فیفا 09 pc با فیفا 09 ps2 فرقی هم دارن؟
Printable View
نه اصلا فرقي نخواهند داشت تيم سازنده براي PC همون تيم سازنده PS2 هست. كاملا يكسان هستندنقل قول:
یعنی چمن ps2 هم 3 بعدی هستش؟
نقل قول:
بله با هم فرق دارن و طبق گفته سازنده بازی این برای اولین بار هستش که یک نسخه مجزا برای PC ساخته میشه!نقل قول:
نه اصلا فرقي نخواهند داشت تيم سازنده براي PC همون تيم سازنده PS2 هست. كاملا يكسان هستند
نقل قول:
تا اونجايي كه ما ديديم و شنيديم هيچ فرقي نداره:5:
سلام بچه هانقل قول:
اگه اين پست قديميه منو ببخشيد من ي چند وقت نبودم جان من در مورد حرف شما و جواب دوست عزيزمون بگم كه:
اگه شما بري توي قسمت فيفا ستينگ و اخرين صفحه در قسمت رفري ي آن داره و يه آف شما اگه اون آف رو آن بكني داور برات مياد
:11:THANKS
چی؟من خودم عکسای 09 رو نسخه ps2 دیدم.3بعدی نبود.من میخواستم مطمئن شم.شما کجا عکس 3 بعدی ps2 رو دیدی؟عجیبه.لینکشو ندارید؟:19:نقل قول:
نه منم تو اخبارا خوندم باهم فرق دارن امسال ...
حتی توی سایت خود fifa 09 عکساشو ببینی کاملا فرق دارن نه تو چمن بلکه در کل گرافیک و قیافه ها و....
عکسایی که دیدی درست بودن
به نظر من در نسخه هاي كنسولي گرافيك يكم بهتره ولي سرعت و...مشكل دارهنقل قول:
سیستم مورد نیاز Fifa 09 اعلام شد
-----------------------------------
حداقل سیستم مورد نیاز:
Processor: Pentium 4 2.4 Ghz or equivalent
Memory: 1GB
Graphics: 6600 Nvidia graphics card or ATI equivalent with support for pixel shader 3
DirectX version: DirectX 9.0c
Sound: DirectX Compatible
Hard Drive: 4 GB
سیستم توصیه شده:
Processor: AMD or Intel Dual Core Processor
Memory: 2 GB
Graphics: 7800 Nvidia graphics card or ATI equivalent
DirectX Version: DirectX 9.0c
Sound: DirectX Compatible
Hard Drive: 4 GB
منبع:
کد:http://lusofifa.blogspot.com/2008/09/requisitos-fifa-09-pc.html
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_09
بفرمایید سیستم مورد نیاز را هم دیدیم و همینطور سیستم پیشنهادی که یعنی بازی به بهترین شکل روی ان اجرا خواهد شد!!!
پس کو 8800 و 4 گیگ رم؟؟
دیدن اینها فقط جنبه تبلیغاتی داشت Ea فکر کرده زرنگ هست اونجور گفتش که مثلا بازیبازهای PC فکر کنن اره این دفعه حتما سیستم سنگین میخواد یعنی یک چیز نسل بعد باشه ولی زرشک!!!!
تازه میبینید که بازی با یک سیستم پایین تر از سیستم پیشنهادی هم راحت اجرا خواهد شد!!!!
همون بهتر هست PC بازها بیان سراغ PES که این ورژن 2009 یک چیز تر تمیز خوهد بود!!!
ایول سیستم که خیلی پیشرفت کرده!!!
خدا کنه بازی هم اینقدر پیشرفت کرده باشه!
منم میگم این ورژن فیفا یه چیز تمیز خواهد بود!!!!!نقل قول:
تازه میبینید که بازی با یک سیستم پایین تر از سیستم پیشنهادی هم راحت اجرا خواهد شد!!!!
همون بهتر هست Pc بازها بیان سراغ Pes که این ورژن 2009 یک چیز تر تمیز خوهد بود!!!
__
چیزی هنوز مشخص نیست دوست عزیز !!!!!
من كه هنوز نتونستم با بازي كردن با موس كنار بيام آخه من دارم از 10 سال پيش با كيبورد بازي ميكنم فك كنم بازيم يه افت شديدي بكنه دي:نقل قول:
من هنوز تو كف رم 1 گيگ موندم چه خبره بابا...
مگه چيه كه اينقدر رم بالا ميخواد البته رم من 1.5 هست ولي تو كتم نميره بازي كه گرافيكش با سري 7 هزار كارش راه ميفته رم 1 گيگ ميخواد. َ Ea هم هممونو گذاشته سر كار خدايا اين 5 شنبه رو زودتر بيار ببينيم چيه اين 09 خدا كنه حجم فايل دمو از 500 مگ بالاتر نباشه
منو بگو داشتم پول جمع میکردم کل کامپیوترو عوض کنم.سیستم من همین گرافیک 6600 و رم 1 گیگ هست.هم ویندوز ویستا دارم هم xp.پس بهتره برم یه وایرلس بخرم نه؟نظر شما چیه؟سیستمو عوض کنم یا اینترنت پر سرعت؟:19:
اتفاقا من همیشه تو فکر این بودم که این موس تو فوتبال چه خاصیتی میتونه داشته باشه!نقل قول:
من كه هنوز نتونستم با بازي كردن با موس كنار بيام آخه من دارم از 10 سال پيش با كيبورد بازي ميكنم فك كنم بازيم يه افت شديدي بكنه دي:
به نظر من باید هیجان انگیز باشه! بازی با موس!
مطمئنا بیشتر هستش!!نقل قول:
خدا كنه حجم فايل دمو از 500 مگ بالاتر نباشه
یه توضیح میخوام.دمو با بقیه ی ویدئوهای بازی چه فرقی داره؟
دمو نسخه ی نیمه کامل بازیه که فقط چند تا تیم بیشتر نداره ومثلا فقط میشه باهاش بازیه 5 دقیقه ای زد حجمشم خیلی کمتر از بازیه ... فکر کنم جنبه ی تبلیغاتی داره تا قبل اومدن بازی نسخه ی اصلیش دموش رو بازی کنن تا اصلش رو بخرن...
موس به درد حرکات Skill می خوره (همون حرکات مخصوص و دریبل راحتتر)
متشكرم منظور مسعود جان اين نبود كه نميدونه كارائيش چيه خود مسعود جون ختمه فيفاست.نقل قول:
ممنون از جوابت. البته خاصيت دمو اينه كه تا قبل اومدن بازي آدم يه شكم سير ميتونه با گيم پلي انس بگيره و وقتي خود بازي مياد زياد خودشو با گيم پلي درگير نكه و به ساير اضافات بازي برسه. چون جذابيت هاي زيادي دارننقل قول:
دوست من دمو ويديويي رو با دمو بازي اشتباهي نگير البته تقصير شما هم نيست خيلي از آدما اشتباها به ويديوهاي تبليغاتي كه بهشن تيزر يا تريلر اتلاق ميشه , ميگن دمو كه اين يه غلط رايج هست به قول دوستمون دمو به نسخه غير كامل بازي ميگن كه قابليت بازي محدود و با تيمهاي محدود رو داره و صرفا جهت تبليغات و آشنايي با گيم پلي هست.نقل قول:
مسعود پستتو يادم رفت نقل قول بزنم براي 08 اگه يادت باشه حجم دمو 470 مگ بود ها. البته اين فيفا هم سوسول بازي در مياره واسه يه دمو 6 تا زبان ميذاره اگه تك زبانه باشه حجمش نميره بالا اميدوارم يكي پيدا بشه حجمشو بعد دانلود بياره پايين يادتون يورو 2008 رو كم حجمش كرده بود يه سايت روسي(150 مگ).البته مطمئن نيستم روسي بود خلاصه انگليسي نبود
درسته ولی این با 08 فرق زیادی داره!!نقل قول:
مسعود پستتو يادم رفت نقل قول بزنم براي 08 اگه يادت باشه حجم دمو 470 مگ بود ها. البته اين فيفا هم سوسول بازي در مياره واسه يه دمو 6 تا زبان ميذاره اگه تك زبانه باشه حجمش نميره بالا اميدوارم يكي پيدا بشه حجمشو بعد دانلود بياره پايين يادتون يورو 2008 رو كم حجمش كرده بود يه سايت روسي(150 مگ).البته مطمئن نيستم روسي بود خلاصه انگليسي نبود
چی میشد واسه هر منطقه مثه کاور که مخصوص هر کشور و منطقه هستش دمو رو با زیون همون مناطق میزدن! اون وقت حجمش کم تر میشد!!!
آره روسی بود!
بابا قاطيه يادم مياد دمو 07 از 08 بيشتر بود مال 07 حدود 600 يا 700 مگ بود نو 08 كم شد
در واقع تا نياد نميشه گفت حجمش چقدره. هيچ چيز فيفا قابل پيش بيني نيست
حالا اين دمو كه 2 دو روز ديگه ميخواد بياد اولين بار تو كدوم سايت منتشر ميشه؟
من پورتال دانلود سايت الكترونيك آرتز رو دارم ولي اونجا يه يك دير آپديت ميشه
من 3 تا سوال دارم لطفا منو بی جواب نذارید.
1-تو این دمو چه تیمایی هستن؟بارسلونا هم توش هست؟
2-اگه سرعتم 46 باشه بخوام دمو رو که مثلا 600 مگ باشه دانلود کنم چقدر طول میکشه؟
3-تو فیفا کارنت مثل نکست ژس رونالدو رو ساختن یا معمولیه؟
ممنون میشم جواب بدید.
اين تيمهانقل قول:
1. Marseille
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
اگه با دايال آپ دانلود كني احتمالا 4 يا 5 روز مداوم يعني فكر دانلود هم نكن. ولي با ADSl يك روز ونيمبا سرعت 64
3. هنوز كه كسي بازي 09 رو نديده بايد بياد ببينيم
با نسخه XBox و PS3 شما میتوانید مسابقات دوستانه با این 6 تیم انجام دهید و اگر بازی مساوی تمام شد پنالتی بزنید.
شما می توانید بازیکن خود را وارد زمین کنید او را در محیط تمرین دهید وبه اوتکنیک بیاموزید.
هر دو نسخه دارای ورژن جدیدی از Team Management هستند.
نسخه PS3 داری استادیوم FIWC ونسخه X360 ذاری استادیوم Wembley می باشد.
این دمو در روز 11سپتامبر منتشر می شود.
نسخه PC:
نسخه PC دارای تیمهای مشابه دو نسخه PS3& X360 میباشد.
فقط اجازه ی بازی 2 دقیقه ای را دارید بدون وقت اضافه و پنالتی.
مدهای Kick-off Team and Kick-off Be A Pro قابل دسترسی هستند.
دارای اطلاعاتی از adidas Live Season وتصاویری از tips & hints میباشد.
دارای تصاویری با عنوان New for FIFA 09 است.
دارای ویدئوی کنترل PC وهمچنین اینترو ویدئو (ویدئو اول بازی)می باشد.
این دمو در روز 12 سپتامبر منتشر می شود.
يعني جمعه مياد برا PC خداااااااااااااااااااااا
بع.4 یا 5 روز؟به جای اینکه دانلود کنم منتظر میشم تا بازی بیاد.ولی اونایی که دانلود کردن رو سوال پیچ میکنم.کراوزر تو برا پی سی دانلود میکنی؟
و خداوند پیغام خصوصی را افرید .(پست های شخصی رو تو پیغام خصوصی بزن تا موضوع تاپیک منحرف نشه)نقل قول:
بع.4 یا 5 روز؟به جای اینکه دانلود کنم منتظر میشم تا بازی بیاد.ولی اونایی که دانلود کردن رو سوال پیچ میکنم.کراوزر تو برا پی سی دانلود میکنی؟
بله نسخه ی فیفا pc 08 جز مواردی مانند استادیوم و گیم پلی اندکی ضعیف تر تفاوت چندانی با next gen consolesنقل قول:
-تو فیفا کارنت مثل نکست ژس رونالدو رو ساختن یا معمولیه؟
نداره .هر چی نکست داره کارنت هم داره پس نگران نباش.
کرازر مرسی که جواب دوستان رو می دی.
قربونت آرمين خان.نقل قول:
خوب فروم يعني همين كمك بخواي و كمك كني. شريك شدن تو دانسته ها.
تيكه و خداوند پيغام خصوصي رو آفريد هم خيلي باحال بود
دوستان اگه عادت كنن تو تاپيك پست هايي كه به درد سايرين نميخوره رو نزنن خيلي خوب ميشه فرهنگ تاپيك يعني پست به درد همه بخوره. غير از پرسشهاي به جا
مثلا اين كه دوستمون EA-Sport در مورد تيمها پرسيدن به جا بود و با كمال ميل و خوشحالي جواب داده شد. ولي در مورد اينكه دانلود مي كنم يا نه واقعا نيازي به پست دادن نبود.
تازه اصلا معلوم نيست كه حجمش ميخواد چه قدر باشه اگه كم باشه كه آدم دانلود ميكنه نه اگه زياد باشه هزار تومن ميدي برات دانلود ميكنن بيرون.
من كه ميگم ارزش داره آدم هزار تومن بده ولي بازي رو 1 ماه زودتر بازي كنه. اين نظر منه. چون انتظار داره خفه ام ميكنه. اينو در جواب دوستمون EA-Sport گفتم كه فرمودن خود بازي رو ميخرم. ولي خود بازي كه يك ماه ديگه مياد. ارزش نداره هزار تومن بدي برات دانلود كنن يعني؟
من كه دمو رو گير ميارم و بازي مي كنم انشالله توي يه پست جانانه قصد دارم يه نقد و بررسي كارشناسانه در مورد دمو بنويسم تا انشالله دوستان استفاده كنن.
من که به دمو دسترسی ندارم ونیتونم دانلود کنم....اینترنت نفتی
ولی اگه همونطور که خودت گفتی زحمت نقدش رو بکشی خیلی ممنون میشم
راستی توی 09 میشه تنظیمات گرافیک رو تغییر داد
من که توی 08 هر کاری کردم چیزی پیدا نکردم
فیلمی میلمی از کارنت تو ضربه آزاد وجود نداره؟:13:یعنی تا دمو 2 روز مونده؟کراوزر جان میخوام اینجا رو بترکونی.
دوستان پست اول رو به روز کردم.
برای اطلاعات بیشتر اونجا رو حتما بخونید!
این تریلرایی که گذاشتی مال pc هستش یا ps3 و x360؟
اگه منظورت اونایی که تو پست اول هستن, نه مال PC نیستن!نقل قول:
این تریلرایی که گذاشتی مال pc هستش یا ps3 و x360؟
از PC هنوز تریلری بطور رسمی منتشر نشده و این طور که پیداست منتشر هم نخواهد شد!!
تريلر چيزي نيست كه براي يه كنسول خاص بياد تريلر يك ويديوي رسمي براي تبليغاته مسلما تريلر از مرغوب ترين صحنه ها ساخته ميشه پس تريلري كه توش تصاوير فيفا كارنت ديده بشه عملا انتظار بيهوده اس.نقل قول:
مسعود پست اول و هركي بخونه ديگه صفحات بعدي رو نمي خونه:31:
Fashist عزیز هم تو 08 هم تو 09 قابلیتتغییر گرافیک وجود داره.
دیگه بازی داره می اد خبری از تریلر نیست.نقل قول:
pc هنوز تریلری بطور رسمی منتشر نشده و این طور که پیداست منتشر هم نخواهد شد!!
نه عملا مرغوب ترین صحنه ها گاهی اوقات تریلر یک دمو ی از پیش رندر شده هست .نقل قول:
تريلر چيزي نيست كه براي يه كنسول خاص بياد تريلر يك ويديوي رسمي براي تبليغاته مسلما تريلر از مرغوب ترين صحنه ها ساخته ميشه پس تريلري كه توش تصاوير فيفا كارنت ديده بشه عملا انتظار بيهوده اس
ممنون.
البته بيرون برات دانلود ميكنن اگه سفارش بدي.نقل قول:
تو 09 هم ميشه تغيير داد طبق روال گذشته
تو 08 چطور نتونستي پيدا كني ؟
ميري MY Fifa
Game Sttings
Display
شايعه شده كه فردا قراره براي PC هم دمو بياد يعني همون تاريخي كه اولش اعلام كرده بودن 11 سپتامبر. چند روز پيش گفتن 12 ام مياد ولي الان توي سايت فيفا 09 ديدم يكي نوشته بود فردا مياد (فعلا در حد شايعه فرض كنيد)
مي دونستيد FC Toronto كه يكي از باشگاه هاي كانادا هست توي MLS قرار خواهد داشت از EA بعيد بود.
مگه اينكه واقعا اين تيم بخواد تو MLS بازي كنه كه اينم در دنياي واقعي عجيبه
یعنی فردا دمو میاد؟این که خیلی خوبه.تو کجا میری که برات دانلود میکنن با هزار تومن؟اگه اینطوری باشه منم میرم میگم فیفا نکست رو برام دانلود کنن.این که خیلی خوب میشه.
مگه تو كنسول PS3 يا XBox داري كه مي خواي نكست دانلود كني؟نقل قول:
اون دمو ها قابل بازي روي كنسول هستن اگه بخواي رو كامپيوتر بازي كني فقط بايد دمو PC رو دانلود كني
من نگاه ميكنم اگه حجمش كم باشه خودم دانلود ميكنم اگه زياد باشه بيرون (كافي نتي خدمات كامپيوتري جايي ميدم ديگه)
واسه این ویرایشش کردم که دیگه سوال های تکراری پرسیده نشه!نقل قول:
مسعود پست اول و هركي بخونه ديگه صفحات بعدي رو نمي خون
به احتمال 99.99 درصد 12 سپتامبر میاد!!!نقل قول:
شايعه شده كه فردا قراره براي PC هم دمو بياد يعني همون تاريخي كه اولش اعلام كرده بودن 11 سپتامبر. چند روز پيش گفتن 12 ام مياد ولي الان توي سايت فيفا 09 ديدم يكي نوشته بود فردا مياد (فعلا در حد شايعه فرض كنيد)
منظورم ویدئو از گیم پلی بازی بود چون واسه Wii ااااومده اما واسه PC نه!!!!نقل قول:
تريلر چيزي نيست كه براي يه كنسول خاص بياد تريلر يك ويديوي رسمي براي تبليغاته مسلما تريلر از مرغوب ترين صحنه ها ساخته ميشه پس تريلري كه توش تصاوير فيفا كارنت ديده بشه عملا انتظار بيهوده اس.
واسه یورو هم هیچ ویدئویی واسه PC نیومد!چون میترسن همون 4 نفری که می خوان بخرن اونا هم پشیمون شن! :دی
ممنون از دوستان بابت راهنمایی...درستش کردم
اگه اینجا اموزش ادیت این ورژن رو هم قرار بدید که خیلی توپ میشه
من که همه جور تغییری توی pes ایجاد کردم...
اگه اینجا هم اینجور برنامه ها و فیس و .... برای فیفا قرار بگیره خیلی خوب میشه
حالا باید تا عرضه صبر کنیم تا بفهمیم که کجاهای بازی به ادیت نیاز داره