خوب اولي حجمش كم بود mb10 تونستم سري آپ كنم اما بقيه كه قربونشون برم ....
Texture Booster Pack از اسمش پيداست كارش چيه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوب اولي حجمش كم بود mb10 تونستم سري آپ كنم اما بقيه كه قربونشون برم ....
Texture Booster Pack از اسمش پيداست كارش چيه.
و اما آموزش (قسمت دوم)
خب الان یک پرنده خاموش داریم در یکی از پارکینگهای oinn تنها فرودگاه شهر نوشر که واسه من یک عالم خاطره تلخ و شیرین داره(شهر / نه فرودگاه!)
حالا fspassenger رو باز کنید تا موقع تمرین نیازی نباشه تمرکزمون رو از هواپیما برگیریم و به مسافر ها فکر کنیم. اینو بگم که بلاخره تصمیم گرفتم با 737 ادامه بدم . همین هم فکر میکنم زیاده روی هست. اجازه بدید تا پایان آموزش متوجه خواهید شد چرا. اما به احترام آقای ebicross پرنده 900-737 رو انتخاب کردم تا به قدر کافی بزرگ باشه و خواست ایشون هم که قدیمی اینجا هستند برآورده بشه.
حتما میدونید که چطور از fspassenger استفاده کنید. اما یک بار دیگه میگم. کلید Ait رو بزنید تا منو ها نمایش داده بشند. و به این ترتیب پیش برید.
fspassenger----> fspassenger flight----> start flight - load aircraft یک پنجره باز میشه و میگه که حق سوار کردن چه تعداد مسافر رو دارید و اون مقدار چند درصد از کل ظرفیت هواپیمای شماست(تعداد مسافر هائی که میتونید سوار کنید بستگی به پرواز های موفقی که تا اون لحظه داشتید داره) ok کنید تا پنجره ای شبیه به شکل زیر باز بشه.
همانطور که میبینید این پنجره حاوی اطلاعاتی از پرواز هست که تا الان داریم. نام شرکت : سارا ایر لاین (چیه تا حالا اسم دختر نشنیدید؟؟!!:10:) خلبان : بهرام خ و نوع ظرفیت نگاری 900-737
میتونید از نوار های لغزنده سمت راست هر تعداد مسافر که دارید رو در کلاس 1 یا کلاس اقتصادی سوار کنید. (در صورتی که هواپیما پارتیشن هائی با کلاس های دیگر رو هم داشته باشه مثل بیزنس کلاس نوار های بیشتری فعال هستند) و اگر مایل بودید میتونید با استفاده از view passenger list اسم مسافرین رو ببینید و این لحظات آخر آرزوی سقوطی مفرح رو براشون داشته باشید :31: و سپس از نوار های لغزنده پائین برای بارگیری استفاده کنید و در تمام این مراحل فراموش نکنید که مرکز ثقل هواپیما نباید زیاد متمایل به جلو یا عقب باشه در واقع aircraft CG نباید زیاد جابجا بشه و حد وسط رو حفظ کنه. حالا نوبت به سوخت گیری میرسه .. در آنینده نه چندان دور یاد میگیریم که چطور با استفاده از fuel planner ها که نوعی ماشین حساب هستند مقدار سوخت مورد نیاز رو پیش بینی کنیم. الان مطرح نکردم چون به قدر کافی طولانی هست اما اگر خواستید تمام مراحل تا جای ممکن واقعی پیش بره بفرمائید تا اون رو هم اظافه کنم. میتونید یک نمونه از برنامه مدریت سوخت رو در شکل زیر ببینید.
جهت ساده سازی از این ماجرا میگذریم من برای این مسیر بطور اتفاقی حدود lbs 18000 سوخت در نظر گرفتم. فراموش نکنید که سوخت هم در مرکز ثقل هواپیما تاثیر میگذاره. تعادل رو حفظ کنید.
حالا دگمه set destination رو بزنید و کد چهار رقمی فرودگاه مقصد رو که در اینجا مهرآباد هست در قسمت ICAO code وارد کنید یعنی "oiii" تا بعد از فرود 50 پوینت بابت فرود در فرودگاه صحیح دریافت کنیم. با Arrival time و actual time هم کاری نداشته باشید . به اونها هم میرسیم و زمان پرواز رو مشخص میکنیم تا در صورتی که سر وقت رسیدیم پوینتش رو بگیریم اما نه الان. حالا ok - set destination رو بزنید . با زدن دگمه set flight ID پنجره ای باز میشه که شماره پرواز فعلی رو به شما میده. این شماره به دلخواه شماست (البته اینجا) حد اکثر هفت رقم میتونه داشته باشه و معمولا شماره پروازی که خود برنامه به شما میده با یک کد دورقمی شروع میشه که در واقع کد شرکت هواپیمائی شماست. این کد رو وقتی یک شرکت هواپیمائی جدید در fs مسیازید وارد میکنید. flight ID پرواز فعلی برای من SB364 هست.
set flight ID رو ببندید و اینبار get ZWF رو بزنید. ZWF یا zero weight fuel مجموع وزن هواپیمای شماست بدون احتساب سوخت میتونید در مورد این هواپیما حسابش کنید ؟ این با خود شما . وزن هواپیما + وزن مسافر + وزن بار = ZWF . و اگر به اینها وزن سوخت رو هم اضافه کنیم میشه وزن تیک آف یا وزنی که پرنده موقع تیک آف باید از زمین بلند کنه به همین خاطر نوار آبی رنگ aircraft current load هرگز نباید از 100 بگذره چرا که over weight یا اضافه وزن هم خطر ناکه (حسن) هم 300 پوینت منفی داره.
جهت اطمینان empty weight یا وزن خود پرنده بدون بار / مسافر و سوخت رو به همراه مجموع وزن کل مسافرین / محموله ها و سوختی که بارگذاری کردید جداگانه یاد داشت کنید . چراکه اگر قصد داشته باشیم از fuel planner برای حساب کردن میزان سوخت مورد نیاز تا رسیدن به مقصد استفاده کنیم این اعداد و ارقام منهای آخری که مقدار سوخت هست رو به انضمام ارتفاع کروز میزان باد جهت باد و ... لازم داریم. حال نقشه رو باز کنید و فرکانس vor هائی که در مسیرمون هست رو + فرکانس ILS باند 29L فرودگاه مهرآباد رو یاد داشت کنید.(اگر کنترلر باند دیگری رو برای فرود به ما داد مجددا 29L رو درخواست خواهیم کرد تا مجبور به استفاده از ویژوال 29R نباشیم) برای دیدن فرکانس هر کدام روش یک بار کلیک کنید. در مورد ILS (مثلث سبز رنگ و بلندی که به باند ختم میشه) به جز فرکانس باید هدینگ رو هم یادداشت کنیم) و سپس روی فرودگاه نوشهر و مهرآباد کلیک کنید و ارتفاع هر کدوم رو یاد داشت کنید. نکته اینکه اگر flight simulator قابلیت auto tune نداشت و فرکانس ها رو خودش ست نمیکرد به فرکانس برج و و واحد زمینی و چند واحد دیگر هم احتیاج داشتیم.
حالا داده های ما از این قرار هست : وزن خالص هواپیما + تعداد و وزن مسافرین + وزن محموله + میزان سوخت + ZWF + پوینت ها + مشخصات فرودگاه مبدا و مقصد.(چیزی رو که جا ننداختم ؟)
پس حالا اولین چک لیست رو براتون میخونند و شما پاسخ میدید. (میتونه همسر باشه با برادر / خواهر و یا هرکس که زورتون بهش میرسه. اگر مثل من گردنتون از مو نازکتر هست مجبورید خودتون در حق خودتون لطف کنید:11:)
مسیر پرواز-----------------دریافت/ذخیره شد
مسافر و محموله----------وزن محاسبه شد
سوخت--------------------محاسبه/درخواست شد
اطلاعات هواشناسی --- دریافت شد
چارتها----------------------آماده
نکته 1 : استفاده از چارت رو به بعد موکول میکنیم. فعلا فقط در چک لیست ازش نام میبریم.
نکته 2 :برای دریافت مختصر و مفید وضعیت هوا میتونید از پنجره ATC گزینه tune noshahr ATIS رو انتخاب کنید تا بسته صوتی گذارش پیرامون فرودگاه رو بشنوید و از نکات لازم (توضیح خواهم داد) یاد داشت بردارید.
نکته 3 این عملیات قبل از سوار کردن مسافر باید انجام بپذیره بنابر این میتونید برای طبیعی نگاه داستن جریان پنجره نهائی fspassenger رو cancel کنید کارها رو انجام بدید و بعد دوباره بازش کنید و همان مقدار سوخت و مسافر رو بارگذاری کنید و همان flight ID رو وارد کنید.
نکته 4 : اگر تا به حال از این پارامتر ها در پرواز استفاده نکردید نگران نشید چرا که اینها فقط بخش کوچکی از دنیای سیمولاتور هستند که لذت پرواز رو دو صد چندان میکنند و در نظر داشته باشید که در دنیای سیمولاتور هر چیز جدید و عجیبی در مدت چند روز آنقدر ساده میشه که احتمالا شمارو وادار به لبخند زدن میکنه.
و در پایان از دوستانی که با هر کدام از این مسائل آشنا هستند به خاطر تکرار کلام عذر خواهی میکنم. اما بنده مبنا رو دوستانی قرار دادم که قراره در آینده به محفل دوستانه ما اضافه بشند و شاید اولین باری باشه که با سیمولاتور لذت پرواز رو تجربه میکنند.
بخش بعدی مربوط به خود هواپیما خواهد بود که شامل چک لیست قبل از استارت / بعد از استارت/ و احتمالا تاکسی و قبل از تیک آف خواهد بود و در آن تمام با تمام پارامتر هائی که در هواپیماهای شبیه سازی شده از دنیای واقعی وام گرفته شده آشنا خواهیم شد. از برق رسانی به مانیتور مسافرین گرفته تا تخلیه اظطراری
سوخت.
لطفا اگر مایلید بفرمائید تا ادامه بدم.
پاینده باشید
بله.نقل قول:
برای استفاده از follow me در نظر داشته باشید که سریالش رو اول وارد کنید و بعد هم زمانی که از برج دستور تاکسی میگیرید یعنی مثلا این taxi to and hold short of runeay XXXXXXXXXXXXXXX اونوقت کلیدی رو که برای follow me مشخص کردید یزنید تا ببینیدش.
دیشب سعی کردم آپلود کنم اما دوباره به مشکل برخوردم. بفرمائید برای 2004 میخواین یا x تا براتون لینک بگذارم. 2004 رو میتونید از سایت خود fspassenger بگیرید و با کدی که دادم اکتیو کنید (قبلا چند بار اشاره کردم) fspassengerx رو هم فکر میکنم اگر از خود سایتش دانلود کنید بتونید با کرکی که من دارم اکتیو کنید(فکرمیکنم البته) قبلا برای آقای deni.flight لینکش رو گذاشته بودم از ایشون بپرسید دانلود کردن یا نه و با کرک من اکتیو شد یا نه. کرک رو میتونم براتون سریع آپ کنم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام فایل سنگین آپلود کنم 4shared به هم میریزه. قسم میخورم دیشب چند بار سعی کردم آپلود کنم اما نشد که نشد. از طرفی تمام لینکهای تورنتی که داشتم پاک شدند. اما الان میگردم لینک تورنتشو براتون میزارم کمتر از 10 دقیقه دیگه. قول میدم.نقل قول:
در ضمن با fspassenger نمیتونید پیاده و سوار شدن مسافر رو ببینید و برای این کار و چیزهای جالب دیگه باید AES یا Airport-Enhancement-Services رو نصب کنید که در موردش توضیح میدم. کرک fspassenger هم تو follow me نیست .اولین لینکی که دادم شامل یک درایو هست که چند تا چیز توش آپلود کردم کرک fspassenger هم هست فکر میکنم یک اسم طولانی هم داشت.
ممنونم. اگر وقتتون رو میگیره میتونید هر زمان که فرصت داشتیت آپ کنید بنده به شخصه عجله ندارم.نقل قول:
fs2crew رو برای 737 تحت 2004 و برای 747 و md-11 تحت x دارم . متاسفانه کرک برای fs2crew ها سخت گیر میاد . لطف بزرگی در حقم میکنید. چرا که یک فایل 100-150 مگی رو باید کاملا دانلود کنید تابدونید کرکش کار میکنه یا نه!!
آقای حامد رنگی کردم پست رو .
پاینده باشید.
يكي ميتونه منو راهنمايي كنه كه چطور يك فايل رو با حجم زياد زيپ كنم طوري كه به فايل هاي مثلا 100مگي تبديل بشه؟ (با winRAR)
روی فایل مورد نظر راست کلیک کنید و از زیر منوی winrar گزینه add to archive رو بزنید بعد که winrar باز شد در فیلد split to volumes.byte مقداری رو که میخواهید فایل بر اساس اون قطعه قطعه بشه بر حسب بایت مشخص کنید مثلا 30MB = 30*1024*1024 که میشه 32457280نقل قول:
لطفا یکی دوتا از دوستانی که dsl استفاده میککنن در جریان یکی از پستهاشون بنده رو در جریان پهنای باندی که اجاره کردند و همچنین سرعت دانلودی که دارند قرار بدند تا بدونم بنده مشکل سرعت وحشتناک دارم یا این موضوع عمومیت داره؟!.
پاینده باشید.
ااااااااااااااا اين ديگه چه مدلشه بابا نتونستم حساب كنم :19::19: خودت بگو 100 mb چقدر ميشه؟
نقل قول:
برای x میخوام
:31:نقل قول:
شما 90 تائی دانلود کنید.
ببینید هر یک مگابایت 1024 کیلوبایت و هر کیلوبایت 1024 بایت هست پس وقتی میخوایم 90 مگ رو تبدیل به بایت کنیم دو باد در 1024 ضرب میکنیم.
90*1024*1024= 94371840 بایت به همین سادگی!
بفرمائید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی این صفحه روی لینک سبز رنگ download this torrent کلیک کنید تا یک فایل کم حجم که حاوی اطلاعات فایل اصلی هست دانلود بشه. بعد اون فایل رو به وسیله یکی از دانلودر های torrent مثل utorrent دانلود کنید. دقت کنید که از همین صفحه دانلود کنید چون تو همین سایت یک فایل مشابه هم با همین اسم آپلود شده که حجمش 84 مگ هست و خرابه. شما باید همین فایل 86 مگابایتی رو دانلود کنید (یعنی فایل اصلی رو)
البته اگر مشکل سرعت و محدودیت ندارید پیشنهاد میکنم از خود سایت پسنجر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه مربوط به x رو دانلود کنید بعد با کرکی که قبلا گذاشتم کرک کنید . چون اگر اون فایل کرک بشه آخرین نسخه رو خواهید داشت. اگر خواستید کرک رو هم مجددا دانلود میکنم. فقط لطفا برای مسائل کم اهمیت پیام بدید تا تایپیک بی محتوا بزرگ نشه. ممنونم.
دوستان من در شرایط خوبی نیستم بنابراین یک بار دیگه تاکید میکنم اگر فکر میکنید آموزش به دردتون میخوره و مایلید ادامه بدیم یک نشانه به جا بگذارید تا انرژی لازم رو داشته باشم و این جسم و روح نحیف رو بی دلیل تحلیل نبرم.
پاینده باشید
من یه نکته رو یاد آوری کنم. قبلا گفته شده بود که برای خاموش کردن B747 دکمه های مشکی رنگی که زیر تراتل هست رو به سمت پایین فشار می دیم. اما خاموش نشدن. من یه بار امتحان کردم با یک بار این اتفاق نیفتاد. یعنی دو بار کلیک کردم تا خاموش شد. یک بار به سمت پایین و یک بار هم به سمت بالا ... حالا شما هم امتحان کنید شاید درست شد...
من از شرکت صبا نت اینترنت گرفتم. سرعت 256 kbps حجم 2 GB و قیمت 13.600 تومان در ماه و یا قرارداد یک ساله که تقریبا حدود 150 هزار تومان می شه با حجم 24 GB. از ساعت 3 تا 7 صبح هم با اکانت میهمان می شه وصل شد. سرعت دانلود در بهترین زمان حدود 110 کیلوبایت در ثانیه است. خلوت ترین ساعات حدودا 2 بعد از ظهر تا 2 بامداد و 8 صبح تا 11 هست. برای دانلود از ساعت 4 بعد از ظهر تا 1 نیمه شب زمان خوبی هست. (البته همه اینها به منطقه و محل زندگی و استفاده شما ارتباط داره. منطقه ما اداری هست و در ساعات اداری شلوغه. اما برخی مناطق مسکونی هست که ساعاتش فرق می کنه.)نقل قول:
اگر سوالی بود بازم در خدمتم.
نقل قول:
آقا دمت گرم fspassenger x و اون پله رو برام آدرسشو بزارید (تورنت نه ها چون می خوام بدم کسی دانلود کنه برام که بلد نیست زیادی) تو رو خدا سریع اینترنت پر سرعتش تا فردا دستشه
آقا نفرستادي كه؟
پاسختون رو به صورت پیام براتون ارسال کردم. اما برای اطلاع دوستان این رو بگم که اینطور فایل ها رو فقط میتونید به صورت peer-to-peer دانلود کنید (جز چند مورد خاص مثل پسنجر) چراکه نسبت به برنامه های عمومی درخواست کمتری داره بنابراین کسانی که دلسوزی میکنند تو سرور ها آپلود نمیکنند (چرا که خطر پاک و توقیف شدنش به دلیل غیر قانونی بودن زیاد هست و کمتر سایتی ریسکش رو قبول میکنه خصوصا اینکه سایتهائی که به fs مربوط میشند اکثرا رسمی و شناخته شده هستند) بنابراین اجبارا فایل ها رو تورنت در اختیار دیگران میگذارند.نقل قول:
امشب ادامه آموزش رو خواهم گذاشت.
یک بار دیگه خواهش میکنم که اگر وقت ندارید صفحات قبل رو مطالعه کنید و در عین حال سوالی تکراری دارید به صورت پیام ارسال کنید تا تایپیک اینطور پیش نره.
پاینده باشید
ببخشيد ترو خدا اين برنامه رو واسم يكي بده ديگه آخه آقا بهرام من نمي تونم تا قبل از 10 ارسال خصوصي براتون بزنم بده ديگه :41:
اگر منظورتون پسنجر تو چند پست آخر گذاشتم.نقل قول:
.................................................. ...........................
و اما آموزش (قسمت سوم)
خب الان چی داریم ؟ تکرار نمیکنم اما اگر توصیه بنده رو در مورد دانلود پذیرفته باشید الان جدای از مسائل پست قبل یک فروند هواپیمای بوئینگ 900-737 دارید. و اگر به توصیه عمل نکرده باشید الان هواپیما رو دارید و ندارید!
منظور از دارید و ندارید اینه که هواپیما دارید اما چیز هائی رو که در پائین میبینید ندارید...
خب البته اکثر پرنده های خود fs کابین مجازی دارن اما نمیتونید ازش استفاده کنید اما در مورد این بسته ها موس رو روی هر کلیدی که ببرید خواهید دید که فعال هست (لینک دانلود این پرنده رو در انتهای پست میگذارم). جدای از این در حالت دو بعدی هم تمام اینها رو به این شکل خواهید داشت.
FMC یا CDU یا FMS
پنل رادیو
پنل تراتل
و از همه مهم تر over head panel یا پنل بالای سر که در حالت دو بعدی به این شکل نمایش داده میشه. و امشب قصد داریم کوچکترین مواردش رو بررسی کنیم البته تا اونجا که وقت اجازه بده.
قبل از اینکه شروع کنم پاسخ یکی از دوستان رو در مورد خاموش کردن 747 بدم. 747 با همون 4 عدد کلید اونهم فقط با یک بار خاموش میشه(فقط موتور). اما کمی طول میکشه . اما 737 هم که الان داریم در موردش صحبت میکنیم با اون دوتا اهرم کوچک که زیر اهرم تراست (کنترل نیروی موتور) در تصویر پنل تراتل میبینید خاموش میشه (فقط موتور).
اگر تا حالا پرنده رو دانلود نکردید اول دانلود کنید و بعد به ادامه مطلب بپردازید چرا که ممکنه یک پنل و کابین جدید تمرکزتون رو از اصل مطلب منحرف کنه پس اول دانلود کنید کمی سعی کنید باهاش پرواز کنید به پنل ها نگاهی بیندازید و بعد ادامه مطلب رو مطالعه کنید. در این فرصت بنده هم ادامه عکس هارو ویرایش و آپلود میکنم و ادامه مطلب رو به همین پست پیوست میکنم. تا 1-2 ساعت دیگه
بنده تمام لینک های تورنت رو از دست دادم بنابر این لینک دانلود غیر مسقیم براتون گذاشتم. روی download torrent کلیک کنید تا فایل حاوی اطلاعا تورنت دانلود بشه ...
پاینده باشید
ببخشيد ترو خدا اين برنامه رو واسم يكي بده ديگه آخه آقا بهرام من نمي تونم تا قبل از 10 ارسال خصوصي براتون بزنم بده ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شماست اما ... دوستم من خوااااخش میکنم!!! من چند راه مختلف برای دانلود passenger دادم!!! بفرمائید اینم لینک دانلو مسقیم مستقیم مستقیم از خود خود سایت پسنجر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اما نیاز به یک کرک 2 مگی داره که قبلا لینک دادم. اما پیشنهاد من اینه که از خود تورنت دانلود کنید چرا که fspassenger x کرکش مثل 2004 اطمینانی نیست و ممکنه اگر از سایت خودش بگیرید کرک نشه (البته ممکنه!) سرعت من واقعی هست یعنی یک هشتم 8/1 پهنای باند و این خیلی کمه اما با این حال سعی کردم آپلود کنم اما کمی که آپ میشه 4shared کرش میکنه و همه چیز از اول شروع میشه. دانلود از تورنت کار سختی نیست دوست شما که حاظر شده پسنجر 80 مگابایتی رو براتون دانلود کنه میتونه یک برنامه خیلی خیلی کوچی رو به اسم uturrent هم دانلود و نصب کنه (اگر رو cd نداشته باشه) بعد از نصب فایلی رو که لینک تورنت میدم دانلود کنید و روش دبل کلیک کنید. در این حالت utorrent خودش باز میشه و شروع به دانلود فایل میکنه به همین سادگی. پس پیشنهاد من همون تورنت هست چراکه از نظر کرک رسیکش کمتره.
و اما آموزش (قسمت چهارم)
قبل از هرچيز اون دو اهرمي که گفتم با پائين آوردنش موتور هاي 737 خاموش ميشه رو بعد از خاموشي کامل به حالت اوليه بر گردونيد.
اين چک ليست رو هم پاس کنيد...
بازبيني بدنه/خاجي ----------- چک شد
سوخت -------------------------بارگيري/ کانفيرم شد
درب(ها)/پلکان------------------آماده----------> (کلمه درب از نظر دستور زبان پارسي صحيح نيست اما اينطور جا افتاده)
خوبه حالا موتورها خاموش هستن اما هنوز هم يه صداهائي به گوش ميرسه چرا ؟ الان ميگم. بريد به نماي پنل بالا (در بسته هاي ارائه شده مخطلف اين کار متفاوت هست مثلا در نسخه x با کليد a جابجا ميشه و هر طراح هم معمولا کليد هائي رو درون کابين طراحي ميکنه که ميتونيد باهاش پنل هاي مخطلف رو ببينيد)
حالا کليد standby power رو بزنيد.
بله ! صداها قطع شد و تقريبا همه چيز در خاموشي فرو رفت (اين خاموشي در شب هاي زمستان وحشتناک لذت بخشه) اما هنوز چند تا نمايشگر دارند کار ميکنند !!؟؟ به حساب اونها هم ميرسيم. حالا کليد BAT رو هم خاموش کنيد يعني اين :
خب همه چيز تموم شد و دیگه صدائی به گوش نخواهد رسید (دیگه گیر نده دیگه اون یه ذره صدای محیطه :13:). حالا بايد چک کنيم تا اطمینان پیدا کنیم که هواپيماي ما نقص فني نداره و آماده استارت هست براي اينکار بايد تعدادي از نشانگر ها و سوئيچ ها و ولوم هاي پنل بالاي سر رو بشناسيم. اولين کليدي که زديد کليد اصلي standby power يا برق ذخيره بود که عضوي از پنل standby pawer panel هست . شکل زير ...
خب شماره يک کليد اصلي منبع برق ذخيره هست و در حالت عادي فعال. (وقتي که روکش پلاستيکي روي کليد رو پوشانده) و در زمان فعاليت گذرگاه برق متناوب(AC)
در اين حالت برق ذخيره به اين صورت مديريت ميشه.
*منبع برق ذخيره متناوب (AC) از گذرگاه شماره يک نيرو ميگيره
*منبع برق ذخيره نا متناوب(DC) از (TR3/TR2/TR1) نيرو خواهد گرفت (پشتيبان)
همچنين وقتي که کليد خاموش هست (يعني روپوش کنار رفته) و گذرگاه برق متناوب(AC) فعال نيست .
در اين حالت منبع برق ذخيره چنين وضعيتي خواهد داشت.
*منبع برق ذخيره متناوب(AC) از باطري(ها) نيرو خواهد گرفت
*منبع برق نا متناوب (DC) از باطري(ها) نيرو خواهد گرفت
شماره دو نوعي هشدار هست که ميگه فشار روغن ژنراتور(ها) (IDG يا Integrated drive geberator) بيش از حد کم شده که ميتونه به دلائل زير باشه.
* سرعت گردش کافي نيست (نوعي واماندگي)
*ژنراتور (به هر دليل) خاموش شده
*کليد اصلي ژنراتور رو خاموش کرديد.
شماره سه هم وظيفه اطلاع رساني رو به عهده داره و معمولا زماني روشن ميشه که يکي يا بيشتر از گذرگاه هاي (برق ذخيره متناوب) و (برق ذخيره نامتناوب) و يا (باطري(ها)) در جريان نباشند.
و در آخر شماره چهار که در واقع کليد اصلي ژنراتور ها و محافظت شده با روکش هاي پلاستيکي هست. اگر يک بار روش کليک کنيد....
*در صورت وجود برق کافي و روشن بودن موتور ها با نيروي طبيعي(ADLE) (در حالتي که نيروي موتور ها زياد نشدند) ژنراتور رو از جريان خارج ميکنه. اين کليد موقع پرواز قابل بازگشت نيست پس بي دليل خاموشش نکنيد.
اما کليد دوم که خاموش کرديم بخشي کوچک از "پنل نمايش دهنده ميزان جريان برق متناوب و نا متناوب يا( AC and DC Meteric Panel)" بود. شکل کامل اين پنل رو ببينيد...
در اين پنل :
شماره 1 شدت جريان (آمپر) منبع برق نا متناوبي (DC) رو که مشخص کرديم نمايش ميده.
شماره 2 اختلاف پتانسيل (مقدار ولتاژ) منبع برق نا متناوب (DC) رو که مشخص کرديم نمايش ميده.
شماره 3 فرکانس منبع برق متناوبي (AC) رو که مشخص کرديم نمایش ميده.
شماره 4 اختلاف پتانسيل (مقدار ولتاژ) منبع برق متناوبي (AC) رو که مشخص کرديم نمایش ميده.
شماره 5 شدت جريان (آمپر) منبع برق متناوبي (AC) رو که مشخص کرديم نمایش ميده.
شماره 6 چراغ هشدار ديشارژ باطري(ها) (خالي شدن باطريها)
*روشن شدن اين چراغ در صورتي که کليد (BAT) روشن باشه به اين معناست که ديشارژ بيش از حد صورت پذيرفته.
شماره 7 چراغ هشدار سيستم هاي اليکتريکي .
* روشن شدن اين چراغ به اين معناست که در منبع برق نامتناوب (DC) يا منبع برق ذخيره مشکلي پديدار شده.
شماره 8 چراغ شهدار واحد (TR) (در مورد TR توضيح خواهم داد)
*روشن شدن اين چراغ در هنگام پرواز به اين معناست که يکي از (TR) هاي 1-2- ويا 3 در جريان نيست.
شماره 9 کليد انتخاب منبع برق نا متناوب (DC)
* هر منبع برقDC که با اين کليد انخاب بشه ميزان ولتاژ و آمپر اون در نمايشگري که در بالا توضيح دادم نمايش داده ميشه.
شماره 10 کليد انتخاب منبع برق متناوب (AC)
*مثل کليد قبل هر منبع برق AC که با اين کليد انتخاب بشه مشخصات اون در نمايشگر نمايش داده ميشه.
شماره 11 کليد باتري (BAT)
خاموش بودن اين کليد در دوزمان متفاوت عکس العمل هاي متفاوت در بر خواهد داشت از اين قرار
* در زماني که منبع نيروي کافي موجود باشه. باطري ها از مدار خارج شده و (hot battery) فعال خواهد شد. (در مورد hot battery هم توضيح خواهم داد)
* و در زماني که باطري ها تنها منبع نيرو باشند. باطري ها از مدار خارج شده و "hot battery" و منبع برق ذخيره AC و DC فعال خواهد شد.
شماره 12 کليد تسهيلات کابين
خاموش بودن اين کليد به اين معناست که
*فن هاي کابين / آب گرم کن ها / پمپ هاي آب / چراغ هاي لوگو و تمام مصرف کننده هاي 115 ولت AC از مدار خارج خواهند شد.
و روشن شدن اين کليد باعث خواهد شد که تمام مصرف کننده هائي که در بالا ذکر شد مجدد در جريان قرار بگيرند.
شماره 13 جايگاه مسافرين
خاموش کردن اين کليد موجب خواهد شد که کليه امکانات رفاهي در نظر گرفته شده براي مسافرين(در جايگاه يا صندلي) مثل مانيتور ها سيستم هاي صوتي ساير نمايشگر ها و .. از مدار خارج بشوند.
بيشتر از اين طولاني نميکنم اين پست رو. چون یک بار لحظات آخر برق رفت و مجبور شدم دوباره تایپ کنم. ادامه در پست بعدی که اگر دوباره برق رفت کمتر ضرر کنم!
يک بار ديگه خواهش ميکنم سوال تکراري نپرسيد و قبل از پرسيدن هر سوال يک بار صفحات قبل رو با دقت مطالعه کنيد.
نکته : دانستن اين نکات زماني که قصد داريد بازي کنيد ضروري نيست اما زماني که در نظر داريد پرواز کنيد اونوقت هر چه واقعي تر زيبا تر!
نکته : هيچ نکته گيج کننده اي نداره و فقط عشق پرواز لازم داره.
نکته : هيچ کدام از اطلاعات داده شده خالي از نقص نبوده و نيستند.
نکته : پيشنهاد يا انتقاد هميشه موجب خوشحالي خواهد بود.
نکته : اگر هوادار داشته باشه ادامه دارد هم داره
نکته : پاینده باشید :20:
شدیدا خواهش میکنم لینک دانلود کرک FS passenger رو بدید،من گشتم نبود.(تورنت نباشه)
کرکشو بعد از دانلود کجا باید کپی کنم؟؟ پسنجر رو کجا باید نصب کنم؟
بفرمائید عزیزان
welcomeonborad یا اعلان خوش آمد گوئی واقعی و کامل به مدت چهار دقیقه!!!
اعلان 30 ثانیه ای پسنجر رو فراموش کنید.
فایل حاوی یک فایل صوتی هست که در حالت فشرده حدود یک مگ حجم داره.
دوست من پاسخ شما رو فقط به 2 دلیل میدم . یک اینکه تازه قدم به روی چشم ما گذاشتید و 2 اینکه میتونم پست رو ویرایش کنم. شک نکنید اگر مجبور بودم پست جدید بزنم هرگز به سوالتون پاسخ نمیدادم چرا که چندین و چند بار تاکید کردم سوال تکراری نپرسید.نقل قول:
برای آخرین بار لینک دانلود fsoassenger و fspassengerx رو با توضیح میدم.
اگر برای 2004 لازم دارید برید به آدرس زید و نسخه 2004 یا fs9 رو دانلود کنید.
بعد با این سریال با خیال راحت آنلاک کنید.
Name: Marcel van Kollenburg
Password: 147088696
اما اگر برای x لازم دارید 2 حالت داره یا ریسک رو قبول دارید یا ندارید . اگر توان ریسک کردن رو دارید برید به همون آدرس و نسخه x رو دانلود کنید بعد با پچی که از لینک زیر خواخید گرفت کرک کنید(پچ رو تو پوشه fspassenger در پوشه اصلی flight simulator کپی کنید بعد بازش کنید و patch رو بزنید همین. اما ممکنه نسخه ای که در سایت خود پسنجر هست با این پچ کرک نشه ... در این حالت تنها انتخاب همون تورنت هست.
پچ برای fspassenger x
پایااااااااان
اطمینان دارم بالاخره از من شاکی خواهند شد که چرا سوالات تکراری رو پاسخ میدم. آخه عزیزم شما که از صفحه اول تایپیک رو مطالعه نفرمودید چطور میخواهید با پسمجر یا سیمولاتو کار کنید ؟!!! بگذریم
پاینده باشید.
ممنون که جواب دادی،ولی من این تاپیکو از اول دارم میخونم،ولی چون امروز سرعت اینترنتم خراب شده بود باز کردن هر صفحه 2 ساعت طول میکشید من فقط تونستم 3 صفحه قبل رو چک کنم و دنبال کرک بگردم،اما نمیدونم چرا پیدا نکردم.
بفرمایید کرک fspxبالاییه
واین هم آخرین نسخش
آره امروز سرعت خرابه
لینک دانلود کرک کار نمیکنه،اون لینک رپید شیر هم برای من کار نمیکنه چون کامپیوترم به ریپیدشیر آلرژی داره.
الان هم دارم سرویس پک 1 رو با حجم 208 مگ دان میکنم.
راستی اگه ممکنه سایت های خوب برای دانلود هواپیما رو معرفی کنید(اگه تکراری نیست)
پک های خوب رو معمولا چند تا موسسه بیشتر طراحی نمیکنن.نقل قول:
به ترتیبی که من بهشون علاقه دارم !!!
اول اول اول PMDG به خاطر همه چیز! 4-5 پرنده هم بیشتر نداره که اگر 2004 وx رو جمع کنیم از انگشت های دست بیشتر نمیشه! ولی عالی )تنها بدی pmdg اینه که برای x هنوز 737 نزده :41: اما گفته که بزودی ....) www.precisionmanuals.com/
بعد just flight (محصولات زیاد) و flight 1 (محصولات نسبتا زیاد)
www.justflight.com
بعد cls طراحی خوب (نه به اندازه اولی) www.commerciallevel.com
بعد کاپتان سیمکد:http://www.captainsim.com
vilco feelthere رو فراموش کرده بودم اینم سایت رسمی www.wilcopub.com/
و چند مورد دیگه که به ذهنم نمیرسه
البته هیچ کدوم رو نمیتونید از خود سایتشون دانلود کنید. یعنی میتونید دانلود کنید اما کرکش جدا گیر نمیاد . کسائی هم که آپلود میکنند (البته تورنت چرا که تقریبا(تقریبا) هیچ هواپیمائی رو نمیتونید به جز تورنت جای دیگه پیدا کنید) به خاطر هجم زیاد فایل ها رو فشرده میکنند و دیگه نمیتونید فقط کرکش رو دانلود کنید. پس بهتره پرنده رو هم از تورنت بگیرید. (اگر بتونید کرک pilot airliner از محصولات just flight رو پیدا کنید ممنونتون خواهم شد) فقط بدی تورنت ها اینه که 300-400 مگ دانلود میکنید و بعد میبینید کرک کار نمیکنه !!!! برای من کم اتفاق نیفتاده . میتونید پرنده مورد علاقه خودتون رو بفرمائید (البته پیام) بنده لینکی رو که خودم دانلود کردم و از سالم بودنش اطمینان دارم براتون میگذازم.
در ضمن این پرنده ها حجم زیادی دارند که گاهی اوقات پک شدشون به حدود یک و نیم گیگ میرسه :18:
در حالت عادی حدود 200 تا 500 مگ. با پلنر ها , لودر ها , ریپینت ها , و بسته های به روز رسانی که شامل دینامیک, پنل , sid و ... میشن و البته در بعضی موارد انیمیشن ها.
راستی لینک دانلود خود سایت پسنجر هم کار نمیکنه ؟ مگه میشه ؟ حتما دوباره امتحان کنید چون غیر ممکنه مگر اینکه سایت در حال up باشه.
اما احتمالا مشکل از سیستم یا اشتراک شماست.
پاینده باشید.
كسي اينو نصب كرد؟ اگه نصب كردين متوجه تغييري شدين؟؟نقل قول:
آقا يك سئوال چه طوري مي شه اين هواپيما هاي شركت ايرا نسيم توي بازي ايمپورت كرد ترو خدا جوابم بدين.
ممنون...
براتون پیام دادم ظاهرا نخوندیدش . این فایل مشکل داره . یعنی فایل فشرده شده مشکل داره. :20:نقل قول:
لینک کرک کار نمیکنه،پسنجر کار میکنه.نقل قول:
اگه ممکنه یکی لینک دانلود کرک پسنجر X رو بمن بده،اون لینک ها کار نمیکردن.
راستی من شاتل آتلانتیس رو دانلود کردم،میشه باهاش رفت فضا؟؟:31:
انگار مجبورم یک بار دیگه از این استفاده کنم.نقل قول:
اینو همین الان آپلود کردم همین الان هم چک کردم سالمه. اگر یک بار دیگه بگید لینک خرابه آدرس اینجا رو به طالبان میدم با خاک یکیش کنه!!
من خودم fspassenger رو کرک نکردم! جادوگری هم بلد نیستم! و یک جائی تو همین اینترنت دانلودش کردم. اینجا بود که خداوند سرچ رو آفرید!
لطفا پستتون رو ویرایش کنید و نقل قول من رو پاک کنید . صفحه وحشتناک و بی دلیل بزرگ شده.
میتونید شبیه ساز فضا رو بگیرید . لذتش بیشتر از پرواز با شاتل هست.
این همه پرنده !!! شاتل ؟؟؟
حالا اون عکسی که گزاشتی یعنی چی؟؟
ولی من که مرض ندارم شما رو اذیت کنم،این لینک جدیدی هم که دادی کار نمیکنه،پسورد میخواد.
ادیت:دیگه نمی خوامش،پک 1 رو هم که دان کردم کار نکرد.
دوستان عزیز لینک گذار.
تمام لینکها رو تو یک پست قرار بدین و صد در صد تست کنید و نام برنامه و ورژنش و کاری که میکنه رو بنویسید تا در پست دوم به عنوان پچ و اضافات قرار بدم تا مشکلات حل بشه.
شما چی میگید قبوله؟
آقا كسي پنل هواپيما 727-86 داره واسم ارسال كنه
من ندارم،اما اگه خود هواپیما رو بهم بدین ممنون میشم.نقل قول:
قبوله...:10:نقل قول:
اما مورد چهارم خیر منظورم s-video نیست . ورودی که من میگم پشت مانیتور تلویزیون ها هست و مثل سوکت ها 21 پایه اروپائی اما کوچک تر . چرا راه دور بریم همین خروجی (مانیتور نه تی وی) کارت گرافیک خودمون رو در نظر بگیرید اما مادگی . یعنی یک سر نری و یک سر مادگی. تا تصویر رو تحت فرمت مانیتور دوم (نه تی وی) به مانیتور تلویزیون برسونه. این که میگم مانیتور به این خاطر هست که تصویر خروجی tv همون تصویر مانیتور هست و تفاوت چندانی نداره جز اینکه میشه کشیدش و یک حجم اضافه ایجاد کرد یا معکوسش کرد و ... اما مانیتور دوم مثل یک مانیتور مجزا عمل میکنه به همین خاطر نمیخوام از خروجی tv استفاده کنم.
اما مورد پنجم رو شاید متوجه منظورم نشدید. مانیتور 13 میره بالای 22 و یا پائینش و فقط نمایشگرها رو نشون میده (سرعت ارتفاع هدینگ و ...)چون تو حالت سه بعدی زیادی ریز میشن. fs یک رابط کاربری داره که اجازه میده هر نمایشگر رو در یک مانیتور مجزا داشته باشید و هر چیزی رو با یک کلید بجز کی بورد و موس کنترل کنید. شاید عکسی از مراکز آموزشی معتبر دیده باشید که کابین کلا فیزیکی شبیه سازی شده و شیشه های جلو در واقع مانیتور هستند و همه چیز با کلید هائی که به مدل واقعی شباهت دارند کنترل میشه.
اما برای اینکه اینجا به تایپیک سخت افزار تبدیل نشه وقتی خوندیدش ویرایش میکنم و به جاش ادامه آموزش رو میگذارم.
شرمنده ام دیر شد باید تا صبح قسمت بعدی رو میزاشتم ولی سیستمم بد جوری به هم ریخته نمیتونم. راه میندازمش و تا آخر شب حد اقل دو قسمت دیگه رو میگذارم.
قول میدم این کامل ترین آموزشی باشه که تا به حال به زبان فارسی و به این شکل دیدید.
پاینده باشید[/q
سلام فکر کنم منظورتون کابل rgb باشه تو بازار کامپیوتر( بازار رضا) هستش من یکی گرفتم ولی اصلا جالب نیست در ضمن اگه تلوزیونت فول اچ دی نباشه تصویر جالب وشفافی نمیده(به خاطر مونیتور قدیمی مجبور میشی رزولیشن تصویرو بیاری پایین )البته تو ویندوز ویستا مونیتورا جدا از هم تنظیم میشه
اون لینکی هم که من از fspassenger و کرکش گذاشتم کاملا سالم و تست شده است:5:
سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم تا الن 2 بار برنامم(fsx) مشل پیدا کرده مجبور شدم پاکش کنم دوباره نص
مجبور شدم پاکش کنم دوباره نصبش کنم ولی وقتی سیوهامو نگه میداشتم بعد نصب برنامه هنگ میکرد تا وقتی کامل پاکش کردم الانم همین مشکل پیش اومده کسی راهی بلده تا اطلاعات قبلیم از بین نره ممنون میشم
دوستان این نسخه ای که p30world گذاشته برای فروش اموزشش کامله ؟
دوبله فارسیش چجوریاست ؟
اگر برنامه رو دارید (اصلی)و فقط برای آموزش میخواهید بگیرید پیشنهاد نمیکنم. میتونید آموزش های اولیه که ابتدای تایپیک هست رو مطالعه کنید. نسخه 2004 بار آموزشی بیشتری داره البته ترجمه مذخرفی هم داره! باید با نوعی چشم بندی و جادوگری وقتی میگه دنده ها رو زیاد کنید بفهمی منظورش گیر آپ یا چرخ هارو جمع کنیده!!! یا وقتی میگه 20000 پا منظورش همون 200 پاهست منتها مترجم گوشهاش ضعیف بوده!! راستش من حتی در مورد برنامه هم 2004 رو میپسندم اما خوب بیشتر سلیقه ای هست. ذمن اینکه x ناوبری چندان دقیقی نداره و اگر سیستم مناسب ندارید اذیت میکنه.نقل قول:
عذر میخواهم اگر ناراحت شدید.نقل قول:
ببینید دوست من به همین دلیل میگم تایپیک رو مطالعه نمیکنید. اگر خونده بودید متوجه میشدید که تو چند تا لینکی که اول دادم گفتم پسوورد ID خودم یعنی bahram-choubine دررسته ؟ اکر تایپیک رو یک بار مطالعه میکردید متوجه میشدید که سرویس پک ها هم کرک لازم دارند!!
به هر روی این هم کرک سرویس پک یک . محتوی چند فایل dll هست که باید تو پوشه اسلی شبیه ساز x کپی بشه.
پسوورد bahram-choubine
پسوورد رو بی دلیل نگذاشتم .
آقای ebicroos آموزش رو به من نرسوندید مجبور شده پست بزنم. قرار بود آموزش رو تو یه فروم دیگه ارائه کنم و نباید جای دیگه پست میدادم.
پاینده باشید
تا چند ساعت دیگه براتون تو پیام خصوصی میزارم. ببخشیدنقل قول:
آقای ebicroos آموزش رو به من نرسوندید مجبور شده پست بزنم. قرار بود آموزش رو تو یه فروم دیگه ارائه کنم و نباید جای دیگه پست میدادم.
3- همراهش یک دفترچه آموزشی داره که به نظرم پولش به دفترچش می ارزه.
4- دوبله ی خوبی نداره و مثلا قسمت Missions دوبله نشده. چیزهایی دوبله شده که خودش هم همون کنار به انگلیسی مینویسه.
به این صورت که متن مورد نظر برای نقل قول شدن رو با ماوس انتخاب کنید و کپی کنید. بعد از همین پایین صفحه کلید نقل قول رو بزنید و بعدش Ctrl+V رو بزنید تا متنتون وسط کد نقل قول کپی بشه. خب حالا هم جوابتون رو زیر کد نقل قول بنویسید.
لینکها رو هم در تگهای نقل قول یا همون QUOTE قرار بدین تا به صورت کد بهم ریخته نمایش داده نشه.
من امروز تمام کرک های FSX و FSX SP1 و FSX ACC رو دوباره یه جای مطمئن آپلود میکنم. کسی اگر کرک FSX SP2 رو داره بزاره.
ممنون.