سلام.
چجوری میشه اون قسمت adress تو Internet Download Manager، سایتهایی که اونجا ذخیره شده رو پاک کرد.
ممنون.
سلام.
چجوری میشه اون قسمت adress تو Internet Download Manager، سایتهایی که اونجا ذخیره شده رو پاک کرد.
ممنون.
:42::42::42::42::37:نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم مشکل اینجاست که تو خود سایت مدت زمان لوگینتون تموم میشه 1 ماه لوگین کن
نقل قول:
idm مشکلی نداره و نصب میشه جدیدترین ورژنش رو از خود سایتش دریافت کن و نصب کن
نقل قول:
دقیق تر عنوان میکنید کجا رو میگید
وقتی IDM رو باز میکنی میری رو قسمت Tasks و بعد قسمت Add New Download و این پنجره زیر باز میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون قسمت Adress رو باز میکنی کلی سایت هست که قبلا اونا رو دانلود کردی . حالا من سوالم اینکه چجوری میشه اون سایتهای داخل این کروشه رو پاک کرد.
ممنون.
نقل قول:
COCKIE اهی اینترنت اکسپلورر و یکبار DISK CLUNUP کنید ببینید پاک میشن
چون من برسی کردم از طریق خود نرم افزار نمیشه کاری کرد انگار , گزینه ای نداره که بخواد RESET کنه و یا اینکه HISTORY رو پاک کنه
سلام چند روز پیش idm رو بصورت آنلاین بروزرسانی کردم که بلافاصله کرکش از کار افتاد و برنامه جدید رو با پچ معرفی شده دانلود کردم
ولی هرکار میکنم این پچ به برنامه نمیخوره در حالیکه تقریبا تمام دوستان از اون استفاده کرده و ظاهرا راضیند. ضمنا تمام فایلها و پوشه برنامه قدیمی رو پاک کرده بودم . اینم از خطاهایی که میده:
خطای موقع نصب
خطا موقع اجرا کردن برنامه
با اینکه خطا میده ولی برنامه بصورت آنلاین فارسی شد . حالا هیچ فایلی رو دانلود نمیکنه
موندم با اکانت رپیدم که داره تموم میشه چیکار کنم؟:41:
ضمنا چند بار برنامه و فایلها و فولدر قبلی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم. فایل پچ رو هم در محل برنامه نصب و اجرا کردم.
سلام گفتم این مطلب را بزارم بد نیست
نرم افزار Internet Download Manager که به اختصار IDM نامیده میشود را میتوان به جرأت قدرتمندترین و معروفترین نرم افزار مدیریت دانلود از اینترنت دانست. قابلیتهای متعددی در این برنامه وجود دارد که آن را از هر جهت تبدیل به نرمافزاری کامل کرده است. در این ترفند قصد داریم به معرفی 19 نکته کوچک اما مهم در این برنامه بپردازیم.
پیش از هر کاری زبان برنامه را بر روی انگلیسی تنظیم نمایید. چرا که این نکات بر این مبنا نوشته شدهاند.
1- برای استفاده از IDM در کلیه مرورگرها، در محیط برنامه بر روی Options کلیک کنید. در تب General تیک گزینه چهارم یعنی Use advanced browser integration را بزنید و OK کنید. پس از این کار یک بار Restart کردن سیستم لازم است. سپس میتوانید در لیست موجود در همین قسمت تیک مرورگرهایی که میخواهید با IDM هماهنگ شوند را بزنید.
2- برای دانلود فایل با پسوندی که برای IDM ناشناخته است کلید Ctrl را از روی کیبورد نگاه دارید و بر روی لینک مورد نظر کلیک کنید.
3- در صورتی که میخواهید فایلی توسط IDM در مرورگر دانلود نشود، کلید Alt را از روی کیبورد نگاه دارید و بر روی لینک مورد نظر کلیک کنید.
4- در صورتی که میخواهید IDM کلاً هیچ دانلودی را به صورت اتوماتیک انجام ندهد در محیط برنامه بر روی Options کلیک کنید. به تب File Types بروید و در قسمت اول تمامی فرمتهای موجود را پاک کنید. یا آنهایی که نمیخواهید دانلودشان اتوماتیک باشد را پاک کنید.
5- همانطور که میدانید در ابتدا و انتهای دانلود همواره پنجره ای نمایش داده میشود. اگر میخواهید این پنجره دیگر نمایش داده نشود به Options بروید. در تب Downloads میتوانید تیک دو گزینه Show start download dialog و Show download complete dialog را به دلخواه بردارید.
6- شما میتوانید جهت کپی فایلهای دانلود شده توسط IDM، در لیست دانلودها در برنامه، فایلی که دانلود شده است را توسط ماوس گرفته و در محل مورد نظر خود رها کنید.
7- تنظیم سرعت اینترنت در IDM کمک میکند تا برنامه دانلود دقیقتری داشته باشد. بدین منظور در Options به تب Connection بروید و سرعت اینترنت خود را هر چه که هست تعیین کنید.
8- در صورتی که برای دانلود از اینترنت کم سرعت Dial-up استفاده میکنید در Options > Connection گزینه Max. connection number را بر روی 4 تنظیم نمایید.
9- اگر میخواهید فایل خاصی با پسوند مورد نظرتان مستقیماً توسط IDM دانلود گردد از قسمت Options > File Type استفاده کنید و فرمت فایل خود را به موارد موجود اضافه نمایید.
10- اگر از سایتی که با Username و Password محافظت میشود دانلود میکنید آن را در قسمت Options > Site Logins اضافه نمایید تا هر بار مجبور به وارد کردن اطلاعات نباشید.
11- اگر IDM با دانلود از سایت خاصی مشکل دارد به Options > File Type بروید. آدرس سایت مذبور را در قسمت دوم اضافه نمایید تا دیگر به طور اتوماتیک IDM از آن سایت دانلود نکند.
12- IDM بخشی در درون خود با نام Grabber دارد. با استفاده از Grabber شما میتوانید (ترفندستان) کلیه فایلهای موجود در یک سایت را بیابید و آنها را دانلود کنید. این بخش در محیط اصلی برنامه وجود دارد.
13- در صورتی که سایتی که از آن دانلود میکنید بر روی دانلودهای خود محدودیت گذاشته است برای جلوگیری از بروز مشکل به Options > Connection بروید. بر روی دکمه New کلیک کنید و آدرس سایت مورد نظر و میزان ارتباطات ایجاد شده برای دانلود را وارد نمایید.
14- اگر نگران این هستید که با دانلودهای بی رویه پهنای باند ماهانه اینترنت خود را هدر کنید، میتوانید برای دانلودها محدودیت قائل شوید. به Options > Connection بروید و در قسمت Download limits میزان حجم دانلود شده در یک بازه زمانی خاص را تعیین کنید.
15- برای تمام شدن دانلود فایل نیاز نیست که همواره به مانیتور خود خیره شوید. در قسمت Options > Sounds میتوانید برای هر یک از اتفاقاتی که به هنگام دانلود رخ میدهد یک فایل صوتی قرار دهید تا برنامه شما را با صدا مطلع کند.
16- در صورتی که ارتباط شما از اینترنت به هنگام دانلود فایل قطع شود، با مراجعه به بخش Options > Dial Up میتوانید اطلاعات مربوط به کانکشن اتصال به اینترنت خود را وارد نمایید تا برنامه به طور اتوماتیک ادامه دانلود را با استفاده از آن انجام دهد.
17- شما میتوانید یک سری فایل را با استفاده از Tasks > Add batch download دانلود کنید. این گزینه به خصوص برای فایلهایی که ردیفی نامگذاری شدهاند مناسب است.
18- اگر مایل نیستید که IDM کلیه پهنای باند شما را برای دانلود استفاده کند، میتوانید از گزینه محدودیت سرعت در منوی دانلودها استفاده نمایید.
19- با استفاده از قابلیت جدید IDM میتوانید فایلهای تصویری یا صوتی که در صفحات وب مانند Youtube تماشا میکنید را دانلود کنید. برای ویرایش تنظیمات آن به Options و تب General بروید. بر روی دکمه Edit در مقابل IDM Download panel for web-players in browsers کلیک کنید.
سلامنقل قول:
مشکل شما اینه که کلید بلوک شده یعنی شناسایی شده و جلوشو گرفتن/
از چه ورژنی استفاده میکنی با این یه امتحانی بکن:
کد:http://www.softseriall.com/download.php?id=345
درود بر تونقل قول:
من تا به الان idm به طور اتوماتیک و انلاین به روز نکردم و همچین مشکلی نداشتم حالا شما از یه کرک دیگه استفاده کن و همینطور از یه ورجن دیگه از این برنامه ببین چطور میشد
موفق باشید
دوست عزیز این کار رو هم کردم ولی مشکل حل نشد.نقل قول:
در هر صورت ممنون از وقتی که گذاشتی.
با چند نسخه مختلف و پچ های مختلف امتحان کردم هیچ تاثیری نداره. کماکان غیر فعاله!
سلام
پس برنامه در ریجستری ویندوز ثبت شده. یا شما آپدیت کردین و سرور فهمیده و یوزر شما را بسته.
یکی از این 2 حالته/
راه حل
پاک کردن ویندوز
نصب یه دانلودر دیگه.
یا پاک کردن تمام اطلاعات برنامه و نصب دوباره.
موفق باشید
سلام
دوستان من یه فیلم از سرور مدیافایر دانلود میکردم که قابلیت رسیوم نداشت و قطع شد و تا حدود 30 در صد رو دانلود کرده من میخوام همین 30 درصد رو ببینم راهی هست؟ من از IDM هستفاده میکنم.
ممنون
تو عمر کار با idm یه بار اشتباه کردم چقدر گرون تموم شد!
برای دانلود از رپید از flashget . orbit و یکی دو تا برنامه دیگه استفاده کردم هیچ کدوم مثل idm نبود. یعنی یا قابلیت resume نداشتند یا با سرعت پایین دان میکردند . برنامه ای سراغ دارین کارم رو رابندازه؟ چون اکانت رپید دارم میخوام دو ویژگی مهم بالا رو داشته باشه .
download aclator
برنامه ی خوبیه . دوست من .
موفق باشید
نقل قول:
نرم افزار رو پاک کن و از ورژن 5.17 - build 2 استفاده کن
اگه نداری بگو برات آپلودش کنم همراه با کرک
سلام
قبل از ویندور عوض کردن ، بالای فیلم ها ( تو همه سایت ها ) یه دکمه ای میومد که نوشته بود : Download with IDM
خلیی کاربردی بود؛ ولی حالا دیگه نیست. ورژنش هم همونه و تغییری نکرده. 5.14 | Build 5
چی کار میشه که دوباره بیاد ؟
سلام
تو قسمت زمان بندي imd يه گزينه است به نام سينك كردن متناوب در مقابل دانلود يكباره معني اين چيه ؟
سلام
من یک سری فایل تو لیست IDM دارم که نصفه دانلود شدن , حالا می خوام ویندوز عوض کنم . چیکار کنم که بعد اینکه ویندوز ریختم از اول شروع نکنه یعنی اون نصفه ای که قبلا دانلود شده سرجاش باشه ؟ (با Export کردن فقط لینک ها export میشن درسته ؟)
ممنون
سلامنقل قول:
من این ترفند رو تو پی سی یه جا دیده بودم الان هر چی سرچ میکنم پیدا نمیکنم.
فک کنم اینجوریا بود از ریجستری بخش دانلود منیجر رو ذخیره میکرد و از خود نرم افزار هم ذخیره میکرد بعد از نصب ویندوز اون فایل ریجستری رو اجرا میکرد و اون یکی رو به دانلود منیجر میاورد.
اینطوری هم میتونی اینکارو بکنی شما پوشه دانلود ها رو ذخیره میکنی بعد لینک و هم ذخیره میکنی بعد هم دانلود منیجر رو دوباره نصب کردی لینک رو بهش و مسیر پوشه دانلودی که نا تمام مونده رو بهش میدی بعد اینجوری از اونجایی که قطع شده دانلود میکنه.
موفق باشی.
فکر کنم تعیین میکنی که مثلا 2 ساعت دانلود کنه و استوپ کنه و بعد دوباره 2 ساعت دیگه دانلود کنهنقل قول:
این مشکل را دارم
برنامه ای که دانلود می کنم internat download manger
ver = 5.18 build 5
Cannot Download the file
Details:
connection has been closed by sever
---------------------------------------
و این مشکل هم دارم قبلا می خواسم وقتی یک فایل تمام شد به فایل دیگر رفته و دانلود کند
الان دیگه نمی توانم این کار را بکنم
ایراد از کجاست
معرفی شدن برنامه توسط سرور و بلوک کردن سرور شما.
موفق باشید
و این مشکل هم دارم قبلا می خواسم وقتی یک فایل تمام شد به فایل دیگر رفته و دانلود کند
الان دیگه نمی توانم این کار را بکنم
ایراد از کجاست
شما این پک را دان کنید.نقل قول:
نسخه ی کامل این برنامه هست همراه پچ.
برنامه خودتون را پاک کنید این را نصب کنید بعد پچش کنید.
دقت کنید هنگام پچ کردن باید برنامه بسته باشد اون پایین توی نوار ابزار هم exit کنیدش.
موفق باشید
3MB
کد:http://www.zshare.net/download/69456891d086cd4c/
سلامنقل قول:
اول راه حل محمد (Episode) جان رو امتحان کن ، سپس کار زیر رو انجام بده :
در صفحه ی تنظیم دانلود های پشت سر هم در محل مشخص شده تعداد فایلیو که میخوای مرتب دانلود کنه ، مشخص کن :
موفق باشید :40:
سلام
چند وقتیه از یه سایتنمتونم دان کنم بعد با شکن فری گیت و اولتراسافت با دانلود منجر وقتی می خوام دانلود کنم آدرس سایت تبدیل مشه به .html فایلها هم ویدیویی هستند می خواستم بدونم چطور مشه از این سایت دانلود کرد...:41:کد:www.gametrailers.com
سلام دوستان
1-من یک سری فایل دانلود دارم که در یه فایل تکست قرار دادم و میخواهم بدمش به دانلود منیجر تا دانلود انجام بده و ارور نده چه باید بکنم
2- چطور میتونم دانلود منیجر رو طوری تنظیم کنم که مثلا 1000 تا فایل رو بگیره و بعد یکی یکی پشت سر هم دانلود انجام بده
منتظرم با تشکر
3- بهترین برنامه دانلود منیجر چیه ؟ که کمک من کنه
4- لطفا آموزش کامل بدید
5- ارور نده !
با سلام وقتی با هر دانلود منیجری که فایل رو بهش ایمپورت کردم میخواهم دانلود انجام بدم این پیغام میده ! لطفا راهنمایی کنید :
( پیغام در DAP v.8 )
download can not be accelerated. attemping to download at regular speed
لطفا حتما راهنمایی فرمایید
download can not be accelerated. attemping to download at regular speedنقل قول:
این مشکل من هست چه کار کنم درست شه ؟
سلامنقل قول:
این مشکل برمیگرده به ف--ی--ل--ت--ر--ش--ک--ن.
از یک پ---رووک---سی دیگه استفاده کنید.
تاپیک های زیر رو نگاه کن :نقل قول:
با IDM کار راحت تره.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=330023
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4073456#post4073456
برای اینکه ارور نده باید سروری که فایل رو از روش دانلود میکنید ، خوب باشه و عوض نشه و ارور ندادنش دست ما نیست.
این مشکل تنها در DAP بوجود میاد.نقل قول:
وقتی فایل رو از از روی سرور دانلود میکنه و اون سرور اجازه ی این رو نمیده که فایل رو چند تکه کنه و بعد ادامه بده ، این پیغام میادش.
موفق باشید :40:
متاسفانه من با IDM هم کار کردم ولی باز این خطا رو داد ! حقیقتا من 1000 تا لینک دانلود مستقیم از یک سرور دانلود مستقیم دارم و لینک ها رو دادم به منیجر تا کارو شروع کنه و این پیغام رو داد ! الان من چه کنم ×! و بهترین راه حل !نقل قول:
برای اینکه ارور نده باید سروری که فایل رو از روش دانلود میکنید ، خوب باشه و عوض نشه و ارور ندادنش دست ما نیست.
این مشکل تنها در DAP بوجود میاد.
وقتی فایل رو از از روی سرور دانلود میکنه و اون سرور اجازه ی این رو نمیده که فایل رو چند تکه کنه و بعد ادامه بده ، این پیغام میادش.
آخه همین لینک هارو دادم به کسی که کارش دانلود کردن هست و اون گفت مشکلی نداره ! در واقع اگر بشه طوری دانلود منیجر رو تنظیم کرد که مثلا 1000 تا لینک رو بگیره و از یک شروع کنه دانلود و بعد که 1 تموم شد بره 2 بنظر شما حل میشه این مشکل !
بفرمایید من چه کنم !
البته فکر کنم مشکل اینجاست که نمیشه فایل رو تیکه تیکه کرد ! ایا برنامه ساده ای وجود داره که فقط لینک هارو بتونه بگیره و یکی یکی اما پشت سر هم و مداوم مثل دانلود خود ویندوز کارهای دانلود رو انجام بده ؟
سلامنقل قول:
از Download Manager های دیگه مثل FlashGet یا Orbit Downloader یا ... استفاده کنید.
MetaProducts Mass Downloader | دانلود با سرعت بسیار بالا
Orbit Downloader ابزاری خوب برای دانلود پرسرعتکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156865
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=105131
من یه مشکل دارم توی رپید باز دارم ! من چند روز پیش یه اشتراک خریدم فایل هامو دادم و لینک گرفتم و بعد اونارو گذاشتم توی پوشه و خروجی بصورت تکست گرفتم و بعد دادم به IDM ( دانلود منیجر ) و خواستم که دانلود کنم منیجر ارور میده can not download ؟؟؟
میخواستم ببینم چرا مشکل از کجاست !
سلام .
دوستان من با سرعت زغالی اینترنتم یه فایل 500 مگابایتی رو دانلود می کردم که 85 درصد دانلود شده بود .
اما امروز به اشتباه اونو از تو لیست IDM پاک کردم .
راهی برای برگرداندنش هست یا باید بی خیالش شد ؟
سلامنقل قول:
یه کاری هست
شما لینک دانلود رو بده به idm بعد برو به قسمت C:\Documents and Settings\Windows XP\Application Data\IDM\DwnlData\Windows XP در قسمتی که نوشته windows xp نام کاربری هست مال شما فرق میکنه.
اگه اونجا فایلی که داشتی دانلود میکردی فایلهاش هست میتونی اگه نباشه نمیتونی اگه هست اون لینکی که به idm دادی رو یکمی اون لینک رو دانلود کن تا یه پوشه جدید تو این قسمت ساخته بشه بعد فایل دانلود رو متوقف کن بعد اگه پوشه قبلی باشه و فایل ها هم توش باشن باید همه فایل ها رو به اون پوشه جدید کپی کنی بعد دوباره ادامه رو بزنی. بعد اگه از 85 درصد شروع نشد اشکالی نداره خودش از یه جایی شروع به دانلود میکنه.
موفق باشی.
مفهوم این ارور در IDM چیه ؟
Cannot download this file
Detail : HTTP/1.0503 service unaviailable
؟؟؟
چه کنم
در مورد این عکس یه توضیح میدین؟
وقتی با دانلود منیجر دانلود می کنیم با وقتی که بدون دانلود منیجر دانلود می کنیم در این زمینه فرقی داره؟
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم اینکه با IDM که دانلود می کنیم چطور میشه فایل رو که هنوز کامل دانلود نشده روی هارد ببینیم؟با تشکر