آقا شما که 1 ساله عضوی بگو ببینم :31: این ریز مصرف رو تو این صفحه باید بریم یا جای دیگه داره؟نقل قول:
اگه همینجاس این نام کاربری رو چجوری باید تو این دو تیکه بگنجونیم؟:13:کد:http://customer.laser.ir/index.php/StratosAuth/login
Printable View
آقا شما که 1 ساله عضوی بگو ببینم :31: این ریز مصرف رو تو این صفحه باید بریم یا جای دیگه داره؟نقل قول:
اگه همینجاس این نام کاربری رو چجوری باید تو این دو تیکه بگنجونیم؟:13:کد:http://customer.laser.ir/index.php/StratosAuth/login
پیک لایزر اومد جلو درمون پولو گرفت
ازش پرسیدم کی اکانت فعال میشه گفت 2-3 روز دیگه
آره برا منم دیروز امود گرفت ولی رو فاکتورش علاوه بر پول شارژ یه 1300 تومن هم اضافه زده بود برای مالیات که تو سایت چیزی نگفته بود ازین پول :13: ولی به من گفت 3-4 روزه وصل میشه.نقل قول:
فعلا چشممون به چراغ مودمه :31:
سلام،نقل قول:
وصل شد برای شما؟
شما کدوم مخابرات بودی؟
من قبلا از لايزر ميگرفتم تو برگ قرار داد يه بند داشت كه اينترنت شما اشتراكيه و من اين رو نخونده بودم و با سرعت مشكل داشتم
تا اينكه بعدا تو با پيگيري هام اين رو متوجه شدم
من الان شاتل 128 بستم از سرعتش نسبت به لايزر راضيم
البته اصفهان ميگن تهران اوضاع شاتل خرابه!!
سلام.
لطفا متوسط سرعت دانلود روزانه و شبانه رو یه نفر که تهرانه برام بنویسه.
فوری لطفا امروز میخوام بگیرم.
من از پیشگامان می گیرم می خوام بیام این سرویس طلایی لایزر رو بگیرم کسی از این سرویس چیزی میدونه؟
سرعت دریافتش 356/512 هست
معمولا سرعت دانلودش تو تورنت چه جوریه؟
هزینه نصب نداره؟
یه راهنمایی هم بکنید که اگه من بخوام از شرکت نامه بگیرم بگم واسه چی نامه می خوام؟
کلا از لایزر راضی هستین.؟
نه آقا عجله نکن حالانقل قول:
همچین آش دهن سوزی نیست این isp :13:
واقعا که حالم از این اپراتورهای فروشش بهم خورد خیلی دورو تشریف دارن، قبل ثبت نام با لحن ملایم خامت میکنن ولی بعد ثبت نام که میخوای پیگیری کنی کم مونده آدم رو بخورن با اون لحن صحبت کردنشون:41:
الان 3 روزه خط من تو مرکز مخابرات فرد اسدی رانژه شده ولی هنوز اکانت منو فعال نکردن زنگ زدم بهشون میگم خطم رانژس چرا پس هنوز اکانتم فعال نیست میگن مخابرات نامه نداده هنوز:18:
به نظر شما میشه؟ مرکزی که یکروزه خط رو رانژه کرده 3 روز بکشه که یه نامه رو بفرسته اونم اگه نامه ای تو کار باشه؟؟؟
تازه بماند دردسرهای احتمالی که در آینده با سرعت خواهیم داشت
این از روند افتضاح فعال کردن اکانتشون
پس توصیه میکنم از تجربه ی من استفاده کنین تا اسیر نشین و فعلا تا وصل شدن اینترنت من صبر کنین.
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
شما هم همین طور فعلا دو سه روز صبر کن اگه میخوای اعصابت مثل من بهم نریزه.نقل قول:
خب دوستانی که این اواخر خطشون وصل شده در مورد تست سرعت حتما اینجا تجربیاتشون رو بگن . سرعت دانلود در روز و شب رو بگید و اینکه از چه سرویسی میگیرید ؟؟؟؟!!
کلا همه جا وصل شدن با اون چیزی که میگن فرق داره . به من پیک گفت 1 هفته ای وصل میشی اما 10 روزه وصل شدم . اما سرویسش بزنم به تخته گوش شیطون کر :21: خوب بوده . حتما نوع سرویستون رو بگید . ممنون .
دوست عیز این حرفها دیگه کلیشه ای شده . من و شما هم که تو آمریکا نیستیم که اینترنت 8 مگ بر ثانیه دم دستمون باشه . این صحبتها برای کسیه که 5 سالی اونجا باشه و از نهایت تکنولوژی بهره ببره و بیاد اینجا و مثلا 256 یا همون 1 مگ ما رو تجربه کنه !!!
ما دیگه عادت کردیم و پوستمون کلفت شده . فعلا باید دنبال این بود که مثلا 256 رو به 512 با یه قیمت مناسب و جوریکه نکنن تو پاچمون تبدیل کنیم استفاده کنیم دم هم نزنیم . بقیه اش ...
اینجا ایرانه ... هیچوقت فراموش نکنید . حداقل تا 10 ساله دیگه هم این وضع باقی میمونه . پس دیگه این بحثها رو مطرح نکنید . ممنون .
موافقم،:41:نقل قول:
بر باعث و بانیش لعنت :31:
جناب 125 واسه شما وصل شد؟
اینا دیگه کین
اصلاً کارو بار مشتری براشون مهم نیست الان درست 10 روز از فاکتور خوردن من میگزره ولی هنوز خبری نشده
من وقتی زنگ زدم واسه خرید سرویس کارمند فروش به من نگفت آخرین فیش پرداختی و فقط گفت یه فیش تلفن هم برامون بفرستید من هم چون آخرین فیش تلفنمون هنوز پرداخت نشده بود مجبور شدم فیش قبلی رو بهشون بدم
بعد 2-3 روز دیگه به من زنگ زدن که فیش ماه جدید رو برامون فکس کن
منم رفتم فکس کنم گفتن به یه شماره دیگه فکس کن خلاصه فکس کردمو و فرداش زنگ زدم کارمندشون گفت این شماره فکس واسه یه ساختمون دیگست اگه فکس نیومده بود من بهتون زنگ میزنم
اگه اومده باشه تا شنبه که امروز باشه اکانتو بهتون میدیم و سرویس فعال میشه
امروز زنگ زدم میگم چی شد میگه فکستون نرسیده(یعنی تازه بعد 5 روز به من میگن فکس نرسیده)
بهش میگم مگه قرار نبود شما زنگ بزنید میگه ماه رمضونه سر ما هم شلوغه(عجب دلیلی)
حالا فکر کنم دوباره فکس کنم یه 10 روز هم طول بکشه این محموله مدارک از شرکت بیاد بیرون و وارد قسمت پیک موتوری بشه و بعد تو بندرگاه مخابرات تحویل داده بشه و اونجا هم 10 روزی رانژه و نامه زدن طول بکشه و این وسط یک ماهی ما چشم به Status بمونیم تا ما به این فیض نایل بشیم که روی این چراغ Status رو روشن ببینیم
عجب داستانی شد این ADSL لایزر
میگم چه خوب بود همه کاراشون مثل فرستادن پیک واسه پول گرفتن بود
خلاصه من که دیگه همین یه ماهو ازشون سرویس میگیرم
بقیش رو معلوم نیست چی کار کنم
کلاً شرکتش کارمندای باحالی داره
سلام،نقل قول:
در مورد کارمنداشم که قبلا نظرمو گفتم:13:
آره بالاخره بعد از کلی پیگیری و فشار امروز ساعت 3 بعد از ظهر چشممون به چراغ مودم روشن شد:20:
ولی هنوز از شرکت زنگ نزدن بگن وصل کردیم.
تو رو خدا هر وقت وصل شدی بیا بگو سرعتش چه جوریهنقل قول:
صفحه معرفی سرویس رو باش:
سرعت نجومی؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب تبلیغات احمقانه ای، یارو که اینو نوشته جو گرفته بودتش اساسی. رو همین مدولاسیون G.dmt فعلی که حتی ADSL2 هم محسوب نمیشه، میشه تا 12 مگابیت اینترنت ارائه کرد، تازه نیازی به حالت پیاپی یا به قول اینا شتاب هم نیست (اسما رو از کجاشون در میارن؟).نقل قول:
توجه به نیاز کاربران و همچنین رفع مشکلات آنها همواره از اولویت های شرکت لایزر به شمار می رود. امکان دسترسی به اینترنت با سرعت های نجومی ( تا 1.5 مگابیت در ثانیه ) یکی از مهمترین نیازهای کاربران از بدو ورود به دنیای اینترنت بوده است. سرویس شتاب امکان دسترسی به اینترنت با سرعت های نجومی را فراهم ساخته و با این سرویس، دیگر دانلود فایل های حجیم ، فیلم ، موسیقی و ... برای کاربران اینترنت یک رویا محسوب نخواهد شد.
فقط بدیش اینه که تو ساعات پیک سرعتتون همون 128 کیلوبیت هست.
ولی در کل اگر 1.5 مگابیت برای همین 6 ساعت هم بدن خیلی عالیه. یعنی شما باید هر شب بین 3.5 تا 4 گیگ دانلود داشته باشید.
امیدوارم سرویسی که گرفتید خوب باشه و کارشکنی و دزدی نکنن.
آره امروز زنگ زدن که بگن وصل شده :46:نقل قول:
ولی هنوز به تست سرعت نرسیدم چون سر یه مشکلی گند زده شد به ویندوزم و الان باید وین نصب کنم:13:
حتما تستم میزارم
همین الان هم تا 768 بیشتر نمیدن این شتاب رو :31:نقل قول:
می تونید بگید سرعت دانلود و آپلود داخل مودم چند ست شده؟نقل قول:
تو مودم هم همون 768 ست شده جفتشنقل قول:
125 بالخره تونستی تست سرعت بگیری؟
میشه بگید این سرعت داخلی مودم چیه و چه جوری ست میشه؟نقل قول:
اون رو شرکت ست میکنه و شما نمی توید کاری بکنید. حاکثر سرعتی هست که ممکنه بتونید ازش استفاده کنید. مثلا ممکنه 768 باشه ولی نرمافزاری شما رو به 128 محدود کنند. ولی مطمئن باشید که از 768 به هیچ عنوان بالاتر نمیره اگر داخل مودم ست شده باشه.نقل قول:
آقااااااااااااا از این لایزر نگیرید .
بچه ها من داشتم ، سرعتش افتضاحه ، قطعی های زیاد ، عدم پشتیبانی ( همش میگن مشکل سراسریه )
گران و بی کیفیت بودم خدمات نسبت به پارس آن لاین ، شاتل ، صبا و ...
میل خودتونه فقط خواستم تجربه ام رو بگم !
الان دارم پارس می گیرم ...
راستی
یه مشکل عجیب برام پیش اومده کسی هست بتونه کمکم کنه ؟
من مودم D link Wlan دارم ! ( از 2 سال پیش ) و سالم هم هست .
می خواهم ADSL از شرکت پارس آن لاین بگیرم ولی یک مشکل بزرگ دارم آن هم اینکه
پارس آن لاین ADSL را به شرطی می دهد که مودم ایسوس یا زایکسس داشته باشی !
در غیر این صورت باید این مودم را از شرکت بخری !!!
حالا منکه مودم دارم یعنی باید یا یک مودم نو دیگر بخرم یا یکی از دو مارک بالا رو یک روز ببرم شرکت پارس آن لاین
که یعنی من از این مودم ها دارم و مهر تائید به پرونده ADSL ام بزنند...
از لحاظ کانفلیک یا ... مودم من با ADSL پارس همخوانی دارد و فقط بحث فروش مودم نو در پارس آن لاین مد نظر می باشد !!!
کسی از دوستان هست این دو مارک مودم را داشته باشد و بتواند برای 1 ساعت به من قرض بدهدش ؟؟
( در صورت نیاز مبلغ اجاره یا ضمانت ... )
ممنونم .
نفرماييد عزيزم نفرماييد يك نگاه به ليست قيمتش بنداز بعد بگو تا حالا هم هيچ گونه قطعي نداشتهنقل قول:
[آقااااااااااااا از این لایزر نگیرید .
بچه ها من داشتم ، سرعتش افتضاحه ، قطعی های زیاد ، عدم پشتیبانی ( همش میگن مشکل سراسریه )
گران و بی کیفیت بودم خدمات نسبت به پارس آن لاین ، شاتل ، صبا و ...
میل خودتونه فقط خواستم تجربه ام رو بگم !
الان دارم پارس می گیرم ...
دوستان با سرويس 384 لايزر تو تهران چند دانلود ميكنيد
ايا مودم ADSL 1 با adsl2 در سرعت دانلود با هم فرق دارند
آقا من رفتم توی بخش وایمکس.کف کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی رفتم پایین تر و اینو دیدم شوکه تر شدم.:18:
:18::2::23:
جدا شما از لایزر راضی هستید.یه خرده از لایز بگید اگر خوبه ما هم بیایم.البته به شرطی میام که توی محله ما پورت خالی داشته باشه.من خودم از صبانت استفاده می کنم راضی هم هستم سرعتش خوبه اما هفته ی پیش خیلی اذیت کرد شبانه اش هم خوبه.حقیقتش داریم نقل مکان می کنیم اما صبانت اونجا پورت خالی نداره . مسئولش هم گفت حالا حالاها شاید خالی نشه.نقل قول:
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید:11:
دوستان من که توی این سرویس های لایزر گم شدم.اصلا متوجه نمی شم چی به چیه.
این سرویس شتاب سه تا 128 5 گیگ داره با سه قیمت متفاوت این یعنی چی؟
بعد به شما کدوم سرویس هاش بهتر هست؟ شتاب؟ نقره ای؟ طلایی؟...؟
راستی این لایزر اهل هدیه دادن هست؟:31:
ببینید دوستان شاید الان برای بار پنجم دارم پست میدم . من خودم 1 ساله از لایزر استفاده میکنم . بدون قطعی . بدون افت سرعت و بدون اینکه بخوام یه مشکل حاد داشته باشم تا پشتیبانی 1 ساعت منو بپیچونه اینور و اونور . پشتیبانیش هم خوبه . تو ایران که نمیتونی بگی اینترنت عالیه !!!! ولی اینو میگم خوبه . قیمتهاش هم چون تنوع داره هر کسی با هر نوع استفاده میتونه بگیره . من الان 256 دارم 3 ماهه و با ترافیک 5 گیگ . راضیم . سرعت دانلود هم با IDM به 36 هم میرسه . شاید در آینده ای نزدیگ ترافیک حجمی رو افزایش دادیم !!! :21:
عجب شرکتیه این لایزر
شنبه بود که زنگ زدم گفت فکست گم شده دوباره بفرست تا فردا میرسونم مخابرات
امروز زنگ زدم به مخابرات میگه تازه درخواست رانژه واسه ما دیروز اومده
حسابشو کنید دیگه
3 روز هم تعطیلات میخوره
میشه شنبه
شنبه هم تازه مخابرات رانژه میکنه
تا مخابرات بیاد نامه بزنه فکر کنم مهر ماه دیگه شروع بشه
فکر کنم قرار رکورد بدقولی رو واسم من بزنن
حالا ما یه یک ماهه گرفتیم ببینیم چه جوریاست.من خودم از صبانت یک سالی بود که سرویس می گرفتم و البته هنوز هم دارم می گیرم.به خاطر نقل مکان به محلی دیگر صبانت گفت اون محل پورت خالی ندارم شاید کارت حالا حالا ها طول بکشه .من هم چون به اینترنت پر سرعت نیاز دارم نمی تونستم انقدر صبر کنم.یه مشکلی که با لایزر دارم اینه که حجم های خوبی نداره.3 ماهه هاش بیشتر از 5 گیگ نیست که اصلا برای من که زیاد مصرف می کنم به صرفه نیست.مثلا من توی صبا نت 128 می گرفتم 3 ماهه 9 گیگ. به دو ماه و نیم که می رسید 9 گیگ تموم شده بود البته برای تابستون این سه ماه یه 15 گیگ گرفتم.سرعت دانلود من با IDM از 100 بالاتر هست و حالت شبانه از 3 تا 7 هم هرشب 1.2 گیگ دانلود دارم.نقل قول:
اینکه گفتید سرعت شما به 36 می رسه حالت خوبش هست یا حالت بدشه؟
یه کم راجع به این سرویس هاش صحبت کنید ممنون می شم.
یه نفر 4 روز پیش به ما گفت صبر کنید سرویس من راه بیفته بعد بخرید.
داداش ما تا کریسمس سال بعد وقت نداریم ها.
نگران خودتم.یه ویندوز قرار بود نصب کنی . 3 روز گذشت هیچی به هیچی....
دوستان عزیز من از لایزر دارم . سرعتش واقعا 128 هست نه مثل پارس آن لاین یا صبا بیشتر
یعنی برای دانلود ماکزیمم 16-17 می شه .
الان 4 ماهه دارم ، هر چقدر خواستم از اون دو تا بگیرم پورت نداشتن !!!
منم مجبور شدم بازم از لایزر بگیرم ...
من ماهی 13000 تومن می دوم 3 گیگ ! ( شبا هم نا محدود )
قطعی اش هم نرماله ! یعنی عین بقیه قطعی داره دیگه ...
در حالت کلی
لایزر باید انتخاب آخرتون باشه
به ترتیب
پارس آن لاین
داتک
شاتل
صبا
لایزر
نقل قول:
سلام،:31:
شرمنده من بودم
ولی کار ما از ویندوز ریختن گذشت:19: اومدیم بکاپ ویندوز رو با Acronis ریکاوری کنیم زد کل هارد 1 ترابایتی رو کرد 1 درایو :19: دیگه بعدا جریانشو میگم که این چهار روز چقد ریکاوری کردم :13:
حالا بریم سر لایزر :
از شنبه وصل شد 1،
من شتاب اختصاصی گرفتم که سایت گفته سرعت رسیوم یاید 768 باشه ولی موقع دانلود ماکسیمم روی 70-75 هست :13: یعنی حدود 600 kbps میشه نه 768 و تا 40-50 هم میاد که باید زنگ بزنم بگم بهشون:18:
برای من شبانه از 1 تا 7 رایگانه که اونم سایت گفته در مواقع پیک میایم سرعت رو از اون که دارین بیشتر میکنیم ولی بازم سرعت همونه.
اینم از پینگش از دوتا سرور کویت و باکو :
از مسئولین فروشش هم که قبلا حرف زدم:46:
تصمیم با خودتون
نقل قول:
اون 128 که گرفتین کدوم سرویسه؟
B01-1
ازش راضی ام
1.به خاطر قیمت
2.نگرفتن پول برای رانژه
3.چاره دیگه ای ندارم !!!!
4. مهم : این شرکت ها که کم مشتری دارند به این راحتی خط رو از رانژه در نمی یارن ! ( پس حواستون باشه )
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
اینم تست سرعت :
بله،نقل قول:
این سرویسایی که زده 128 ویژه* یعنی همون 128 معمولی.
شما کدومو گرفتید ؟نقل قول:
همون که سه ماهه 25 هزار تومنه ؟!
سرعتتون برای 128 معرکه ست.
---------- Post added at 05:00 AM ---------- Previous post was at 04:57 AM ----------
داداش پارس که باید از خودش مودم بگیری.نقل قول:
داتک و شاتل که به کم فروشی و قطعی زیاد معروفن ( یه دور بزن ببین تو هر فروم چند تا تاپیک برای اعتراض به شاتل هست! ) صبا هم که گزینه ی خوبیه ولی هفته ی پیش تن همه رو لرزوند.کلی قطعی داشت.
به هر حال نمیشه اینجوری نظر داد منطقه با منطقه فرق داره.
تو محله ی ما که کسی نمیدونه اینترنت چیه شما اصن دیالاپ بگیر سرعتش رو 6 کیلوبایته !
موافقم باهات .
من منطقه خودمون رو گفتم کلی نگفتم ( منطقه میدون سپاه / شریعتی ) من از صبا داشتم عالی بود
پارس ام دوستم داره با 100 دانلود می کنه !!! شاتل رو هم می دونم خوبه ولی داتک رو نه !
خودم از لایزر راضی ام گفتم که چاره دیگه ای ندارم !!!
جدی میگی شما شریعتی هستید و از لایزر استفاده می کنید سرعت خوبه؟نقل قول:
من خیابون شربعتی سمت ملک هستم می خواستم بدونم وضع لایزر اونجا چطوری هست؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
برای من مهم اینه که روزانه سرعت وبگردی عالی باشه و شبانه دانلود عالی باشه.
من با صبانت از 3 تا 7 صبح 1.2 گیگ دانلود دارم.