آقای Nine متشکرم از شما
آقای Nine متشکرم از شما
با سلام
بالاخره سایتنتایج اولین تست سال 2008 رو اعلام کرد.کد:http://www.av-comparatives.org
این تست مربوط به تست دیتا بیس آنتی ویروس هاست.
همون طور که قبلا هم گفته شد این سایت در سال 4 تا تست برگزار می کنه که دوتا اون مربوط به تست دیتا بیس
و دو تا ی اون مربوط به هوش مصنوعی است برنامه زمان بندی این سایت در سال 2008 به این قرار است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این تست این آنتی ویروس ها با این ورژن ها حضور دارند. در ضمن این اولین تست این سایت روی ورژن 3 نود 32 است.
در این تست تنظیمات آنتی ویروسها روی حداکثر قدرت گذاشته شده است.
.
توجه :
AVK از انجین کسپرسکی ورژن 6 (بدون هوش مصنوعی جدید ورژن 7) و انجین avast استفاده می کنه
AVG شامل آنتی ویروس AVG و آنتی اسپای ewido است. آنتی اسپای ewido توسط avg خریداری شده
و در این محصول ادغام گشت. از آن به بعد انتی اسپای ewido با نام avg antispyware عرضه شد
از همه جالبتر trust port است که 5 تا انجین استفاده می کنه شامل AVG-EWIDO-NORMAN-DR.WEB-VBA32 چه شود!!!
می دونید یکی از ایرادات آنتی ویروس های چند انجینه یکی کند کردن سیستم و دیگری زمان بر بودن مدت اسکن است.
و اما نتایج بدین قرار است. بعد از دیدن نتایج یه مقایسه ای هم انجام می دم.
نتایج مربوط به ویروس های پلی مورفیک که چند پست قبل کاملا در موردشون توضیح داده شد به این قرار است.
و نتایج آشکار سازی آنتی ویروس ها در حالت کلی عبارتند از
مقایسه:
در اینجا نتایج این آزمون رو با آزمون های دیتا بیس سال 2007 (خصوصا ازمون15 -آخرین آزمون دیتا بیس سال 2007 ) مقایسه می کنم
در این تست 1.683.364 بد افزار برای تست حضور داشتند که بیش از 2 برابر انچه در آخرین تست سال 2007 وجود داشت می باشد.
مجموع شناسایی کلی در این آزمون نسبت به سال 2007 بهبود پیدا کرده
(آزمون13)99.45------->(آزمون15)99.64-------------->(آزمون17)99.8
نتایج آنتی ویروس AVIRA نسبت به سال2007 در تمام زمینه ها بهبود پیدا کرده
AVAST پیشرفت خوبی داشته و سال رو با نتایج خوبی شروع کردن چون این آنتی ویروس سال قبل در هر دو تست دیتابیس AVDANCE گرفت و امسال در اولین تست 2008 +ADVANCED رو از آن خودش کرده. در ضمن 2 سال بود که AVAST نتونسته بود این درجه رو کسب کنه و به نظر می رسه این آنتی ویروس راه پیشرفت رو پیدا کرده.
در زمینه ویروس های پلی مورفیک در سال 2007 Avast جز بدترین ها بود و در این آزمون بسیار خوب عمل کرده واقعا انگار این انتی ویروس متحول شده
AVG در تست 15 هم +ADVANCED گرفته بود که اینجا هم با کمی بهبود تکرار کرد. البته تو قسمت SCRIPT هنوز هم ضعیفه نسبتا - در زمینه ویروس های پلی مورفیک هم مثل گذشته بسیار ضعیف
بیت دفندر در این آزمون کمتر از انتظار بوده و درجه ADVANCED گرفته در زمینه ویروس های پلی مورفیک مشابه تست 15 و بهتر از تست 13 بوده.
گرفتن درجه +ADVANCED برای کسپر در آزمون های دیتا بیس هم شده عادت چه در سال 2006 و چه در سال 2007 و چه در این آزمون در تمام آزمون های دیتا بیس کسپر موفق بوده.
البته Avira antivir هم وضعیت مشابه ای داره
ورژن 7 نه تنها در تست های هوش مصنوعی بسیار بهتر از ورژن 6 عمل می کنه در شناسایی ویروس های پلی مورفیک هم ورژن 7 تا به حال هیچ خطایی نداشته چه در آزمون 15 چه در این آزمون
مکافی که در آزمون های سال 2004و 2005 بی رقیب بود روز به روز انگار داره ضعیف تر نتیجه می گیره ( منظورم تو این آزمون هاست - و شاید نشه نتیجه گیری کلی کرد) البته در زمینه ویروس های پلی مورفیک نتایجش خیلی خوبه
آنتی ویروس شرکت مایکروسافت هم روبه پیشرفته و شاید تا چند ساله دیگه تبدیل به روقیبی جدی بشه به نتایجش نگاه کنید
آزمون 13 : هیچ درجه ای نگرفت و از دور خارج شد (میزان شناسایی کل : 82 %)
آزمون 15: درجه استاندارد گرفت ( 90%)
در این آزمون :(advanced (94%
البته اوضاعش تو ویروس های پلی مورفیک تعریفی نداره - فعلا استفاده ازش توصیه نمی شه - شاید وقتی دیگر
nod32 نسبت به آزمون 15 تغییر چندانی نکرده چون انجینش همونه
در زمینه ویروس های پلی مورفیک هم مثل همیشه جزء بهترین هاست با نتایج شناسایی کامل
symantec هم مثل همیشه در زمینه ویروس های پلی مورفیک عالی بود نتایجش مشابه 15 و بهتر از 13 است
از قسمت های جالب آزمون عدم حضور DR.WEB بود
که خوب در آزمون های دیتا بیس سال 2007 (13و15) نتایج بسیار ضعیف استاندار رو گرفت دوستان باید فعلا دور این آنتی ویروس رو خط بکشن
امیدوارم از این مقایسه لذت برده باشید
موفق باشید
دریافت فایل pdf تست از این آدرس امکان پذیره :
موفق باشیدکد:http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/report17.pdf
با سلام
دوستان لطفآ به من بگید آنتی ویروس مکافی بهتره و یا پاندا و یا نوترون
کدوم از اینترت به طور خودکار آپتودیت میشه؟
یه دنیا ممنون
با سلامنقل قول:
دوست عزیز تمام تست هایی که گذاشته می شه برای اینه که شما بتونین با توجه به اونها گزینه مورد نظرتون رو انتخاب کنید و در پیشنهاد دوستان هیچ گونه تعصبی نباشه چون در صورت گفتن اینکه فقط فلان آنتی ویروس و بقیه بدرد نمی خورن درست نیست و بسته به نیاز کاربر باید پیشنهاد صورت بگیره
اما حالا از بین همین سه گزینه که خودتون مد نظرتونه
پاندا بیشتر از بقیه مشکل آپدیت داره و کرک دائمی براش گیر نمی آد
نورتون اگه به تاپیکش مراجعه کنید روش جدید ی برای کرکش ارائه شده که فعلا کار می کنه
مکافی نسخه اینترپرایسش رو دوستانی که دارن می گن مشکل آپدیت نداره یا حداقل کمتر داره
اما به هر حال از بین انتی ویروس ها اتفاقا همین 3 تا آپدیت کردنشون دردسر بیشتری داره
با سلامنقل قول:
لطفآ اگه میشه اسم مکافی اینترپرایس رو به صورت انگلیسی بنویسید
اگه پاندا نیاز به کرک نداشته باشه(اصل باشه)بازم مشکل داره
لطفآ یه آنتی ویروس معرفی کنید که از نظر شما از هر نظر خوب باشه
آنتی ویروس پاندا چه به قول شما اصل باشه و چه نسخه آزمایشی باشه برای آپدیت شدنش به یک اسم و سریال
قانونی احتیاج داره. اگر سریال تقلبی باشه در هنگام چک کردن آپدیت این آنتی ویروس با سرورش اون رو تشخیص داده
و از کار میوفته. هیچ کرکی هم براش وجود نداره.
جواب شما رو دوست عزیز Nine دادند. شما از بین یکی از آنتی ویروسهایی که در تست های مختلف حداقل 4 صفحه
قبل نتایج بهتری داشتند استفاده کنید. زیاد به دنبال معروفترین ها نباشید و بیشتر بدنبال بهترین بر روی سیستم
خودتون و وضعیت سرعت اینترنتتون باشید.
آپدیت های نورتون و مک آفی و پاندا هر سه جزور سنگین آپدیت ها در بین آنتی ویروسهای موجود هستند و وقتی
شما یک آنتی ویروس را میخواهید برای حفظ امنیت سیستم خودتون استفاده کنید باید همه جوانب رو در نظر
بگیرید و فقط به تشخیص آنتی ویروس فکر نکنید.
اگر آنتی ویروسی بهترین تشخیص رو داشته باشه اما آپدیت نشه اونوقت بدترین تشخیص رو خواهد داشت.
اگر هم آنتی ویروسی تشخیص کمتری داشته باشه اما به موقع و آسان آپدیت بشه بهترین تشخیص رو
خواهد داشت.
در ضمن گرفتن سرعت سیستم و سی پی یو و بقیه موارد همگی برای انتخاب یک آنتی ویروس میتونند نکته
هایی باشند که حتما باید بهش توجه بشه.
اگر من رم سیستمم 1 گیگ باشه و سی پی یو حداقل 3.0 گیگاهرتز باشه و سرعت اینترنتم هم حداقل 500 کیلو
بایت بر ثانیه باشه از بین این 3 آنتی ویروسی که نام بردید نورتون رو انتخاب میکردم.
اما اگر من رم سیستمم مابین 512 تا 1 گیگ باشه و سی پی یوی معمولی داشته باشم و سرعت اینترنتمم کم
که نه افتضاح باشه انوقت از بین این 3 آنتی ویروس هیچ کدومشون رو انتخاب نمیکردم. ترجیح میدادم آنتی ویروس
های مجانی Avast و AVG7.5 رو انتخاب کنم اما دنبال این 3 آنتی ویروس نرم.
خودتون امتحان کنید و مدتی از هر کدام استفاده کنید تا به نتیجه بهتری برسید. زمانی هم که هر کدام رو نصب
میکنید در زمانهای مختلف میزان مصرف رم و سی پی یو رو توسط پروسه های اون آنتی ویروس یادداشت کنید و
بعد با آنتی ویروس بعدی که قراره چند روز دیگه نصب کنید مقایسه کنید.
چون هر آنتی ویروسی بر روی سیستم های مختلف به گونه های مختلف خودش رو نشون میده. ممکنه ناد32
بر روی سیستم من خوب باشه اما بر روی سیستم شما به خوبی جواب نده.
آخرین تست های انجام شده روی پاندا به نیمه ی اول سال 2006 بود و اینم نتایجشنقل قول:
انگار پاندا از نتایج راضی نبود و از اون به بعد کنار کشیده - از اعتبارات این سایت هم همینه که هیچ وقت بدون اطلاع و بدون رضایت شرکت سازنده انتی ویروس رو در تستی شرکت نمی دن و حتی موقع تست نمایندهای از طرف شرکت مذکور برای بررسی صحت تست حضور دارن
این امر برای trend micro هم افتاده انگار drweb هم انصراف داده حالا برای یه بار یا برای همیشه الان معلوم نیست
با سلامنقل قول:
اول تشکر بابت جواب
من مکافی رو امتحان کردم و واقعآ رو سرعت کامپیوتر تاثیر میزاره
ولی پاندا تاثیر زیادی نداره و همینطور نوترون
سریال پاندا ممکنه غلط باشه؟لطفآ در مورد سریالش یکم توضیح بدید
و در پایان اسم مکافی اینترپرایس رو به انگلیسی بنویسید
با سلامنقل قول:
McAfee VirusScan Enterprise
اینم تاپیکش
سریال پاندا اگه غلط باشه که اصلا قبولش نمی کنه اگه هم درست باشه چون غیر قانونی است به محض اتصال به سرور پاندا شناسایی می شه و از کار می افتهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22319&page=31
بهتره سراغش نرید
اگه از نورتون راضی بودید یه سری به تاپیکش بزنید نسخه 2088 اینترنت سکیوریتش رو نصب کنید - البته به نسخه 2007 هم احتیاج دارید- اینجا رو ببینید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22313&page=80
قابل توجه دوستان
توی این سایت که لینکشو میزارم ده تا آنتی ویروس بر تر دنیا رو مقایسه و رتبه بندی کرده
یه نگاهی بندازید و بگید که سحت و سقم این نتایج و امتیازات چی هست و نظرتون رو هم اعلام کنید
با تشکر
کد:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
با سلامنقل قول:
قبلا بحث شده
منابع معتبر تست آنتی ویروس هاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22330&page=46
کد:www.av-comparatives.org
کد:www.av-test.de
کد:www.checkvir.com
کد:www.virusbtn.com
البته بعضی از منابع بالا نتایج رو در اختیار کاربران به صورت رایگان قرار نمی دن و به صورت مجله چاپ و به فروش می رسوننکد:www.westcoastlabs.com
((( به منابع فوق با تمام اعتبارشون باز هم ایراداتی وارده))
منابع غیر معتبر یا غیر تخصصی
متعلق به antony petrakis است. نمونه هاش استاندارد نیست، و بدون اطلاع شرکت ها برگزار می شهکد:www.virus.gr
البته این سایت، سایت معتبری است و معمولا با کمک av-test تست می گیره اما بعضی مواقع در انتخاب نهایی گزینه های غیر تخصصی رو هم در نظر می گیرهکد:www.pcworld.com
سایت های متهم به رشوه گیری
toptenreviews و 6starreviews , No1reviews و ...
با سلام
دوستان من ویروس اسکن پاندا تیتانیم رو نصب کردم و الان هیچ مشکلی با آپتودیت ندارم
کاملآ آپتودیت میشه
ما بهت گفتیم نصب نکن. بهت گفتیم پاندا خوب نیست. بهت گفتیم تشخیص خوبی نداره. اما خوب گوش نکردی و بازنقل قول:
هم کار خودت رو کردی.
حالا که نصب کردی مبارکت باشه. امیدوارم 30 روز دیگه هم بیای و خبر آپدیت شدنش رو بدی. شما حتی اگر ناد32 و
یا کسپرسکی رو هم نصب کنید تا 30 روز میتونید ازش استفاده کنید اما بعد از تمام شدن مدت زمان آرمایشی آپدیت
نمیشن و باید از شیوه های دیگه استفاده کرد.
چرا میزنینقل قول:
من فقط دارم امتحانشون میکنم
مکافی اینترپرایس هم زیاد قوی نیست ولی از نظر آپتودیت مشکلی نداره
یه مکافی جدید هم اومده که خیلی توی سایتها تبلیق میکننش و میگن تا سال 2013 قابلیت آپتودیت داره!
نظرت چیه
نقل قول:
اگر نظر شخصی منو میخواهید من قبلا نظرمو گفتم و فکر نکنم نیاز به تکرار باشه. من گفتم که حاظرم از آنتی ویروس
های مجانی استفاده کنم اما از این 3 تا استفاده نکنم. دلایل زیادی هم داره که چند تاشو برات میگم اما امیدوارم
فقط وقتمو تلف نکرده باشم.
1. آپدیت های دیر به دیر ... گاهی هر 3 یا 4 روز آپدیت میشند و گاهی هم روزی 2 بار. منظورم هر 3 آنتی ویروسی
است که نام بردید.
2. داغون کردن سیستم تا حدی که فکر و ذکر آدم اینه که چطور سرعت سیستمش رو بالا تر ببره تا اینقدر سی پی
یو و منابع سیستم رو مصرف نکنند.
3. بعد از پاک کردنشون کلی کید های رجیستری و فایل های زائد از خودشون باقی میزارند که بعضی هاشون فقط
با فرمت کردن سیستم از بین میرن.
4. نداشتن هوش مصنوعی پیشرفته برای شناسایی ویروسها و تروجانهای جدید.
5. دیر رها کردن فایل ها بعد از باز کردن یک فولدر که حدود 100 تا فایل exe توش هست. تا زمانی هم که رها
نشدند هیچ کاری با فایل ها نمیشه انجام داد. حالا این وسط نورتون یخورده بهتر است اما آنتی ویروسهای
دیگه ای وجود دارند که در این زمینه بهتر عمل میکنند.
6. گرفتن سرعت سیستم در هنگام نصب برنامه های سنگینی مانند فوتوشاپ و یا بازی ها. تا حدی سرعت
گرفته میشه که چاره ای به غیر از غیر فعال کردن آنتی ویروس و ادامه نصب باقی نمیمونه.
7. ناسازگاری با برنامه های امنیتی دیگر مانند آنتی سپای ور های فعال در سیستم و فایروال هایی مانند کومودو
و Outpost pro.
8. از کار افتادن آپدیت در McAfee Enterprise و درست کار نکردن Live Update در آنتی ویروس نورتون. اما پاندا در
آپدیت شدن مشکلی نداره.
9. ناسازگاری با اجرای Game ها آنلاین و غیر آنلاین. به طوری که گرافیک این بازی ها رو به شدن کند میکنند.
و الی آخر ....
این دلایل شخصی من بود حالا اگر شما میتونی باهاشون کنار بیای خوب در اون صورت تصمیم با خودته.
اما از لحاظ علمی و تست های صورت گرفته در مورد آنتی ویروسها پاندا و مک آفی قدرت شناسایی شون به
اندازه نورتون خوب نیست و این وسط نورتون بهتر از آنها عمل میکنه. میتونید به صفحات قبل مراجعه کنید و
تست ها رو بخونید.
با سلام همون طور که دوستم zhina گفتن این مدت استفاده آزمایش شما است و بعد از 30 روز از کار می افتهنقل قول:
البته می دونم شما الان در مرحله تست و خطا هستید تا به گزینه مورد نظرتون برسید اما خوب اگه از بچه های اینجا راهنمایی می خواین کمی هم به حرفشون گوش کنید تا اونا فکر نکن کارشون بیهوده است چون یادمه هم من و هم zhina در مورد مشکلات آپدیت و ضعف های پاندا براتون صحبت کردیم
به هر حال اگه شما خیلی نمی خواین خودتون رو درگیر مسائل آپدیت و این جور چیزا بکنید و انتی ویروس خوبی رو هم نصب کنید من پیشنهاد می کنم avira antivir نسخه کلاسیک رو که رایگانه نصب کنید من یه تنظیماتی تو تاپیک مربوطه اش هم گفتم اونا رو هم انجام بدید مرتب هم آپدیتش کنید فکر می کنم راحت تر باشید
کد:http://www.free-av.com/en/download/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html
دوستان آیا web antivirus هایی مثل کسپرسکی اسکریپت های وب هایی که با مرورگرهای Opera یا Mozilla باز میکنیم هم چک میکنن یا فقط IE رو ساپورت میکنن؟
البته بسته به نوع آنتی ویروس هم هستنقل قول:
مثلا در ورژن 3 نود32 شما می تونید نوع مرورگرتون رو در بخش وب آنتی ویروس به نرم افزار معرفی کنید از اون به بعد
آنتی ویروس کلیه داده هایی که بر اساس پروتکل HTTP باشه رو فارغ از پورت چک می کنه
در کسپر سکی بخش Traffic monitoring این کار رو به عهده داره البه همون پورت هایی که شما بهش می گید
کلیه داده ها ی که بر اساس پروتکل http از این پورت ها رد و بدل بشه چک می شه
برای اطمینان من این سوال رو مبنی بر ساپورت کردن بخش وب آنتی ویروس و داده های رد و بدل شده بر اساس HTTP رو در مرورگر فایرفاکس از بخش ساپورت شرکت کسپرسکی پرسیدم اینم جوابشون
یه توضیح در مورد شرکت های تولید کننده آنتی ویروس میدم همراه با کشور سازنده و سال تاسیس شرکت
1-KASPERSKY
با شعار سبز برای شما، قرمز برای تهدیدات در سال 1997 در روسیه توسط یوجین کسپرسکی (Eugene kaspersky) تاسیس شد. و به سرعت پیشرفت کرد و جای بسیاری از پرآوازه های این صنعت رو تصرف کرد. مهمترین قدرت کسپرسکی در دیتا بیسش است هر چند در نسخه 7 این محصول هوش مصنوعی آن هم تصحیح و بهبود پیدا کرده است.
استفاده از منابع سیستمی در این محصول متوسط است. داشتن خاصیت selfprotection مناسب، قدرت مناسب در شناسایی روت کیت ها و فایروال قدرتمند از وِیژگی آن است. بسیاری از آنتی ویروس های معروف همچون Avk از موتور جستجوی این محصول استفاده می کنند.
2-nod32
شرکت eset در سال 1992 در براتیسلاوا در کشور اسلواکی تاسیس شد. این شرکت در واقع حاصل شراکت اسلواکی های مقیم آمریکا بود. پایگاه تحقیقات این شرکت در انگلستان است و پایگاه آپدیت آن در براتیسلاوا است.
بزرگترین قدرت این آنتی ویروس در هوش مصنوعی است طوری که در این زمینه هم اکنون بی رقیب است. استفاده از منابع سیستمی اندک و سرعت اسکن فوق العاده هم جزء برتری های این محصول است. این محصول دو سال پیاپی (2006 و 2007) به عنوان برترین آنتی ویروس از نظر سایت av-comparatives انتخاب شده است. به تازگی ، این شرکت محصول امنیت اینترنت خود را با نام smart security اکه علاوه بر آنتی ویروس ، فایروال نیز دارد به بازار ارائه عرضه کرد. فایروال این محصول هنوز چندان قابل اطمینان نیست . شعار این شرکت این است که دنیای دیجیتالی شما را محافظت می کنیم.
3- AVG
شرکت سازنده این نرم افزار امنیتی با نام GRISOFT فعالیت خود را در سال 1991 در جمهوری چک آغاز کرد. در سال 2006 این شرکت EWIDO را که در آن زمان به تولید آنتی اسپای ور مشغول بود خرید و جاسوس افزار آن را به محصولات خود اضافه کرد. البته avg antispyware رو هم جایگزین نام ewido کرد که هم اکنون یکی از بهترین ضد جاسوس های دنیا است – دیتا بیس قدرتمند، استفاده کم از منابع سیستمی و سازگاری با بسیاری از نر م افزار های امنیتی avg antispyware را به یک انتخاب عالی تبدیل کرده است. در مورد آنتی ویروس این شرکت دیتا بیس خوب، اما هوش مصنوعی ضعیف و ضعف شدید در مقابله با ویروس های پولی مورفیک از مزایا و معایب این محصول است. فایروال این محصول در بسته امنیت اینترنت هم چنگی به دل نمی زند. ضمنا از این به بعد این شرکت به جای نامgrisoft از AVG technologies استفاده خواهد کرد. شعار این شرکت به صورت محکم در برابر تهدیدات، انعطاف پذیر برای شماست.
4- avira
این شرکت در سال 1998 در آلمان تاسیس شد. در ابتدا نام محصول آنتی ویروس آن H+BEDV بود که در سال 2001 به Avira antivir تغییر پیدا کرد. سبکی و سرعت اسکن و دیتا بیس فوق العاده این آنتی ویروس زبان زد است و در بسیاری از موارد از آن به عنوان یک پدیده نام برده می شه. هوش مصنوعی این محصول گرچه همراه با خطا هایی است (خصوصا در حالت ماکزیمم) اما از نظر هوش مصنوعی در رده خوب رده بندی می شود. فایروال این محصول در بسته امنیت اینترنت این شرکت ضعیف است. این محصول نسخه رایگانی تحت نام avira antivir personal classic دارد که به تمام کسانی که نمی خواهن از محصولات غیر قانونی استفاده کنند توصیه می شود. بالاتر ازامنیت شعار این شرکت است.
5- avast
محصولی از شرکت alwil که در سال 1998 در شهر پراگ ( چک) تاسیس شد. این محصول همراه با فراز و نشیب هایی همراه بوده، سادگی استفاده و سبکی از مزیت های این محصول است. در تمام تست های سال 2007 این محصول درجه advanced (بسیار خوب - نه عالی ) رو بدست آورد. نسخه رایگان این محصول هم طرفداران فراوانی دارد. بگذارید از شما در مقابل دنیای پر پیچ و خم آنتی ویروس ها محافظت کنیم شعار این شرکت است.
6- norton
شرکت سیمانتک در سال 1982 در آمریکا تاسیس شد. فعالیت های این شرکت تنها محدود به آنتی ویروس نیست. آنتی ویروس نورتون از معروفترین محصولات این شرکت است که در گذشته به استفاده از منابع سیستمی زیاد معروف بود. اما در سال 2008 این شرکت با ارائه Norton internet security 2008 نشان داد که تحولاتی را در محصول خود انجام داده. دیتابیس قوی اما حجم آپدیت های زیاد و گاهی دیر به دیر از مزایا و معایب این محصول است. مقابله با ویروس های پلی مورفیک تخصص این محصول است. اطمینان خاطر در دنیای به هم متصل شعار این شرکت است.
7-mcafee
در سال 1978 توسط جان مکافی در آمریکا تاسیس شد. شاید یکی از نام آشناترین محصولات این حوزه باشد و بسیاری از ما در سال های دور این محصول را بهترین و تنها شیوه محافظت از کامپیوتر خود می دانستیم. در سال های 2003-2004 این محصول در تست های سایت مستقل و معتبر av-comparatives بهترین نتایج رو کسب می کرد اما هر چه زمان می گذشت نتایج این محصول بدتر می شد طوری که هم اکنون در تست های این سایت تبدیل به محصولی متوسط شده است. دیتا بیس خوب، هوش مصنوعی متوسط، آپدیت های تقریبا حجم بالا از خصوصیات مکافی است.
8-bit defender
شرکت softwin در سال 2001 در شهر بخارست رومانی ضد ویروس خود یعنی بیت دفندر رو روانه بازار کرد. سادگی کاربری و داشتن ظاهری زیبا از ویژگی های این محصول است. دیتا بیس بیت دفندر بسیار خوب است هوش مصنوعی این محصول را با افت و خیز هایی می توان خوبنامید. البته خطاهای این هوش مصنوعی هم اندکی بالاست. سرعت اسکن نسبتا بالا از ویژگی ها بیت دفندر است. از معایب این محصول هم می توان به استفاده نسبتا زیاد از منابع سیستمی، فایروال ضعیف در محصول امنیت اینترنت آن، و خاصیت self protection ضعیف آن اشاره کرد. امنیت فردا را امروز تجربه کنید شعار این شرکت است.
9- Dr.wEB
دکتر وب ( Dr.web) محصولی از یک شرکت روسی که در سال 1992 تاسیس شد که با گذشت زمان از شهرتش کاسته شده است. این محصول در تمام تست های سایت Av-comparatives در سال 2007و 2006 درجه استاندارد رو گرفت و می توان آن را محصولی متوسط دانست. استفاده از منابع سیستمی کم و سرعت بالای اسکن هم جزء مزایای آن است. در اولین تست سال 2008 هم از انجام تست بر روی محصولش در سایت av-comparatives انصراف داد.
من در ابتدا قصدم فقط بیان کشور سازنده هر آنتی ویروس بود اما خوب انگار مطلب بیشتر از اون چیزی شد که مد نظرم بود. به هر حال امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
موفق باشید
سلام
من ه نوت بوک با 512 رم و cpu 2.0 دارم.
در خانه تقریبا همیشه به adsl 256 وصلم و هر از گاهی flash ام به شدت در دانشگاه ویروسی میشه.
با این توضیحات به نظرتون چی خوبه نصب کنم؟
بک سالی هست که nod32 2.7دارم و از نظر update حداقل راضی بودم و الان دارم ESET Antivirus Business Edition 3.0.645 را دانلود می کنم.
نظرتون چیه؟
در یک کلام حرف نداره:20:نقل قول:
مقام اول توی بکار بردن کمترین بهره از سخت افزار
مقام اول در دانلود سریع آپدیتها
مقام اول در شناخت ویروسهای شناخته شده و ناشناس %100
مقام اول در کاربرد آسان از نرم افزار
من از ESET NOD32 Antivirus3.0.642.0 استفاده میکنم راضی راضیم هیچ ویروسی هم به خوش تا حالا اجازه ورود از این گارد بزرگ آنتی رو به خودش نداده:46:
به نظر من همین آنتی رو تا آخر بچسب ولش نکن:46:
با سلامنقل قول:
با توجه به اینکه شما مجددا اقدام به دانلود نود32 کردید نشون می ده از این آنتی ویروس تو این مدت راضی بودید
اگه به این صورته باید بگم نسخه 2.70.39 که آخرین نسخه شماره 2 بود یکی از بهترین ورژن های این انتی ویروس است و
متاسفانه نسخه های جدید یعنی نسخه های 3 گاهی روی بعضی سیستم ها با بعضی از برنامه ها تداخل داره و مصرف
سی پی یو رو به شدت زیاد می کنه و گاهی کارکرد سیستم رو مختل می کنه
اگه با همین ورژن فعلی مشکلی ندارید و بدون دردسر و مرتب می تونید آپدیتش کنید نیازی به تعویضش ندارید
البته نسخه 3 تنظیمات پیش فرض بهتری نسبت به نسخه 2 داره بنابراین اگه از نسخه 2 استفاده می کنید به تاپیک تنظیمات مراجعه کنید و تنظیمات رو انجام بدید و البته برای نسخه 3 هم تنظیمات رو می تونید تو همون تاپیک ببینید
اما در مورد نسخه 3 ای که دارید دانلود می کنید نسخه ای که گفتید نسخه ای نیست که از طرف سایت معرفی شده باشه
فعلا آخرین نسخه که رسما منتشر شده 3.0.642 است پس بهتره این ورژن اونم نسخه home رو دانلود کنید از این آدرس
و با این سریال هاکد:http://www.eset.com/download/registered_software.php
این پست ها رو هم ببینیدکد:http://www.for-ever.cn/nod32/
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2245560&postcount=228
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2246596&postcount=889
من که هیچ مشکلی توی این 2-3 سالی که ازش استفاده میکردم رو ندارمنقل قول:
حالا نمی دونم که جریان این Cpu که شما گفتید چیه!!!!
اما nod32 و Kasper رقابتشون واسه کاربرا تنگاتنگ من قبل nod از kasper استفاده میکردم خوب بود سیستم رو کند نمی کرد اما یک چیزش بد بود اونم وقتی cd داخل cd rom میگذاشتی سرچش میکرد که چند دقیقه ای طول میکشید البته میشد تنظیمش کرد که اینکارو نکنه اما انگار nod خیلی سبک تر از Kasper بود
اما نه اینوری نه اون وری تایید شده که Bit از همشون بهتره:27:
من این نسخه 3.0.645.0 را دانلود کردم و به نظر کوچولوی آرومی میاد،ظاهرش همخیلی ناز شده و فعلا با چیزی تداخل نداشته.
برگردم به همون 2.70.39؟
در ضمن دلیل این که از kasper و bit یک سال پیش شیفت کردم به نود32 مشکل کرک اون ها بود ولی پشیمون نیستم،راستی اون مشکل ها حل شده؟
Eset انتی ویروس خوبیه و هوش مصنوعی فوق العاده ای دارهنقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد اپدیت هیچ انتی ویروسی مثل Kaspersky نیست
یکی از دلایل شهرت Kaspersky همین اپدیت های سریع هست.
روزهایی بوده که من 4 بار این انتی ویروس رو اپدیت کردم.
از نظر اپدیت Kaspersky فوق العاده هست و رقیبی نداره.
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل ناسازگاری نود32 با بعضی از نرم افزار ها و برنامه های امنیتی تو بعضی سیستم ها رخ می ده البته در ورژن جدید (3) نه در ورژن قدیمی تر (2) که شما در این مدت ازش استفاده می کردید.
در مورد سرچ سی دی رام که فرمودید این خاصیت real time تمام آنتی ویروس ها است و بسیار هم ضروری و مفیده
بله نود32 یکی از سبک ترین و سریعترین آنتی ویروس های حال حاضر است.
در مورد خوب و بد بودن bit و nod و ... گفتنی ها گفته شده و بهترین تاپیک برای این امر همین تاپیک و مقایسه هایی است که مرتب گذاشته می شه نمودار ها و آمار های سایت های معتبر بهتر از از هر چیز گویای همه چیز است
موفق باشید
با سلامنقل قول:
نه دوست عزیز اگه سیستم شما با ورژن 3 مشکلی نداره لزوی به عوض کردن اون نیست این امر رو با توجه به شکایات زیادی که کاربران از مصرف بالای cpu خود در ورژن 3 کردند من گفتم اما همه این مشکل رو ندارند
البته چه از ورژن 2 و چه از ورژن 3 استفاده می کنید به تاپیک بهترین تنظیمات برای نود32 (صفحه اول) مراجعه کنید و تنظیمات رو برای بهتر کار کردن محصول خود انجام دهید
در مورد بیت دفندر و کسپر سکی باید بگم الان که سایت بیت دفندر در حال دادن سریال 6 ماهه رایگان است اما در حال عادی بله کاربران گاهی با آپدیتش دچار مشکل می شوند
در مورد کسپر وضعیت تا حدودی بهتر است و رجیستر کی هایی که دوستان مرتب می ذارن تا حدود زیادی مشکل آپدیت رو حل کرده
با تشکر
با سلامنقل قول:
کاملا حرف شما صحیح است.
کسپرسکی در آپدیت محصولات خود یکی از بهترین ها ست و سرعت عکس العمل اون در برابر ویروس های جدید بسیار مناسب است.
البته این رو هم در نظر بگیرید یکی از ویژگی های منحصر بفرد نود32 - هوش مصنوعی بسیار خوب اون است طوری که نزدیک به 70 درصد ویروس های جدید رو که در دیتا بیسش نیست رو از روی عملکردش می شناسه این رقم در مورد کسپر در بهترین حالت 40 در صد بوده
اما آپدیت سریع و به موقع آنتی ویروس بسیار لازمه و تا حدودی ضعف هوش مصنوعی انتی ویروس ها رو پوشش می ده
هر چند که راهکار هوش مصنوعی واقعا راهکار آینده شرکت های امنیتی در برابر حجم بسیار زیاد برنامه های مخرب است. حتی بسیاری از کارشناسان امنیتی انتی ویروس هایی که فقط بر اساس دستا بیس به شناسایی ویروس ها اقدام می کنند رو آنتی ویروس های مرده می دونن.
موفق باشید
سایت ویروس بولتن نتایج جددترین تست مربوط به اوریل 2008 رو اعلام کرد.
مقر اصلی این مرکز در انگلستان است و هر دو ماه یک بار یک شماره ژورنال به نام virus bolitan منتشر می کنه
این مرکز الگو های تست خود را از مرکز wildlist به نشانیمی گیرد. wildlist مرکز مستقل دیگری است که کار ان جمع آوری ویروس هایی است که در دنیای کامپیوتر به عنوان ویروس خطرناک شناخته شده اند.کد:www.wildlist.org
اگر آنتی ویروسی بتواند صد در صد ویروس های in the wild که هم خطرناک هستند و هم به طور گسترده در جهتن پخش شده اند را بگیرد نشان VB100 می گیرد. بری انکه آنتی ویروسی این نشان را بگیرد علاوه بر شناسایی تمام فایل های آلوده نباید تشخیص اشتباهی هم داشته باشد یعنی نباید فایل سالمی رو اشتباها آلوده اعلام کنه
(( این سایت و تست اون از اعتبار خوبی در دنیای آنتی ویروس ها بر خوردار است - هر چند ایراداتی بر آن وارد است))
و این هم نتایج جدیدترین آزمون
Nine جان ممنون بابت زحمتی که کشیدی
ولی این نتایجی که شما گذاشتی مربوط به Windows Vista SP1 Business Edition هست نه XP
آخرین تست مربوط به XP برمیگرده به June 2007
با سلامنقل قول:
اینکه این تست روی سیستم عامل ویستا انجام بشه یا روی XP تفاوتی در نتایج نخواهد داشت. چون این تست ها مبتنی بر Signature است و نتایج روی ویستا ( از هر ورژنی ) و XP (از هر ورژنی) تفاوتی نداره.
هر چند که جدا از این صحبت ها مگه قرار بوده فقط تست های مربوط به XP گذاشته بشه؟؟!!
با تشکر
نه دوست عزیز قرار نیست فقط برای XP باشه ولی خوب معمولا خیلی از آنتی ویروس ها ممکنه کارکردشون روی
XP و Vista یکی نباشه من فقط منظورم این بود که بقیه دوستان که این مطلب رو می خونن بدون این تست روی ویستا انجام شده
نقل قول:
این نکته که آنتی ویروسها بر روی هر سیستمی ممکنه کارکرد مختلفی داشته باشند درسته. مثلا آنتی ویروسها در
ویندوز اکس پی سبک تر از وستا کار میکنند و رم کمتری رو هم میگیرند. این مسئله فقط مربوط به آنتی ویروسها
نمیشه بلکه همه برنامه ها بر روی ویستا منابع بیشتری رو مصرف میکنند.
اما وقتی شناسایی از روی سیگناتور و دیتابیس انجام میشه فرقی نمیکنه که اون آنتی ویروس بر روی چه نوع
سیستم عاملی نصب شده باشد. عمل اسکن رو کلا انجین آنتی ویروس انجام میده نه سیستم عامل.
موفق باشید. :11:
من دنبال یه انتی یروس خوب میگردم که بتونه به اسونی و بی دردسر اپدیت بشه
از nod32 راضی بودم اما مشکل اپدیت داره ودردسر داره!
لطفا بهترین انتی ویروسی که زود به زود اپدیت بشه و خوب عمل مکینه رو به من بگید
لطفا لینک دانلود رو هم بزارید
اگر اینجا نمیشه خصوصی پیغام بدید چون ممکنه تاپیک رو گم کنم
شما احتمالا با مشکل کرک نسخه 3 آنتی ویروس ناد32 مشکل داشتید چون تا بحال کرک های زیادی برای نسخه 3نقل قول:
آنتی ویروس ناد32 معرفی شده و متاسفانه در تاپیک کرک ناد32 من یک دفعه گفتم که کرکهای جدید نسخه 3 این
آنتی ویروس توسط ناد32 شناسایی میشوند و از کار میوفتند اما کسی گوش نکرد و همچنان داره این کرکها به مردم
معرفی میشه.
فعلا بهترین نسخه ناد32 بدون داشتن مشکل با سیستم و بدون داشتن مشکل آپدیت نسخه 2.70.39 این آنتی
ویروس است و کرکی هم که با این نسخه کاملا کار میکنه و مشکل آپدیت هم نداره و از طرفی هم توسط ناد32 به
عنوان فایل آلوده شناسایی نمیشه کرکی است به نام Nod32 Fix 2.1 .
بعد از ناد32 کسپرسکی میتونه انتخاب خوبی باشه. اما فقط برای بعضی ها نه برای من. چون به نظر من کسپرسکی
در پشت صحنه و بدور از چشم کاربران منابع زیادی رو از سیستم مصرف میکنه. و بعد از گذشت 2 الی 3 ماه از نصب
این آنتی ویروس سرعت سیستم بشدت کم میشه اما اگر کسی مشکلی از این جهت باهاش نداشته باشه
انتخاب خیلی مناسبی میتونه باشه.
برای درخواست دانلود هر آنتی ویروس هم تاپیک مخصوص وجود داره و در اینجا لینک دانلود قرار داده نمیشه.
نسخه 2.70.39 آنتی ویروس ناد32 رو همراه با کرکش در تاپیک ناد32 قبلا قرار دادم. کافیه کمی جستجو کنید.
با سلامنقل قول:
ضمن تشکر از zhina عزیز و با اجازه ایشان و در تکمیل صحبت های دوست خوبم
آنتی ویروس دیگه ای که هم بسیار قدرتمنده و هم بدون دردسر آپدیت می شه (چون نسخه کلاسیکش که مد نظر منه رایگانه) avira-antivir personal calssic است که می تونین از اینجا دانلود کنید
کد:http://www.free-av.com/en/download/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html
و البته تاپیک اختصاصی هم داره که در صورتی که براتون سوالی پیش اومد اونجا مطرح کنید
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195928&page=14
سلام
من الان از نورتون 2007 روی سیستمم استفاده میکنم و حسابی سیستم رو کند کرده، میخوام آنتی ویروسم رو تغییر بدم و میخوام از بین Nod32، Kaspersky ، Avira، AVG یکی رو انتخاب کنم، برام مهمه که آنتی ویروس زود به روز بشه و منابع سیستم رو هم زیاد مصرف نکنه.
میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید.
ضمنا در مورد اینها لطفا بگید لازمه فایروال رو جداگانه نصب کنم یا نه.
آنتی ویروس symantec بهتره یا نورتون؟؟
آنتی ویروسی که شما می خواهید nod32 است.نقل قول:
این آنتی ویروس نمام مشخصاتی را که شما می خواهید دارد:
زود به روز شدن، کم حجم بودن و استفاده کم از منابع و...
اگر anti virus را نصب کردید نیاز به فایروال جداگانه دارید ولی اگر smart security را نصب کردید نیازی به فایروال ندارید.
هر دو نوع را می توانید در همین انجمن پیدا کنید.:46:
اگه دنبال آنتى ویروسى میگردى که علاوه بر عالى بودن بدون هیچ دردسرى و کاهش سرعت سیستم به راحتى عمل کنه ، NOD 32 رو پیشنهاد میکنم (ابته گویا نسخه 3 اندکى دردسر سازه ولى نسخه 2 هیچ تاثیرى بر روى سرعت سیستم نداره)نقل قول:
اما نود 32 صرفا یه آنتى ویروسه و ناچارید براى امنیت سیستم از فایروال و آنتى اسپاى مجزا استفاده کنید
البته با کاسپرسکى امنیت بیشترى رو احساس خواهى کرد که زود به روز میشه اما در سیستم هاى ضعیف اندکى سرعت رو میگیره ... تازه در نسخه اینترنت سکیوریتى کاسپرسکى ، فایروال نیرومندى وجود داره :8:
فایروال نود 32 ضعیف هستش درست برخلاف فایروال کاسپرسکىنقل قول:
در ضمن درسته که جدیدا در زمینه آپدیت روزانه نود 32 بهتر شده اما هنوز هم بهترین به روزرسانى متعلق به کاسپر هستش
موفق باشید:11: