سلام دلیل لرزش زیاد موتور کیا ریو چی میتونه باشه کلا تو ماشین احساس خوبی ندارم کاملا لرزه ریزی احساس میشه ممنون میشم بگید ؟
Printable View
سلام دلیل لرزش زیاد موتور کیا ریو چی میتونه باشه کلا تو ماشین احساس خوبی ندارم کاملا لرزه ریزی احساس میشه ممنون میشم بگید ؟
سلامنقل قول:
والا زیاد دیده شده این ایراد.از چشمی های عقب هست ببرین عوض کنن.:46:
واشر سر سیلندر پیکان دسته دوش چند است کسی تو اصفهان تعمیرکار خوب میشناسد
نقل قول:خب ماشین رو ساعت 7 و 30 دقیقه صبح بردم نمایندگی، در نمایندگی یه پارچه بزرگ زده بود که نوشته بود از از 15 آبان تا 15 دی ( یخورده اینور، اونور ) ساعت کار نمایندگی از 7 و 30 دقیقه صبح تا 16 هست، ولی نمایندگی میگفت ساعت کار امروز از 7 و 30 دقیقه تا 12 و 30 دقیقه هست!نقل قول:
سومین نفری بودم که رسیدم، و نمایندگی ساعت 8 درش رو باز کرد!!!
تا در نمایندگی باز شد یه 206 پیچید جلوی من و جای من رو گرفت، بعد سیستم پیشرفته نوبت دهی ایران خودرو دست به کار شد و چون در این سیستم پارتی از همه چیز موثر تر بود و هر چند ثانیه صدای یکی از عوامل ایران خودرو میومد که میگفت آقای دکتر رو هواش رو داشته باشید یا آقای مهندس رو... من که نفر سوم بودم شدم نفر نهم!!!
ماشین رو گذاشتم تو نمایندگی و چند دقیقه ای اونجا وایسادم، مسئول جلوبندی اومد پیشم و گفت ماشین شما تا 40000 کیلو متر گارانتی هست ولی به من گفتن که بهتون بگم احتمالا وایرهاش خراب شده که 7500 تومن هست و گارانتی شامل وایر ها نمیشه!!! ( همه بدونن که از این به بعد وایر جزو قطعات ماشین نیست! )
کنار بخاری وایساده بودم که مسئول حسابداری و مدیر یکی دیگه از بخشها داشتن با هم صحبت های خیلی خانوادگی میکردن بعد بدون اینکه من رو بشناسن یه دفعه برگشتن طرف من و ازم پرسیدن آقا به نظر شما کدوم ما خوار ک س ت ه ت ر هستیم!!! ( به این میگن اند صمیمیت با مشتری )
رفتم و ساعت 12 برگشتم، ماشین بالای جک بود و رفتم زیرش رو دیدم پر روغن هست، طرف گفت روغن هیدرولیکشه و اشکال از همون وایر ها بوده که عوضش کرده و برم حسابداری و...
اومدم ماشین رو تحویل بگیرم گفتن صبر کن ببریم کارواش، گفتم ایول چقدر مشتری مدار، بعد دیدم دو تا لاستیل جلو رو با آب خالی در حد دو ثانیه شستن و در حالی که کثافت از سر تا پای ماشینی که دو روز پیش برده بودمش کارواش میریخت تحویلم دادن، در رو که باز کردم دیدم کنار در پر از روغن و کثافتی هست که رو دست های تعمیر کارها بوده ( توی کارواش با خشک شویی تا حدودی پاک شد )
وقتی اومدم بیام بیرون از مسئول جلوبندی پرسیدم روغنی که خریده بودم رو دوباره گذاشتی تو کاپوت گفتش آره، بعد که ماشین رو بردم بیرون تو کاپوت رو نگاه کردم دیدم حتی از یه دله روغن 2500 تومنی هم نگذشتن و دزدیدنش، خبری از دله روغن نبود!!!
7500 تومن خرج تعمیر ماشین شد، 7000 تومن هم بابت کارواش دادم تا کثافت کاریهاشون رو بشوره.
کلا اکثر کسانی که ریو می گیرن از سرو صدای موتور و خاموش کردن حین حرکت و لرزش موتورش شاکین که دلایل زیادی داره:نقل قول:
1. آیدل (دور آرام) استاندارد موتور ریو (در حالت دمای آب بالای 84 درجه) 750 تا 780 دور بر دقیقست که حدودا 100 دور پایینتر از پراید و پژو و ... و این یکی از دلایلیه که باعث شده مصرف سوخت این خودرو بسیار پایینتر از پژو و سمندو حتی در بعضی جاها پراید بمونه همین عامل باعث میشه که ریو هنگام حرکت نیاز به فشردن بیشتری نسبت به خودروهای دیگه روی پدال گاز داشته باشه تا از لرزش و یا خاموش شدن ماشین جلوگیری بشه.
2. خودروسازان کشور در راستای طرح هدفمند سازی و اینا همیشه از قدیم الایام اقدام به حذف یه سری از لوازم اضافی و بی خودی ماشین مثل ایربگ، ABS ، کمربند پیش کشنده و ... و در مورد ریو علاوه بر این موارد عایقهای صوتی بدنه رو هم حذف کردند تا ..... تا چی بشه والا منم خبر ندارم اما عایقو حذف کنی صدا بیشتر میاد تو کابین اینو می دونم :46:
3. این مورد نه ربطی به ماشین داره نه خودروساز وطنی بلکه به خود ما مربوطه. اصولا در ایران مردم علاقه شدید و زایدالوصف وحشتناکی به دنده اتوماتیک دارن! فراتر از این بحث اینه که اکثر مردم ما معتقدن ماشینی که دنده اتوماته بهتر هم هست! هیچ وقت یادم نمیره در جایی و تو یه بحثی یه بنده خدایی واسه اینکه ثابت کنه مزدا 3 بدتر از زانتیاست گفته بود: " مزدا گیربکسش اتوماته بازم شتاب زانتیا بیشتره"!!
در راستای همین بحث علایق مردمه که باید گفت اصولا اکثریت مردم ایران طبق آمار غیر رسمی علاقه به اتومبیلهایی دارن که صدای موتورش داخل اتاق نیاد و ریو جزو اونهاییه که صدا به داخل میاد.
به هر حال این یه قانونه که برای بدست آوردن هر چیزی باید یه چیزی رو از دست داد، طراحان ریو برای کم کردن مصرف سوخت مجبور به پایین آوردن آیدل موتور شدن و این یه کم لرزش موتور رو هنگام حرکت بالاتر برده.
سلامنقل قول:
دوستمون بالا راهنمایی کردن اما این مورد رو هم چک بکن
ببین وقتی ماشین ایستاده این مورد بیشتر نشون میده؟
جدیدا سیستم دیسک و صفحه بلبرینگ کلاچ ریو زیاد مشکل دار شده.
شما پیش یه مکانیک خوب بیرین ممکنه عیب از بلبرینگ کلاچ یا ... باشه:46:
سلام ، كسي از دوستان ميدونه علت گير كردن دورموتور روا (معمولي 87) رو يه دور موتر خاص مثلا 2000 چيه؟ وقتي يه مقدار باماشين ميرم بعد از توقف يا وقتي اصلا گاز نميدم و ماشين هم تو دنده نيست دور موتور رو 2000 گير ميكنه بعد از چند ثانيه برميگرده رو 1000 بيشتر هم وقتي رو گازه اين اتفاق مي افته البته اولا اين مشكل رو نداشت و چند ماهه اينجوري شده . ممكنه علتش استپر موتور باشه؟ اگر آره لطفا نحوه تميز كردنش رو هم بگين و اينكه اون آچاري كه باهاش استپر رو باز ميكنن اسمش چيه
ممنون
یکی استپر موتور و دومی می تونه از پتانسیومتر یا کانکتور پتانسیومتر دریچه گاز باشه. این دومی تو ایران خیلی شایعه.( به دلیل شرایط آب و هوایی خاص ایران که باعث سولفاته زدن سر سوکتها میشه و البته این مشکل قابل دیدن با چشم غیر مسلح نیست!!)نقل قول:
سلام
دویتان من یه پراید دوگانه دارم وقتی رو گازه و ماشین خلص است و ترمز میکنی مثلا از روی سرعت گیر رد بشی ماشی خاموش میشه علت چیه ؟
روی بنزین و هیچ جای دیگه ای خاموشی نمیشه فقط در این حالته
1. تنظیم نبودن رگلاتورنقل قول:
2. کثیف بودن فیلتر هوا
3. مشکل داشتن موتور پله ای گاز
4. مشکل در سیستم کنترل الکترونیکی گاز
این 4 احتمال وجود داره و بیش از همه مورد اول ممکنه باعث همچین مشکلی بشه.
سلام
بی مقدمه میرم سر اصل مطلب
حدود 2 هفتس که صدای موتور ماشین خیلی زیاد شده،یعنی انگار موتور داره داد میزنه،البته زمان تعویض دیسک و صفحش رسیده،نمیدونم ازتباطی داره یا نه ؟
کاهش شتاب یا زور زدن ماشین رو حس نکردم،کارکرد ماشین هم 49000
به نظرتون ایراد از کجاس؟
پ ن :امروز رفتم تو جایگاه شهران بنزین زدم،باک تقریبا خالی بود حدود 40 تا زدم،بعد از بنزین زدن خیلی صدای موتور کم شد،به نظرتون میتونه از آلودگی بنزین باشه ؟ چون جدیدا ایران خودش داره به اصطلاح !!!! بنزین تولید میکنه
چطوری داد میزنه؟
صفحه رو آره عوض کن ربط هم میتونه داشته باشه .
ماشین دور درجاش بالا نرفته که؟
در مورد بنزین هم شنیدم که اکتانش خیلی پایین و خیلی هم آب بستن بهشاومده یه دو سه بار سوپر بزن
نمیدونم کدوم یکی از این مکملهای بنزین یا همون اکتان بوستر ها واقعی هستن ولی بپرس از چند نفر شاید افاقه کنه
اگه هم چیز خوبی پیدا نکردی یه 4 لیتر اتانول بگیر قاطی یه باک پر بکن اونم اکتان بوستر خوبی هستش.
ولی یه دور ببرش سر سیلندر موتور رو هم نگاهی بکنن
دسته موتورها رو چک کن
داد میزنه،انگار فشار روشه،مثل موقعی که یه مدت مدید تو سر بالایی با ماشین راه میری و آمپر میره بالا،اما اصلا افت کشش نداشتهسپور هم تقریبا هر 4 باک 1 بار میزنیم،دور موتور هم اصلا تغییری نکرده تو وضعیت درجا،دسته موتور و جلوبندی هم کامل چک شده و سالم هستش،این اتانول که گفتیضرر نداره واسه موتور ؟ بعد اینکه نوع خاصی داره ؟نقل قول:
اگه یه صدا مثل صدایی که با دنده بالا و سرعت کم به موتور گاز میدی ( صدای کرکر موقع گاز دادن یا به اصطلاح حرفه ایها صدای آوانس کار کردن موتور) میشنوی مال بنزینه. انگار ماشین دیگه اون قدرت سابقو نداره و برای رسیدن به همون قدرت باید فشار بیشتری به موتور آورد. فقط ماشین کاربراته یا انژکتور؟
نه اون صدا نیستش،تو هر دوری با هر دنده ای حتی خلاص هم که باشه صدای موتور کلا زیاد شدهنقل قول:
ماشین هم ریو هستش
سلام
پوریا جان من بعید میدونم از سیستم دیسک و صفحه باشه البته احتمالا
چون میگید در حالت خلاص هم همینطور هست.
ببین الان موتور ماشین شما نرم کار نمیکنه که میتونه از نوع سوخت نوع روغن استفاده شده و... و چنتا احتمال دیگه که گفتید چک کردید!
بنظر من این بنزین رو کامل تموم کن و یه بنزین با کیفیت تر حالا یا دست ساز مثل اضافه کردن اتانول و یا یه اکتان بوستر بزن ببین چطور میشه.
معمولا تشخیص تغییر صدای موتور اونم اینجوری یا تلفونی به این راحتیها نیست. آدم باید بالا سر ماشین باشه.
اما دو احتمال دیگه هم هست:
1. نقص در سیستم اگزوز (به ویژه گلویی و کاتالیست)
2. نقص در سیستم هوارسانی موتور
این دوتا به صورت کاملا محسوس صدای موتور رو البته به اشکالی متفاوت بالا می برند.
راه دیگه اینه که شما دقیقا مشخص کنی چه صدایی و از کجای موتور خارج میشه؟
دیروز ماشین رو پارک کردم
امروز صبح دیدم زیر ماشین خیسه . دست زدم دیدم روغنیه .
محل روغن ریزی رو هم عکس گرفتم
از گیربکسه؟ مشکلش جدیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:
http://up.--------.com/viewer.php?file=67bmivhi4fin3q677i0.jpg
http://up.--------.com/viewer.php?file=zrvb2hxzfgm32la4dp.jpg
http://up.--------.com/viewer.php?file=ev5f9e4ixs561l7hra24.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع خودرو :پراید انژکتور 84
این روغن از زیر رام ریخته. نمیشه مشخص کرد مال گیربکسه یا موتور. می تونی از زیر عکس بگیری؟
از پلوسها (خروجی پلوس از گیربکس)، کاسه نمد ریول دنده و زیر کارتر و پیچ تخلیه کارتر.
اینا بیشترین احتمالات روغن ریزی رو دارن.
من دیروز دیسک و صفحه رو عوض کردم + صافی بنزیننقل قول:
تو صافی بنزین پر گل بود ! واقعا متاسفم ،لیبتری 700 تومن برای این بنزین !!!
به هر حال،مکانیک هم کاملا موتور رو بازبینی کرد ولی هیچ مشکلی رو ندید،البته خودشم تایید کرد که صدای موتور تغییر کرده و بیشتر شده !
اینا ربط چندانی به تغییر در صدای موتور ندارن!نقل قول:
این صدا باید مال یه عامل دیگه باشه.
چه عاملی ؟نقل قول:
به احتمال زياد کاسه نمد ميل لنگ هست .نقل قول:
این که چه عاملیه باید بالای سر ماشین باشی و صداش رو بشنوی. هر صدایی یک مفهوم خاص داره و هر مفهومی شما رو به طرف یک سری قطعات راهنمایی می کنه، همون طور که هر بویی از اگزوز مفهوم خاصی داره. بنده به شخصه نمی تونم نظری بدم چون نمی تونم صدا رو از نزدیک بشنوم.نقل قول:
آقا من یه 206 تیپ 2 مدل 86 دارم یه دو هفته ای هست صبح ها وقتی استارت میرنم روشن میشه و فوری خاموش میشه.بردم نمایندگی باطری و شمع و فیلتر هوا و فیلتر بنزین و عوض کرد با دیاگ هم تست کرد مشکلی نداشت.بردم انژکتورش رو هم شستم بازم نشد.اما این مشکل تا وقتی هست که ماشین سرد باشه بعدش که گرم شد خوب خوب میشه .لطفا کمک کنید.
راستش تمام ساژمها همینطور هستند! (سیستم مدیریت موتور ساژم) چه پرایدهای والئو و ساژم چه 206!نقل قول:
علت اصلی هنوز دقیقا مشخص نشده! در حقیقت اتفاقی که می افته اینه که زمانی که ماشین سرده ECU قادر به فرمان دادن صحیح نیست! و عمدتا هم روی ماشینهای کارکرده اتفاق می افته نه ماشینهای صفر.
در بعضی ماشینها با سرویس موتور پله ای بنزین و تعویض شمعها و صافی هوا و .. مشکل حل میشه امامعمولا روی مدلهای پراید گاها تعویض کوئل هم جواب میده. به خصوص اگه کوئل با یه مدل قویتر مثل مدل زیمنس تعویض بشه منتهی هیچ تضمینی نیست که سیستم درست بشه چون علت عیب نا مشخصه!
سلام
من یه 206 تیپ 2 مدل 86 دارم . داشتم به صورت معمولی راه میرفتم یه دفعه یه صدای آب مثل جاری شدن آب رودخونه شنیدم و بعد 10 و 15 ثاتیه ماشین جوش آورد . آب با یه ماده چرب و نارنجی داشت میزد بیرون البته از بای در مخزن رادیاتور . خلاصه رفتم تا دره خونه صدای موتور ( صدای آوانس پیستون ها خیلی زیاد شده بود ) رفتم آب گرفتم خنک شد . ( بخاری کلا از کار افتاده بود یعنی گرم نمیکرد . ) پرسیدم گفتن واشر سر سیلندرت سوخته و آب روغن بلاخره با هم محشور شدن :D درسته ؟ چقدر خرج تو گلوش گیره؟ چه کارایی لازمه بکنم و نکنم ؟ ماشین لان تو گاراژه !!!!!!!!
از شواهد امر بر میاد که ترموستات قفل فرمودند، فشار بالا رفته زده در منبع کمکی رو ترکانیده و شما هم در عین خونسردی با قضیه برخورد محترمانه ای داشتی و الان هم با سوختن واشر سر سیلندر در بهترین حالت 150 تومن رو پیاده باید بشی البته باز هم می گم در بهترین حالت ممکن الوجود!! :46:
سلام
دوستان ميشه بگيد اگه اطاق ماشين عوض شده باشه چطوري ميشه فهميد ؟
حدود یه سال پیش به یه تعمیرگاه رفتم برای اینکه میدیدم آمپر خیلی زود و زیاد بالا میره. فشنگی هم عوض کردم مشکل حل نشد تا اینکه این آخری گفت یه کاری میکتنم خوب بشه. من هم رفتم و یه ساعت دیگه برگشتم. وقتی داشتم میرفتم انگار داشت با سیمها ور میرفت. یه 10 تومن گرفت و وقتی راه افتادم دیدم که خوب شده.
اولا اینکه طرف چه کار کرده؟
دوم اینکه آیا واقعا مشکل حل شد یا برداشته مثلا کاری کرده که دمای موتور مصنوعی پایین نشون بده در حالیکه دما بالاست. چرا که چند روز پیش در حالیکه درجه آمپر یه درجه بالاتر از وسط بود دیدم آب جوش اورده و آب درون قوطی بغل رادیاتور داره میریزه.
ممنون
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
وقتی در کاپوت را باز می کنی جلو روت سمت چپ باید اتاق سریال داشته باشه. البته طرف میتونه سریال را حک کرده باشه!نقل قول:
اگه مدل 84 و پایینتر باشه باید آنتن ماشین پراید برقی باشه. البته در مورد پراید.
نقل قول:
سلام
لطفا در حین پرسیدن سوالات نام مدل و حتی الامکان تیپ ماشین رو هم ذکر کنید تا بشه بهتر و کامل تر شما دوستان رو راهنمایی کرد .
1 - بهترین راه رفتن به یک کارشناس رنگ خودرو
2 - وقتی که اتاق عوض میشه اگرفقط اتاق باشه باید تمام قطعات جانبی ( در . کاپوت . کل تجهیزات داخلی . صندوق و اللخصوص موتور ماشین ) باید باز بشه شما از جایه پیچ ها و مهره ها میتونید متوجه این موضوع بشید . البته اگر طرف بخواهد زرنگی کند میتواند کاری کند که شما متوجه نشوید . یعنی جای پیچ و مهره ها رو رنگ بزنه .
3 شما باید فقط به طرف اعتماد داشته باشید ( که البته کار غلطی )
لطفا نام . مدل . تیپ !!!!!!!!
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
[QUOTE=sise;5730362]حدود یه سال پیش به یه تعمیرگاه رفتم برای اینکه میدیدم آمپر خیلی زود و زیاد بالا میره. فشنگی هم عوض کردم مشکل حل نشد تا اینکه این آخری گفت یه کاری میکتنم خوب بشه. من هم رفتم و یه ساعت دیگه برگشتم. وقتی داشتم میرفتم انگار داشت با سیمها ور میرفت. یه 10 تومن گرفت و وقتی راه افتادم دیدم که خوب شده.
اولا اینکه طرف چه کار کرده؟
دوم اینکه آیا واقعا مشکل حل شد یا برداشته مثلا کاری کرده که دمای موتور مصنوعی پایین نشون بده در حالیکه دما بالاست. چرا که چند روز پیش در حالیکه درجه آمپر یه درجه بالاتر از وسط بود دیدم آب جوش اورده و آب درون قوطی بغل رادیاتور داره میریزه.
ممنون
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
لطفا نام مدل تیپ !!!!
پراید مدل 84 انژکتوری زیمنس
سلام.
من یه روآی سال دارم، به گیربکسش به شدت مشکوکم.
چند روز پیش برای یه موضوع دیگه ای برده بودم نمایندگی، گفت وقتی دنده رو 3 یا 4 کردی، ببین وقتی میگازی از چلوی ماشین صدا میاد یا نه.
من امتحان کردم، مثلا وقتی با 40، 45 تا میزنم 3 یا همینطور وقتی با 60تا اینجورا میرم رو دنده 4 یه صدایی شبیه به سابیده شدن چرخ دنده ها یه هم، تقریبا شبیه خر خر از جلوی ماشین میاد.
خب الان گیربکس خرابه؟ راه دیگه ای برای فهمیدن مشکلش هست؟ چون من زیاد وارد نیستم...
پرايد مدل 84 معمولينقل قول:
لطفا در حین پرسیدن سوالات نام مدل و حتی الامکان تیپ ماشین رو هم ذکر کنید تا بشه بهتر و کامل تر شما دوستان رو راهنمایی کرد .
ممنون ولي به غير كارشناس چيزه ديگه چي راهي كه راحتر بشه فهميد
ايا صافكار ها ميتونن بفهمن يا از روي شماره شاسي و ..
نقل قول:
منم ماشینم دیروز اینجوری شد! بردمش پیش رادیاتور ساز گفت واشر سر سیلندرش سوخته ! و تخمین زدیم دیدیم حدوداً بین 110 تا 130 تومن آب میخوره برام! البته ماشین من 405 هستش.یه روز هم کار میبره! کارشو مکانیک انجام میده. .
اول سلامنقل قول:
باید خدمت شما عرض کنم اگر صدایی که میگویید صدایی است که فقط همان لحظه تعویض دنده به گوشتان میرسد . صدایی معمول در تمام مدل های آردی است ( ببخشید توهین نباشه )
ولی اگر صدایی که به گوشتان میرسد وقتی است که دنده تعویض شده و از داخل گربکس میشنوید باید به نمایندگی ببرید و به خاطر محصولی به چنان کیفیتی از آنها تشکر کنید :D ولی این امکان هم وجود دارد که دنده کاملا جا نخورده باشد و چرخ دتده ها به هم ساییده شود که از تتظیم نبودن صفحه کلاچ است !!!!
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
با سلامنقل قول:
همیشه به یاد داشته باشید که هر چه قدر هم یک انسان سعی کند یک کار را به نحو احسن انجام دهد باز هم یک جای کار لنگ میزند .
بله میشه . اگر آقای صافکار خودش این کاره باشه میتونه از همکاراش صوتی بگیره . از ری شماره شاسی هم همونطور که دوستمون گفتن میشه دوباره حک کردش .
همون لحظه نه، اما وقتی دنده رو عوض میکنم و میگازم، یه چیزی مثلا حدود 3 ثانیه تو مدت شتاب گرفتن این صدا رو داره. خیلی هم بلند و تابلو نیست ولی خب هست دیگه.نقل قول:
ببینم آقا،این صدایی خر خر بلندی که وقتی نیم کلاج میکنیم از جلوی ماشین میاد مال صفحه کلاج هست یا گیربکس؟
اوایل اصلا همچین صدایی نداشتم اما تازگیها خصوصا توی سر بالایی نیم کلاج که میکنم این خر خر رو دارم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز یکم پیچیده شد موضوع . بزار اول بریم صدایی که موقع نیم کلاچ میشنوی . اون صدا رو وقتی میشنوی که دنده با سرعتت همخوانی نداره !!! یعنی دنده مرده میری !! اون هم صدای آوانس موتور و سوپاپ هاست !!!! و از بنزین بی کیفیت میباشد . چون اکتان خیلی پایین و سرعت و قدرت احتراق پایین است . این صدا رو میشنوید !!! اون صدایی که میگید موقع دنده عوض کردن میشنوید صدای دیفرانسیل هست . فکر میکنم یه زوزه ریزی داشته باشه که با بالا رفتن سرعت دیگه نمیشنوید / این تست رو انجام بدید توی سرعتی که میگید بزنید دنده ای که میگید ولی گاز رو ثابت نگه دارید اگر صدا قطع نشد . همونیه که گفتم که توی این رده ماشین طبیعی !!!
امتحانیدم، اگر سرعتم رو زیاد نکنم همچنان اون صدای خِـــر هست.نقل قول:
بعد یه بار دیگه هم امتحانیدم، رو دنده 3 سرعت یکم کمتر که شد صدا هم بیشتر شد.