آقا چرا وسط فروم بازی داستان تعریف میکنی.نقل قول:
یکی بگه چجوری میشه با طلا خونه یا وسایل دیگه بخری.حتما باید تبدیل کنی به irr ؟
Printable View
آقا چرا وسط فروم بازی داستان تعریف میکنی.نقل قول:
یکی بگه چجوری میشه با طلا خونه یا وسایل دیگه بخری.حتما باید تبدیل کنی به irr ؟
پس جتما برو يه نگاه به تايپيك تريبال بندازنقل قول:
اينم متوجه ميشي كه صحبت هاي منم راجه به بازي بوده
اره حتما بايد تبديل كني.
صفا تا کشورمون درگیر جنگ نباشه نمیتونیم بجنگیم وقتی هم که بجنگیم فکر کنم تن به تن هستش.
بی خردی هیتلر باعث شکست آلمان شدش.توی جبهه ی روسیه واقعا حماقت بخرج داد و لجبازی.اگر اجازه عقب نشینی ارتش آلمانو توی زمستون سخت روسیه میداد اون ارتش عظیم به اون طرز وحشتناک نابود نمیشد تا جناح شرقی آلمان خالی بشه.
اقا داستان های زیبایی تعریف می کنید ...
من بازم می خوام تعریف کنید ....
وحید یا صفحه برای من بد لود شده یا تو واقعا آواتار نداری !!!
منو یه جا استخدام کنید سارا ورشکست شده !!! Arthas Vahid هستم !!!
بچه ها چجور میشه به طرف هدیه داد چون ولنسم داره میریزه پایین ؟
ارتاس به سردار مهدی یک مسیج بزن شاید اون کارگر بخواد؟
خب بگو من بچه خوبیم منو بیاره !!!
دوستان کسی میدون کار رئیس جمهوری چیه چه کار هایی میتونه انجام بده پلیس نداره بورس نداره؟
مگه میتونه رئیس جمهور قیمت طلا رو بالا پایین کنه؟
شرکت های غذایی دارن ورشکست میشن !نقل قول:
برای اینکه ارزون شده !!!
ارتاس چی شد کار گیر اوردی کسی استخدامت کرد
من بهش گفتم اونم گفت سعیش رو میکنه باشه
امیدوارم کار گیرت بیاد
برو بچ کسی اینجا نیست بگه چجور میشه برای طرف هدیه فرستاد من خریدم می خوام براش بفرستم یکی یاد بده بابا
نه گیرم نیومد !!!
منم هديه دارم . بيا با هم هديه تبادل كنيم. من هديه 3 ستاره دارمنقل قول:
تو تاريخ سه شخصيت را مخ نظامي جهان ميدونننقل قول:
امام علي و چمگيز خان مغول و هيتلر
از كدومشون برات بگم؟:10:
هدفم قصد اسپم نيست :31:
ناپلئون بناپارت رو فراموش کردی.بهرام چوبین سردار هرمز چهارم ساسانی هم همینطور
تمام شرايط براي ناپلئون فراهم بود تا بجنگه . شاهزاده بود . شاه شد و جنگيدنقل قول:
ولي اين سه تا از صفر شروع كردن.
اما علي: با ارتش 200 نفري مقابل ارتش 1000 نفري پيروز مي شد
چنگيز خان مغول : از صفر شروع كرد تا كل اسيا
هيتلر : اوم از صفر شروع كرد و با قدرت سخنوري اش تونست حزب نازي را بنا نهد و ......
اين بهرام چوبين هم كسي نمي شناسدش . البته منم مي گم اونم از نظز نظامي قوي بود ولي جهان اصلا نمي شناسدش
کسی نمی خواد براش دعوتنامه بفرستیم؟
مال من دو ستاره هست اول اموزشو بزار من بدونم چجوری باید هدیه بفرستم من نمیدونم چطور هدیه میدن
بناپارت شاهزاده بود ؟نقل قول:
مطمعنی ؟
بنظرم اشتباه میکنی
ناپلئون یه آدم معمولی بود که تونست خودشو از مقام افسر ارتش فرانسه به مقام امپراتوری برسونه و هیچ پیشینه شاهنشاهی نداشت.
علی(ع)که بحثش جداست.
بهرام چوبین رو هم مورخای نظامی واقعا قبولش دارن.تاکتیک پرتاب راکت رو برای اولین بار فکر کنم اون ابداع کرد.جزو نوابغ نظامی بوده و خیلی از کسای دیگه.
صفا چجوري همكار شدي تو (مطمعني؟):31::31::27::27:نقل قول:
اما بي شوخي من اشتباه كردم ولي بازم قبولش ندارم شايد براي اينكه اطلاعات زيادي ازش ندارم ولي راجع به هيتلر و چنگيز و امام علي و بهرام چوبين زياد مي دونم .
من کارم میخوام !!!
الان کجا درخواست کار دادی؟نقل قول:
بهش درخواست کار بدید و بگید که aminshah گفته
کد:http://www.erepublik.com/profile-105911.html
من 3 سری غذا خریدم ولی والنسم هر روز داره کم میشه ! الان 15 هست چیکار کنم؟ غذای 3 ستارم خریدم زیاد نشد!
آقا یکی منو استخدام کنه :( 1.66 فقط پول دارم توی food با حقوق 2 در خواست دادم
user : amirala masoomi
تازه با 5 تا دعوت دوست تازه 25 تا طلا جمع میشه 15 تای
بقیش از کجا میاد؟
باید صبر کنی تا روز تمام شده انوقت غذا خورده میشه حتی اگر اضافه بخری فقط ذخیره میشه.نقل قول:
اگر تمرین نظامی می کنی فعلا یک مدت تمرین نکن تا اروم والانس بیاد بالا.
یک راه دیگر این است که تبادل هدیه بکنی تا والانس سریعتر بیاد بالا یکی از بچه ها هم دونبال یکی میگرده که به این طریق والانس را بیاره بالا
الان بازار خرابه کسی بالای 1 معمولا کار گیر نمی یاره .بیارش رو یک .بهت پیشنهاد می کنم بخش های دیگر هم یک مدت برو شاید بهت کار دادن . اگر مهارت ات 1 است حتما حقوق را بزار رو 1 تا شاید یکی برت دارهنقل قول:
مهارتم 1.20
با حقوق 1 اگر شانس بیاری بهت کار میدن ولی با 2 اصلا . من الان مهارتم 2.2 است حقوق 1نقل قول:
چجوری میشه طلا رو به پول تبدیل کرد؟؟؟
حاجي برو اعتراض كن من مهارتم 2.6 هستش حقوقم هست 3 . همون اول با 2 استخدام شدم تازه الان پيشنهاد 3.5 هم دارم . ولي منتظرم صاحب شركت در مورد سرمايه گذاري چي مي گه . اگه موافق نباشه ميرم 3.5نقل قول:
راستي كي مي خواست هديه تبادل كنه☺ :8:
منم 5.5 تا حقوق میگیرم
چند روزه یادم رفت بازی کنم
تو بخش تبادلات ارز می تونی پولت یا طلا را به چیز های دیگر تبدیل کنی.نقل قول:
من هدیه 1 ستاره دارم!!!!!!!!! می خوای بیا تبادل کنیم
user : amirala.masoomi
مستر کجا کار میکنی؟مهارت من 2.80 هستش.حقوقم 3.5 بود که کباب ورشکست شدش.اگر میشه به صابکارت بگو منو استخدام کنه.Aryu هستم.ولنسم هم 70 هستش.حقوقم الان 2.5هست که کمه
شما تو کدوم بخشی؟من تو بخش غذا کار می کنم . قبلا 2 بود بعد بخاطر بازار یک مدت تعطیل شد وقتی دوباره سرمایه جمع کرد گفتش که به خاطر بازار حقوق ها یک است بعدا که بازار بهتر شد جبران میکنه همه رفتن جز من. من هم همان لحظه یک کار حقوق 2.5 بهم پیشنهاد شد ولی مدیر گفتش که من می خوام کارخونه را حفظ کنم منم موندم پیشش گفتم بهتر از اینه که برم جایی که ظرف یک هفته درش تخته شه( که اتفاقا تخته شد ان شرکتی که درخواست به من داد)نقل قول:
من الان جزو کارمند های وفادار هستم الکی بخواطر پول جا عوض نمی کنم.:31:
چون بعضی از بچه هارو دیدم تو بازی رفتن جلی پر حقوق بد بی کار شدن.
برو ببین اصلا زنده اینقل قول:
هیچکی جواب منو نمی ده؟
می گم 40 تا طلا از کجا می آرید؟؟؟؟
چون با دعوت فقط می شه 25 تا طلا آورد پس چه کار می کنید؟
من تو شركت god father كار مي كنم از شركت best food هم پيشنهاد 3.5 دارمنقل قول:
فعلا در مذاكره با رييس شركت در حال سرمايه گذاري هستيم اگه موفقيت اميز بود حتما ميارمت و اگرنه خودم ميام بيرون الان تا فردا يا حداكثر پس فردا بايد صبر كني
سادس با كار كردن و قرض كردننقل قول:
هیچکی جواب منو نمی ده؟
می گم 40 تا طلا از کجا می آرید؟؟؟؟
چون با دعوت فقط می شه 25 تا طلا آورد پس چه کار می کنید؟
من هديه درجه 3 دارم اگه مي خواي يا بايد هديه درجه 3 داشته باشي يا 3 تا هديه درجه يكنقل قول:
من هدیه 1 ستاره دارم!!!!!!!!! می خوای بیا تبادل کنی