و-ن-ل-ا-ی-ت-سنقل قول:
اسم یک زیر دریایی افسانه ای...
بگذار بقیه هم ببینن شاید تونستن....
Printable View
و-ن-ل-ا-ی-ت-سنقل قول:
اسم یک زیر دریایی افسانه ای...
بگذار بقیه هم ببینن شاید تونستن....
ناتيلوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ي - ي - ا - س - ك - ن - و - ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : اسم يه آدم كچله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بازی دیگه یه کلمه ی آسون بگید :41:
خوب این آقای کچل اهل کجا هستن؟نقل قول:
اهل دنياي كارتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایکیوسان
کسی این کلمه رو حدس نزده پس بازم میگم.
ا - ا - پ - پ - ت - ل - ی
راهنمایی: نوعی گیاه
ایکیوساننقل قول:
منم حدس زده بودما دنبال کلمه بودم که 10 دقیقه طول کشید:45:
پاپيتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين آسونه اينو حدس بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ت - ا - ف - ي - ي - م - ك - ز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : چيزيه كه بعضيا بش معتقدن ولي بعضيا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاشماسخت ميگين راهنمايي ام نميكنين !!!!!!!!!!!!!!
متافیزیک ...نقل قول:
----
گ ر ن ل ت ا ا
راهنمايي : علم زیبا
انتگرال کجاش زیباست؟:13: از اون اول اسمش معلومه.نقل قول:
اصلا حالا که اینطوره قهرم . کلمه هم نمیگم:27:
انتگرال
ن س ا و ل م ا ل
راهنمایی : یه بیماریه
به به چه عجب!!نقل قول:
عهدتو شکستی:21:
ما زیات اس این چیزا سر در نمیاریم. خودت یا بگو یا تصفشو بگو راحت حدس بزنیم:31:
سالمونالا....البته باکتری هستنقل قول:
ن س ا و ل م ا ل
راهنمایی : یه بیماریه
ن ک ل ر ی ت ا ی ز ب آ ی
راهنمایی : خدای علوم
اولش این بود !!!نقل قول:
.[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/PERSIA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/PERSIA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/IMG]سالمونالا....البته باکتری هست
ن ک ل ر ی ت ا ی ز ب آ ی
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/PERSIA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/PERSIA%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG]
آقا این حرفا شرکه !! خدای علوم نگو بگو رب النوع علوم !:34:
دومش این شد!!نقل قول:
سالمونالا....البته باکتری هست
ن ک ل ر ی ت ا ی ز ب آ ی
Last edited by sourena_8888 : امروز at 02:42 PM.
خدا سومشو به خیر کنه:18:
من دارم یه کلکسیون از اسکرین شات های پست شما تهیه می کنم:20::31:
تاپيك تار عنكبوت بس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودت بگو جوابو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت یه جور الهه س یا یه دانشمندی چیزی؟ :41:نقل قول:
راس میگه خودت جوابشو بگو.:19:نقل قول:
تاپيك تار عنكبوت بس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت بگو جوابو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این خدای علومه انسانی هست
تجربی هست
سیاسی هست
...
:13:
اول و آخرش رو بگو....شاید فرجی شد.....
خدا بگم چیکارت نکنه دلفین. می دونستم کار خودته. دوباره این تایپیک رو آوردی بالا. هان نکنه فسفرا ترمیم پیدا پیدا کردن. یا اینکه یه منبع فسفر پیدا کردی:21::31::46:
من عاااااااااااااااااشق اين تاپيكم مگه مي ذارم الكي الكي خاك بخوره؟ :31:نقل قول:
زور فسفرم به اين كلمه آخريه كه نمي رسه هيچ جوري ولي واسه كلمات بعدي حسابي دوپينگ كردم :21: :31:
آنالیز ترکیبی ...:5:نقل قول:
اینو به خودت می گفتن میتونستی حلش کنی؟ قرار بود مرکب نباشه کلمات.نقل قول:
اینو حدس بزن:نقل قول:
من عاااااااااااااااااشق اين تاپيكم مگه مي ذارم الكي الكي خاك بخوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زور فسفرم به اين كلمه آخريه كه نمي رسه هيچ جوري ولي واسه كلمات بعدي حسابي دوپينگ كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و س ن ی ن ر ی و گ ه ب ز و
راهنمایی : جاییست
گفتم دوپينگ كردم ولي ديگه نه در اين حد :31:نقل قول:
حرف اولشو كه مي دونم "ن" بيد حرف دومشو بگو تا بگم چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بوسنی هرزگوویننقل قول:
ا - ت - ر - ف - ل - م - ن - ه - ه
ببخشید ولی "بوسنی و هرزگوین"نقل قول:
بله، ممنون از توجهتان، من اشتباه کردم، چون از طریق لینک زیر به جواب رسیدم(!)، و اسم کشور را copy&past اینجوری شد.نقل قول:
و باز هم ممنون از لحن تذکر بجایتان.کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/فهرست_کشورهای_جهان
برای اینکه اسپم نشه:
راهنمایی: این روزا تقریبا هر کسی یکی از اینا داره.
تلفن همراه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ت - و - پ - ا - ف - ش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي: چون خيلي آسونه نمي تونم زياد راهنمايي كنم فقط مي گم نه اسم جاييه نه اسم كسيه در ضمن مركبم نبيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه منظورت فتوشاپ(فوتوشاپ) می باشد!نقل قول:
فک کنم درست حدس زدید ولی فوتوشاپ نمی نویسند فتوشاپ می نویسند:27:نقل قول:
خوب چرا کلمه بعدی را نگفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
آره ديگه چرا شك داري؟ :27:نقل قول:
كلمه بعديو بگو :21:
به نظر همین میرسه اما فتوشاپ که مرکبه !!!نقل قول:
ئه راس مي گيا :18:نقل قول:
ولي خب من از اون لحاظ گفتم مركب نيس :27:
غ ر ک م چ ر
منظورم طرز نوشتنش نبود چون به دو صورت هم درسته. آخه اینو قبلا یکی گفته بود. کلمه هم حوصله نداشتم بنویسم. حالا این دلفین ما واسه چی بن شد!نقل قول:
همه دارن بن میشن اینطوری حال آدم گرفته میشه:19:
نقل قول:
مرغ كرچ
ژ ن ل و ه ا
هالوژن
ی- و -و -ن-ل
ويولننقل قول:
ي ت س ا ژ ر ا ت
استراتژینقل قول:
:27:
ت-ا-ر-ی-و-ب-و-ر