سلامنقل قول:
خوهش می کنم دوست عزیز
دکمه تشکر را گذاشتن که دیگه از این پستهای تشکر ندید :31:
موفق باشید.
Printable View
سلامنقل قول:
خوهش می کنم دوست عزیز
دکمه تشکر را گذاشتن که دیگه از این پستهای تشکر ندید :31:
موفق باشید.
سلام
کامپیوتر من به ویروس svxhost.exe آلوده شده کارایی که تو صفحه اول رو میگین انجام دادم اما بازم پاک نمیشه
وقتی که از تسک منجر اونو پاک میکنم کامپیوتر ریسیت میشه و البته باز خودشو تو تسک بار به کار میندازه یعنی من یکی پاک
میکنم باز یکی دیگه شروع به کار میکنه اما در ضمن شما تو صفحه اول گفته بودید که باید ویروس رو تو c:windos پاک کنم
اما من اصلا اونجا ویروسی پیدانکردم
میشه به منم جواب بدین چیکار کنم آنتی ویروسی که گفته بودین رو هم دانلود کردم و تو safe mode چک کردم ولی اصلا پیدا نکرد
سلامنقل قول:
یک ضد ویروس "معروف" "جدید" و "آپدیت شده" دارید؟ حتما باید شناساییش کنه.
یک اسکن Quick بزنید تا فایلهای درون حافظه رو چک کنه.
اگر پیداش نکرد ممکنه اصلا ویروسی در کار نباشه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
این که سیستم دچار ویروس svxhost.exe شده باشه خیلی ضعیف هست . و همچنین تشخیص این فایل که ویروس هست یا نه هم یه مقدار مشکل است .
اون فایلی که شما از تسک منجر پاک میکنید اصلا ویروس نیست بلکه فایل اصلی خود سیستم عامل هستش و اگه اونا از تسک منجر پاک کنید سیستم ریست می شه .
و دلیل اینکه سیستم ریست می شه اینه که شما فایل اصلی خود سیستم عامل را پاک می کنید .
زیاد به این فایل گیر ندید چون احتمال این که ویروس باشه خیلی ضعیف هستش .
اگه توی مسیری که گفتم اون فایل وجود نداره پس مطمئن باشید که سیستم شما الوده به این ویروس نیست .
وجود 4 یا 5 تا از این فایل توی تسک منجر طبیعی هستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
با اوون ويروسى كه جك مىنويسه چىكار كنم؟
با اوون ويروسى كه جك مىنويسه چىكار كنم؟
سلام به همه ، يك ويروس وارد سيستمم شده كه توي بعضي فلدر ها كه ميخوام برم روي تسكبار كنار ساعت يك پيغام ميده كه ميگه به سايتكنيد ، صفحه اول هم در موردش نوشته بود ولي آدرسي كه داده بود ظاهرا پولي بود اگه كسي انتي اين ويروس رو داره آپلود كنه يا راه حلي پيشنهاد كنه دارم دق ميكنم ، ممنونم از همتونکد:www.kazemgheyz.zip.ioمراجعه
با سلام
با نود چجوری میشه کظم و غیض رو از بین برد ؟
با سلام
سیستم من فک کنم دچار سالدوست شده یک نوار زرد با نوشته های قرمز
آیا نود 32 می تونه پاکش کنه؟
یکسری لینک هایی رو دوستان برای پاک کردن این ویروس گذاشته بودن که باز نشد . میشه لینک دانلود آنتی ویروسش رو بهم بدید.
ممنون
سلام دوستاننقل قول:
به ادرس زیر میتونید سر بزنید و این ویروس را از بین ببرید .
نقل قول:
نقل قول:
برای از بین بردن ویروس kazemgheyz هم به ادرس زیر رجوع کنید و از برنامه های گفته شده استفاده کنید .
موفق باشید .
نسخه جديد ويروس " kazme__gheyz.exe" يا Crypt.CFI.Gen ؛ عملكرد و روش حذف آن
به لینک زیر بروید :
کد:http://www.acs.ir/post-21.aspx
نسخه جديد ويروس کظم غیض " kazme__gheyz.exe" يا Crypt.CFI.Gen ؛ عملكرد و روش حذف آن:8::8::8::8:کد:http://www.acs.ir/post-21.aspx
کد:http://www.acs.ir/post-21.aspx
با سلام
سیستم من به سالدوست مبتلا شده یه لینک از عصر کامپیوتر بم دادید . دستور دومیش
AUTORUN.INF
attrib -r -a -h -s Drive:\autorun.exe
del Drive:\autorun.exe
رو هر چه میزنم سطر اول رو اجرا نمی کنه و یه پیغام میده که AUTORUN.INF is not recognizeasan as an internal or external command
سطر دومش هم به همین ترتیب اجرا نشد و فایل های دانلودش هم اکسپایر شده.چه کنم؟
در ضمن اگر این فایلها اجراشدن توی این متن نوشته که دیگه درایو ها باز نمی شه اما ننوشته چجوری برش گردونیم.
من کار با داس رو نمی دونم یه راه شسته رفته تر نیست؟ نود 32 به تنهایی نمی تونه برای این بدافزار کاری کنه؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
با سلام دوباره
من نود 32 ورژن 2.7 دارم کلیه تنظیمات برای بالا بردن کارایی craki رو انجام دادم ولی وقتی روی دستور update now میزنم میگه آبدیت نمیخواد و ابدیت هست. ولی سیستم وقتی روشن می شه پیغام می ده که سیستمت انتی ویروس ابدیت شده نداره. هراز گاهی که به اینترنت وصل می شم یه صفحه قهوه ای باز میشه و یه چیزایی دانلود میکنه که مال نود32 است و هیچ پیغامی هم نمیده که مثلا ابدیت تمام شده و یا ....و همچنین تاریخ آخرین آبدیت همیشه unknown است. به نظر شماآنتی ویروسم آبدیت میشه ؟ یا نه؟ چه کنم که به درستی کار کنه؟
ممنون
سلام
کامپیوترم از طریق فلش ویروسی شده
الان دیگه نمی تونم وارد پوشه هی application data در document and settings بشم access denid میده به همین خاطر خیلی از برنامه ها از کار افتاده؟؟؟
کمک!!
سيستم من ويروس ویروس explorer.exe گرفته ايا راه دستي براي از بين بردنش هست يا از اين برنامه هاي كم حجم
ویروسsvchost.exe
سلام به همه دوستان ومدیران محترم
مدتی pcمن از طریق یه کول دیسک آلوده به ویروس شده که اعمال زیر رو رو سیستم من انجام میده:
1-فولدر آپشن رو حذف میکنه وفایلها رومخفی نگه میداره اما رجیستری وتسک منیجر قفل نمیشه.
2-در همه درایوهام دوفایل به نامهایautoply.exeوAutorun.inf رو میسازه ودر اکثر فولدرهام هم فایلdesktop.iniوجود داره.
3-در پوشه tempخودم فایل اجرایی svchost.exe وجود داره که با راهنماییmahdi7610 تونستم در تسک منیجر اونو پیدا کنم وغیر فعالش کردم وتونستم در پوشه tempپاکش کنم.
اما بعد از ری استارت کردن دوباره همون آش است دوباره همه فایلها سر جاشون ودر ضمن آنتی ویروس مکافی رو هم غیر فعال میکنه.ولی در حالت فعال آنتی ویروس ویروسی رو پیدا نمیکنه .
تمام مواردی رو هم که در فایل pdfبود رو اجرا کردم ولی باز ویروس پا برجاست.فکر کنم فایل دیگری هم وجود داره اما در سرچ چیزی پیدا نشد. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر از همه
دوستان نمیتوانند کمک کنند؟
این ویروس اتو رن نوع جدید هم داره؟
من با مشکل اساسی و اعصاب خورد کن مواجه هستم! کمک کنید
ابتدا سعی کردم دو آنتی ویروس قوی کاسپر یا نود 32 نصب کنم اما بعد از نصب و زمانی که وارد تنظیمات این دو آنتی ویروس می شویم فورا کامپیوتر ریسیت می شه و وقتی بالا می یاد دیگه این دو آنتی ویروس اجرا نمی شه!
من سعی کردم آنتی ویروس های مک آفی - avira - symantic رو نصب کنم و آپدیت کنم و موفق هم شدم اینها ویروس های اتورن و service.exe , virus.exe , kazme______gheyz.exe رو فعلا روی سیستم من تشخیص دادن اما نکته عجیب اینکه نمی تونن این ویروس ها رو پاک کنند به خصوص اتورن رو که سیمانتیک و آویا مرتب گاردشون پیام می ده که 10 تا از این ویروس رو در 10 درایوت یافتیم و من هم می گم کلین کن اما با تعجب می بینم چند ثانیه بعد دوباره همون پیام می یاد! از همه جالب تر کامپیوتر من به صورت safe mode اجرا نمی شه و وقتی safe mode انتخاب می کنم بعد از اینکه چند فایلی سیستمی خوانده شد فورا ریستارت می شه
کمک من نمی خوام ویندوز رو دوباره عوض کنم
سلام
دوستان يک مشکل عجيب
من توي pc نميتونم روي فايل ها راست کليک کنم (اکثر جاهاي ديگه ميشه، اما روب فايلها نميشه)
وقتي اين کار رو ميکنم يک
Exception Error ميگيرم و
explorer.exe
بسته ميشه.
بعيد ميدونم از ويروس باشه.
براي حلش راه حلي داريد؟
ممنون
سلام
وقتی درایو cرو باز میکنم خالیه پروگرم فایل و ویندوز مخفی شدن .با کاسپر اسکن کردم 2008/08/12 04:07:31 ب.ظ Detected: Trojan.Win32.Delf.aam این نتیحه بود اما اگه دلیتش کرده پس چرا پوشه های درایو c دیده نمیشن چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام
وقتی درایو cرو باز میکنم خالیه پروگرم فایل و ویندوز مخفی شدن .با کاسپر اسکن کردم 2008/08/12 04:07:31 ب.ظ Detected: Trojan.Win32.Delf.aam این نتیحه بود اما اگه دلیتش کرده پس چرا پوشه های درایو c دیده نمیشن چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
با درود
من سیستمم ویروس گرفت درایو ها رو تو پنجره جدید باز می کرد واسه همین node32 نصب کردم و ویروسها رو پیدا کردو حذف کردم ولی هنوز folder option غیر فعاله و داریو ها هم که روشون کلیک می کنی قسمت انتخای نرمافزار می یاد و فقط از طریق ادرس می تونم وارد درایو بشم.
لطفا راهنمایی کنید .
جواب سوال شما توی پست اول داده شده . روشهایی برای این که فایلهای مخفی را قابل روئیت کنید گفته شده . به پست اول همین تاپیک رجوع کنید .نقل قول:
جواب سوال شما توی پست اول داده شده . دو تا برنامه برای حل مشکل open with گذاشتم اونا را بگیرید و اجرا کنید .نقل قول:
برای حل مشکل فولدر اپشن هم چند تا برنامه و چند روش دستی گفته ام که می تونید از اونا استفاده کنید .
به صفحه اول این تاپیک مراجعه کنید .
موفق باشید .
نقل قول:
رفع مشکل غیر فعال شدن Home Page اینترنت اکسپلورر
1 . در کادر محاوره ای Run عبارت Regedit را تایپ کنید و از روی کیبرد کلید Enter را فشار دهید تا محیط ویرایش رجیستری ظاهر شود .
2 . به مسیر زیر بروید و 2 متغییر DWORD با نام های RunOnceComplete و RunOnceHasShown به ارزش 1 بسازید .
3 .
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main
محیط ویرایش رجیستری را ببندید و مجددا در کادر محاوره ای Run عبارت inetcpl.cpl را تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید تا کادری با عنوان Internet Properties ظاهر شود .
4 . در قسمت Home Page آدرس مورد علاقه ی خود را تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید تا تنظیمات دلخواه ذخیره شود .
5 . اکنون Internet Explorer 7 را اجرا کنید و لذت ببرید .
کسانی که این مشکل را از راه اصولی حل کرده اند و اکنون دوست دارند روش فوق را تست کنند ، مراحل زیر را دنبال نمایید ...
1 . در کادر محاوره ای Run عبارت inetcpl.cpl ,6 تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید تا کادری با عنوان Internet Properties ظاهر شود .
2 . در زبانه ی Advanced دکمه ی Reset را فشار دهید تا کادر دیگری با عنوان Reset Internet Explorer Settings خودنمایی کند .
3 . مجددا روی دکمه ی Reset کلیک کنید تا تمام تنظیمات IE به حالت پیش فرض بر گردد .
4 . اکنون روش دوم را جهت تغییر Home Page تست کنید
سلام
بعد از تايپ regedit در run ،صفحه رجيستری باز نميشه مشکل چيه؟
خب معلومه... سیستم شما آلوده شده... حالا به چی و از چه طریق اینو باید بعدا خودتون بفهمید. شما باید قبلنقل قول:
از هر چیر سیستمتون رو با یک آنتی ویروس آپدیت شده در حالت معمولی و یا سیف مد فول اسکن کنید و بعد از
اون کار یکی از برنامه های زیر را انتخاب کنید دانلود کنید... آپدیت کنید و بعد هم اسکن کنید.
این برنامه ها آنتی اسپای ویر هستند و وجودشون در کنار آنتی ویروس ضروریه.
1. AVG Anti-Spyware
2.SuperAntispyware
3.CounterSpy
4-A-Squared Free version
سلامنقل قول:
چه error ی داده می شه ؟
توی همین صفحه اول برنامه هایی برای حل مشکل باز نشدن قسمتهای مختلف ویندوز گذاشتم . یه نگاه بکنی پیدا می کنی .
موفق باشی .
من بااين آنتی ويروس NOD32 اسکن کردم ولی چيزی پيدا نشد...نقل قول:
اروری نميده وقتی دستور regedit رو ميدم صفحه برا يه لحظه باز ميشه و سريع بسته ميشه..نقل قول:
يه سوال ديگه هم دارم نميدونم مربوط به اينجا ميشه يا نه؟
وقتی ميرم تو قسمت local setting<temp يه پوشه هست که توش يه فايل با نام log هست تو اين پوشه عکساي ذخيره
ميشه که از صفحه ای که توش دارم کار ميکنم عکس گرفته شده..يعنی تو هر صفحه ای باشم هر چن ثانيه يه عکس از اون
صفحه تو اون پوشه ذخيره ميشه...
ممکنه راهنمائيم کنين..
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز همه این کارهایی رو که میگی نشانه های تروجانه. سیستم شما آلوده است و چون با ناد32 اسکن
کردید و چیزی پیدا نکرده دلیل نمیشه که سیستمتون پاک باشه. ناد32 آنتی ویروس خوبیه اما همه آنتی ویروسها
تا بحال نتونستند 100 درصد ویروسها و تروجانها رو تشخیص بدند.
شما ناد32 رو کاملا آنیستال کن و این دفعه سعی کن یا کسپرسکی و یا Avira Antivir رو نصب و آپدیت کنی و
بعد سیستمت رو اسکن کنی.
آنتی اسپای ور هم یادت نره.
موفق باشید.
با درود
من سیستمم ویروسی شده و task manager , registry از کار افتادن و folder option ندارم و درایوهام تو یه پنجره جدید باز می شه، آنتی ویروسم nod32 هست و هی گیر میده به system32 ,volume information نمی دونم ویروسن یا گیر علکی میده ، هر 1 دقیقه گیر میده میگه یه ویروس پیدا کردم الانم زده بابلونم رو از کار انداخته. یه سیستم دیگه رو هرچی nod32 گفت ویروسه منم نه نگفتم و حذفش کردم که دیگه ویندوزش بالا نمی یاد.
لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
برای حل مشکل registry ، task manager و folder option توی صفحه اول همین تاپیک کلی برنامه معرفی کردم به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید .
برای حل مشکل باز شدن درایوها توی یه پنجره جدید باید ویروس اتوران را از بین ببرید چون درایوهای شما دچار ویروس اتوران شده است . باز هم به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید .
بهتره انتی ویروس خودتون را اپدیت کنید و در حالت safe mode سیستم را به صورت فول اسکن کنید .
از انتی ویروس های کسپراسکای یا Avira AntiVir استفاده کنید .
اگه ویندوز هم بالا نمی یاد از طریق safe mode اقدام کنید . در غیر این صورت ویندوز خود را تعویض کنید و سپس همه درایوها را ویروس یابی کنید .
موفق باشید .
باید بگم که ویروس Amvo و Avpo نسخه جدیدش در اومده که با نام CKvo.exe در شاخه System32 قرار میگیره این نسخه فایلهای Autorun.inf , e.com , c9hehpa.bat رو روی همه درایوها کپی میکنه. و به طور مرتب درایوها رو Refresh میکنه تا اگه این فایلها رو پاک کردیم دوباره میسازه حتی اگر محتوای Autorun.inf هم عوض بشه باز نسخه جدید رو ازش میسازه خاصیت نمایش فایلهای مخفی و سیستمی رو غیرفعال میکنه (یعنی هرچه شما تیکش رو بردارید فایده نداره و اونو بر میگردونه سر جاش) من هیچ اثری از اون توی Task Manager ندیدم ولی خوشبختانه اسکریپی که دوستان در صفحه اول معرفی کرده بودند برای ویروس Amvo اونو از بین برده. ولی مطمئن نیستم باید یک بار ویندوز رو رست کنم ببینم چی میشه. فقط مشکلی که داره چند بار باید اجرا بشه و به سرعت کلیدها رو بزنید تا ویروس غیرفعال بشه.
اگر راه حل جدید پیدا کردید حتما در این تاپیک بگذارید. از دوستان هم به خاطر برنامه پاک کننده اشان ممنون هستم
این ویروس جدید که تو هر درایو یه فال اتوران با یه فایل explorer.exe با عکس همت میندازه ! کسپر آپدیت بیت دفندر آپدیت نشناخته کل سیستم من بعد چند سال فلج شده دیگه اینطوری شو ندیده بودیم راه حل بدید لطفا
اگر با برنامه ThreatFire آشنایی دارید و طرز کار باهاش رو بلد هستید در اون صورت همین برنامه رو نصب کنید تا اگرنقل قول:
چیز مشکوکی در سیستمتون دیدید اون رو پیدا کنید و بعدشم دلیت.
اگر هم با برنامه بالا آشنایی ندارید و تا بحال اصلا اسمشم نشنیدی بهتره سراغش نرید و بهتره که برید و آنتی ویروس
Avira Antivir نسخه Premium آن را دانلود کنید. طرز گرفتن رگ کی 3 ماهه به صورت رسمی و قانونی رو هم در تاپیک
این آنتی ویروس قرار دادم. بعد از دانلود اون رو آپدیت کنید و هیوریستیک یعنی هوش مصنوعی آنتی ویروس رو از
داخل تنظیمات اسکن روی حداکثر قرار بدید و بعد هم در Safe Mode سیستمتون رو باهاش اسکن کنید. در ضمن
یادتون نره در تنظیمت تیک اسکن روتکیت ها رو هم بزنید. :20:
سلام
من با یه ویروس خیلی پیچیده رو به رو شدم تو رو خدا فورا کمکم کنید :
داستان از این قراره که هر فولدری که توش می رم وقتی میام بیرون دیگه به عنوان فولدر شناخته نمیشه بلکه به عنوان یه برنامه با فرمت EXE شناخته میشه و بعضی از همین فولدر ها هم نا پدید می شن و فقط با winrar میشه اونا رو دید .
من Nod 32 نصب کردم ولی کل پوشه رو به عنوان ویروس میشنا سه . و فایل svchost.exe هم به عنوان ویروس میشناسه ولی پاک نمیشه .
ویندوزم عوض کردم درست نشد .
تورو خدا کمک کنید .!
مرسی.:11:
سلام
خسته نباشید
درایوام اگه روشون کلیک راست کنم این لیست باز می شه
همه چیز رو هم آشکار کردم اما چیزی دیده نمی شه ( منظورم فایل Atourun.inf هست)
ولی اگه سرچ فایلهای مخفی کنم بکنم و Atourun.inf سرچ کنم توی همه ی درایوام یه همچین فایلی وجود داره
اما همین که پاکش می کنم دوباره به وجود می آد اصلا فرصت ریست نمی ده و ..... حالم رو می گیره
متشکرم:5:
سلام
کامپیوتر یکی از دوستام این ویروس رو گرفته :
هر چند وقت یک بار یک صفحه ی در بالا ی مونیتور باز می شه و یه جک یا یه سری اراجیف می نویسه .... و مثل اینکه قبلا با همچین ویروسی برخورد داشته و این ویروس بعد از چند روز کاری می کند که ویندوز می پره و بعد از اون به سختی می شود ویندوز دیگه ای نصب کرد
متشکر می شم اگه هم به من و هم دوستم کمک کنید
موفق باشید
یا حق
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید می بینید که در مورد هر دو مشکل کامل توضیح داده ام .
در مورد اون مشکل مربوط به عکس توی صفحه اول توضیح دادم مربوط به ویروس اتوران هستش که کلی برنامه برای حل این مشکل گذاشتم .
چند تا برنامه هم برای حل مشکل باز شدن صفحات توی یه پنجره جدید گذاشتم اونا را هم از همون صفحه اول تاپیک بگیرید و اجرا کنید .
درمورد مشکل دوستتون هم توی صفحه اول همین تاپیک در موردش توضیح دادم که مربوط به ویروس saldostهستش .
توی صفحه اول توضیح دادم فقط باید با دقت کارهای گفته شده را انجام بدید .
موفق باشید .
به خاطر توضیحاتتون متشکرم ..... راستشو بخواین من یه بار صفحه ی اول رو نگاه کردم اما چیزی در مورد این نوع ویروس ندیدم و در مورد مشکل دوستم سرچ توی همین تایپیک کردم اما بازم چیزی پیدا نکردم ..... خوب ببخشید که مزاحم شدم ..... این دفعه درستتر نگاه می کنم .
متشکرم
موفق باشین