فکر میکنم به اینها میگن اسکوتر نه موتور .نقل قول:
یعنی هوندا 70 گواهینامه نمیخاد؟
Printable View
فکر میکنم به اینها میگن اسکوتر نه موتور .نقل قول:
یعنی هوندا 70 گواهینامه نمیخاد؟
خوشا به سعادتت.......ما كه بخوايمم نميذارن بريمنقل قول:
دلم واسه بروكلين لك زده ولي خب چه كنم:41:
راستي 260 تاهم كم نيسته ها.....يكمي دقت كن 260 تا با دو تا لاستيك....اونم بدون سقف
بازم از پاسخ هات ممنون
ما کراس 50-90 سی سی داریم . تو کامنت بعدی نظرمو گفتم که همشون گواهینامه می خواند . :46:نقل قول:
اقا هیچ جوره راه نداره به هارلی دیویدسون ها مجوز بدن تو تهران؟؟؟؟
پولی چیزی کوفتی کلکی راهی بالاخره یه راهی باید داشته باشه !!!
بعد نوش رو میفروشن تو تهران ؟؟؟ البته قاچاقی دیگه!!
ممنون
کسی نبود جواب بده؟
سلامنقل قول:
اقا هیچ جوره راه نداره به هارلی دیویدسون ها مجوز بدن تو تهران؟؟؟؟
پولی چیزی کوفتی کلکی راهی بالاخره یه راهی باید داشته باشه !!!
بعد نوش رو میفروشن تو تهران ؟؟؟ البته قاچاقی دیگه!!
ممنون
يه سوال:
موتوري كه پلاك نشه - حتي فدراسيوني - به چه درد مي خوره؟؟
ظاهرا بايد به همون طرح هارلي ها بسنده كنيم!!
نقل قول:
فكر كنم تنها يكي تو ايران باشه .............با مجوز تردد....البته اينتور كه صاحبش ميگه.....واسه فروش گذاشته نو هم هست(تنها هارلي ديويدسون اصل آمريكايي صفر موجود در ايران)
ولي قيمت گزافيه:27: 25000000 تومن:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا این موتور با این ظاهری که داره مثل گاو پیشونی سفیده ! لااقل ریس یا کراس رو می شه با فرم مخفیشون کرد !نقل قول:
اگر شما بتونید به موتورتون یک ترک جدا مثل موتورهای زمان جنگ جهانی وصل کنید ، چون جزء قوانین 3 چرخ و بالا تر می شه ، پلاک بهش تعلق می گیره . ولی دیگه اون ابهت هارلی رو نداره !
من شنیده بودم اگه بشه یه ساید کار براش بگیریم اون موقع مشکلی نداره و میشه با مجوز تردد کرد !!!
ولی اصلا اونجوری حال نمیده !!!
حالا پسر عموی بابام سرهنگ راهنمایی رانندگی هست یعنی با اون نمیشه هیچ کاری کرد بنظرتون چون هنوز نگفتم بهش !!!
ممنون
سلام دوستان
الان چه موتوری گواهینامه نمیخواد؟
میگن 70cc ها نمیخواد ؟
میشه چند تا معرفی کنید ؟
با تشکر
با سلام میخواستم بگم که در مورد این موتور که عکسشا گزاشتم چی میدونبد منظورم اب بندی و .... هست
اگر کسی این موتور را داشته لطفا تجربیاتش را بگه چون من اولین بارم هست که پشتش میشینم
اطلاعات:ایران دوچرخ 125
بهترین راهنما برات یقینا همون دفترچه راهنمای موتوره، به دقت مطالعش کن و بهش عمل کن تا هیچ مشکلی برات پیش نیادنقل قول:
با سلام من چهار روزه يه جي تي او خريدم ميخواستم ببينم بايد چقدر روغن داخل اون محفضه بريزم 500 خريدم ولي خدايي عجب شتابي داره هاره هاره.
قانونی ؟ مگه دوزمانه نیست ؟نقل قول:
بچه ها یک موضوع جالب. دیشب تو اصفهان(تو سی و سه پل) یک عدد وسپا 4 نفر جوان cg125 سوار را سر کار گزاشته بود که نگو و نپرس. پسره که وسپا سوار بود اومد به یکی از اون 4 نفر گفت... و بعدشم در رفت. من هم با موتور بودم رفتم دنبالشون. ولی آنقدر وسپاییه فرض بود که به هیچ وجه نتونستن بگیرنش بعدشم در رفت. پسرا هم بی خیالش شدن. تقریبا طرف های بزگمهر دیگه ازش خبری نشد. ولی خیلی حال کردم.:46:
آقا تو رو حان مادرت موتور رو بزار كنار آرامش رو از مردم گرفاين هيچ خودتون هم دارين ميكشيد
جون هر كي دوست داري بيخيال شو
ما ديگه جرئت نميكنيم بريم بيرون
من بعضي ها رو ميبينم سوار موتور با سرعت زياد ميرن اينور و اونور و بازوهاشون هم ميدن بيرون كه يعني ما قدرت بدنيمون خيلي زياده چه ربطي داره عزيزم اون قدرت بنزينه
اگر راست ميگي سوار دوچرخه شو تا قدرت بدنيتو مردم ببينن
ضمنا خاك بر سر اين دولت كه ماشين هاي امن و دوچرخه رو گرون كرده و موتور رو همينطور ميده دست مردم مثل لواشك و آدامس و...
نقل قول:
برای ما دیگه جوابی نبود؟؟؟؟؟؟
لا مصبو هر کاریش کردم بالا 100 تا نمیره
سوختشم یارو گفت 100 تایی 1 لیتر میسوزونه ولی مثل اینکه 2 برابره
در مورد آب بندي كه هر كس يه جوابي خواهد داد! اما شما به موتور فشار نيار و از 50 الي 60 بالاتر نرو - كه ظاهرا زور زدي 100 تا بره - تا كيلومتر 1500.نقل قول:
رای ما دیگه جوابی نبود؟؟؟؟؟؟
لا مصبو هر کاریش کردم بالا 100 تا نمیره
سوختشم یارو گفت 100 تایی 1 لیتر میسوزونه ولی مثل اینکه 2 برابره
به روغن هم برس چون اين دسته موتورهاي كپي معمولا براده و .. زياد توليد مي كنند (تا زمان آب بندي شدن كامل) هر 500 تا يه روغن تعويض كن
در مورد سرعت هم با اينكه آب بندي نشده اما سرعت نرمال براي اين دسته موتورها 90 تاست (فكر كنم روان 110 سرعتش 90 بود).
100 تايي يه ليتر !!!!!!!!!!
درسته اين موتورها كم مصرف اند ولي فكر كنم موتور اصلش 1.8 تا 2.2 باشه (فكر كنم)
نقل قول:نقل قول:
برادر دیگه قانون رو اینجا گذاشتن بالای طاقچه!داماد یکی از اشناها یه کاوازاکی 1600 سی سی 6 سیلندر گرفته بود 10 میلیون هم قطعات روش سوار کرد راحت هم باهاش میرفت بیرون پلیس هم میدید چیزی نمیگفت چون به گرد پاشم نمیرسید!
بله این وسپا موتور خیلی قوی ایه مثل فیل میمونه منتها راکبش باید قوی باشه تا موتور بتونه خودشو نشون بده.یکی از دوستای خدا بیامرزم(یه فاتحه برای روحش بفرستید لطفا) با وسپا تک چرخ میزد در حد سی جی 125!نقل قول:
اگه اینطور که باشه شما میگید خوب هارلی دیویدسون هم میتونیم گیر بیاریم و بریم باهاش خیابون حال کنیم !!! ...
اگه اینجوری باشه که مشکلی نیست که !!! .....
من دربه در دنبال این هستم یه جوری فقط یه هارلی دیویدسون با مجوز بشه گیر اورد البته فکر کنم اگه ساید کار کنارش رو نصب کنیم مشکلی نباشه ولی اونجوری اصلا حال نمیده !!! ... البته مشکل مالی اصلا نیست ولی چه فایده !!!
با سلام
آیا پولسار 200 سی سی انژکتوری است یا خیر؟؟
همچنین می خواستم بدانم که ایا پولسار 220 سی سی در ایران به فروش می رسد یا خیر؟؟ قیمت آنرا نیز ممنون می شوم حدودی بفریایید.
با تشکر
200 خیر . ولی 220 بله. اپاچ 160 هم انژکتور داره.نقل قول:
تابحال نشنیدم پالس 220 به بازار بیاد با نمایندگی فارس تماس بگیرید . در هند در حدود 1 میلیون و هفصد قیمت داره . در ایران باید حداقل نزدیک به 3 میلیون باشه
با سلام
شماره تماس و یا سایت این شرکت فارس که نمایندگی شرکت Bajaj در ایران می باشد را می خواستم.
همچنین می خواستم بپرسم که آیا روی پولسار 200 می توان فلاپ اسپورت انداخت و مانند وینر اسپرتش کرد؟؟ در ایران جایی را میشناسید که این کار را بکنند؟؟؟
با سلام
آیا موتور yamaha fz16 در ایران وجود دارد؟؟ قیمت آن چند است؟؟
سلام دوستان
من هم یه خاطره بگم
من خودم علاقه شدیدی به موتور سواری از بچگی تا حالا داشتم ولی بابام نمیزاره سوار شم ولی قایمکی پشت موتور رفقا میشینم و .....
یه روز داشتم با داییم صحبت میکردم گفت من 15 سال پیش یه هندا 1000 تمیز داشتم که رخش بود ولی یه روز یه ماشین بهم زد و نتونستم تعادلم رو حفظ کنم و فرمون موتور داخل شکمم رفت والان هم 40% روده هایش پلاستیکی هستش
ولی ما جوون ها با این همه اتفاق که میبینیم ادم نمیشیم که نمیشیم
اصلا صدای اگزوز پولسار یا zx ادم رو دیوونه میکنه
خوش به حال اون هایی که دارن
سلام
من هم یک
ZXR 400 داشتیم
گرفتن نامرد ا
نقل قول:بنظر من تو ایران بیشتر به یه طراح صنعتی احتیاج داره.کد:www.farassou.com
با سلام
تو این مملکت با 3 میلیون چه موتوری میشه گرفت که مجوز تردد داشته باشد؟؟؟ (نه کمتر و نه بیشتر)
فقط از نوع تریل نباشد لطفا
باتشکر
رشد 35 درصدی مصرف قطعات موتورسیکلت در کشور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرخودرو ، عضو هیأت مدیره سندیکای تولید کنندگان قطعات موتور سیکلت گفت : در سال 86 به رشد و تولید بالائی دست یافتیم ، و در سال 87 بدلیل اعمال بیمه 100هزار تومانی بر هر دستگاه موتور سیکلت به کاهش چشمگیری در این روند رو به رو شدیم .
وی در گفتگو با خبرخودرو افزود : باتوجه به کاهش حق بیمه عنوان شده به ½ و لزوم افزایش بودجه ای 25 درصدی در گردش شرکتهای سازنده باز هم این روند ادامه پیدا کرد تا در سال جدید که به رشد 35 درصدی دست یافت .
مسعود مستوفی ادامه داد: این سندیکا زیر نظر اتاق بازرگانی در بخش غیر دولتی فعالیت می کند .
وی گفت : در تأمین قطعات مورد تقاضای بازار با وجود رشد قابل توجه ، با هیچ مشکلی مواجه نبوده ایم و در تولید 125 CG در داخل به خود کفایی دست یافته و موتورسیکلتهایی با مارک های پولسار و پارس و ... در ایران به مونتاژ نهایی می رسند.
مستوفیبیشتر متقاضیان موتور سیکلت را در شهرستانها عنوان داشته و در پایان از مقامات ذیصلاح تقاضا کرد : قوانینی همچون بیمه موتورسیلکتها بعد از طرح و اجرای آزمایشی و موفقیت در آن ، به صورت فراگیر در سطح کشور به اجرا گذاشته شود، تا موجبات وارد شدن شوک به بخش صنعت بویژه بخش موتور سیکلت را فراهم نسازند.
سلام بچه ها موتور تا سقف 5 الی 6 میلیون چه موتوری خوبه؟
دوست عزیز مگر نمی خواهی دوچرخه بخری.دوچرخه بهتر است از موتور:31:نقل قول:
اگر بگردی میتونی یک کاوازاکی دست دوم 150 سی سی طرح Ninja 2005 تو خیابان هلال احمر پیدا کنی و بخریش، البته تا دو ماه دیگر موتور HYOSUNG کره ای هم به بازار می آید که میگن250 سی سی GT خوب موتوری هست.نقل قول:
عزیزم برای مسافت های طولانی بین شهری که نمیشه از دوچرخه استفاده کرد مثلا تو اتوبان cdi کم میاره چه برسه به دوچرخه:31: دیگه نمیشه با سرعت 120 تا رکاب بزنی.نقل قول:
با سلام
اینجانب می خواهم این هفته یک پالس 200 بخرم که 2500000 تومان برایم هزینه دارد. آیا کسی پیشنهاد بهتری دارد که با این پول یا حداکثر 3 تومان بتوانم بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شنیدم جدیدا بعضی شرکتها برای محصولات جدید 250 سی سی خود ثبت نام می کنند. ولی از کیفیت و مدل موتورهایی که ارائه می دهند اطلاعاتی ندارم.
سلام.
دوستان یه نفر هست یه موتور گازی داره خودش تازه خریده میگه تو یه خونه خوابیده بوده.
باهاش پشت تلفن صحبت کردم خود موتور رو ندیدم.
میگه کیسه آچارش هنوز زیر زینش هست.تایر هاشم فابریکه خودشه.فنیش هم سالمه.
چراغاشم کار میده.
میگه فقط تو آفتاب بوده رنگش یکم(یکما)پریده.
خلاصه میگه چیزی کار نکرده.
حالا سوالم اینه چند میارزه؟
ارزش اصلآ داره این موتور؟
مرسی
با حدود 250 تومن می تونید یک تریل 90 سی.سی صفر بخرید .نقل قول:
سلام.
مرسی دوست عزیز بابت نظرتون.
ولی موتور گازی چیکار داره به تریل.
بعدشم موتور رو میگه 40 تومن.
برای سوار شن نمیخوام.
چون تمیزه به درد کلکسیون میخوره.
ربط که نداره ! من تصور کردم قیمتش حدود 300 تومان باشه . چون قیمت موتور گازی های پیشرو این رنجه ، گفتم یه پیشنهاد داده باشم ! بهر جهت 40 تومان که پول یه وعده غذاست . دیگه تاپی نمی خواد !نقل قول:
سلام.نقل قول:
خب میخواستم ببینم استقبال میشه یا نه!
:11: