با نماینده تماس گرفته بودم.نقل قول:
ولی امروز به پشتیبانی پیشگامان زنگ زدم و جواب دادند که مرکز خرازی دیر جواب استعلام خط را میدهد و هنوز جواب نیومده!
خودم برم خرازی فایده ای داره!؟
Printable View
با نماینده تماس گرفته بودم.نقل قول:
ولی امروز به پشتیبانی پیشگامان زنگ زدم و جواب دادند که مرکز خرازی دیر جواب استعلام خط را میدهد و هنوز جواب نیومده!
خودم برم خرازی فایده ای داره!؟
ویرایش شد .....................
دوست عزیز من اگه ممکنه کارت تخفیف می خوام ولی پیغام خصوصیم فعال نیست چطوری میتونم با شما تماس بگیرمنقل قول:
ممنون
با سلام
از دوستان کسی نمی دونه چرا هیچ شرکتی به فکر مرکز مخابرات طاهرزاده نیست ؟
اصلاً فکر کنم اسم این مرکز رو نمیدونن !!!!
خسته شدم والا از بس انتظار کشیدم !
مگه کلاً اصفهان چند تا مرکز مخابرات داره که هی قسطی ارائه خدمات می کنن !
نیست خیلی تو اصفهان غوغاست adsl دیگه دریغم میکنن !
یا علی
شما خونتون کجا کجایید؟نقل قول:
در طول روز کجا میتونید بیاید؟
من خودم ملک شهرمنقل قول:
هر جا که بگید میتونم بیام مشکلی نیست
ممنون
خوب آقا منم خانه اصفهانم
امشب (4شنبه) ساعت 7:30 میتونی بیای فلکه ملک شهر دم ورودی خانه اصفهان دم اون میوه فروشه؟!
آره عزیزم من میتونم بیامنقل قول:
ممنونم
نقل قول:
سلام
ما هم به بدبختی شما دچاریم کوی ولیعصریم پیش شماره مون778 هست
مثل اینکه مشکل دی اس ال فیبر نوری مخابرات فیض حل شده
کی میدونه ولیعصر کی اینترنتش درست میشه:19:
در حال حاضر ندا گستر داره dlc مرکز فیض سرویس میده ولی به مشکل کیفیت بر خورد کرده مثل اینکه کسایی که سرویس روی dlc میگیرن قطعی زیاد دارن......:13: دارن سعی میکنند مشکلاتا بر طرف کنند به محض اینکه بر طرف شد دیگه همه شرکتها هم میتونند سرویس بدن :27:نقل قول:
نقل قول:
من هم مثل توهم به نظر شما برای پیش شماره 231 تا سال دیگه ای دی اس ال میدن یا نه؟:19:
والا ما فیض هستیم خبری هم از adsl نیست...!نقل قول:
سلام
ما هم به بدبختی شما دچاریم کوی ولیعصریم پیش شماره مون778 هست
مثل اینکه مشکل دی اس ال فیبر نوری مخابرات فیض حل شده
کی میدونه ولیعصر کی اینترنتش درست میشه
همون قطعی زیاد وجود داره روش که ارزش گرفتن نداره...
تا زنگ میزنی میپرسی حل شده میگن نه داریم روش کار میکنیم!! همچین میگن روش کار میکنیم انگار ده تا مهندس شبانه روزی دارن روش کار میکنن!
همش مال بی برنامگیشون هست... یا دم چند نفر که باید ببینن تا درست بشه...
به هرحال ما موندیم و خبری نشد... داریم از اینجا میریم... امیدوارم جای جدید adsl داشته باشه...
تو این مملکت این تنها راهه...
Adsl میخوای؟ خونتون رو عوض کن!!
من پیشنهاد میکنم قبل از اینکه جابجا بشین خط تلفنش را استعلام کنی :27: چون شاید اونجا dial-up هم نشه استقاده کرد :whistle:نقل قول:
با سلام
حدود 2 روزه که هر چی به اینترنت کانکت میشم توی کنترل حسابم مشخص نیست نه میزان ترافیک مصرفی کم میشه و نه وصل شدنم تو قسمت تراکنشها ثبت میشود.
حالا چطور میتونم کنترل کنم که چقدر ترافیک مصرفی دارم.
چیزی که تو اینترت نشون میده معتبره؟!
ممکنه قاط زده باشه و از اعتبار کم نشه؟ و یا یکجا همش کم میشه!
حالا چکار کنم مصرف کنیم یا نه؟
بعیدم نیست...!نقل قول:
قبلا یه بار اینطور شده بود...! یه دفتر کار اجاره کردیم که حتی فکس هم نمیشد بفرستی!
مخابرات گفت دستگاه جدید (!) نصب کردیم که دیتا نمیتونی بفرستی...! دیال آپم یعنی هیچی!
گفت قبل از دفتر گرفتن باید از ما استعلام میکردی!!!
نقل قول:
آشغال بود!!!
همش داره حساب میشه :41: از این آدرس میتونی چک کنینقل قول:کد:http://85.9.127.2/IBSng/admin/
نقل قول:
جالب اینجاست که بیشترین dlc , pcm داخل اصفهانه حتی از تهران بیشتر:41:
سلام دوست عزیز.......نقل قول:
من از صبانت دارم استفاده میکنم ..فوق العاده هم راضیم برعکس شاتل اما تو گزینه هاتون نبود
صبا نت همون ندا گسترهنقل قول:
با سلام به دوستان
دوستان بنده میخوام اینترنت adsl بگیرم تو منطقه مخابراتی علامه مجلسی هستم میخواستم ببینم بهترین شرکت کدومه
دوم اینکه من روزی 8 ساعت تو نت هستم اکثرا وبگردی میکنم و نهایتا روزی 20 مگابایت دانلود دارم به نظر شما چه سرویسی بهتره در ضمن برای شروع میخوام 3 ماهه بگیرم
تو قسمت کنترل حساب اینترنتی پیشگامان ترافیک رو به صورت کلی نشون میده یعنی رایگان و غیر رو با هم نشون میده.
چطور میشه ترافیک مصرفی روزانه رو دید؟
و این مقدار اعتبار فعلی بر حسب چیه؟= 74,236.21 UNITS
مجموع کل اعتبار استفاده شده= 17,743.45 UNITS
مثلا من ترافیک ماهانه 2.5G دارم تا حالا بر حسب اطلاعات بالا چقدر واسه این ماه مصرف شده؟ این Units چی هست؟
اگر دانلود نداری من اونجا ندا گسترا بهت پیشنهاد میکنم چون قیمتش مناسبتره و نیازی به حجم ترافیک بیشتر نداری :8:نقل قول:
نه شبانه را نشان نمیده مقدار اعتبارم بر حسب ریال هست یعنی از شما هست : 7423 تومان و 1774 تومان استفاده داشتی که کلش میشه 9000 تومان + 3000 تومان مخابرات = 12000 این جوری حساب میشهنقل قول:
بعد داخل گزارش اتصالاتم میتونی گیگ مصرفی را ببینی که از گیگ کل که کم کنی مقدار گیگ باقیمانده میشه;)
چه سرویسی بگیرم بهتره
بالاخره منم اینترنتم وصل شد.
منم شاتلی شدم. سرعتش هم خیلی خوبه. البته شاید چون من هنوز توی حال و هوای دیال آپم اینطوری حس میکنما !!!
یه سوال دارم : ما توی خونمون دو تا تلفن داریم . سیم اصلی تلفن هم توی پارکینگه. وقتی توی اینترنتم اون یکی تلفن که از این اسپیلیتر یا نمیدونم چیچیا نداره خش خش میکنه. من باید یکی از اینها هم برای اون یکی تلفن بخرم؟
مبارک باشهنقل قول:
کاری خُبا تو کردی دادا:31::31::31:
بله دوست عزیز. شما باید برای هر تلفن یه اسپلیتر ( یا همون نمیدونم چی چی خودت :31: ) بخری و سر راهش وصل کنی.
بهتر هم هست سیم مودمت از سیم تلفنت جدا باشه. ضروری نیست اما نویز نابود میشه دیگه
دوستان تو منطقه علامه مجلسی صبانت و شاتل پوشش ندارن حالا به نظر شما چیکار کنم
سلام بچه ها کسی خبر نداره برای منطقه ولی عصر با پیش شماره 231 adsl میدن یا نه و از کدوم شرکت بگیرم من فقط یا بهتره بگم دانلود زیاد دارم؟
نقل قول:
خط شما dlc هست فکر کنم . با یکی از شرکتها تماس بگیر شمارت را برای استعلام اعلام کن
از مخابراتتون سوال میکردی چه شرکتهایی اونجا تجهیزات دارندنقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
در منطقه علامه مجلسی صبانت پوشش دارد ولی شاتل نه من منتظر شاتلم تا به این منطقه سرویس بدد
شما مطمئنی صبانت پوشش دارد خودت تو این منطقه ای و صبانت دارینقل قول:
اره dlc با نداگستر تماس گرفتم گفت میشه اما وقتی پول بهشون دادم گفت یه هفته دیگه تماس بگیر اما باعد از 20روز گفت که نمیشه چون خطم dlc قضیه مال 2ماه پیش به نظر شما باکی تماس بگیرم بهتره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مطمینم که صبا نت این منطقه را پوشش میدد ولی من ازش سرویس نگرفتم
شماره نملیندگی صبانت زنگ بزن ازشون بپرس6273730
مشکل حل شد
متاسفانه صبانت گند زده بهترین ویژگی صبانت اکانت شبانش بود که متاسفانه خیلی وقته سرعت اومده پایین
شاتل تو ایام عید 10 روز اینترنت مجانی به کاربرا داد
داتک هم با سرعت ثابت تا حالا خوب بوده
با سلام دوست عزیز
من نیز از اشتراک 128 ماهانه استفاده میکنم با مبلغ 12200 تومان البته راضی هستم ولی با کمال تاسف باید بگویم
که در تهران دوستانم 512 ماهانه را با مبلغ حدود 8000 تومان استفاده میکنند.
البته برای استفاده خانگی در اصفهان ضاهرا بیشتر از 128 سرویس نمیدند که اینهم یه ضعف بزرگ برای شهر اصفهان
میباشد.
با تشکر
حمید خیام خیابان سروش
از چه شرکتی استفاده میکنی؟نقل قول:
نقل قول:
اگر dlc هست که دیگه کاریش نمیتونی بکنی باید منتظر بمونی :46: