سلام به همه
Bizimt و مسعود جان
ممنون از کمکتون
اینجا کسی از شهرستان مراغه هست ؟
اونجا کاری بس مهم همین در مورد اینترنت پیش اومده !!!
Printable View
سلام به همه
Bizimt و مسعود جان
ممنون از کمکتون
اینجا کسی از شهرستان مراغه هست ؟
اونجا کاری بس مهم همین در مورد اینترنت پیش اومده !!!
بله عزیزم! میدن!نقل قول:
میگی مدرک بده؟؟؟ چشم:
عموی من کارمند بانک سپه هست.
برای اداره کل بانک سپه منطقه تبریز، اینترنت پر سرعت گرفتن. با سرعت 1 مگابیت بر ثانیه. اون هم نامحدود (از همارا سیستم). (اون طور که من متوجه شدم، برای کارهایی غیر از کارهای مستقیم بانکی این سرویس رو گرفتن.)
تقریبا هر ما 130000 تومن هم هزینه اشتراک میدن.
یه بار از عمو خواش کردم که وقتی میره اونجا یه تست سرعت بگیره. اون هم تست گرفته بود. سرعتش دانلودش، چیزی بین 1070 تا 1150 بود.
من که مشکلی نداشتم :31:نقل قول:
همارا یه کار جالبی کرده که هر وقت ارتباط اینترنت مشترک قطع میشه اونو بصورت اینترانت به سایت خودش متصل میکنه که مشترک میتونه آدرس سایت رو بزنه و اونجا وضعیت یا آخرین اخبار قطعی رو ببینه
-=- الان تبریز چه شرکتایی مجوز توزیع پهنای باند دارن ؟نقل قول:
-=- اصلا سوال اینجاس که این ماک نت میگه من پهنای باند رو به ISP ها میدم ، مگه تبریز چند تا ISP هست آخه تازه مخابرات هم مگه پهنای باند نمیده ؟
شاتل و همارا که و لایزر فکر کنم خودکفا باشن پس این ماکس نت به کی پهنا میده ؟ :31:
-=- iNet نماینده کدوم شرکته ؟ مگه میصرفه براش ؟
-=- این تنظیم سرعت که گفتین ، از طرف شرکت هست دیگه نه ؟
برا مثال من الان 512 دارم اگه یه یوزر پس 1 مگابیت پیدا کنم میتونم استفاده کنم یا نه ؟
-=- چرا همارا IP هاش رو استاتیک کرده ؟ ( میتونست 10 تومن از همه بگیره بعد اینکارو کنه :21:) تازه یه کاری کرده که آی پی هاش شده خارجج از ایران
-=- شما تو همارا هستین ؟ :8:
-=- این پهنای دانشگاه آزاد و سراسری رو کی میده ؟ ( آزاد شده 16 مگابیت !!! )
-=- الان فرض کنیم منه یوزر رفتم یه سرویس 256 گرفتم که سرعت دانلودش باید بین 25 تا 32 باشه ، میشه ارتباط این سرعت رو به فاصله از مخابرات منطقه / فاصله از ISP / شرکت / تجهیزات شرکت / تجهیزات مخابرات منطقه بگین ؟
-=- راستی به نظرتون میشه اکانت یوزرای دیگه رو کش رفت و استفاد کرد ؟
من یکی رو تهران میشناختم که برا چند نفر اینکارو کرد البته خودش گفت که اگه مواظب نباشین میان میگیرنتون ها ( و این اتفاق افتاد )
فکر نکنم مشکلی در ارائه ی سرویس باشهنقل قول:
تازه این بانک هم که یوزر خونگی نیست
فقط یه سوال :
-=- همارا قیمت 512 نامحدود رو زده 120 تومن اونوقت 1 مگابیت چطور شد 130 تومن ؟ :18:
-=- میشه اونجا فیلم دانلود کرد ؟ :27:
This Post Edited By MaSoOd
قیمت های موجود در سایت رو خیلی و قت هست که آپدیت نکردن.نقل قول:
الان 512 نامحدود رو میده 89000.
نزدیک دو سه ماه میشه که 512 رو میدن 120 تومن
تازه همین دو روز پیش اونجا بوودم و پرسیدم
حتی اون بروشور قدیمی هم قیمت 512 اشتباه زده شده
تو تعرفه ی جدید قیمتا رو درس کردن
بهترین سایت برای تست سرعت
کد:
است چون speedtest رو یک فایل کوچیک تست رو انجام میده و صبانت چون در ابتدا سرعتش 55 است تو تست 400 به بالا میره اما تو این سایتی که گفتم تستش از 300 کیلو بایت تا 5 مگابایت است و سرعت واقعی رو نشون میدهکد:http://performance.toast.net/
با اینکه سرعت من در 5 ثانیه اول 55 است و بعد از آن حدود 20 speedtest میگه سرعت من 450 کیلو بیت است اما این سایت چون حرفه ای تر است و این کلک صبانت تو این جا کار ساز نیست سرعت واقعی رو نشون میده
همه تو اینجا یک تستی بکنن و نتیجه اش رو به همراه شهرشون بگن ببینیم وضعیت چجوریه
نوع تست رو F-16 Jets انتخاب کنین و هاست رو ADDR.com تست رو دو الی سه بار انجام بدین ببینین چه جوریه برای من این شد
Loaded 1,396,595 bytes in 70.328 seconds from TOAST.net (CA) server
Your throughput: 159* K
159!!!!
یه بارم 215!!!
این تست اصلا برا من درست جواب نمیده حسین جان
مثلا من الان در بدترین حالت 48 کیلو سرعت دانلودمه در صورتی که موقع نشون دادن عکس ( دانلود لرا نمایشه ) سرعتش 9 کیلو بوود و سرعت منو نهایتا 64 حدس زد
بار دوم از سمت چپ شاتل رو انتخاب کردم ( 700 کیلوبایت ) اینبار سرعت دانلودش 20 بوود و بنابراین آخر کار سرعت رو 164 زد
این سایت نمیتونه از حداکثر پهنای باند استفاده کنه
با این وضعیت من به فکر اینترنت ماهواره ای هستم .. کسی ازش استفاده میکنه؟
منظورتون همون دانلود آفلاین هست دیگه . . . ؟؟؟نقل قول:
Bizimt عزیز؛ دوست خوبم؛ شما در کدوم شرکت کار میکنین. که اینقدر هم اطلاعاتتون درست و کامل هست؟
در همارا سیستم؟
فکر کنم دوست عزیزمون علی آقا داره راجه بهش تحقیق میکنه :20:alizshahنقل قول:
شایدم آنلاین :21:نقل قول:
من از ساپورت همارا در مورد ارائه خدمات Adsl تو مرکزمون (ستارخان) پرسیدم ، جواب شون این بود :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز
این شرکت بیش از دو ماه است که تقاضای نصب تجهیزات Adsl را در مرکز ستارخان به شرکت مخابرات استان ارائه نموده ایم که متاسفانه تا این تاریخ عملیات آماده سازی مرکز فوق از طرف پیمانکاران مخابرات تکمیل نشده و هر روز پیگیری ما به نتیجه ای نرسیده است.
اما بنظر میرسد ظرف 15 روز آینده راه اندازی مرکز فوق به نتیجه برسد. لطفاً با این شرکت در تماس باشید.
با تقدیم احترام
واحد اینترنت پر سرعت
ستارخان پیش شمارش چنده ؟
پیش شماره ما 267 هستش !نقل قول:
حتما برو یه بیعانه ای بده بهشون تا پیگیر کارت باشنا / یهو میبینی پورتشون تموم شد و مجبوری چند ماه منتظر باشینقل قول:
راستی این 267 کدوم خیابونه ؟
کسی هست تو این 2 روز صبانت سرعتش امده پایین؟؟؟ اکانت 128
بله من دارم تحقیق میکنم
از کسی که میخوام بگیرم شرکتشون مراغه هست نمیدونم کلاه بردار هستن یا نه شماره ثبت دارن ( دلیل نمیشه که کلاه بردار نباشن )
البته چون اینترنت ماهواره ای رو میگیرن فکر کنم ایشون مجبور هستن همینطوری بفروشن
یعنی مثل سرویس دهنده های دیگه نفروشن
من باهاش چت کردم گفتم که از open sky گرفته و خودش 3 سال هست که استفاده میکنه
الان فقط دنبال یه نفر میگردم که اهل مراغه باشه و بره شرکت ایشون ببینه راست هست با دروغ
البته گفت که مودم های این نوع اینترنت 5 روز دیگه تموم میشه اگه میخوای بگیری همین الان اقدام کن
میانگین سرعت روزانه به 20 و شبانه به 50 کاهش یافته و این مشکل سراسری است
من 128 دارم
به نظر من این شماره ثبته اشکال داره میدونی چرا ؟نقل قول:
شماره ثبت رو برا کار قانونی میدن نه غیر قانونی :21:
اصلا خود من تعجب کردم که این شرکت چه جراتی پیدا کرده و رفته یه دفتر هم اجاره کرده ( البته چون شهرستانه مثل تبریز زیاد گیر نمیدن ) شاید موقعی که یکی رفت شرکت رو دید مشکلی نباشه ولی یه هفته بعد درشو تخته کنه بره
شایدم این دفتر هم راست نباشه :31:
ولی در کل به نظر من قیمتاش خیلی پایینه / یه سر تو این سایتایی که آکانت اینترنت ماهواره ای میفروشن برو اکثرا ماهی بالای 40 پنجاه تومنه :18:
راستی این دستگاهی که اینا می خوان بدن بهت همون --- کارت هست؟
الان من رفتم یه چندتا سایت رو دیدم / مثل اینکه اینا چند جور سرویس میدن :
مثلا یکیش داشت 512 رو میداد صدو خورده ای تومن نا محدود یه سرویس دیگه ای هم کنارش بوود که همون 512 بوود ولی تا 800 مگ رو گارانتی میکرد یعنی اینکه بعد از دانلود 800 مگ سرعتت میرفت رو 256 ولی نامحدود میشد اینا خیلی پایین بودن مثلا نزدیک 30 ، 40 تومن
ولی این برادر مراغه ای فکر کنم گفته مودم سند میده درسته ؟ ( اینجور که من آمار گرفتم خیلی بالاست هزینش )
به همارا بیعانه بدم ؟ چقدر مثلاً ؟نقل قول:
267 هم مال خیابان شهید قره باغی هستش (معروف به قم تپه یا حمام صدقیانی) طرافای میدان ستارخان (همون یکه دکان)
من خودم اولش رفتم یکی از این شرکتا و گفتن که به محض روبراه شدن خبرت میکنیم
ولی یه ماه بعد دیدم خبری نشد رفتم دیدم بابا اینا اون پورتا رو هم واگذار کردن و تموم شده
ولی دفعه ی بعد رفتم یه 20 تومن بیعانه دادم تا پیگیر باشن ( قبلش گفته بوود حداقل یک ماه باید بشینی تو نوبت ) دیدم یه هفته نشده زنگ زدن که سرویست وصله
این قیمت ها که شما میگی خیلی گرونه ..و کمتر از ایناست .. شاید مستقیم خریداری کنیم ارزون تر در بیاد ..
اگه منظورت قیمتای اکانت ماهوارس نمیدونم والله
آخه یه چنج شش تا سایت رو که گفته میشد نماینده ی رسمی هستن گشتم
ولی اونطور که فهمیدم اگه ترنسمیتر داشته باشی ( سند از طریق LNB ) حتما میگیرنت چون براحتی قابل ردیابی هست
بچه ها سرعت ماهواره چنده؟
قیمتش چیه؟
دووست عزیز این آقا چندین بار چندین میلیون پول خورده و فرار کرده من اوایل تابستون تبلیغش رو دیدم چند جا تحقیق کردم و به این نتایج رسیدم کلا اینترنت ماهواره ای در ایران فقط یک طرفه و دانلود امکان پذیر هست و برای سند باید از روش دیگه ای استفاده کرد اکانت های یک ماهه هم برای سرعت 500 کیلوبایت در ثانیه حدود 70000 هست البته فقط شبانه و در ساعت های خاصی , نا محدود و با امکان استفاده روزانه 180000 برای هر ماه.نقل قول:
با سلام....نقل قول:
دوست عزيز مي شه در مورد ساعت اين اكانت هاي شبانه يه توضيح بديد،كه ساعت شروع و پايان رو چطور تنظيم مي كنند آيا دستي انجام ميشه يا توسط برنامه . اين ساعت ها قابل تغيير توسط كاربر يا نه!؟؟
||سپاس**:11:
/^يا حق^/
Best Effort Speed
(Kbps)
Traffic
USD
Per month
500
No Limit
12
بهترین سرعت 500 هست ماهی 12USD به نظر من خوفهکد:http://www.planetsky.com/en/One_way_tarrifs.htm
این سایتی که میگی ایران نماینده نداره
تو نقشه معلومه :
اون یرویس 12 دلاری نوشته که برا یوزرهایی با دانلود کم مناسبه و گارانتی سرعت ندارهکد:http://www.planetsky.com/en/one_way_where_to_buy.htm
البته باید هزینه ی خط سند رو هم رو اینا حساب کردا
سلام
مسعود جان
نمیشه از خود سایت open sky گرفت ؟
من شنیده بودم اینترنت ماهواره ای ارزون هست
اون طرف هم کلاه بردار بود احتمالا چون خیلی ارزون میفروخت
راستی دو تا از دوستام که خونشون کنار هم هست ( اتفاقا هر دو خالی بند هستن )
گفته بودن که ما هر کدوم یک سرویس گرفتیم 128 و محدود مثلا 10 gb و بعدش این adsl هارو به هم وصل کردیم
و هر دومون سرعت 256 رو داریم ( نگفتن چجوری وصل کردن )و میگفتن وقتی هر دو استفاده میکردیم سرعت 128 بود
به هر حال فکر کنم اینا وقتی یک نفرشون از Adsl استفاده میکنه از هر 10 gb کم میشه
یه سئوال از کسایی که شاتل دارن و همارا
من وقتی اسیا داشتم 256 شب ها 50 تا دانلود میکردم
شما با شاتل و همارا شب ها چقدر میشه سرعتتون ؟
نقل قول:
نماینده چیه برادر ..مستقیم میخریم از خودشون با پی پل ...
دانلود کم رو اینا با خودشون مقایسه میکنن که 8 مگ سرعتشون هست واسه ما همین هم خوبه ! نیست؟؟
خوب سرویس های 1 mg کدام خوب هستن میشه گرفت ؟نقل قول:
من همارا دارم.نقل قول:
همیشه سرعت دانلود مابین 58 تا 62 هست. (هم شب و هم روز)
نقل قول:
درروود علی آقای گل گلاب :10:
اونطور که دوستمون جناب امین میگن میشه مستقیم خرید
به نظر من هم ارزون هست ولی نه در سرعت های پایین چون سرمایه گذاری که میشه برا سرعت پایین دخل و خرج جور در نمیاد :21:
سرویسای شاتل سرعت شبانشون معادل سرعت روزانس ( 128 بگیری شبانه با 16 دانلود میکنی ) ( البته به نقل از خود شرکت )نقل قول:
همارا هم فقط برا سرویس های + ش ( +128 ) سرعت بالای 50 و بسته به مرکز مخابراتی متغیره
اگه اینطور باشه خوبهنقل قول:
می خوای شما یه صحبتی باهاشون بکن ( من زبانم خوب نیست )
نقل قول:
این قیمتایی که این شرکت داره مناسب ترینش برا ما فقط سروسیس 512 هست ( به زبون خودمون سرویس خانگی )
چه چیزی ممکنه باشه آقا امین؟نقل قول:
تراشه سبز همون جاییه که اینترنت عصر انتقال داده ها از اون تامین می شه. زنگ بزنید شرکت تهران بپرسید لطفا!
پست 517 هم چه چیزی داره که من جوابشو ندادم؟
من از دوستان این تاپیک به خاطر دیر اومدنم معذرت می خوام. کارم تو شرکت زیاد شده کم سر می زنم.
به جمع دوستان خوش اومدین
اینم سوالاتی که امین جان مد نظرش بوود :
-=- فرض بر اینکه من از شما سرویس 64 محدود گرفتم و با توافقی که کردیم شما سرویس منو به سرعت 1 مگ افزایش دادین ، اونوقت شبانه که رایگانه بازم با این سرعت دانلود میشه :27:؟
-=- کلا یه مسوول تو ISp برای اینکه به قول شما سرعت مشترک رو افزایش بده به صورت دستی چه دردسری رو باید تحمل کنه ؟ :18:
-=- میشه آدرس سایت شرکت خودتون رو بدید ؟
-=- قیمتای سرویساتون بدلیل یوزر کمش یکم بالاست / الان منی که می خوام بیام مشترک شما بشم چه چیزی منو به سمت سرویس شما میکشونه ؟
-=- پورتاتون برا نرم افزارهای P2P بازه یا نه ؟
این امکان برا همه هست ؟ :27:نقل قول:
:31: