نقل قول:
درسته ولی چرا اصل فنلاندش نباید بیاد اینور مثلا تا دبی بیاد اما تو ایران نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما جایی سراغ ندارید که اصلشا داشته باشند؟
Printable View
نقل قول:
درسته ولی چرا اصل فنلاندش نباید بیاد اینور مثلا تا دبی بیاد اما تو ایران نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما جایی سراغ ندارید که اصلشا داشته باشند؟
ببین نباید نداریم. میشه بیاد. ولی قاچاقچی های محترم وقتی میبینن قیمت ساخت چین ارزونتره و با زدن یه لیبل ساده میشه اونو به اسم فنلاند به مشتری انداخت واسه چی باید برن اصل فنلاند رو وارد کنن ؟
ینجا هم شدید قیمت گوشی افت کرده.نقل قول:
مثلا n95 340 تومن
n78 290 تومن
همین امروز از علائدین خریدیمش 285 هزار تومان با گارانتی اتصالات!
مشکلاتش کیبردش هست و پردازندش که خیلی کنده.
حالا چون ارزون شد تو سر مال نزن....:31:نقل قول:
cpu الان قويترين cpu تو نوكياست..
اره راست میگه داش یونس...الان بیشترین سرعتا رو تو پردازش این و کلا این اخریای سری ان دارند.....
خب من با N95 خودم مقایسه کردم:
n79: ARM 11 369 MHz processor
n95: Dual ARM 11 332 MHz CPU
3D Graphics HW Accelerator
کار کردن با N95 خیلی راحت تر هست.
ولی Gallery بهتر شده دیگه هرچی عکس داریم یهویی به همه نشون نمی ده :D
همه چیش بهتر شده یه چند روز صبر کن خودت میفهمی...
بله همه چیزش بهتر شده
n95 معمولی در دبی 1140 درهم حدود 307 تومن
خیلی مناسب شده این گوشی ها به نظر میرسه که نوکیا یه دفعه چندین وشی مثل هم داده بیرون
مثل ان 85 - ان 96 - ان 78 - ان 79 -
وقبلی ها خیلی سریع قیمتشون کاهش پیدا میکنه الان در دبی ان 85 حدودا 450 تومنه نمی دونم تو بازار تهران هم هست یا نه و قیمتشون ندارم
ان 96 هم 600 تومن
در ضمن قمیت آب سرد کن، آب جوش هم دارم که دیگه اینجا جاش نیست:31:
سلام، واسه ما جا هست؟! خریدم این گوشی رو
فقط یارو گفت آپدیتش کنی گارانتیش از بین میره! راس گفته؟ الآن ورژن 11 هستش میخوام برم 12 یارو گفت هنوز ورژن 12 رو به ما ندادن واسه نصب
دوستانی که از این مدل گوشی دارن ،
سرعتش چطوره ؟
هنگ نمیکنه ؟
رم تا چقدر ساپورت میکنه ؟
ممنون میشم جواب بدین .
سرعت عالی..
هنگ که نه 1در 1000
فعلا تا 32....
جواب دادم
هک با کرک فرق داره!:31:نقل قول:
توی سیمبین ورژن 9.2 به بعد بعد از آپدیت اطلاعات گوشی نمیپره!!
اصلا هم نیازی نیست برای آپدیت گوشی رو ریست کرد
بهش میگن Breath یعنی انگار داره گوشی نفس میکشهنقل قول:
وقتی SMS یا Missed Call داشته باشی تندتر چشمک میزنه:40:
آقا گارانتی کیلو چند ، آپدیت کن تا برهنقل قول:
نقل قول:
سرعتش 20 هستش
هنگ تو ورژی 10 و 11 هست ولی در ورژن 12 تا حالا هنگ نکرده تقریبا 2 ماه پیش هک کردم مشکلی نیست تا حالا
تا 16 خبر دارم ساپورت میکنه ولی من 4 انداختم روش پره پره ولی دریغ از سرعت که بیاد پایین
امیدوارم جواب کامل باشه
با تشکر
من از اون چراغش خیلی خوشم میاد ولی بدم نمی یاد بدونم چطوری خاموش میشهنقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز کامل کامله .نقل قول:
فقط یه موضوعی هست اینه که میگن دکمه هاش زود خراب میشه .
به خاطر طراحیش .
بعدشم الآن قیمت آکبندش تو تهران چنده ؟ ( بدون گارانتی )
اگه با گارانتی بگیرم ، گارانتیش شامل چه چیزهایی میشه ؟
285 تومن
گارانتی شامل هیچی نمیشه!!!!
دوست عزیز خودم از گارانتی موبایل خبر دارم .:46:نقل قول:
پول به گارانتی دادن یعنی پولتو دور بریزی .
نقل قول:
من تهرانی نیستم نمی دونم ولی توی شهر ما 300 یا 305 میفروشن
گارانتی هم که اصلا معنی نداره فقط پول میده اگه قرار باشه خراب شه همون بدون گارانتی بخر که زورت نبره
درمورد کلید هاش من روزی 60-70 تا اس اما اس میفرستم و یکسره در حال بازی و ... ( یکسره تو دستمه )
کسی که میگه دکمه هاش خراب میشه مگه دیده که خراب شده باشه
تا حالا دکمه ها تغییری ندیدم و مشکلی پیش نیامد
گوشی من رسما به ف*ک رفت :|
کلهم برنامه هاش بهم ریخته
باید هارد ریست کنم
کلن خیلی مشکلات بازم هست که هنوز حل نشده
-توی موزیک پلیر وقتی موزیک گوش میدی موقع عوض کردن آهنگ احتمال داره هنگ کنه (2بار پیش اومده)
-بعضی وقتا قاط میزنه نور صفحه روشن نمیشه ولی همه چیز کار میکنه
الانم بدون اینکه کار خاصی کنم کلهم بهم ریخته
شماره میگیرم گوشی هنگ بعدش ریستارت میشه
برنامه ها بعضیاش از کار افتاده
توی Contacts نمیره و............. :|
گوشیتو به ورژن 12.46 آپدیت کن ...... :20:نقل قول:
ببخشید دوستان یه زحمتی داشتم ( برای دوستان تهرانی )
آدرس یه مغازه معتبر توی تهران رو اگه زحمتی نیست واسم به پروفایل بنوسید .
یه مغازه ای باشه که همه جنساش خوب و معتبر باشه .
راستی اینایی که الآن تو بازاره همه فنلاند هستن ؟
کسی مونشی و call recorder بدون بيپ برا اين گوشی پيدا کرده؟
یه 78 هست که لوک شده و لوک کدش یادم رفته. راهی به جز فلش هست که بشه کدشو پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب دوستان من برگشتم جدا چقدر سخته دور بودن از پی سی ادم تو خونه کف میکنه
دوستان این گوشی داداشم دره اعصابش رو خورد میکنه دیگه می خواد گوشیش رو خورد کنه تو روز دو بار حداقل هنگ میکنه و از این جور بحثها من بهش گفتم با اپدیت درست میشه حالا واقعا مشکلش با اپدیت حل میشه بعد برای گارانتیش که مشکلی پیش نمیاد گارانتیش نیا هست البته من کل برگه گارانتی رو زیر رو کردم هیچی در این مورد نداشت بعد اگه تاپیکی وجود داره که اخرین version رو به صورت پارت پارت برای ما اینترنت ذغالی ها گذاشته باشه ممنون میشم ادرس بدید یا نه یکی برای ما اپلود کنه یا حداقل یه فایل قابل ریسام ادرس بدید ممنون میشم با تشکر ومعذرت بابت پر حرفی
این گوشی هنگ می کنه؟
قیمت در تهران؟
دوست من این version که من دارم اره خیلی هنگ میکنه مال من 10 هست ولی دوستانی که اپدیت کردن میگن اصلا هنگ تو کارش نیست تو تهران هم الان 295 تومان هستنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون که گفتی ولی من خواستم 5610 بگیرم که اونم هنگ می کنه و کلی مشکلات دیگه داره در ضمن سیمبین هم نداره.
از کار با گوشی تون راضین؟اگه ممکنه مزایا و معایبش رو از نظر خودتون بگین.
خوب به نظر من گوشی فوق العاده ای است البته این گوشی مال من نیست و مال برادرم هست ولی خوب اکثرا دست من هستنقل قول:
خوب نگاه کن نکته ای که همه در مورد این گوشی فقط به عنوان معایب میشناسن کلیدش است که البته اگه بتونی با هاش کنار بیای برات خیلی عادی میشه وحتی میتونی با هاش سخت ترین بازی ها و تند ترین مسیج ها رو تایپ کنی مثل برادرم ولی اگه مثل من نتونی با هاش کنار بیای دیونه میشی پس اول بهت پیشنهاد میکنم بری در مغازه و این گوشی رو دستت بگیری ببینی میتونی با دکمه هاش کنار بیای یا نه ولی در مورد مزایا که زیاد هست دوربین 3.2 با کیفیت فیلم برداری عالی صدای خوب باطری عالی و ال سی دی فوق العاده وفقط به نظر من که k770 دارم خیلی گوشی پیچیده ای است وچیز دیگه ای مد نظرم نیست جز این که این گوشی اگه 300 تومن داری نه بیشتر گوشی فوق العاده ای هست در ضمن یادم رفت بگم اینو که یکی از بهترین چیز هاش هست fm ترسمینتور اگه درست نوشته باشم هست که امواج رو موج کوتاه میفرسته
عزیز دوربینش زیاد تعریفی نداره. البته تو نور خورشید عکس خوبی میگیره اما وای به حال اینکه بخوای تو اتاق عکس بگیری...
والا عکس هایی که توی همین تاپیک بود و جاهای دیگه دیدم مناسب بودنقل قول:
شما می تونی نمونه بذاری؟
دوست من شما اطمینان داری والا ما که هر چی باهاش عکس میگیریم خوب میگیره البته خوب تو تاریکی زیاد خوب عکس نمیگیره که اونم بخاطر فلاش ال ای دیش هست چون همه میدونن این گوشی زنون نداره ولی تو اتاق با نور مناسب نه اصلا بد نمیگیره شما یه عکس اپلود کن ما هم ببینیمنقل قول:
سلام
من وقتی گوشیم ورژن 11 بود اف ام ترنسمیتر به جز با موزیک پلیر گوشی با برنامه های پخش موزیک مثل Jukebox یا coreplayer کار می کرد و صدا رو منتقل می کرد ولی از وقتی که به ورژن 12 آپدیتش کردم دیگه به جز موزیک پلیر خود گوشی با برنامه های دیگه جواب نمیده مثلا تو jukebox وقتی آهنگ میزاری و اف ام رو فعال میکنی صدای اسپیکر ها کم میشه ولی قطع نمیشه و هیچ صدایی هم از رادیو شنیده نمیشه، به نظرتون مشکلش چیه؟
با گوشیم تو یه جایی دیدیم که اینترنت وایرلس موجوده !
بهش وصل شدیم و پسوردش رو هم پیدا کردیم و کانکت شدیم !
اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد و پیغام no getway replay میداد . مشکل از کجا بوده ؟
من نمونه عکس های این گوشی رو می ذارم قضاوت با خودتون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن کامل عکس ها:
هر کی نمونه عکس میزاره از تو باغچه و حیاط و باغ و دشت و صحرا و ... اونم تو هوای آفتابی میزاره. خوب دوست من تو نور کافی که e250 هم عکس خوبی میگیره. نمونه هم میزارم. ولی باور کنید دوربین گوشی مثل v3x تو محیط اتاق بهتر از n78 عکس میگرفت.
دقیقا تایید میشه !نقل قول:
هر کی نمونه عکس میزاره از تو باغچه و حیاط و باغ و دشت و صحرا و ... اونم تو هوای آفتابی میزاره. خوب دوست من تو نور کافی که e250 هم عکس خوبی میگیره. نمونه هم میزارم. ولی باور کنید دوربین گوشی مثل v3x تو محیط اتاق بهتر از n78 عکس میگرفت.
خوب میشه یه نفر تو اتاق عکس بگیره ؟
قبلا آپدیت کرده بودم ولی به این صورت:نقل قول:
اول هارد ریست
هک
آپدیت
حالا که دوباره هارد ریست کردم ظاهرا مشکل برطرف شده:20:
با خود گوشی آپدیت کن با سیم ایرانسلنقل قول:
حجمشم زیاد نیست
#0000#*