یک عیدی بخاطر مبعث نبی مکرم اسلام
با سلام و تبریک این روز بزرگ و آغاز تکامل معنوی انسان
می دونید که بزرگترین معجزه بشریت اعجاز قرآن کریم است به همین خاطر هم من متن کامل قرآن کریم را امروز آپلود کردم امیدوارم خدا بینشی به ما عطا کند که این کتاب و مطالب عمیق آن را بهتر درک کنیم.
دانلود کنید و در اختیار همه قرار دهید.
در پستهای آینده متن قرآن همراه با ترجمه انگلیسی و فارسی آن را اینجا قرار خواهم داد.
التماس دعا
نقل قول:
کد:
http://aair1385.persiangig.com/document/Qoran.rar
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
نقل قول:
بالاخره نفهمیدم چی شد... در هر صورت من در فهرست خوشنگار رو نامه نگار کردم...
حالا شد ممنون به خاطر ویرایش پست.
آموزش نرم افزار word 2003
فکر کنم توی تاپیک جای این خالی بود اگر کاملترش را سراغ داشتم میذارم.
آموزش ورد 2003
کاری از: محمد بشیری و سيد سعيد ترابي
حجم : 2.86 مگا بایت
کد:
http://bashiry.persiangig.com/Ebook/other/LearningWord2003.pdf
از کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنانکه چتری همراه می برند به کار خدا ایمان دارند.
به زودی آفیس 2007 فقط با حجم 1.5 مگابایت
بله تعجب نکنید دانلود افیس 2007 فقط با حجم 1.5 مگا بایت
این با نرم افزار مخصوص که بعدا توضیح میدم فشرده شده اگه مایل هستید لینک دانلود آنرا بذارم
این روش به فکر من رسید اینکه چقدر به درد شما می خوره من نمی دونم
نقل قول:
چه جوری میشه تو wordیه تکست باکس رو چرخوند
تو حالت عادی وقتی متنی رو تو word تایپ میکنیم این متن به حالت افقی تایپ میشه میشه این متن رو عمودی هم کرد ولی م میخوام متن حالت اریب به خودش بگیره اما نه با clipart چون امتحان کردم ولی به کارم نیومد
منظورمو بزارید با یه مثال توضیح بدم
مثلآ ما میخواهیم روی وتر یک مثلث یک متنی را بنویسیم به طوریکه این نوشته موازی با اون وتر بشه یعنی حات مورب باشه
من نمیخوام این کار رو با clip art انجام بدم چون امتحان کردم ولی به کارم نیومد
امیدوارم هر چه سریعتر پاسخ بدین چون واقعآ حیاتیه
ممنون میشم
با سلام
دوست عزیز این همان چیزی است که بیشتر کاربران ورد از آن ایراد می گیرند یعنی در واقع به نظر شخصی من بدترین و بزرگتری ایراد نرم افزار فوق العاده ورد هست اینکه چرا گروه آفیس شرکت مایکروسافت اقدام به اصلاح این مشکل اساسی نمی کند تعجب بنده و بسیاری از کاربران را برانگیخته است.
اما همیشه راه گریزی است البته باید عرض کنم که قبل از اجرای این روش شما باید تمام تنظیمات مربوط به متن را انجام دهید چون بعد از انجام این کار دیگه نمیشه این متن را ویرایش کرد( باز یک ایراد بزرگ):
من از ورژن آفیس شما بی خبرم اما طبق روال معمول چون باید همیشه آپدیت بود من این روش را در آفیس 2007 توضیح میدم:
وارد word Optuons شوید به قسمت Customize بروید بعد گزینه Paste Special را Add کنید ok کنید. حال شما این گزینه را در Quick Access Toolbar یا همون نوار ابزار کوچک بالای صفحه آفیس می بینید. خوب تا اینجا که خسته نشدید اگه خسته شدید برید یکمی بدویید تا خستگی تون رفع بشه!!! خوب حالا تکست باکس یا همان جعبه متن خودتون را کپی کنید ( Ctrl+C) بعد همان گزینه ای را که به نوار ابزار اضافه کرده بودید را انتخاب کنید در صفحه ظاهر شده یکی از گزینه ها را انتخاب کنید ( اگه جواب نداد تک تک گزینه ها را امتحان کنید) من خودم یکی از فرمتهای تصویری را انتخاب می کنم. شما در این حالت متن را تبدیل به عکس کردید حالا می تونید اون را بچرخونید.
در آفیس 2003 می تونید این گزینه را در منوی Edit پیدا کنید اگه نبود کلید Shift را فشار دهید و این گزینه را انتخاب کنید.
این بود بزاعت ما
یا علی
استفاده از VBA (Visual Basic for Applications و يا ويژوال بيسيك براي برنامه هاي كاربردي)
نقل قول:
درود بر شما
ميشه لطف كنين و اگه زحمتي نيست و وقت دارين ... ترفندتون رو توضيح بدين؟ ممنون ميشم.
فقط اميدوارم كه توي 2003 هم مفيد باشه
با سلام
این هم روشی دیگر برای اصلاح مشکل نوشتن اعداد انگلیسی؛ البته در مورد پاورقی و تنظیمات بیشتر، منظور من همان استفاده از گزینه نرمال بود که چون دیدم در پستها قبلی شما به آن اشاره کردید من دیگر صلاح ندانستم آن را توضیح دهم و اما:
استفاده از VBA (Visual Basic for Applications و يا ويژوال بيسيك براي برنامه هاي كاربردی)
این مقاله کاری است از دوست عزیزم موسی مرادی که من به جهت احترام بدون تغییر متن آن را اینجا قرار میدم امیدوارم مفید واقع بشه:
VBA در حقيقت همان زبان VB است ولي با امكانات كمتر و براي نوشتن ماكرو در بعضي از نرمافزارها مانند MS Office و AutoCad و ... به كار ميرود.
شايد بپرسید به چه درد میخورد؟ اگر با Office زیاد کار داشته باشید، حتماً متوجه میشويد که برنامهنویسان مایکروسافت همه چیز را در نظر نگرفتهاند، و خیلی مواقع یك کار یکنواخت و سخت را باید دستی انجام دهيد. مثلاً اگر در Windows xp، با یکی از برنامه های Office مثل Word، تایپ فارسی کرده باشید، حتما متوجه شدهايد که تمام عددها انگليسي نوشته ميشوند. به نظر شما راهحل چيست؟ یك راه این است که با دستور Replace تمام عددها را به معادل فارسی تبدیل کنید. ولی با استفاده از ماکرو یا همان زبان VBA می توانید این کار را به راحتی انجام دهيد و در اسناد دیگر هم از این ماکرو استفاده کنید. (البته ميتوان اين مشكل را از طريق Control Panel نيز حل كرد و همچنين در نسخههاي جديد Windows XP اين مشكل شده است، ولي ميخواهيم نحوه استفاده از VBA را آموزش دهيم.) حال کار را شروع می کنیم:
وارد برنامه Word شويد و یک سند جدید باز کنید.
از منوی Tools>Macro>Macros را انتخاب کنید (یا Alt+F8 را بزنید). سپس یك اسم برای ماکرو وارد کنید و Create را بزنید. حالا یک محیط VB دارید. و همچنين كدهايي شبيه كد زير داريد.
Sub Mousa()
‘
‘ Mousa Macro
‘ Macro created 1/16/2004 by Mousa
‘
End Sub
چون بنده از Office 2003 استفاده میکنم، دو تا کامنت هم وجود دارد که نام ماکرو و تاریخ را ثبت کردهاند. و چون اسم ماکروی من Mousa بود، نام Procedure هم Mousa است.
حالا کد زیر را وارد کنید:
Sub Mousa()
‘
‘ Mousa Macro
‘ Macro created 1/16/2004 by Mousa
‘
Dim strText As String
Dim Counter As Byte
For Counter = 0 To 9
Selection.Text = Replace(Selection.Text, Right(Str(Counter), 1), Right(ChrW(&H660 + Counter), 1))
Next Counter
Selection.Text = Replace(Selection.Text, Chr(13),””)
Selection.Font.Name = Selection.Font.Name
End Sub
البته من کل سابروتین را نوشتم، شما فقط قسمتی را که لازم داريد، وارد کنید.
برای امتحان، اولاً باید ویندوز XP یا 2000 داشته باشید و فارسی را هم اضافه کرده باشید. حال یك فونت فارسی انتخاب کنید و یك سری عدد تایپ کنید. همانطور که میبینید این اعداد انگلیسی هستند. (اگر هم شما مشكل فوق را نداشتيد و اعدادتان فارسي نوشته شدند، خوب آن مشكل را ايجاد كنيد (!) يعني زبان را به انگليسي تغيير دهيد و اعداد انگليسي بنويسيد، چون فقط ميخواهيم VBA را امتحان كنيم.) آنها را انتخاب (Highlight) کنید. سپس به منوی Tools>Macro>Macros برويد و ماکرویی را که نوشتید اجرا کنید. حالا باید اعداد فارسی شده باشند.
توضیح کاری که کردیم: ابتدا دو متغیر تعریف کردیم (Byte اعدادی از 0 تا 255 می پذیرد). بعد یک حلقه داریم که از 0 تا 9 می شمارد. سپس از خصوصیت مجموعه Selection استفاده کردیم که متن انتخاب شده در سند Word را بر میگرداند. در اینجا کاری کردیم که هر عدد انگلیسی كه داخل متن انتخاب شده هست به معادلش در فارسی تبدیل شود (کد Unicode عدد 0 در فارسی 660 در مبنای 16 است). بعد از آن هم چون تابع Replace در هر بار استفاده یک کاراکتر انتقال به سطر بعد تولید می کند، این کاراکتر را از بین بردیم. در آخر برای نمایش صحیح اعداد، Font لاتین و Complex را یکی کردیم.
امیدوارم اين مطلب مفيد واقع شده باشد. این بحث را حتماً دنبال کنید، چون فکر میکنم خیلی میتواند مفید باشد براي بهینه کردن یك سری نرم افزارها از جمله Word.
منبع اين بخش:
کد:
http://ehsanfa.persianblog.com
سلام من یه سوال در برنامه ورد داشتم....اینه که وقتی شما یک فایل رو سیو میکنی لیستش میاد توی منوی فای
تو برنامه ورد وقتی متنی رو مینویسی و اونو سیو میکنی توی منوی file قسمت پایین همین منو لیست تمام تمام فایل های سیو شده رو بهت نشون میده..حالا اگر بری اصل اون سند رو که سیو کردی رو پاک کنی از رو هارد..بازم اسم اون سند تو لیست منوی file هست..چیکار کنم که اسمش هم از تو لیست بره؟