من يه فيلم دارم وقتي ميخوام رايتش كنم اين خطا رو ميده . چه كار بايد بكنم؟
third party patent activation
Printable View
من يه فيلم دارم وقتي ميخوام رايتش كنم اين خطا رو ميده . چه كار بايد بكنم؟
third party patent activation
نقل قول:
کسی جواب نمیده:19::19::19:
سلامنقل قول:
خطا به نظر به مشکل کپی رایت اینا بر میگرده حالا چرا اینجوری شده من نمیدونم
یک مشورتی هم با بچه های سخت افزار بکنید این اولین باری من چنین خطایی رو موقع رایت به عمرم میبینم .
سلامنقل قول:
اگه مشکلتون با نصب کدک درست نشده کارت گرافیکتون رو با نصب آخرین درایورش آپدیت کنید یا عوض کنید
مشکل از نرو هستشنقل قول:
اونو با یکی از این برنامه های unistaller مثل general clean tool پاکش کنید و بعد از ری استارت کامپیوتر دوباره نصبش کنید و سریال کدش رو بدین تا رجیستر بشه
فرمت فیلمها mkv هست
کدکش را از کجا میتونم پیدا کنم؟(برنامه kmplayer و k-lite)
من یه فیلم با فرمت mkv دانلود کردم اما نه با jet میاد نه real player همچین اروری میده.
jet audio cannot start playback properly
File Info :
File Name : P321t-ktk_mkv.mkv
Duration : 1:41:31
File Type : MKV
Video Info (** ERROR **):
RealVideo 9, 688 x 352
Audio Info (** ERROR **):
Audio : Real, Stereo, 44.1KHz
مشکل از فیلمه؟ یا با چیز دیگه ای میشه پخشش کرد.
یه فیلم دیگه هم دانلود کردم 3 پارته وقتی میخوام extract کنم یکم میره جلو ولی بعد این eror رو میده:
win rar: diagnostic message
! F:\film\New Folder\12.Rounds.2009.HQDVDRip.mkb4228-ND.rar.001: CRC failed in 12.Rounds.2009.HQ DVDRip.mkb4228-ND\12.Rounds.2009.MKB4228-ND.mkv. The file is corrupt
! F:\film\New Folder\12.Rounds.2009.HQDVDRip.mkb4228-ND.rar.001: Unexpected end of archive
با KMPlayer تست کنید ببینید مشکلتون حل میشهنقل قول:
این فیلم رو باید با استفاده از نرم افزار hj-split به هم وصل کنید نه winrarنقل قول:
با این نرم افزار هم نشد احتمال فیلم خرابه:41:نقل قول:
این فیلم رو باید با استفاده از نرم افزار hj-split به هم وصل کنید نه winrar
سلام من چند تا فیلم از تورنت دانلود کردم که با فرمت DVDRip.XviDهستند اما مدیاپلیر کلاسیک نمیتواند آنها را باز کند و خود ویندوز مدیا پلیر هم قادر به نمایش آنها نیست البته قبلا با چنین فرمتی فیلم دانلود کرده بودم و مشکلی نداشت اما اخیرا بعضی از فیلمها با وجود اینکه کاملا دانلود شده اند قابل مشاهده نمیباشند کدک های مورد نیاز را هم نصب کردم اما فایده ای نداشت لطفا راهنمایی کنید:41:
با kmplayer یه امتحانی بکنید و کدک های k-lite و media codec رو هم نصب کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشهنقل قول:
سلام
موقغ اکسترکت کردن چهار تا پارت، ارور زیر رو میده:
و دوباره همین برای پارت 4.کد:
! Harry Potter And The Order Of The Phoenix [2007] [400MB].part2.rar: Packed data CRC failed in Harry Potter And The Order Of The Phoenix [2007] [400MB]\Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.2007.x264.Adz-400MB.mkv. The volume is corrupt
دوباره دانلود کنم حل میشه؟
سلامنقل قول:
اگر كلا اين پارت ها خراب نباشن، بله درست ميشه
( در اكثر موارد، فيلم ها خراب نيستن و اگر دوباره دانلود بشن، درست ميشه! )
اگه خود پارت خراب باشه چی ؟
-----------------------
من پارت 2و 4 رو دوباره دانلود کردم ولی بازم ارور داد؛ حالا چی کار میشه کرد؟
سلام
من فیلم b-13 ultimatum را دانلود کردم . صدا حدوده 3 ثانیه عقب تر از تصویر هست .
چه طور این مشکل را برطرف کنم ؟
سلامنقل قول:
در kmplayer رایت کلیک کنید و این مسیر رو برید
Playback > Audio Resync > Resync Audio
مرسینقل قول:
ولی فکر کنم با این روش در حد چند میلی ثانیه بشه صدا را عقب یا جلو برد .
روش دیگری ( با یک برنامه دیگه ) سراغ ندارید که بشه صدا را 3 ثانیه جلو کشید ؟
نه ، در واقع بر حسب 1000 میلی ثانیه نشون میده ، یعنی همون 1 ثانیهنقل قول:
در واقع بهتر بود نشانگر هزارگان به جای نقطه ، کاما می بوود : دی
delay : 1 . 000 ms = 1 , 000 ms = 1s
تا 20 ثانیه ( و حتی بیشتر هم ) میشه عقب/جلو برد ...
سلام
من فیلم مردان ایکس جدیده رو از لینک های زیر دانلود کردم و بعد دیدم که پارت اخرش ناقص و خارج نمی شه یه مقدار گشتم و یه لینک دیگه پیدا کردم چطور می تونم فایل درون این لینک جدیده که دانلود کردم رو با 3 پارت اولی همنام کنم که با هم خارج شن چحوری این مشکل رو کلا حل کنم پارت 4 اولی 2 مگ کم داره نصبت به دومی البته انشا... که یکی باشند!
[HTML]
http://rapidshare.com/files/262520612/X-Men.Origins.Wolverine.2009.DVDRip.XviD-JUAMNJi.WwW.Bia2offline.CoM.part1.rar
http://rapidshare.com/files/262520609/X-Men.Origins.Wolverine.2009.DVDRip.XviD-JUAMNJi.WwW.Bia2offline.CoM.part2.rar
http://rapidshare.com/files/262520599/X-Men.Origins.Wolverine.2009.DVDRip.XviD-JUAMNJi.WwW.Bia2offline.CoM.part3.rar
http://rapidshare.com/files/262520401/X-Men.Origins.Wolverine.2009.DVDRip.XviD-JUAMNJi.WwW.Bia2offline.CoM.part4.rar[/HTML]
[HTML]http://rapidshare.com/files/262325177/jmj-xow.avi.part4.rar[/HTML]
الان می گید چی کار کنم تا بتونم فیلم که از لینک های اولی دانلود کردم رو از رار خارج کنم!
احتمالا تداخل داشته باشن .
شما پارت آخر رو از زیپ خارج کن بعد اسمشو با بقیه همنام کن و دوباره زیپش کن بزن بغل اون یکی کلشو انتخاب کن با وین رار یکبار تستش کن بعد از زیپ خارجش کن ببین کار میکنه یا نه
من دوتا فیلم دانلود کردم ولی وقتی با km باز میکنم صدا ندارن.با rar player صدا داره ولی نمیشه از زیرنویس استفاده کرد.راه حلی برای این مشکل هست.ممنون
نه فیلم های چند پارتی رو نمی شه تنها فقط یک پارتشو جدا کردنقل قول:
بزارید یه جور دیگه بگم
من اومدم پارت 4 که درسته رو دانلود کردم الان تنها مشکلم اینه که فایلی که درون ان پارت رار جدیده هستش رو چجوری تغییر نام بدم اگه اینکارو بکنم تغییر نام خود رار که اب خوردنه بعدش راهت اکسترک می کنم فقط بگید چجوری اسم فایلی که درون فایل راره رو تغییر بدم بدون اینکه اکسترک کنم یا اینکه چجوری فقط یک پارت رو به تنهایی اکسترک کنم تا بعد همنام کنم و بعد دوباره رار کنم که فکر کنم راه دومی غیر منطقی هستش
دوستان من به یک مشکل عجیب برخوردم .
یک فیلم دانلود کردم با فرمت mkv و حجم 300 مگ که در سه پارت 100 مگی بود .
وقتی با برنامه hj-splite اونو اکسترکت میکنم یک فایل mkv با حجم 300 مگ به وجود میاد اما وقتی میخام اونو باز کنم فقط 30 دقیقه اول فیلم یعنی به اندازه یک پارت 100 مگی را نمایش میده و بقیه فیلم را نشان نمیده .
باید چی کار کنم ؟
ممنون میشم رانماییم کنید .
همون دیگه شما keep broken file رو تو winrar تیکش رو بزن اکسترکت کن بعد اسمشو عوض کن دوباره زیپش کن شاید جواب بدهنقل قول:
سلامنقل قول:
1. پارت های یک آرشیو به هم وابسته هستند و نمیشه محتوای یک پارت رو به شکل مستقل عوض کرد . یعنی نمی تونید فایل های یک پارت رو به شکل مستقل rename کنید .
2. بر فرض ثابت بودن محتوای دو آرشیوی که به شکل مستقل ایجاد میشن ، احتمال اینکه پارت های یکی رو با دیگری عوض کنی و بعد بتونی اونو اکسترکت کنی زیاد نیست چون CRC فایل ها عوض میشه .البته این مورد به نوع فایلی که فشرده میشه هم بستگی داره .
3. یک پارت رو نمیشه بدون داشتن پارت های قبلی اکسترکت نمود .
بنابر این موارد ، فکر میکنم تنها راهش دانلود مجدد هست .
ممنون یا این کاری که گفتی اکسترک کردم و چون فقط 1 مگ پارت 4 اصلی نداشت دوست نداشتم دوباره دانلود کنم و وقتی که اکسترک کردم با KMPlayer اجراش کردم اول یه چیزی رو پر می کنه بعد اجازه میده فیلم ببینیم بعد که دقت کردم فقط 4 ثانیه اخرشه که خراب شده چجوری من اون 4 ثانیه اخر به راحتی جدا کنم که دیگه فیلم درست باشه و توی ویستا تو حالت Titles یه عکس کوچک از فیلم رو نشون بده!؟نقل قول:
با برنامه های کاتر اون تیکش رو امتحان کن ببین می تونی ببریش بعد یه نگاهی هم به تورنتهای تو نت بنداز شاید بتونی توسط اونا بقیه ی اون پارت رو دان کنینقل قول:
آقایون عذر میخام
واژه DS Rip یعنی چی ؟ یه فیلم هست که این نوشته پشتشه ،میخام دانلودش کنم ولی برای اولین باره این کلمه رو میبینم.
نقل قول:
TVRip: Recorded from analog TV, lowest quality of all TV rips
DSRip: Recorded from Digital Satellite, good quality rip
PDTV: Recorded from Pure Digital Source, but not HDTV. The quality is similar to a DSRip
HDTV: Acceptable quality. Recorded from an HDTV source. Good video and sound quality. The video resolution is often 624×352, and the audio stream 128kb/s MP3. A 45 minute show is usually 350MB.
HR.HDTV: Very good quality. Recorded from an HDTV source. The video resolution is often around 960×540 which is half the size of the original HDTV broadcast. A 45 minute show is usually 700MB.
720p HDTV: The highest quality possible. Recorded straight from an HDTV source at 1280x720 resolution. A 45 minute show is usually 1400MB. XBMC will not be able to play this due to it's limited processing power and RAM, however, a higher powered HTPC or home computer should be able to display these higher resolution videos.
.................................................. ............
سلامنقل قول:
خوب من الان نمیتونم درک کنم چرا باید یک چنین کاری رو بکنید یعنی Rename کردن
اما شما این مشکل رو بین دو پارت داری ؟ یعنی همون 8 & 3 فقط ؟
خوب باید بین اون دو امتحان کنی
باید با آزمون و خطا پیش بری یعنی هرچی پارت که مطمئن هستی رو بی خیال شی بقیه رو هی تغییر نام بدی تا درست در بیاد :13:
من واقعا هیچ راهی به ذهنم نمیرسه
نقل قول:
من این کارو میکنم ولی فقط یه فایل joined. بهم میده ؟با همون سایز؟
باید چه کار کنم ؟
سلام
من یه فیلم دانلود کردم با حجم 700mb که وسطش چند بار دانلود قطع شد و بعد من resume زدم . بعد از extract کردن وقتی فیلمو اجرا می کنم ارور cannot render the file رو میده با چند تا برنامه مختلف هم امتحان کردم اما اجرا نشد .:41:
کسی میدونه چطوری می شه فیلم رو اجرا کرد(!!!please help!!!)
با تشکر:11:
بله . مثلا 7 تا پارت دارین هر کدوم 100 مگ از 001 تا 007 . با این برنامه میشه یکی و مثلا 700 مگ .نقل قول:
از برنامه 7zip هم میتونید استفاده کنید . اونم برنامه خوبیه .
باید نام تمام پارت ها یه جور باشه مثلا:نقل قول:
film.mkv.001
film.mkv.002
film.mkv.003
....
سلام
چه جوری میشه 2 تا فایل رو با فرمت avi یکی کرد ؟
اسماشون اینجوریه :
Transformers.2-TS-AHMAD-1.avi
Transformers.2-TS-AHMAD-2.avi
سلامنقل قول:
فایل ها به صورت جدا قابل استفاده هستن دیگه ؟
از این برنامه میتونید استفاده کنید
Boilsoft Video Joiner
بله،نقل قول:
ولی این برنامه هنگام اضافه کردن فایل ها ارور میده که فرمت رو نمیشناسه !
سلامنقل قول:
یک پک کدک نصب کنید
یه فیلم 300 مگی هست، با فرمت mkv ، یک ساعت و 20 دقیقه.
از دقیقه ی 30 به بعد پخش نمیشه. یعنی تو KM Player که در حال پخش هست، یکدفعه مثل اینکه Stop میشه.
چه کار میشه کرد ؟