اگه با اینکار ولتاژ فعال نشه و با هیچ نرم افزار ی هم نتونید ولتاژ بدین گرافیکتون hardmod است و باید سخت افزاری ولتاژ بدین به gpu و چیپ های رمنقل قول:
Printable View
اگه با اینکار ولتاژ فعال نشه و با هیچ نرم افزار ی هم نتونید ولتاژ بدین گرافیکتون hardmod است و باید سخت افزاری ولتاژ بدین به gpu و چیپ های رمنقل قول:
سلام دوستان.امیدوارم حال همتون خوب باشه
راستش من گرافیک 6750 سافایرم رو تا 870 / 1250 اورکلاک کردم (800 / 1200 هم مشکل داره:37:).ولی در بازی مشکل پیدا میکند! یعنی مثلا یکدفعه میبینی چند ثانیه بازی قفل میکنه.در حالی که با Fun mark و هر نرم افزاری که فکرش رو کنید تست پایداری گرفتم و کاملا اوکی بود.بدون مشکل خاصی.ولتاژ هم ندادم.بنظر شما مشکل از کجاست؟دماش هم ماکس تا 83 میره
ممنون
در تست furmark خرابی در تصویر نداشتین ؟
این مشکل شما هم میتونه از کمبود ولتاژ گرافیک باشه هم دمای بالای گرافیک و هم کمبود پاور و ضعیف بودن اون
تست باید چقدر باشه؟ تو تست 10 15 دقیقه ای هیچ خرابی نداشتم!! حالا باز دوباره بیشتر میذارمنقل قول:
فعلا 800/1200 پایدار هست..بتل فیلد 3 رو هم رو اولترا بازی کردم خیلی روون بود...:21: والا دماش از 80 تجاوز نمیکنه.حتی جای گرافیک روی کیس فن 12 سانتی نصبه.پاور هم 600 وات real هست
راستی یک سوال دیگه.تو بایوس جای 12v نشون میده 11. ... دقیقش یادم نیست(جایی که میگه در هر شاخه چقدر ولتاژ در جریانه).در حد خیلی کمی از 12 کمتره.بنظر شما درسته؟
ممنون
ولتاژ پاور رو میخوای بگیری با مولتی متر بگیر دقیق تره
ممنون مهرداد خان.یک سوال دیگه.چرا دمایی که GPUZ نشون میده از FUNMARK بیشتره؟ کدوم درسته؟ یا فان مارک حداکثر تا 83 82 میره ولی اون یکی 90 - 100 هست!!نقل قول:
تا چند درجه برای استفاده مداوم خوبه؟ یعنی بعضی مواقع بازی کنم ولی همشه رو همون تنظیمات باشه؟
دیگه دما زا 85 بالاتر نره بهتره
اگه تو بازی از این مقدار بیشتر نمیشه و خرابی در تصویر ندارین مشکلی نداره
سلام
می خوام ولتاز کارت گرافیکو تغییر بدم و با هر نرم افزاری امتحان میکنم ولتاز لاک هست.نظر دوستان چیه؟ xfx 6790 1g 256
روش سخت افزاری چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نرم افزار msi after burner هم تست کردین ؟ از داخل تنظیماتش میشه unlock کرد اگه نشد یا باید بایوس گرافیک آپدیت بشه یا گرافیک سافت مود نیست باید سخت افزاری ولتاژ بدین بهش در اصطلاح modding کردننقل قول:
نقل قول:
بایوس رو لپدیت کردم .بازم unlock نشد (مثل پست 601)
ولی با این بایوس تونستم بیشتر اور کنم.بدون مشکل.دما هم از 86 بالا نمیره با furmark تست گرفتم
اگه میخوای بیشتر اور کنی باید با نرم افزار radeon bios editor با پارامترها ور بری ولی همین مقدار اور کافیه بهتره دما از 80 بیشتر نشه
نقل قول:
اخرین ورزنش 6790 رو نداره
شما با این نرم افزاری که گفتم کار کردین ؟
نه خیلیولی بدون انتخاب مدل گرافیک بایوس رو لود کردم برقشو کورکلاک و مموریکلاک رو یک کم بالا بردم فلش زدم .ریست شد ولی صفحه ابی اومد.بعد با یه نرم افزار دیگه از توی داس98 بایوس خودشو ریختم درست شدنقل قول:
پس همین مقدار اور فکر کنم کافی باشه
سلام.
کارت گرافیک من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد.
:sq_18:آیا امکان اورکلاک این کارت گرافیک وجود دارد؟
:sq_12:تا چه میزان کارایی کارت افزایش خواهد یافت؟
:sq_25:برای اورکلاک کردن به چه امکاناتی نیاز هست؟
بله است از نرم افزار msi after burner استفاده کنید
میزان core clock و memory clock رو بگین
فکر کنم بتونید ولتاژ هم اعمال کنید
لینک کرده بودم به آدرس سایت تولید کننده. دوباره میزارم :نقل قول:
core cllock و memory clock رو هرکدوم برای تست 50 مگاهرتز افزایش دهین و با نرم افزارfurmark تست پایداری بگیرین
نه خرابی در تصویر باید باشه و نه دما از 80 بالاتر بره
میتونید speed fan رو هم دستی زیاد کنید اگه فن pwm باشه و با توجه به دما دورش بالا بره دیگه نیازی به این کار نیست
من لپ تاپم جی تی 540 ام هستش .. اگه میشه راهی رو بهم بگید که با نرم افزار اینو کمی اروکلاک کنم ... تو کارتهای amd نرم افزاری کریستال فابریکی قسمتی داره که overdrive بود که من با اون کارت رو یه خورده اور میکردم ولی این جی فورس نداره اینو چکار کنم؟
اورکلاک سی پی یو و گرافیک در لپ تاب به دلیل بالارفتن دما توصیه نمیشهنقل قول:
خوب الان مثلا بگو 50 درجه باشه بشه 60 تا چیزی میشه ؟ سی پی یو که خوبه میخوام گرافیک یه یه خورده ببرم بالا همچین 10 درصد هم قوی تر بشه کافیهنقل قول:
سلام دوستان!
عکس زیر ، گرافیک منو نشون میده!
میخوام اورش کنم!
پاورمم GP535A green تشریف داره!
یه دفه خودم تمام کلاکا رو 300 تا اضافه کردم!تو تست فورمارکم دما هم با سیستمی ک پیاده کردم ، بالای 75 نرفت!
ولی یهو خطا میدادو میامد بیرون!
یه راهنمایی بکنین تا بتونم یه اور پایدار داشته باشم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ارورشم گذاشتم!
به نظر میاد ک مشکل مال درایوره!
ولی درایورم نسخه 306.23 هست!
مگه از 1 ماه پیش نسخه جدید ترم اومده؟
میتونی از نرم افزار msi after burner استفاده کنینقل قول:
درایور که همیشه باید آپدیت بشه ولی 300 تا؟نقل قول:
شما با کدوم نرم افزار 300 تا اضافه کردین؟
core clock از 700 تا چند بردین ؟
و memory clock >؟
shader رو بر core تقسیم کردم ک ضریب بینشون بدست بیاد ک شد 2.57
بعد shader رو 300 تا بردم بالا و 2100 رو بر 2.57 تقسیم کردمو به core عدد دادم!
مموری رم 300 تا بردم بالا!
مشکل حرارتی نداشتم!
فقط موقع تست همین پیغامی ک گذاشتمو میداد!
راستی با استفاده از خود تیونر nvidia ;ک رو خود درایورم نصب کردم انجام دادم!
اخه ریوا تیونر درایورمو نمیشناسه!
evga ... هم واسه شیدر تیونر نداره!
با msi after burner اورکلاک کنیدنقل قول:
با نرم افزار furmark تست پایداری بگیرید اگه خرابی در تصویر بود باید به گرافیک ولتاژ بدین
در ولتاژ دادن به گرافیک هم احتیاط کنید
دما از 85 بیشتر نشه در لود
الان ولتاژم 1.1 هست!
سقف امنش چقدره؟
این پیغامه رو خود furmark میده و از تست خارج میشه!
واسه هر پله چقد رو تست بزارم؟
چندتا چندتا برم بالا؟
در بازه 20 میلی ولت برید بالانقل قول:
واسه هر پله چقد رو تست بزارم؟
سرعت کلاکا رو چند تا چند تا ببرم بالا؟
ببینید شما کلاک رو تا جایی ببرید که بی نیاز از ولتاز باشه پیشنهاد میکنم از حالت دیفالت شروع کنید و پله پله برید جلو مثلا بار اول 50 مگاهرتز زیاد کنید پارامترهارو بعد برید جلو تا زمانی که پایداره وقتی دچار ناپایداری شد ولتاژ اعمال کنید به صورت پله پله تا پایدارینقل قول:
اینطوری باید اورگلاگ کنید
و آخرین سوال!
اون خطای furmark رو چکار کنم؟
مسخرشو در آورده!
از بعد 10 دقیقه این پیغامو میده!
در حالت دیفالت گرافیک هم این ارور هست ؟نقل قول:
درایور موجود را از سیف مود پاک کنید و آخرین ورژن رو نصب کنید ببینید چی میشه
اینطور ک به نظر میاد درست شد!
خب حالا رسیدم به جایی ک رو تصویر موقع تست ، خرابی دیده میشه! دما همچنان 68
و خواستم ک ولتاژ اضاف کنم!
ولی نمیشه!
تو هیچ کدوم از تیونرام نمیشه ولتاژ بدم!
حالا چکار کنم؟
یعنی ولتاز برات غیرفعاله ؟نقل قول:
تو تنظیمات خود نرم افزار msi after burner ببین میتونی ولتاز رو آنلاک کنی ؟
اگه نشد گرافیک سافت مود نیست و هارد مود است باید مودینگ کنی با پتانسیومتر روی چیپ pwm مقاومت رو تغییر بدی تا ولتاژ زیاد کم بشه
آری غیر فعال است!
و تیک آنلاک رو هم زدم!
فک کنم همین طوریه ک شما میگی!
خالا واسه انجام خط آخری ک نوشتین چکار کنم؟
یکم خطریه ارزش نداره بکنی اینکارونقل قول:
به همون مقدار کلاکی که پایداره بسنده کن
ولی یک بار روی یک گرافیک مودینگ کردم خیلی دقت میخواد
ok
ولی آرزوها داشتم واسه این کارته!
میخواستم همه چیشو تا 500 تا ببرم بالا :sq_3:
اقای ناظر لطفا اگر نسخه افتر برنر اکستریم رو دارید به بنده لطف کنید چون افزایش ولتاژ در نسخه معمولی محدود هستش چون میخواهم با نیتروژن خنکش کنم
اقای ناظر لطفا اگر نسخه افتر برنر اکستریم رو دارید به بنده لطف کنید چون افزایش ولتاژ در نسخه معمولی محدود هستش چون میخواهم با نیتروژن خنکش کنم