Haggard (جواب با یه سرچ سریع پیدا شد)
Printable View
Haggard (جواب با یه سرچ سریع پیدا شد)
بابا ایول.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما فارسی سرج کردید یا انگلیسی؟! من انگلیسی سرچ کردم اما نتونستم پیدا شون کنم...شاید خوب نگشتم.....;)نقل قول:
انگلیسی: German symphonic metal 16 :31:نقل قول:
بله کاملا درسته ...ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....من چون گفته بودن نفر اصلی افغانیه فکر کردم با اون زودتر به نتیجه می رسم این بود که تو سرچام همش افغانی بود ....فکر کنم به همین خاطر بود که نتونستم پیدا کنم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام، درسته. ببخشید که اینقدر معطل شدید. :11:نقل قول:
اگه به متال علاقه دارید که هیچی! ولی اگه دوست ندارید حتما گوش بدید، احتمالا علاقمند میشید...
فقط 2 آلبوم اولشون رو گوش دادم که عالی هستن... 1997 و 2000 یا 2001
^
من کلن با متال میونه ی خوبی ندارم ولی امتحان میکنم :46:
عکس جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقادیری آشنا می زنند .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی یه راهنمایی بکنید.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی: گروه راک اند رول آمریکایی که معروف شدنشون به خاطر هارمونی های ووکال و لیریک هاشون در باره ی فرهنگ جوان های کالیفرنیا و موج سواری و ... بود. سال 1961 تشکیل شدند.
به گفته ی پال مک کارتنی یکی از آلبوم های این گروه منبع الهام بیتلز برای Sgt. Pepper بود.
Animals نيستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ها....The Beach Boys.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم The beach boys باشن.
ادیت : دیر شد :دی
درسته!نقل قول:
هه هه هه! :31:نقل قول:
آره خوب تابلوه! Thom Yorke از گروه Radiohead
خب آره...دفعه بعد یادم باشه کوچولو ترش کنم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ها ...راستی آفرین بدو عکس بعدی رو بذار.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینجوری...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://s3.supload.com/free/0036-20080825141535.jpg/view
سلام به همه من دوباره اومدم Jamalu عکس از این بزرگتر نبود یکم راهنماییات بکن دیدم فک کنم کلیپاشو
به به...چه عجب ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ها....؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان این گروه radiohead نیست..؟! مگه قبلی همون نبود..... خیلی متنوع بود الان...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون من بعدی آسون باشه
جانی گرینوود +تام یورک
درسته!نقل قول:
zooey جان شرمنده... هیچی به فکرم نمیرسید، مجبور شدم تکراری بذارم، اخه آلبوم 2007 شون هم تازه رسیده دستم حسابی رو مخمه! :8:
نگار جون بدو بیا عکس بعدی رو خودت بذار.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ها ...!؟ اوکی ..دیگه علاقه است دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که آلبوم جدیدشون رو نشنیدم..... ;)
اقا من یکی خارج از سوال جواب بذارم آخه من زورم نمیرسه اینارو جواب بدم
wow....نقل قول:
گفتم بعد سالها یه سر بزنم...
این که آخه عقشه منه...
دلم نیومد نگم...
BOB DYLAN....
ممنان.. آسون بود... منم آسون میزارم...
رفتیم دیگه تو سبک rock-pop-folk ! و غولهای هارمونیکا...
بسی آسان...
ایشاللا که تکراری نیست... اگه بود... شما بزارین... چون نیستم...
ممنان...
یه راهنمایی بکن...! هرچی سعی میکنم یادم نمیاد کجا دیدمش...
به Lyricهای زیباش معروفه...
از صاحب سبکای هارمونیکا دیاتونیک.... یه چی تو همون مایه های باب دیلن....
معروفترین آهگشم... اممم.... اسمش هست.... یکی از اندام بدن به جنس یک فلز...خودتون دریابید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Neil Young
فکر میکنم جوابم درسته... پس اینم سوال بعدی :20:
کد:http://s3.supload.com/free/11-20080904023107.jpg/view
کد:http://s3.supload.com/free/1-20080904023107.jpg/view
آری درست بود...حالا آفرین بیا راهنمایی هم بنما.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب...! گیتاریست آمریکایی که از سال 89 تا 99 تو یکی از معروفترین بندهای thrash/heavy Metal آمریکایی لید میزد... الان فکر کنم تو ژاپن زندگی میکنه... چند تا آلبوم سولو تو مایه های پروگرسیو داره که خیلی خوبن! :27:
Marty Friedman ?نقل قول:
جواب شما درست بود ...یه کم دیگه صبر کنید اگه jamalu جان برای تایید نیومدن بذارید....فقط خواهشا بعدش برای راهنمایی و تایید یه سر به اینجا بزنید...با تشکر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درسته! شرمنده تلفنم قطع شده بود...نقل قول:
حالا نوبت شماس كه عكس بذاري...
گوش دادن آلبوم True Obsession از مارتي فردمن فراموش نشه :8:
فکر میکنم خیلی آسون باشه ولی بازم اگه راهنمایی خواست بگین!
.....بله لطفا مقادیری راهنمایی کنید..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متولد انگلستان هستش!/ اولین بار با هدیه گرفتن صفحه ی موسیقی dark side of the moon از pink floyd از طرف والدینش با سبک موسیقی راک آشنا شده/ گیتار الکتریک میزنه و خودش به تنهایی 4 گروه موسیقی داشته تابحال و با گروه های زیادی هم همکاری داشته و بیشتر سبک کاریش Progressive Rock هستش!نقل قول:
اگه کسی نتونست بگه یه عکس واضح تر میذارم !
Steven Wilson نیست ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آفرین درسته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: