نقل قول:
طبيعيه.
احتمالا تو تنظيمات گزينه ي erase after 10 error رو زده بوده كه وقتي رمزو اشتباه بزنه گوشي رو كلا پاك ميكنه.
يه بار ريستور كنه حله.
اموزشش هست
نقل قول:
طبيعيه.
احتمالا تو تنظيمات گزينه ي erase after 10 error رو زده بوده كه وقتي رمزو اشتباه بزنه گوشي رو كلا پاك ميكنه.
يه بار ريستور كنه حله.
اموزشش هست
سلام
چرا من فایل QuickPwn 2.1 رو می خوام باز کنم erore میده ؟
اینکه فیلش خرایه رو بهم میده .
ویندوزم xp ?
لطفا راهنمایی کنین .. مرسی
سلام من گوشیم آنتنش برگشت و درست شد
اما مشکلی که دارم واسه جیلبرک آن است
با یرنامه redsnow یه فایل رستور دیگه رو که باز میکنم فعال میشه و شروع به عملیات میکنه و در آخر هم نتیجه ای نداره !!!
حالا از کجا بدونم گوشیم جیلبرک شده یا نه ؟
جواب سوال قبلیم رو هم بدین
ممنون
زمانی که گوشی جیلبریک میشه آیکون cydia توی منو ظاهر میشه و اگه با blackrain جیلبریک کنی آیکون blackrain توی منو ظاهر میشه.نقل قول:
دوست عزیز!!! من کی گفتم شما با redsn0w جیلبریک کن!!!نقل قول:
اصلا گوش میدی من چی میگم؟!
میگم باید با blackra1n جیلبریک کنی!!!:19::19::19::19::19::19:
خوب با blackra1n وقتی جیلبریک کردم هنگامی که می خواست cydia قخ دانلود کنه بهم erore می داد !!!
باشه دوباره این کارو میکنم ببینم چی میشه !
مرسی
راستی نرم افزار که می خوام نصب کنم نصب نمی شه . یعنی همشون erore میده ..
و نرم افزار anyring رو چه جوری باید نصب کنم ؟ چون پسوندش .deb هست ..
anyring.2.0.cracked.sg1.deb ؟؟؟؟
شما تا گوشیت رو جیلبریک نکنی نمیتونی هیچ فایل کرک شده ای نصب کنی.فایل های deb هم کرک شده هستند و برای نصب نیاز به یه برنامه ای غیر از آیتونز داره مثل ifunbox و یا pcsuite , ..... و این برنامه ها هم فقط گوشی جیلبریک شده رو میشناسه.
راستی شما چه ورژنی روی گوشیت ریختی؟اگه 3.1.2 ریختی به نظرم با blackra1n RC3 امتحان کن.
سلام من ای فایلو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم . و فکر کنم همین نسخه ای که شما گفتینه .
من نسخه 3.1.2(7D11) رو نصب کردم . و آیکون برنامه blackra1n رو توی گوشیم میبینم اما سیدیا را دانلود نمیکنه . یکم میره جلو اما دیگه نمیره ..
بعد من با ifunbox کار کردم . چه طوری فایل های .deb رو باید توی گوشیم نصب کنم ؟
شما اول جیلبریک کن و Cydia رو نصب کن، بعد برو دنبال نرم افزار!نقل قول:
اگر درست جیلبریک کرده باشی ( صرف نظر از نصب cydia ) باید اول یه بازی free نصب کنی!
برای اینکار با iTunes Store یه بازی فری مثل BatteryStatus نصب کن بعد این کار دیگه میتونی بازی های کرک شده هم نصب کنی.
سلام دوستان ، قیمت گوشی آیفون 3GS رو می خواستم.
دو نسخه ی 8 و 16 گیگ.با تشکر!
سلامنقل قول:
ممنون
می تونید لینکشو برام بذارید
سلام . من نمی دونم چرا این cydia ئد دانلود نمیشه !!!
آقا یه کاری کن . شما اسم و مشخصات کامل دستگاه وایرلستونو بهم بدین من یه دونه بگیرم . چون با وایرلس دوستم هم آزمایش کردم نشد . مشخصات کامل وایلرستو کامل بهم بده و اینکه این دستگاه هر نوع اینترنتی را میتونه share کنه . مثلا dial up ya adsl 128.256 با یوزر و پس یا با آی پی ؟ بعد با xp & wista & 7 ساپورت میکنه یا نه !!!
راستی قیمتشو هم بگو که میخوام فردا بگیرم
مرسی از لطفت
لینک نداره دوست من!نقل قول:
باید با برنامه ی iTunes که مال شرکت اپل هست و بصورت رایگان میشه از سایتش دانلود کرد، این کار رو انجام بدین. احتمالا دوستتون این نرم افزار رو دارن چون فوق العاده کلیدی هست!
نرم افزار رو اجرا میکنین و گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنید، بعد دکمه ی Restore رو میزنید. بقیه کارها تقربیا ساده هست...
البته باید به یه سری نکات توجه کنن! گوشیشون فکتوری آنلاک هست، یا لاک؟
من که از wi-fi لپتاپم استفاده میکنم! هر لپتاپی که wi-Fi داشته باشه، این امکان رو داره...نقل قول:
چطوری مجتبی جان؟:46:نقل قول:
مدل 3GS دیگه 8 گیگی نداره! فقط 16 و 32 داره.
قیمتش هم متغییره!
از 860 تومن دیدم تا 1200 !
این تاپیک مال قیمتش هست:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=371295
آقا همه ی حرف های شما درست . حالا یه راه دیگه ای نیست که من این cydia رو دانلود نکنم و مشکلم حل شه ؟
بصورت دستی هم میشه که من تا حالا انجام ندادم!نقل قول:
آموزشش رو براتون میزارم، اما بهتره یه دور دیگه Restore و جیلبیریک کنید ببینید میشه یا نه
سلام
میگم من از توی blackra1n . snow رو میتونم دانلود کنم اما cydia va rock رو نمینپتونم دانلود کنم !!!!
آقا به سلامتی cydia نصب شد ... صلوات :d
سلام
میگم من واسه اولین بار سیدیا رو نصب کردم و اولین بار که باز کردم ازم 3 تا گزینه خواسته ؟ کدوم رو بزنم ؟
User ( Graphical Only ) , Hacker (+ Command Line ) , Developer ( No File ) .,k
حل شد اقا
خوب حالا بهم بگیدن چجوری فایل های .deb رو با iphonebux نصب کنم ؟
سلام . چطوری میتونم mms و delivery اس ام اسمو راه بندازم ؟
بعد چرا با اینکه سیدیا نصب شده بازم نمی تونم توی گوشیم نر افزار نصب کنم ؟
delivery o فعال کردم ..
به ، چطوری کسری جان؟!خوبی:10:؟!نقل قول:
ممنون بابت قیمت:11:...
ولی آخه چجوری؟!از 860 تا 1200؟شاید این تفاوت قیمت به خاطر حافظه هاشون باشه!
حالا این قیمتا مال کجان؟!رشت دیدی یا تهران؟!
خوب حالا بهم بگیدمن چجوری فایل های .deb رو با iphonebux نصب کنم و ام ام اس رو چطور فعال کنم ؟
ممنون دوست عزيزنقل قول:
نه دوستم اين چيزا رو نداره بايد خودم واسش دانلود كنم
نمي دونم لاك هستش يا فكتوري آنلاك، چون داداش دوستم اونو از انگليس واسش آورده دوستمم زياد وارد نيست و منم از اون بدتر
ممنون ميشم اگه كمك كنيد
سلام ميكم وقتب با app store يه فايلي رو مي خوام دانلود كنم بهم erore شماره ١٠٠٩ ميده ً، واسه جيه ؟!!!!
پیشنهادم اینه که از آخرین ورژن pc suite استفاده کنی.همه چیش کامله و حتی فایل های deb هم به راحتی نصب میشه،حتی از خود cydia هم میشه نرم افزار دانلود و نصب کرد (این قابلیت واسه کسانی خوبه که وایرلس ندارن مثل خود من)نقل قول:
این بدلیل تحریم ایران هستش که اجازه دانلود به آی پی ایران داده نمیشه.باید از یه قیلتر شکن استفاده کنی.نقل قول:
سلام . من گوشیمو جیبریک کردم و سیدیا هم نصب شده مرتب و با iphonebux هم که باز می کنم مینویسه Iphone(Jailed) l
اما نمی تونم هیچ نرم افزاری رو با itunes بریزم توی گوشیم .
erore :
the application "name applacation" was not installed on the iphone becuase an unknown error occurred(0XE8008001)l
این واسه چیه ؟
من با گوشیم از داخل app store که میخوام دانلود کنم eror 1009 میده این واسه چیه ؟
ام ام اس رو چطور میتونم فعال کنم ؟
متاسفانه گوشی که بالا نمیاد! اگه میومد از منوش میشد فهمید! اگر امکانش هست، بگین زنگ بزنه جایی که خریده، بپرسه!نقل قول:
البته الان هم میتونم بگم چی کار کنه تا درست بشه، اما ممکنه گوشیش آنتن نداشته باشه، که برای اونکار، باید یه سری عملیات دیگه انجام بده! اگه شما از بابت unlock بودن یا نبودن مطمئا بشین، میتونیم با تجهیزات کاملا کار رو شروع کنیم:31:
از تهران تا رشت!نقل قول:
ببین، گوشی تاپ، همینه! به خدا دو هفته پیش رفته بودم تهران، از طبقه اول شروع کردم به قیمت کردن HD2!
از 740 قیمت گرفتم، تا 1200!!! باورت میشه؟! تو یه پاساژ، این همه اختلاف قیمت!
740 - 760 - 850 الا آخر، همه جورش بود!
همین موبایل فروشی کسری، که مال دوست خودم ( کسری:31: ) هست، میده 1250! من گوشی خودم رو از اون گرفتم، 3G Unlock factory هست، بعد همین گوشی رو که این میده 1250، گلسار دوستام قیمت کردن 1200! یعنی از سر شهر تا اونور، 50 تومن اختلاف قیمت! شاید تو یک میلیون، 50 تومن عددی نباشه، اما فکر کن با 50 تومن چقدر وسایل جانبی میشه واسه همین گوشی خرید!
یا همون HD2 رو، فقط یک نفر تو رشت میاره! اون تموم کرده بود، ما میرفتیم جایه دیگه، اونا همه زنگ میزدن به این ( این تیکش خیلی خنده داره! ) بعد این پای تلفن میگفت مثلا یه هفته دیگه 4تا میارم، 800 میدم بهتون، اینا میگفتن: من الان زنگ زدم نمایندگی، گفتن که همه ی گوشی های HD2 دوربینشون مشکل داره، شرکت داره جمع میکنه، درستش میکنه، دوباره تو بازار پخش میکنه!:18: آخه چرا دروغ میگی؟!!!!!!
بعد میرفتیم مغازه همون مرده، به اینا فوحش میدادیم:31:
خب حالا بگين چطور از طريق itunes گوشي رو restore كنم، براي داشتن خط هم اگه خط نداشت ازتون دوباره كمك مي گيرمنقل قول:
ممنون:40:
اول از همه با قیلتر شکن از آدرس زیر، آخرین نسخه آیتونز رو دانلود کنید:نقل قول:
حالا که دارید Restore میکنید، بهتره که آخرین ورژن فریم ویر رو بریزیم رو گوشی!کد:http://apple.com/itunes/download
بنابراین از سایت زیر، آخرین نسخه ی فریم ویر رو دانلود کنید ( حجمش در حدود 200 مگابایت فکر کنم باشه ) فقط نسخه ی درست رو انتخاب کنید! من احتمال میدم مدل گوشی 3G باشه! نه 3GS! به هر حال، این دیگه چیز تابلویی هست! از دوستتون سوال کنید که مدل گوشیش 3G هست یا 3GS و از لیست پایینی سایت، فریم ویر 3.1.2/7D11 رو دانلود کنید. توجه کنید که سه نوع آیفون تو لیست هست! آیفون معمولی (2G) آیفون 3G و 3GS پست درست انتخاب کنید:
حالا آیتونز رو نصب کنید، برنامه رو اجرا کنید، بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید، باید صفحه مثل پایین شده باشه:کد:http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
اون دکمه ی Restore رو میبینید؟ خوب، دکمه ی Shift رو نگه دارید، حالا ازتون فایل فریم ویر رو میخواد، فایلی که از سایت دوم دانلود کردید. اون فایل رو بهش بدید، شروع میکنه به انجام عملیات restore.
در نهایت، از شما میخواد به اینترنت وصل باشید تا با سرور سایت ارتباط برقرار کنه و از رو سریال نامبر گوشی، تشخیص بده که آنتن بده یا نه! که حالا اینجا بسته به شانس و اقبال ما داره! شما تا اینجا برو، تا بعد...
سلام . من گوشیمو جیبریک کردم و سیدیا هم نصب شده مرتب و با iphonebux هم که باز می کنم مینویسه Iphone(Jailed) l
اما نمی تونم هیچ نرم افزاری رو با itunes بریزم توی گوشیم .
erore :
the application "name applacation" was not installed on the iphone becuase an unknown error occurred(0XE8008001)l
این واسه چیه ؟
من با گوشیم از داخل app store که میخوام دانلود کنم eror 1009 میده این واسه چیه ؟
ام ام اس رو چطور میتونم فعال کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند وقته که جواب مارو نمی دین چرا ؟
وقتي iphone رو به pc وصل مي كنم كامپيوتر شناساييش نمي كنه
نمي دونم چرا؟
براي شناسايي بايد اكانت داشته باشي، منظور از اكانت چيه؟
سلام
موفق شدم به كامپيوتر بشناسونمش
ولي اون فايل دومي رو كه گفتيد حجمش خيلي زياده
بايد حتما اون رو داشته باشم
دوست عزیز من چندین بار اطلاعات لازم رو به شما دادم! اما توجه نمیکنید و کار خودتون رو میکنید!نقل قول:
اگر اشتباه نکنم، این Error برای این هست که نرم افزار فری نصب نکردید! برای این کار هم، نیاز به قیلتر شکن دارید، یا برنامه ای که ip شما رو پنهان کنه چون آمریکا ip های ایران رو تحریم کرده و اپل هم که یه شرکت کاملا آمریکایی هست!
من همیشه این کار رو میکنم، اول بدون قیلتر شکن میرم داخل app store برنامه ای که میخوام رو انتخاب میکنم، فقط قبل دانلود، ازتون میخواد که یه بار دیگه پسورد اکانت خودتون رو وارد کنید، لحظه ای که داره پسورد رو چک میکنه، ip هم چک میکنه! پس همون لحظه باید قیلتر شکن رو فعال کنید! یا اینکه از اون اول با قیلتر شکن کار کنید...
بله! اگر دانلود نکنید، میتونید بودن نگه داشتن دکمه ی Shift دکمه ی restore رو بزنید، اما در این حالت هم خود itunes میره و اون فریم ویر رو دانلود میکنه و قسمت بد داستان اینه که وقتی کارش تموم شد، اون فایل حجیم رو پاک میکنه! در نتیجه در دفعات بعدی نمیتونید ازش استفاده کنید!نقل قول:
اما اگر دستی، خودتون فایل رو دانلود کنید و با نگه داشتن دکمه ی Shift فایل دانلود شده رو بهش بدین، دیگه دانلود نمیکنه، در این حالت، میتونید بعدها هم گوشی خودتون رو تو یه ربع ساعت، دوباره Restore کنید!
سلام
زده به سرم
ميگم آيفون رو بكوبم به ديوار
رفتم فايل فريمور رو دان كردم و لي انگار فرمتش ipcc نيستش بلكه فرمتش zip هست
اين فايل رو از ليست پاييني دان كردم نه اوني كه شما گفتيد
iPhone1_2_3.0_7A341_Restore.zip
به نظرتون چي كار كنم
بايد دوباره اون فايل شما رو دان كنم يا ...
ممنون
پسوند فايل بالايي رو به ispw تغيير دادم و برنامه itunes با اون شروع كرد به آماده كردن گوشي براي restore كه يهو ارور داد كه مشكلي پيش اومده
حالا هم وقتي گوشي روشن ميشه به جاي اينكه روي صفحه اي باشه كه آرم اپل هست و اونجا گير كنه
ميره رو صفحه اي كه وقتي iphone به كامپيونر وصل هست اون صفحه رو مياره
يعني عكس يه usb با يه فلش بالاش كه اون فلش به نرم افزار itunes اشاره كرده :41:
بعضی وقت ها ( مخصوصا وقتی با دانلود منیجر کار میکنید ) فایل دانلودی به جای پسوند ispw پسوند zip میگیره که کار شما درست بود، باید پسوند رو عوض کنید...نقل قول:
اون Error چی بود؟
فکر کنم وارد حالت recovery mode شدید!
خوب الان گوشی رو روشن میکنید و اون تصویر میاد، اگر وصلش کنید به کامپیوتر و آیتونز رو باز کنید چی میشه؟
بعد از چه مدت این اتفاق افتاد؟ یعنی اون نوار Loading که موقع Restore کردن میاد کامل لود شد؟
نگران نباشید! فوقش دوباره از اول Restore میکنید. تا حالا نشده گوشی رو ببینم که با Restore کردن مشکل نرم افزاریش حل نشه