داره و حداکثر سرعت دانلودی شما می تونه در حد دیال آپ باشه ولی اگه E نوشته شده باشه یعنی تو منطقه شما EDGE وجود داره و می تونید ازش استفاده کنید
چرا این ایرانسل بعضی مواقع که وصل میشیم یهو قطع میشه دیگه وصل نمیشه
یه بار من 1000 تومان شارژ کزدم 30 مگابایت استفاده کردم دیگه وصل نشد و پرید
خیلی مسخره هست بعضی مواقع....
این اواخر هم سرعت ایرانسل خیلی پایین اومده به طوری که گاهی وقتها با گوگل هم مشکل دارهنقل قول:
من اون علامت E هم نوشته ولی اگه نبود فک کنم بهتر میبود سرعتش
شاید شما اون موقع امتحان کردی
مطمئن هستید؟نقل قول:
یه بار من 1000 تومان شارژ کزدم 30 مگابایت استفاده کردم دیگه وصل نشد و پرید
احتمالا ایرانسل روزها اعتبار رو از همون کیلوبایتی 5 ریال کم می کنه و شبها هم از 1 ریال
که با این حساب شما روزها فقط یک پنجم از حجم گفته شده رو می تونید استفاده کنی
دوستان توجه کنند
من اول تیر یه بسته یک ماهه گرفتم که نوشته بود تا اول شهریور می تونی ازش استفاده کنی یعنی دوماه من هم به خیال این که دوماه وقت دارم زیاد دانلود نکردم تا اعتبار هدر نره ولی امروز که یه ماه از اعتبار بسته گذشت دیدم وقت نمی شه شارژم رو نگاه کردم دیدم نوشته شما اعتباری در حساب GPRS ندارید شارژ خودم رو که دیدم از 1500 تومن شده بود 1 ریال یعنی ایرانسل یه ماه بیشتر می نویسه
پس مراقب باشد شما هم مثل من اشتباه نکنید
امروز هم که دوباره بسته رو زدم دیدم نوشته تا اول مهر وقت داری از اعتبارت استفاده کنی ولی احتمالا بازم همون اول شهریور میخواد تموم بشه
نه میدونی من شارژ که کردم وصل شدم یه 30 دقیقه ای وصل بود بعد قطع شدنقل قول:
هر کار کردم وصل نشد مهلتشم تا 2 روز بود که تو این دو روز وصل نشد و پرید.
سلام دوستان من یه بسته افزایشی 1 ماهه گرفتم تا از gprs رو کامپیوتر استفاده کنم
حالا مشکل اینجاست که تو گوشی من بالای گوشی علامت E میاد ولی سرعت از دایل آپ هم کمتره برای استفاده از فناوری edge کار خاصی باید انجام بدم؟
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی حساب بسته افزایشی رو چک میکنم مینویسه مثلا مانده حساب شما 20000 ریال این بر حسب همون ریاله یا بر حسب کیلو بیت
------------------
اقا من یه ایپد گرفتم
میخواستم ببینم برای استفاده از اینترنت همراه اول بگیرم یا ایرانسل؟
سرعت هرکدوم رو اگه اطلاع دارید بگید
درضمن مصرفم هم زیاده
مطمئنم محدودیت ایرانسل برای 1یه هفتم هم جواب نمیده چه برسه به 1 ماه
اگه با سرعت خیلی کم و قطع بودن های اینترنت همراه اول مشکل نداری همراه اول بگیر که نا محدود باشه ولی من همین الان بگم که اگه همراه اول گرفتی فقط اسمن اینترنت داری ولی رسما هیچکار نمیتونی بکنینقل قول:
[QUOTE=Havbb;6312811]اگه با سرعت خیلی کم و قطع بودن های اینترنت همراه اول مشکل نداری همراه اول بگیر که نا محدود باشه ولی من همین الان بگم که اگه همراه اول گرفتی فقط اسمن اینترنت داری ولی رسما هیچکار نمیتونی بکنی[/QUOTE]
به نظر من به اینترنت همراه اول اسمن هم نمیشه گفت اینترنت ... چند مدتیه خیلی سرعتش افتض شده :41:
توی لود کردن پیج نصف دایالاپ هم سرعت نداره!!!
من یه بار همراه اول استفاده کردم برای 77 پشتم بس بود اون موقع گفتم صد رحمت یا دایل اپ.........