سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 12/03/1385 برابر با 02/06/2006
Printable View
سلام
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
wonder boy
ممنون از لطفت يه مدت مشغول بودم تازه رسيدم
سلام
baby عزیز از اینکه این تاپیک رو دنبال میکنی، ممنونم.
موفق باشی.
سلام
تاريخ بروزرساني: 26/03/1385 برابر با 16/06/2006
سلام
تاريخ بروزرساني: 26/03/1385 برابر با 16/06/2006
ممنون
دارم ميگيرم
سلام دوستان من از کسانی که می توانند Virus Removal Tools های mcafee را دانلود کنند .دانلود کرده برای ما آپلود کنند که ما هم استفاده کنیم .خیلی خیلی ممنون
از همه طلب بخشش دارم
مطمن باش ارزش داره اولا اصلا سرعت كامپيوتر رو كم نمي كنه خيلي قوي و فوق العاده سريع عمل مي كنه در مورد كند بودن آپديتش يه راهي به شما پشنهاد مي كنم بريد تو سايت مك آفي و آخرين فايل آپديت رو بگيريد البته يه خورده حجمش زياده(8مگ) و براي اولين باري كه تو ويندوز نصبش مي كنيد اون فايل رو اجرا كنيد بعد از اون براحتي و با كمترين صرف وقتي از طريق اتوآپديت مي توني آپديتش كني.من خودم تو تهران با ديال آپ در عرض كمتر از 5 دقيقه آپديتش مي كنمنقل قول:
نوشته شده توسط ahmad_r
ضمن تشكر از تمام دوستاني كه اين قسمت را دنبال مينمايند بايست بعرض برسانم كه با توجه به راهنمايهاي قيد
شده در صفحه آول همين پست ونصب آپديتهاي مك آفي وهمچنين نصب نرم افزاري جهت مخفي كردن آي پي
بنام Hide IP PLATINUM که در قسمت نرم افزارها میتوانید ÷یدایش کنید ونصب نرم افزار C PROXY به راحتی وبدون ارور آنتی ویروس ورزن 10 وآنتی اس÷ایور ورزن 2.1.0.112 رامدت حدود دو ماه میباشد که از طریق خود سایت مک آفی آ÷دیت مینمایم امشب نیز توانستم فایل 4799را دریافت نمایم . همچنین فایر وال7.0.150رانیز به همین طریق
در تاریخ 4/7/2006 به نگارش 7.1.113 از خود سایت مک آفی بروز رسانی نمایم .
امیوارم مورد استفاده دستان قرار گیرد وچنانچه راهنمایی خواستید در خدمتتان هستم :laughing:
با عرض معذرت ازاینکه مجددا" مجبورم برای راهنمایی عاشقان mcafee مطالبی را جهت بهبود وبدون دردسر وفارغ از
هرگونه محدودیتی از طرف شرکت mcafee ابراز نمایم .
دوستان من از آنتی ویروس 10.0.27 وآنتی اس÷ایور 2.1.0.112 و فایر وال7.0.150 mcafee مدت چند ماه میباشد که استفاده مینمایم وبا توجه به اینکه ایران تحت تحریم شرکت مذکور میباشد بروش زیر به راحتی بعد ازتکمیل ثبت نام
در سایت مک آفیبراحتی میتوانید کلیه نرم افزارهای مک آفی نصب شده بر روی سیستمتون را آ÷دیت نمایید .
1- دریافت ونصب فایل بروز رسان را از صفحه اول آ÷دیتهایمک آفی درهمین سایت یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- نصب نرم افزار IP PLATINUM که در همین سایت در قسمت معرفی نرم افزارها موجود میباشد .
3- نصب نرم افزار CPROXY که = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = .
بعداز تمام این مراحل بر روی ایکون مک آفیدر کنار ساعت کام÷یوترتان کایک راست کرده وگزینه UPDATE رابزنید
برای اولین بار که به سایت مک افی میروید بایست ثبت نام نمایید ویک آدرس ایمیل الکی بدهید واین در حالتی هست که هر دو نرم افزار ردیفهای 2و3 فعال باشند واگر از اینترنت اکس÷لورر استفاده مینمایید حتما"قابلیت POPUP
راغیر فعال سازید که صدرصد جزو مشترکین قانونی مک افی در خواهید آمد .
موفق باشید :
:thumbsup:
wonder boy جان خسته نباشی
این آپدیتها برای mcafee enterprise 8.0i هست یا home edition
آخرین آپدیت enterprise 4803xd.exe هستش به تاریخ
7/10/2006
به این لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری میتونم اینو بگیرم؟
سلام
از همه دوستان بخاطر تاخیر طولانی خودم عذرخواهی میکنم. :blush:
به خاطر امتحانات نتونستم بیام، البته هنوز امتحاناتم تموم نشده، ولی تا 15 روز دیگه امتحاناتم تموم میشه. :happy:
سلام
davood6385 جان به خاطر دیر جواب دادن شرمندم. :blush:
این آپدیتهایی که من میذارم اینجا، هم برای نسخه پروفشنال و هم برای نسخه خانگی هست. ولی برای enterprise 8.0i تهیه نشده. علتش هم این بوده که برای آپدیت نسخه enterprise 8.0i مشکلی از طرف مک آفی نبود ولی حالا نمیدونم این نسخه هم مثل بقیه برای آپدیت مشکل پیدا کرده یا نه.
اگه به لینکی هم که دادی دقت کنی وقتی به این لینک مراجعه کنی، پیغامی میاد که میگه شما در کشوری هستین که شامل تحریمه، پس نمیتونین از این لینک استفاده کنین.
Wonderboyجان
منتظر آپديت هاي آنتي اسپايور هستي
مخيلي حياتيه/ممنون
مر سييييييييييييي عالي بود
سلام دوست عزيز
بابت زحماتت بسيار ممنون
من منتظر آبديتهاي جديدت هستم
خدا قوت
سلام لطفا يك لينك سالم از نسخه ويروس اسكن اينتر پرايس براي من بگذاريد ممنون
سلام
saeed009 و jasmin عزیر، از اینکه نظرتون رو در مورد این آپدیتها گفتین و از نظر لطفتون ممنونم. :blush:
سلام
تاريخ بروزرساني: 21/04/1385 برابر با 12/07/2006
سلام
تاريخ بروزرساني: 23/04/1385 برابر با 14/07/2006
توجه ×××× توجه
آپدیت McAfee VirusScan Enterprise v8.0i هم اضافه شد.
سلام
دوستان عزیز،
همونطور که میدونین قبلا آپدیت VirusScan Enterprise v8.0i مشکل نداشت ولی مثل اینکه جدیدا اونم آپدیتش مشکل شده، در هر صورت این موضوع منو به این فکر انداخت که قسمت آپدیت VirusScan Enterprise v8.0i رو هم به همون فایل آپدیت قبلی اضافه کنم. ;)
به این ترتیب، از این به بعد، یعنی از آپدیت تاریخ 21/04/1385 به بعد شما میتونین با دانلود همون فایلی که مربوط به آپدیت فایل شناسایی ضد ویروس مک آفی میشه (يعني با دانلود McAfee Updater كه براي آپدیت ضدویروس نگارش 9 و 10 تهیه شده بود)، VirusScan Enterprise v8.0i خودتون رو هم آپدیت کنین. :happy:
از این به بعد دوستان میتونن با دانلود این فایل هم نگارش 9، هم نگارش 10و هم نگارش Enterprise v8.0i رو آپدیت کنن. :laughing:
wonder boy
سلام ممنون از زحمتتون
سلام
baby عزیز ممنونم که آپدیت ها رو دنبال میکنی. :happy:
موفق باشی.
كسي نيست جواب ما رو بده
اينم لينك دريافت فايل آخرين آپديت مك آفي اينتر پرايس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من الان نسخه دهش رو دارم و وقتی میزنم روی آپدیت میگه که ویروس یاب شما آپ دیت هست . یعنی دوستان اگه سایت آپدیت کرد من هم بدون مشکل آپدیت میشم؟ یعنی ویروس یاب من بدون مشکل به یرور وصل شده و مشکلی با آپدیتش نخوام داشت؟
سلام من از اسپم كيلر مك آفي استفاده مي كنم و سرويس ميلم هم جيميل هست . در واقع من در دادن آدرس براي لوگين جيميل توي مك آفي اسپم كيلر مشكل دارم . pop3 جيميل هم فعاله اما هر چي ميزنم لوگين نميكنه !
لطفاَ كمك كنيد.
اصلا من به راحتي هر وقت وصل اينترنت مي شم اگه آپديت جديد اومده باشه آنتي ويروسم شروع به آپديت كردن مي كنه و تا 100 درصد مي ره و تاريخ اپديت رو كه نگاه مي كنم مي بينم كه درست آپديت شده
فكر كنم كه ديگه سايت مك آفي مي ذاره آپديت كنيد
من فقط نمي دونم كه چه جوري آپديت ها رو ذخيره كنم كه اگر ويندوز رو عوض ردم نيازي به دوباره كاري باشه
با سلام ممنوم از اين تاپيك
فقط يك سوال داشتم
الان كه من آپديت كرده ام چه طوري اين رو سسيتم ذخيره كنم كه بعدا به راحتي بتونم از اون استفاده كنم
خواهش مي كنم جواب بدين
سلام
jafar_hoggt عزیز، امیدوارم این آپدیتها برات مفید بوده باشه، اگه آپدیت مک آفی رو با برنامه هایی که اینجا معرفی شده انجام دادی، فقط کافیه اون برنامه هایی رو که دانلود کردی و باهاش مک آفی رو آپدیت کردی رو نگه داری، دفعه بعد اگه بهر دلیلی مثل عوض کردن ویندوز، نیاز به آپدیت دوباره داشتی، کافیه مک آفی رو نصب کنی و اون برنامه ها رو برای آپدیت کردن مک آفی اجرا کنی.
در واقع یکی از هدفهای من برای درست کردن فایلهای آپدیت به این شکل این بود که بشه بارها و روی سیستمهای مختلف اجراش کرد و مک آفی رو آپدیت کرد.
موفق باشی.
ممنون خیلی خوب بود
سلام
kamal114 عزیز ممنونم از اینکه نظر دادی. :happy:
موفق باشی.
نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
من از فايل هايي كه قرار دادي ممنون
ولي به جز اين ها برنامه خودش نيز خودئكار آپديت مي كنه
من مي خوام اونها به همراه فايل هاي شما ذخيره كنم
سلام .
آخرين آپديت مك آفي اينتر پرايس را از کجا میتونم بگیرم؟؟؟؟؟؟
مثل اینکه اپدیت این نسخه هم مثل پروفشنال برای ایران تحریم شده.
سلام دوستان عزيز ... من مي خواهم از شما دوستان درخاست راهنمايي كنم .... من قصد استفاده اين انتي ويروس مك افي رو در كافي نت دارم ( اگر جواب بده ) شما كدام ورژن يا مدل رو پيشنهاد مي كنيد ؟ لطفا در صورت امكان لينك رو هم بگذاريد ...
ممنون از دوستان
سلام
تاريخ بروزرساني: 26/05/1385 برابر با 17/08/2006
سلام
تاريخ بروزرساني: 24/05/1385 برابر با 15/08/2006
واقعا عالی بود