سلام دوست عزیز .نقل قول:
متاسفانه کد Unlock گوشی رو نتونستم پیدا کنم !
باید با باکس Unlock کرد . شما نمایندگی مایکروتل ببر شاید کمتر بگیرن ولی در کل باید با باکس Unlock کرد .
مخلصیم .
Printable View
سلام دوست عزیز .نقل قول:
متاسفانه کد Unlock گوشی رو نتونستم پیدا کنم !
باید با باکس Unlock کرد . شما نمایندگی مایکروتل ببر شاید کمتر بگیرن ولی در کل باید با باکس Unlock کرد .
مخلصیم .
اره عزیزم میبرم بلکه باز بشه!راستی اگه شبکه باز بشه وپولم بگیرن بعدش دوباره فریمور بریزم باز قفل میشه یا نه! ممنون داداشم.
سلام من تازه عضو شدم.سایت خیلی خوبیه.باورکنید چند وقته که من دنبال یه همچین سایتی میگردم.که خدا را شکر پیدا کردم.بعدش هم میخواستم بگم که من f480 خریدم ولی هنوز نتونستم روش برنامه نصب کنم.مهمترین مشکلی که دارم اینه که زبون فارسی رو ساپورت نمیکنه.ممنون میشم اگه کمک کنید.
سلام سامسونگ جان نیستی داداش دلمون برات تنگ شده عزیز!کجایی بابا نباشی جات خیلی خالیه.
مخلصیم
راستی سامسونگ عزیز من فریمور هوگو بوسو ریختم بعد از این که قفلو بردم با ustpro2 باز کردم!به نظرم شارز بدتر نگه میداره!!!
دلیلش چیه!البته اولین باره بعد از اپدیت.دیشب شارز فول داد تا امروز ساعت 4 یه خط شد باطریم!قبلن اینجور نبود راهنمایی کن لطفا مرسی.
چرا كسي به اين سوال جواب نمي ده ؟؟ :
نقل قول:
سلام. چرا عکس گرفتن با این گوشی به صورت پانوراما این قدر بده؟ اصلا نمی شه ازش استفاده کرد. منظورم حالتی هست که چند تا عکس رو کنار هم میشه گرفت ...خودش اتوماتیک عکس رو می گیره و تار می شه؟ شما هم باهاش مسکل دارین؟ راه حلی هست که بشه بهترش کرد؟چون اين جوري كل عكس تاره و به درد نخور
دوست من تاپیک رو با دقت نگاه کن فایرو ویر فارسی رو بریز مشکلت حل میشهنقل قول:
دوست عزیز منم الان چنین احساسی دارم اولش فکر کردم خوبه اما انگار فقط در حالت استندبای خوبهنقل قول:
و مشکل اساسی شده!بهتره عوض کنیم فایرو ویر رو:10:
دوست عزیز من میگیرم خوبه !مشکلتون چیه ؟؟؟نقل قول:
:18:
سلام رضا جان از اشناییت خوشبختم داداش.مشکل اینه که گوشیه من بعد از اپ قفل شبکه شد 10000 برام اب خرد بازش کردم!میترسم بازم بعد از اپ فریمور قفل بشه دیگه حوصله ندارم.این سامی معلوم نیست کجاست یه کم با جواباش دلگرمی مارو بیشتر کنه!هه هه.شوخی کردم.ولی رضا جان دوربینش بهتر شده ادم دلش نمیاد فریمور عوض کنه!مخلصیم رضا جون.
سلام.
من میخوام این گوشی رو بخرم طی یک هفته آینده ممنون میشم سریعتر جواب بدین
میخواستم آخرین قیمت این گوشی رو بگید .
بعد تمام وسایلی که تو جعبش باید باشه بگید . اگر عکس بگیرین خیلی ممنون میشم
و آخر اینکه چه جوری بفهمم unluck هست یا نه ؟ که بعدا به مشکل بر نخورم .
منتظرم دوستان
راستی یه سوال دیگه اینکه توی همین رنج قیمت یعنی 300 - 350 هزار چه گوشی های دیگه با همین خصوصیات ظاهر زیبا و ... وجود داره ؟
واقعا تا حالا گوشي 5 مگاپيكسلي به اين افتضاحي نديده بودم !
بابا اينكه در حد VGA عكس ميگيره !فقط در سايز بزرگ ! اون دوست عزيز (reza_r ) كه به من گفت از n73 و k800 خيلي بهتره ، چه جوري به اين نتيجه رسيدي آخه ؟؟؟!!!!!
خيلي اينجا غير منصفانه در مورد گوشي و امكاناتش اطلاعات داده ميشه !
من كه اين گوشي رو خريدم ! اما واقعا به دوستاني كه قصد خريد دارم ميگم دوربينش افتضاحه !!!!!!!!!!!
عكسا فوق العاده تار و بي كيفيته ! تو كامپيوتر هم كه ميره هيچ فرقي با تو خود گوشي نداره !
توي نور روز و شرايط نوري خوب مسلما هر دوربيني عكساش خوب به نظر مياد حتي همون دوربين هاي VGA اوليه !
اين دوربين تو نور فوق العاده خوبش عكساش يك جورايي تاره چه برسه تو نوري كه يك ذره كم باشه !
داغونه در كل ! داغون !:13:
سلام پریسایه عزیز!میگم ادم یه زره انصافم داشته باشه بد نیست!دیگه اینطورم که شما میگی نیست!من که خیلی ازش راضیم.شما شب و در محیط بسته اسکین مود رو بزار روی نایت مود ببین چه عکسی برات میگیره حال میکونی!تو روزم که حاضرم شرط ببندم ان95 8گیگرو میزنه راحت.تازه کدوم گوشی با این رنج قیمت تشخیص چهره و لبخند داره!فریمور هوگو بوس رو بریز شما دوربینش عالی بود عالی ترم میشه!مخلصیم
سلام اسکای جان.اقا من الان 1 ماهه این گوشیو دارم.همه کاری باهاش کردم داداش!گوشیه خوبیه تو این قیمت شک نکن!
با گارانتی مایکروتل بگیر انلاک هست!فریمور هوگو بوس رو بریزیم اخرش میشه!فقط شارز باطری یکم کمتر میشه.به نظر من ارزش خریدن داره
در خدمتیم!
راستی تو این رنج ال جی ویوتی هم هست ولی من اف480 رو انتخاب کردم حالا سلیقه خودتونه!ویوتی فیلم برداریش بهتره و ال سی دی 2 اینچ بزگتر!ولی کلاسه 480 کلا یه چی دیگست!یا حق
نميدونم والا !!!!نقل قول:
بي انصافي نميكنم دوست من ! واقعا در حالت اوتوش عكساش داغونه !
حالا من به قول شما مودهاشم رو امتحان ميكنم اما بعيد ميدونم ازين بهتر بگيره !!
اصلا عكسا مرده و بيرنگه و تاره !انصافا اگه تجربه كرده باشين ببينين دوربين k800 , n73 چه عكساي شفاف و زنده اي ميگيره ! اصلا قابل مقايسه نيست با اين به حساب 5 مگاپيكسلي !!!!!!!!
من كه خدائيش خيلي تو ذوقم خورد !
يه سوال ديگه اينكه : اين فريمور هوگوباس فارسي رو هم ساپورت ميكنه ؟
آخرين قيمت 320، بدون گارانتي !نقل قول:
سلام پریسا دوست عزیز!بابا اینم یه گوشیه دیگه کمرا فون نیست که شما اینقدر اذیت میکنی!تازه اگه واسه عکس میخواستی باید میرفتی سراغ i8510 inov or g810
حالا اینجورم که شما میگی نیست خداییش.بیشتر این گوشی ظاهر زیبایی داره و امکانات خوب نه عالی!
در هر صورت به عنوان یه دوست کوچکتر میگم اینقدر گیر نده بهش!
فریمور هوگو بوس فارسی ساپورت نمیکنه ولی تغییرات خوبی در دوربین میده.منو ها از رنگی به 2 اسکین سیاهو سفید تبدیل میشه و ویدگتها همه در دسترس میشن تو سایدبار!مثل مسیج زدن وبلوتوث..............
راستی وقتی در روز عکس میگیری تو ستینگ wdr رو حتما فعال کن رنگها همون چیزی که هست میفته!به خدا من با کا850 وان73 از یجا عکس گرفتیم ریختیم تو پی سی عکسایه اف480 واضحتر با رنگهایه زیباتری بود بعدم کا850 خوب بود!
نمیدونم شما چرا ناراضی هستی.در هر صورت کمکی از من بر بیاد دریغ نمیکنم.فعلا
یادم رفت بگم با ریختن فریمور هوگو بوس باتری شارز کمتر نگه میداره!حالا انتخاب با خودتون دوست عزیز!مخلصیم.
SAMSUNG عزيز با تشكر از آموزش كامل نصب برنامه كه گذاشتي .
من تمامي كارايي كه گفتين رو كردم اما نشد كه !
در قسمت 13 آموزشت كه يك فولدر جديد ساختيم بايد بريم داخل فولدر بعد دانلود فايل ها رو بزنيم يا نه همونجا در قسمت Game
من هر دو كار رو كردم اما نشد !
در حالت اول كه بريم داخل فولدر بعد دانلود رو بزنيم فقط يك فولدر نشون ميده در قسمت Application/ Games !
در حالت دوم هم كه اصلا هيچي نشون نميده حتي اون فولدري كه ساختيم !
مشكلم كجاست ؟!!!!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
پریسای عزیز من تا الان اونقدر گوشی داشتم که بهتون این پیشنهاد و کردم!درسته n73 به نظرتوننقل قول:
عکس بهتری میگریه!من نمیتونم منکر این بشم!چون لنز هردوشون با هم متفاوته!اما اینطوری که میگین نیست!:10:
هر نوع عکسی که میگین من بگیرم و بزارم خودتون ببینین!من دیروز باز فایرم فارسی رو ریختم!
فیلمبرداری در حد معمولیه!اما عکساش خوبه!اگه با n95 مقایسه کنین بلی عکساش افتضاح حساب میشه!
اما یکی رو چاپ کن بعد اینطوری بگو!قبل شما منم یک 400 پولش رو دادم و تمام این جوانب رو حساب کردم!
:11:
این فایرم فارسی رو ساپورت نمیکنه!باتریرم به شدت مصرف میکنه!نقل قول:
منم این مشکل رو داشتم اول فولدر رو بساز!بعد از طرف چپ تمام شاخه هایی رو که باز کردیو ببند!:20:نقل قول:
بعد دوباره برو تو فولدری که ساختی و فایل هارو آپلود کن !
اگه بازم مشکلی هست من در خدمتم!:10:
علیرضا جان تا اونجایی که من میدونم قفل رو یک بار باز میکنن!اما اینطوری که میگی نمیشه که هر دفعه 10تنقل قول:
خرج کنی!من اینو کامل برات گیر میارم ببینم چه خبره!درسته قفل میشه!اما من مال دوستمم آپ کردم
اما قفل نشد!imei رو هم تو سایت مخابرات چک کن ببین ثبت شده!اگه نه دستی ثبت کن!:10:
مرسی علی رضا جان
دوست من آنلاک هست!هم با گارانتی هم بی گارانتی!اما اگه میتونی قبل خریدن شماره سریال گوشینقل قول:
رو برو تو سایت مخابرات چک کن اگه نوشت ثبت شده حله!راه دیگشم گارانتیه!البته گرونتر
وجود داره حتی ارزونتر!مال lg هست اما من استفاده کردم!باور کنین اون امکاناتش به درد نمیخوره!نقل قول:
فقط تایپ sms خوبه!خودش خیلی چاقه!:18:
با این حال تصمیم با خودته!
سلام عرض شد اقا رضا خوبی دادا.میخواستم بدونم من فریمور هوگو ریختم گوشیم لاک شد بردم با باکس بازش کردم!
الان بخوام فریمور فارسی بریزم یعنی بازم قفل میشه!!!!!!!!!
ممنون
رضا جون این ای ام ای رو کجا باید ثبت کرد!منظورم تو سایته معلوم نیست!
بعد وقتی ثبت کردم با ریختن فریمور جدید ایشالا شبکه قفل نمیشه!
این فریمور هوگو خون اشامه باطریه لا مصب!هه هه
چاکریم خیلی اقایی.یا حق
علیرضاجان خواستی این ایدی یاهو من racky_rنقل قول:
اول اون ثبت imei رو تو سایت مخابرات چک کن !اگه ثبت شده مشکلی نداره!اگه نه
دستی ثبت کن بعد بهم خبر بده!:10:
سلام به همگي قابل توجه دوستاني كه از كيفيت عكساي اين گوشي شاكي هستن به زودي عكسهايي كه با اين گوشي در روز عاشوراي امسال گرفتم رو براتون ميزارم خودتون فضاوت كنيد ميخواهم بدونم كدوم گوشي انعكاس نور خورشيد رو به اين زيبايي به تصوير ميكشه عكسهارو كه ديديد قضاوت كنيد.يه درخاستم از سامسونگ جان داشتم اگه ميشه اين فريم ور اسپانيايي رو به جز مگا اپلود ادرس بده لطفا جواب نميده اون و اين كه كسي با اين گوشي با نرم افزار اماز جي پي اس كار كارده ؟
دوست من با nimbuzz کار کردمنقل قول:
مشکل چیه؟
نقل قول:
اگه cam4 نداشتیم چه کنیم؟
سلام.ممنون از راهنماییتون
ولی جوابمو نگرفتم
میخواستم آخرین قیمت این گوشی رو بگید .
بعد تمام وسایلی که تو جعبش باید باشه بگید . اگر عکس بگیرین خیلی ممنون میشم
لطفا جدید firmware را بزارید. ممنون
لطفا جدید ترین firmware را بزارید ممنون
ممنون رضا جان .نقل قول:
اما مشكل نصب برنامم حل نشد :41:
كارايي كه فرمودين كردم اما مثل همون دفعه قبل فقط يك فولدر ساخته كه . . . . . . !!!!
لطفا بگين اشتباهم كجاست ؟!؟
بله منم الان از اين گوشي با تمام امكاناتش رو كه بخوام بسنجم و هزينه اي كه كردم خيلي هم راضيم !
گوشي فوق العاده اي ! اما بازم ميگم دوربينش داغونه ! :31:
4661 عزيز ، از اونجايي كه اين گوشي سايز عكسش بزرگه و تو نور روز مسلما هر گوشي اي خوب ميشه عكساش مسلما عكساي روز عاشوراي شما نيز خوبه !نقل قول:
اگه واقعا قبول داري خوبي دوربين اين گوشي رو ، لطفا از محيط تاريك و بسته چندتا عكس خوب ارائه كنين ببينيم ما !!!
از همونايي كه از هر 1000 تا عكس يكيش خوب در مياد هم باشه ، حله !:27:
سلام اسکای جان.عزیز قیمت حدود 310 تا 320 تومن هست!
تو پک گوشیم باید باطری هندزفری 2 تکه! از این تو گوشیا مثل سری w سونی اریکسون سی دی پی سی استودیو وشارزر و درپوشه باطری فلزی ساده ودرپوش باطری چرمی باید باشه!
مخلصیم
4661 عزیز سلام!منم باهات موافقم دوربینش خوبه!من تو شبم باهاش مشکلی ندارم.نایت مد با فلاش تو یه جای تاریک عکس گرفتم انگار فلش زنون داره لامصب!هه هه
چاکریم
اسکای عزیز باید تو پکش کابل یو اس بی هم باشه اینو یادم رفته بود!شرمنده.فعلن بای تا های رفقای عزیز تر از جانم.
ممنون علی رضا جان
[QUOTE=parisa_t;3394493]ممنون رضا جان .
اما مشكل نصب برنامم حل نشد :41:
كارايي كه فرمودين كردم اما مثل همون دفعه قبل فقط يك فولدر ساخته كه . . . . . . !!!!
لطفا بگين اشتباهم كجاست ؟!؟
بله منم الان از اين گوشي با تمام امكاناتش رو كه بخوام بسنجم و هزينه اي كه كردم خيلي هم راضيم !
گوشي فوق العاده اي ! اما بازم ميگم دوربينش داغونه ! :31:
از اول بگم گوشی رو به pc وصل کنین.برنامه رو هم اجرا کنین.به کانکت رو بزنین
بعد برین به شاخه گیم.که خالیهوتوش یک فولدر بسازین.بعد از طرف چپ اون شاخه هارو که باز کردین رو ببندین و
از طرف راست فولدرهارو برین و به فولدر گیم برسین و بعد بازیتون رو تو فولدر مورد نظر بریزین!
حتما هم واسه هر بازی یک فودر درست کنین و jar & jad رو توش بریزین!
اگه مشکلی بود باز در خدمتم!:10:
سلام .
سامسونگ جان عکسایی که گرفتی رو دیدم کف کردم اگه میشه در مورد تنظیمات دوربین تو روز و شب و .... توضیح بدید ممنونم
خوب عكس مي گيره..شما يه نمونه عكسي كه گرفتي و مي گي بده رو مي توني بذارين ببينيم؟؟؟نقل قول:
چرا كسي به اين سوال من جواب نمي ده ؟ بار سومي هست كه مي نويسم :
چرا عکس گرفتن با این گوشی به صورت پانوراما این قدر بده؟ اصلا نمی شه ازش استفاده کرد. منظورم حالتی هست که چند تا عکس رو کنار هم میشه گرفت ...خودش اتوماتیک عکس رو می گیره و تار می شه؟ شما هم باهاش مسکل دارین؟ راه حلی هست که بشه بهترش کرد؟چون اين جوري كل عكس تاره و به درد نخور
سلام ونلو جان عزیز اصلا تو این حالت نباید دستت بلرزه!حتی یه کم.من گرفتم بد نبود امتحان کن لطفا!
مخلصیم
چندين بار امنحان كردم فايده نداشت. حتي با كمك پايه ... نمي شه اتوماتيك نباشه؟نقل قول:
شما يه نمونه عكسي كه پانوراما گرفتي رو مي شه بذاري ببينيم؟ ممنون