شما اگه به تازگی به عضویت آسیاتک در اومده باشی هر سرویسی بگیری(128 یا 256 یا 512) ماه اولش رایگان هست و از ماه های بعد باید پول بدی. برای 128 که این جوری بود حالا نمیدونم برای 256 یا 512 هم رایگان میده یا نه؟
Printable View
شما اگه به تازگی به عضویت آسیاتک در اومده باشی هر سرویسی بگیری(128 یا 256 یا 512) ماه اولش رایگان هست و از ماه های بعد باید پول بدی. برای 128 که این جوری بود حالا نمیدونم برای 256 یا 512 هم رایگان میده یا نه؟
من تو روزنامه دیدم . خبر ورزشینقل قول:
آسیاتک
نوشته ADSL2 512 رایگان برای همه
تلفن کرج : 0261 2203458
تلفن : 021 82467
پذیرش نمایندگی فعال در سراسر ایران
دقیقا همین ها رو نوشته بود :46:
نقل قول:تو کرج هم مگه رایگانه که شماره ی کرج رو هم داده؟:19:آخه من کرجم و حدود یکی دوهفته پیش زنگ زدم نمایندگی کرج و گفتم ماه اول رایگانه منشی گفت کی همچین چیزی رو گفته . حالا باز فردا زنگ میزنم ببینم جریان چی هست شاید تازه این طرح رو پیاده کردن.
بفرمائید اون بالای عکس سمت چپ رو نگاه کنید نوشته :
کد:http://khabaronline.ir/varzeshi/archive/1387/07/06/01-87.07.06.jpg
نقل قول:
این شماره اصلی آسیاتک نیست نمیدونم مال کجاست. چند بار هم گرفتم اشغال بوده.
شماره آسیاتک 1844.
والا من دنبال این بودم ازشون نمایندگی بگیریم از خودآسیاتک گفتن نمیدیم
قبلا سرویس رایگان میداد الان نمیدونم
راست میگه شماره ی کرجش رو که میدونم درست نیست چون شماره ی نمایندگی کرج آسیاتک 2543510 تا 12 هستش.نمیدونم این چه شماره ای هست که داده:5:نقل قول:
آسیاتک به جز اینترنت رایگان ماه اول دیگه هیچ اینترنت رایگانی نداره. مگر این که تو سایتشون به صورت رسمی اعلام بشه .
دوستان هم گول این تبلیغات رو نخورن.
نقل قول:منظورت اینه که اگه اولین بار باشه که ADSL میگیری ازآسیاتک ماه اولش رو رایگان حساب میکنه ؟ خوب پس چرا من زنگ زدم پشتیبانیش گفت که از این خبرا نیست .:13:
دیگه فکر نکنم بدن. تموم شد اون دوران شما زنگ بزن بخش فروش.پشتیبانی از این چیزا خبر نداره
نمی دونم والا . تو صفحه اول سایت خودشون اینو نوشته. حالا شاید دیگه سرویس رایگان نمی دن.
در مورد این شرکت پیشتاز زنگ زدم و سوال کردم. یکی از نمایندگیهای آسیاتک.
بچه ها این خبر رو خوندین؟؟؟
کد:http://www.itna.ir/archives/news/011146.php
نقل قول:
دوست عزیز برای این مطلب یک تایپک جدا مطرح شده. نظر خودتون در اونحا ارائه بدهید.
سرعت آسياتك امروز چه خوب شده ؟؟؟؟ من الان با 512 حجمي سرعت دانلود كه روي 8 الي 10 بودش رفته روي 70 الي 120 واقعا حال كردم چه حالي ميده دانلود . البته ديروز اينترنت منطقه ما قطع بودش زنگ زدم گفتن داريم تجهيزات نصب مبكنم منطقه فرد اسدي شايد براي اينه
این قطعی ها و کاهش سرعت ها رو تقریبا همه isp ها دارن فقط آدم باید یه کم خونسرد باشه و صبر کنه تا شرایط به صورت طبیعی برگرده. (تو ایران صبر کردن رو به ما خیلی خوب یاد دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
تو کدوم منطقه هستی ؟ سرعت دانلودت خوبه. چه سرویسی داری ؟
راستی این هم مال من
کد:http://www.speedtest.net/result/331963178.png
ابلاغ شده یعنی مخایرات هم قیمتهاش رو همین الان کاهش داده یا حالا یه چند سالی هم طول میکشه کاهش بده ؟
دوست عزیز قیمتها همون قبلی فرقی نکرده.
پس چرا من الان میخوام شارژ کنم مبلغ قابل پرداخت رو همونایی میزنه که گفتم؟؟
یعنی 31 تومن و 41 تومن!!
والا من یک سال و نیم مشترک هستم سرعتم عالی اما قیمت چی کار کنیم.
چرا اينجا مطرح نكنم ؟؟؟ مگه چي گفتم ؟؟؟؟ حرف زدن از شكايت بر خلاف انجمن هستش. همين كارا رو كردين كه هيچ وفت حقمون رو نگرفتيم ديگه. خودتون ميدونين من كه مشكلي ندارم من تا پدرم رئيس دادگستري هستش حقم رو از هرجا بخوام ميگيرم من يه كلانتري رو ريختم به هم چه برسه شركت اينترنتي باشه.
خوش باشين
کی بهتون همچین حرفی زده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انقدر عصبانی نباشید.. مطمئن باشید مردم ما و دوستان همیشه دنبال این هستند که یکی استارت کار و بزنه.
به قول روضه خوانها چراغ اول یکی روشن کنه
من نظرم اینکه یک سایت یا وبلاگ برای این کار درست کنیم و بخواهیم بچهها بیان و شکایتهای خودشون اونجا بنویسند. و ادامه کارهای قانونی رو انجام بدیم.
مرسي رفيق من موافقم. آخه پيغام خصوصي اومده كه تمام اون پستهايي كه گذاشته بودم رو پاك كردن و نوشته بود اينجا جاي اين حرفها نيستش.نقل قول:
من هستم داداش بلاخره بايد از همين چيزهاي كوچيك شروع كنيم و حق خودمون رو بخواييم پول بهترين چيزها رو ميديم آشغالترين چيزها رو داريم چون مديريت فوق العاده ضعيف هستش تو هر جا كه ميري اين معزل هستش. اون روز رفتم دانشكاه اين قدر شير تو شير بودش همه داشتن فحش خوار و مادر ميدادن اصلا هيچ كس جوابگو نيستش فقط دنبال چاپيدن هستن. تو كشور ايران قانون قانون جنگل هستش هر كي زورش بيشتره اون زندگي ميكنه
بله . پیگیری کن. اون مصوبه ی کاهش قیمتها کی اجرامیشه ؟
اجرا میشه فقط باید یه کم صبر داشته باشی. تا شرکت مخابرات این مصوبه رو به همه isp ها ابلاغ کنه و اون ها رو مجبور به اجرای قیمت جدید بکنه طول میکشه.
آره
یکی بالاخره باید یه اقدامی بکنه
تا می آییم حق رو در مورد این شرکت بگم پستمو پاک می کنن
چرا وقتی قیمت پهنای توسط مخابرات کاهش پیدا می کنه این شرکت می آید و قیمت Adsl را افزایش می دهد؟
چرا این وسط فقط این Isp هست که سود می کنه و کاربر تنها باید ضرر کنه ؟
بعد از کاهش قیمت پهنای باند, آسیاتک هنوز هیچ تغییری در قیمتهاش ایجاد نکرده . شما چه جوری می گی قیمت ها رو افزایش داده؟
اینو دیگه همه می دونند (شما خواب بودی وقتی قیمتها 5/1 برابر شد)
قیمتها رو دو ماه پیش پیشدستی کرد زودتر افزایش داد (تا الان اگه مجبور شد قیمتها رو کاهش بده دوباره به قیمت قبلی برگرده و زیاد ضرر نکنه(همه چیز حساب شده پیش رفته)) ---> تازه اگه مجبور شه که بعید می دونم مگر اینکه کسی کاری بکنه
در ضمن این کاهش قیمت پهنای باند سال پیش نیز اتفاق افتاد (که قیمتهای آسیاتک هیچ تغییری نکرد)
با سلام میخواستم بدونم که آیا آسیاتک هم مثل صبانت سرعت دانلودش بالا هست؟
من با 128 محدود سرعت دانلودم 50 هست.نقل قول:
بالاست. فقط مثل ضبانت شباش رایگان نیست.
دوستان کسی دلیل افزایش قیمت اسیا تک رو میدونه چیه؟الان خواستم شارز کنم از1844. دیدم قیمت ها حدود3000 تومان بیشتر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سرویس 512 3ماه 9گیگ 39500 بود.....الان میزنه42720 !؟؟؟؟؟؟چرا؟
دزدی که سر و ته نداره. من که دارم اقدام میکنم از داتک نامحدودد بگیریم. 256 میشه 30000 تومان/
متاسفانه منطقه ما فقط شاتل هست که جا نداره و این اسیا تک .....از دوستان کسی این 2-3روز شارژ کرده؟
نقل قول:
توی سایت که 3 ماهه 9 گیگ رو زده 39540 تومان.
کی به شما گفت 42720؟؟؟
دوست عزیز در سایت 1844.ir موقع شارژ این سرویس انتخاب کنید و مشاهده فاکتور رو برنید....این رقم نشون میده....من خودم هم موندم....
خوب زنگ بزن تلفنی ازشون بپرس جریان چیه؟
چرا از طریق سایت شارژ می کنی؟ برو بانک پول رو بریز به حسابشون فیشش رو براشون میل کن خودشون بعد از 3 -4 ساعت واست شارژ می کنن.
یه سوال دیگه .
شما چه جوری از طریق سایت شارژ می کنی . با کدوم یوزر و پسورد؟ من هر چی یوزر و پس می زنم نمی تونم وارد حسابم بشم.
داستان چیه؟؟
یعنی جدی جدی بازم گرون کردن؟!؟!؟!
کسی میدونه داخل 1844 قیمت 128 نا محدود 1 ماهه چقدر شده؟!؟!
دوست عزیز user:شماره تلفن خط adsl هست....password:همون رمزی که باهاش وصل میشید... و ایمیل هم که تو قرارداد اعلام کردید.....با اینا باید وارد سایت 1844 بشید....اگه راه نداد...فعال نکردن براتون..با قسمت فروش تماس بگیرید تا اکتیو شه....
یه چیزی به دوستان آسیاتکی بگم بدردتون میخوره.(البته شاید پیش پا افتاده باشه!) :
میخاین وارد سایت 1844 بشین .اونجا که یوزر پسورد وارد میکنین بعد از تایپ یوزر با کلید tab به گزینه بعدی یعنی پسورد برید و دوباره با زدن tab به قسمت ایمیل برید.
اگه روی هر کدوم با موس کلیک کنید وارد نمیشه!
اینو من بعد از ماهها علافی فهمیدم و اونم بعد از تماس با شرکت !
به هر حال گفتم شاید بدرد بخوره!