[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها حالا چی کار کنم
ماموریتی که تو نقشه نیشت
Printable View
بچه ها حالا چی کار کنم
ماموریتی که تو نقشه نیشت
دوستان این بازی چقدر سخته !! نفسم برید:31:
فکر کنم شما به قول دوستمون از آر پی جی چینی استفاده میکنی!:31:نقل قول:
والا من هر چی به ماشین میزنم نمیترکه!!!نمی دونم شاید مال من مشکل داره؟!؟!
نقد یوزرهای گیم اسپات هم خوندم اونها هم گفته بودن این جوریه.خلاصه خییییییییلی پایین تر از حد انتظار من بود.من راضی بودم که دو سال دیگه بیاد ولی حداقل ابروی فار کرای 1 رو نبرن به این شکل افتضاح!
من تا حالا کلی ماشین با آرپی جی پکوندم! همشون از بین میرن!
اصلا میشه این بازی را Far Cry 1 مقایسه کرد؟!!!:18: شما میگی آبروی Far Cry 1 را برده .
من که روی نرمال گزاشتم خیلی اسونهنقل قول:
خدايي بي انصافي!!!خيلي از farcry 1 بهتره از هر نظر .فقط اين مپ بزرگ بازي و اينكه بايد بري اين ور اون ور يكم كسل كنندس ولي خوب در عوض جنگاش خيلي خوبه و ادم و سر حال مياره.
امکان نداره نباشه !نقل قول:
شما وقتی نقشه تو دستت هست یکبار دکمه R رو بزن تا بزرگتر بشه بعدش ببین کجا علامت زرد داره !
یا میتونی با دکمه Esc تو منو بری و Object های بازی رو ببینی اونجا مینویسه الان باید چکار کنی .
من بازی رو نصب کردم و اجرا میشه ولی خیلی سرعت بازی پائینه و تقریبا با فریم فریم نشون میده . گرافیکم geforce 7300 هست . راهی هست درست بکنمش؟
والا کاش که یک یا دو ماه دیرتر بازی رو میدادن بیرون اما این اشکالات رو بر طرف می کردن و اگر کامت های یوزرهای گیم اسپات رو بخونین میفهمین من چی میگم.حتی بعضی ها به این بازی لقب gta afirka دادن!نقل قول:
من تا حالا کلی ماشین با آرپی جی پکوندم! همشون از بین میرن!
اصلا میشه این بازی را Far Cry 1 مقایسه کرد؟!!! شما میگی آبروی Far Cry 1 را برده .
من این چیزهایی رو که با چشمهای خودم دیدم رو میگم و هیچ دشمنی هم با این بازی ندارم.نظر همه هم برای خودشون محترمه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینجا من اسلحه ها رو برمیدارم بعدشم اون آمپولارو رو دیوار بعد چی کار کنم؟کد:http://i36.tinypic.com/2zylyy9.jpg
یکی بگه چیکار کنم من :19::19::19:
باید چند بار باهاشون صحبن کنینقل قول:
چه جوری؟:31:نقل قول:
بازی رو نصب کرم اجرا شد
نسخه 2 دی وی دی حجم بازی نصب شده:4.90 گیگ هستش
هنوز زیاد بازی نکردم ولی به نظر قشنگ میاد
ممنون
سلام
بنظر من فوق العاده اس
من تمام تنظیمات رو رو بالاترین گذاشتم و راحت اجرا شد
نه... در حد و اندازه های خودش نبود... اما با این وجود هم باز جزو بازیهایی هست که باید بازی کرد.
من تازه امروز باري رو گرفتم . بازيش خيلي جالبه و گرافيكش اونقدر زيبا و طبيعي هستش كه من يك اسكرين شات از محيط بازي گرفتم و به عنوان تصوير زمينه دسكتاپ قرارش دادم. فقط چيزي كه ذهن منو به خودش مشغول كرده اينه كه چرا اين بازي فقط 3.395 گيگا بايت رو از فضاي هارد اشغال كرده . من انتظار داشتم كه حجمش خيلي بيشتر از اينا باشه.
در ضمن بازي روي سيستمم خيلي راحت اجرا شد و از اون رانندگي مرحله اول هم خيلي اذت بردم همون مرحله اي كه اون راننده سياه پوسته مناطق اطرافو نشون ميده.
سلام
من فکر میکردم این بازی نصبش زیاد طول بکشه اما تو کثری از ثانیه نصبش تموم شد
از این بهتر نمیشه
کور از خدا چی میخواد یه تلویزیون ال سی دی
آقا خوش به حالتون که با گرافیکش حال میکنید
من با گرافیک 8400 مجبورم روی مدیوم بازی کنم اصلا گرافیکش حال نمیده
ولی حد اقل با گیم پلی میتونم حال کنم
ولی گیم پلی کرایسیس رو یکم بیشتر دوست داشتم
گیم پلی موقعی حال میده که گرافیک خوب داشته باشینقل قول:
با گرافیک پایین خیلی از صحنه های زیبا رو از دست میدی:18:
مال شما حجمش چقدر بود؟
مال من حجمش اینقدره 3.16 Gb
پس چرا تو مشخصات سيستم مورد نيازش نوشته 12 گيگ؟
مال منم همين اندازه است فقط من دقيقترشو نوشتم.نقل قول:
مال من حجمش اینقدره 3.16 Gb
راستي من الان به اون رستوران يا كافه رسيدم هموني كه اون دختره هم هست نميدونم چيكار بايد بكونم؟ منظورم منطقه MIKE'S BAR هستش.
سلامنقل قول:
من هنوز به اینجا نرسیدم
راستش اونقدر بازی رو سیستمم نصب کردم گیج شدم کدومو اول بازی کنم:18:
دوست عزیز شما باید کمد رو هول بدی جلوی درب که کسی نیاد داخل . بعد همه دشمن ها به خونه حمله میکنن و شما باید از پنجره تیر اندازی کنی . در این مرحله همه کشته میشن شما هم زخمی میشین و .......نقل قول:
در کویر از پشت یک گاری به زمین میخورید و ..... ادامه بازی ...
نقل قول:
دوستان بحث روی حجم این بازی تموم شده بود
چون خجم اصلی بازی همون 3.4 هستش
سلام به همگی
من چند روز پیش یه پست دادم که یه ماموریت گرفتم از یه پدر روحانی توی شهر و وقتی که من می رم همه رو می کشم باید یه نفر بیاد و مدارک رو از من بگیره و بعدش هم یه سری قرص به من بده که منم همه رو کشتم ولی کسی چیزی به ما نداد و من هم اگه این قرصا رو نگیرم می میرم
حالا من چند تا عکس گرفتم که نوشته باید چیکار کرد ممنون میشم کسی کمک کنه
عکس 1 :که می بینید نوشته باید چیکار کرد اما من که زیاد متوجه نشدم:19:
عکس شماره 2: این هم موقعیت ماموریت روی نقشه
عکس شماره 3: جزئیات دقیق تر
عکس شماره 5 : شما هم ببینید که من همه رو کشتم اما کسی نمیاد که من بهش قرص ها رو بدم ( در خونه هم باز نمیشه)
با تشکر فراوان
نقل قول:
کسی نباید بیاد به شما قرص بده ! شما باید تشریف ببرید !
باید بری تو کلبه ای که اونجا هست و پاسپورتهایی که از کشیش گرفتی به اون مرد بدی و بعد تو همون کلبه پشت سرت یک اتاق هست که 3 نفر نشستن رو زمین اونا مهاجر هستن و میخان فرار کنن ! از اونا قرص رو میگیری و تمام !
سلام
من یک مشکلی دارم و اون اینه که من توی این بازی در بازه های زمانی مشخصی Fps به صفر میرسه و دوباره میره بالا !
از نظر سیستم هم مشکلی نیست ! آخرین داریور نصب هست !
کسی به این مشکل برخورده ؟
عجیبا و غریبا !نقل قول:
یعنی تو صحنهای درگیری و .... یهو فریز میشه بازی ؟!
خیلی عجیبه ! مثلا مثال بزن کجاها ؟
سیستم رو هم بگو ....
آی گفتینقل قول:
ولی اون اتاق 2 تا در داره که هیچکدوم از درها باز نمیشه؟:13:
آقا اون کلبه که تو صحنه درگیری میبینی منظور من هست ! برو تو کلبه بعد که پاسپورت رو میدی پشتت یک اتاق هست که اصلا در نداره ! توش 3 نفرن که قرصها رو باید بگیری ..نقل قول:
حالا شما میگی اتاق 2 تا در داره که باز نمیشه منظورت خود کلبه هست فکر کنم ! دقت کن رفتی جلو در کلبه دستگیره در رو نگاه کن علامت دست میاد حتما بعد هم کلید E رو بزن .
نه .. نه ..نقل قول:
عجیبا و غریبا !
یعنی تو صحنهای درگیری و .... یهو فریز میشه بازی ؟!
خیلی عجیبه ! مثلا مثال بزن کجاها ؟
سیستم رو هم بگو ....
تو صحنه های شلوغ نه .. فرقی نمیکنه .. البته مشکل رو حل کردم ! از دانلود هام بوده ! که شاید به هارد فشار میاورده و یا شاید هم بالا پایین شدن Network Lagtency باعث میشده ولی حل شد ..
حالا اعصاب خورد کنیش با اسلحه هاست :دی
یک اسلحه ی سالم نیست که قفل نکنه :دی
تو رزولشن 1680*1050 و همه چیز روی High و Trees و Fire و Physics روی Ultra High میانگین 40-45 میگیرم ...
سیستم رو هم بالا گفته بودم ...
Q6600 - 8800GTX - 2 GB 800 ..
البته همه اینها اورکلاک شده اند .. البته نه زیاد ..
اقایون این بازی دموهاش حذف شدن اگه داخل پوشه Video را نگاه بکننین به این نتیجه میرسیدنقل قول:
دوستان از کسایی که این بازیو خریدن خواهش میکنم کرکشو اینجا بزارن...
من دانلودش کردم ولی کرکش کار نمیکنه......
ممنون.
کد:http://gf.wiretarget.com/far_cry_2.htm
کسانی که میگن Far Cry 2 انتظار ها را براورده نکرد!تریلر زیر را ببینند (اگه در حد این تریلر گرافیکتون را تنظیم کنید میفهمین این بازی یعنی چی...)
دانلود با کیفیت خوب:
دانلود با کیفیت عالی:کد:http://www.gametrailers.com/player/41956.html
کد:http://www.gametrailers.com/player/41955.html
سلام
این هم از تعریفات گیم اسپات:
نکات خوب:
*آزادی عمل فوق العاده برای انجام هر مأموریت
*50 کیلومتر مربع چشم انداز میخکوب کننده از آفریقا
*بازی در حالت single player حداقل 30 ساعت گیم پلی برای شما به ارمغان می آورد
*سیستم آپگرید و reward متنوع بازی به خوبی با هم هماهنگ شده اند
*سیستم ویرایش نقشه(Map Editor) قدرتمند برای هر سه نسخه
نکات بد:
*روایت داستانی در پاره ای از موارد چندان هیجان انگیز نیست
*مسافرت کردن در مسیرهای طولانی ممکن است خسته کننده شود
این بازی رو میشه با چنتا شخصیت بازی کرد
داستان هرکدوم فرق میکنه؟
نه فقط شخصیت هاش عوض میشن:8:
امروز بالاخره وقت کردم و رفتم این بازی رو گرفتم!
عجب چیزی هستش! به نظر من بهترین بازی شوتر open-world هستش!
این Map Editor خیلی جالب هستش خیلی کارا میشه توش کرد!
گرافیک بازی خیلی خوب هستش و یک مزیت که نسبت به بقیه بازیها داره این هستش که تو تنظیمات پائین هم از گرافیک خوبی برخوردار هستش!
بازی یک شخصیت قابل بازی داره!نقل قول:
این بازی رو میشه با چنتا شخصیت بازی کرد
داستان هرکدوم فرق میکنه؟
در ضمن سایت IGN به نسخه PC نمره بالاتری رو نسبت به دو نسخه X360 و PS3 داده که به PC نمره 8.8 و دو نسخه یاد شده دیگر نمره 8.7 رو داده و هم چنین سایت Videogamer هم نسخه PC رو ریویو کرد و بهش نمره 9 رو داده که به گرافیک نمره 10 رو داد که این در حالی است که به دو نسخه X360 و PS3 در قسمت گرافیک بازی نمره 9 رو داده بود!
ممنون دوست من ولي اگه منظورت اون يخچال سبز رنگه من هر كاري كردم نتونستم هولش بدم يعني نه علامت دستي نشون ميده و نه كليدي روش كار ميكنه كه هلش بده. حال شما بگيد دقيقا بايد چيكار كنم.نقل قول:
دوست عزیز شما باید کمد رو هول بدی جلوی درب که کسی نیاد داخل . بعد همه دشمن ها به خونه حمله میکنن و شما باید از پنجره تیر اندازی کنی . در این مرحله همه کشته میشن شما هم زخمی میشین و .......
در کویر از پشت یک گاری به زمین میخورید و ..... ادامه بازی ...
دقیقا یادم نیست یخچال بود یا کمد . فقط یکی از افراد خودی رو به روش ایستاده . شما به سمت چپ در باید بروید و به کمک یار خودی یخچال رو هول بدین . تصویر دست هم ظاهر میشه ..... تنها راهش همینه ....نقل قول:
منظورم از سمت جپ در .... پشت یخچال هست که وقتی آن را رو به جلو هول میدین میاد جلوی در رستوران